Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2020Г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2020Г.

ОВЕН

Целия април вашият покровител Марс е в зодиакалният знак Водолей  и ще ви подтиква да действате иновативно, нетрадиционно на текущи ангажименти.

В този процес вашата социална активност перманентно ще се усилва, ще се превръща в повод да се   справяте  с повишена конкуренция, изисквания или поне-  да  успеете да изпреварите околните в своеобразно състезание със съответните позитивни последици.  До десети април вашето отношение към всичко ценно за вас се  променя.

В друг случай-  вие правите по-задълбочен анализ кои източници на доходи трябва да промените или пък  да ревизирате теми, които са свързани с приходи и разходи, отново като вариант- може да решите да инвестирате в себе си, в бъдещи проекти, също така да отстраните хора и обстоятелства, които имат негативен ефект върху  онова, което имате- общо. Изключени изненади в този процес, които ви подтикват да действате точно по този начин.

През месец април вашата социална активност постепенно ще расте,  вие ще преговаряте за интересите си, ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които ще се превърнат в проводник на възможности, добри нови, идеи и предложения, по-широки възможности, особено след 04 април и през целия месец в различна степен…

Колкото повече общувате с другите, преговаряте  за интересите си, толкова повече ще растат шансовете да  получавате желаното, да превъртете някой предизвикателства в полза.

Около пълнолунието, което е  на 8-ми април  разбирате в по-ярки краски на кого и какво можете да разчитате.  Между осми и 18 април могат да се случат знакови преобразувани, които ще  ви влияят през цялата 2020г.  През последната десетдневка  на април трябва да се пазите  от действия,  които могат да нанесат щети- финансови и не само.  През това време отново се  активират въпроси за благосъстоянието ви, някой от тях и по един бърз, неочакван начин.

На 23 април предстои Новолуние, което трябва да използвате, за да подействате положително на чисто материални приоритети. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, толкова по-значими ще бъдат успехите ви.

Разбирате какво ви дестабилизира финансово, ако се наложи да оставите нещо зад гърба си, тогава е по-добре да се концентрирате в обновена посока, защото едва ли ще можете да спрете преобразуванията.

Все пак е полезно да се пазите от прекалени рискове, всичко трябва да е добре обмислено и планирано, ще имате достатъчно подсказки, за да се ориентирате в печелившо направление.

Почти през целия месец думите ви ще имат подчертана чуваемост. Възползвайте се!

Ако сте сами- ще можете да срещнете любовта, ако сте във връзка- да я заздравите, стига да искате.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2020г., за всеки ден и всяка зодия. Вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

ТЕЛЕЦ

Вие сте на път да приключите една лична година, така че по един естествен начин ще ескалират развръзки, които могат да бъдат свързани с пик от възможности в една област, която е приоритетна за вас, но също така- могат да ескалират и  обстоятелства, разделящи ви с онова, което няма енергия и смисъл да продължи напред, съответно- трябва да остане в миналото, за да освободи място на нещо ново и по- респективно за вас.

На този фон самите вие може да станете проводник на резки промени, може да се превърнете в проводник на преобразования, които ще се отразят на  начина ви на живот- генерално.

Предимно родените през първи деканат, но и всички останали ще реагират на текущи предизвикателства по един непредсказуем и изненадващ начин.  Вероятно  ще демонстирате  повишено желание да премахвате всякакви ограничения, които не са  твърде по вкуса ви или ще използвате къде нетрадиционен подход,  за да се справите с ангажименти, да преодолявате някой трудности и т.н.

През първата десетдневка на април може да ви се наложи да преодолеете някои трудности, които са свързани с кариерното ви развитие, репутация като минимум. Мобилизацията да се справите обаче, високите амбиции дори- да извоювате по-престижни позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка- могат да се увенчаят с успехи, ще се закодират трайно и ще ви влияят дълго, ще определят за мнозина вектор на развитие и за идните около две години, а може и повече. Разбира се крайният резултат ще зависи и от собствените ви желания, действия в определена посока, но възможности ще имате, някой от тях и сами ще застават на пътя ви. така през април мнозина ще могат да повишат доходите си, поне да ги стабилизират или да привлекат нещо любимо, скъпо за тях, което пак така ще се закодира в имиджа и не само…

В дните около пълнолунието  в по ярки краски разбирате- какво трябва да оставите зад гърба си, с какво можете да продължите, темите могат да се отнасят предимно до професионалната ви реализация, но  може и да е друго, в което сте тръгнали доста време и усилия  през изминалите месеци.

Между осми и 18-ти април,  ако има нещо тайно, деструктивно или извън контрола ви, то ще бъде по-очевидно от обикновено. През това време трябва да се пазите подчертано  от некоректни влияния.  Също- трябва да сте по-внимателни  при попълване на документи, особено отнасящи се до юридически казуси, по-дългосрочни проекти.

Същевременно в този период се налага  да избягвате по- остри конфронтации  влиятелни или властимащи личности, или такива, които са  стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл.  Набележете слабите звена през това време  и ги отстранете до 20 април, когато по-лесно ще влияете на тези въпроси.

Демонстрацията на висока квалификация, през това време, гъвкавият подход- ще ви бъдат много полезни.

Ако ви се налага да пътувате-  това също може да се превърне в повод за големи промени,  но те не са еднозначни,  така че предварително трябва да сте информирани за всички детайли,  за да сте максимално добре подготвени.

Месец април в значима степен може да означава за вас прехвърляне на нови релси на развитие,  а това ще рефлектира върху професионалната ви реализация, заплащане- има огромни шансове  случващото се да е във ваша полза, положете нужните усилия и насочвайте, инициативите ви няма да останат без съответните позитивни последици.

На 20-ти април Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак, а на 23-ти април предстои новолуние,  което пак така е във вашия знак и е едно от най-важните за цялата  предстояща година.

Новолунието подсказва множество промени, които ще нахлуят в живота ви,  но повечето от тях  вие ще ги инициирате и дано да изберете вярната посока, която после ще ви носи удовлетворение  и без да съжалявате за стореното..

БЛИЗНАЦИ

През целия месец април вашата популярност перманентно ще расте,  ще можете да разчитате на хора, които са извън близкото ви обкръжение, ще се превръщат в повод  за нови възможности.

В друг вариант, ако решите да пътувате, да промените средата си на съществуване, това също ще се отчита за благотворно обстоятелство.

Може да ви се налага да повишавате знанията и квалификацията си, за да сте по-адаптивни, успешни, сбъднете ваше желание.

На четвърти  април Венера влиза във вашия зодиакален знак и ще ви закриля през целия месец, вие сами ще се убедите в това като с по-голяма лекота ще печелите внимание, одобрение и подкрепа от страна на околните- общо. Препоръчително е съзнателно да се възползвате от тази опека, за да постигнете резултати, които ще се закодират трайно в бъдещите ви  перспективи на развитие. Дори и  да съществуват някакви предизвикателства под това въздействие вие   ще ги преодолявате по-лесно.

Социалната ви активност ще е значима и така е правилно,  защото колкото повече общувате, създавате и укрепвате връзки, изказвате идеи и претенции, толкова повече шансове ще се оформят пред вас.

По време на пълнолуние, което е на осми април- разбирате  в значима степен на кого и в каква степен можете да разчитате. Същевременно от осми и до 18 април  ще се налага да сте по-внимателни, когато се доверявате на някого.

Възможно е да се появят личности, които имат негативно влияние  върху общественото ви положение  или доходи.  Отстранете ги своевременно от пътя си, ще можете да ги идентифицирате, за да се предпазите от загуби- буквално или в по- общ смисъл, най-подходящо за това е да го сторите до 20-ти април.

Ако през това време някой си отиде от живота ви, не бива да съжалявате, защото ще е признак, че гледате в различни посоки, имате несъвместими интереси  и т.н.

От осми и до 18 април се налага да сте по-внимателни при попълването на финансови документи,  желателно е да не задлъжнявате, ако това все пак ескалира като необходимост,  тогава е препоръчително да използвате ви посредник, доверено лице или професионалист, който да ви насочи в правилната посока.  Последната десетдневка на април  може да се замислите за алтернативи на развитие, паралелни възможности, ако част от настоящите са погубени.  Идентифицирате всичко,  което е зад гърба ви  или извън контрола ви, понякога и по един изненадващ начин.

Но ако една врата е затворена,  тогава ще откриете друга,  която ще ви отведе към ваша предопределеност  или е по-подходяща  за вашето развитие..

Помислете,  изградете си стратегия на развитие,  сами ще се убедите, че през април  пред вас могат да се разкрият по-широки възможности,  стига да ги търсите  и извън традиционното си обкръжение,  пътувате, обогатявате знанията си, демонстрирате висока квалификация,  привличате на ваша страна  вид подкрепа..

За горе- изброеното получавате „зелена светлина“…

 

РАК

Водеща тема през април месец е да стабилизирате  социалния си статус,  а в този процес вие съзнателно ще трябва да се стремите да укрепвате връзки, които ще ви влияят по подобен начин, също- да отстранявате онези, които ви влияят деструктивно,  променят бъдещите ви планове и намерения, в по-неприятна форма могат да предизвикат загуби- буквално и в по-общ смисъл.

За да се предпазите от тази негативна тенденция може  да си  изберете няколко варианта, например- своевременно да отстраните хора, които ви действат дестабилизираща  или пък да се опитате да проявите по-голяма адаптивност, така че да отговорите на нови изисквания и очаквания, за да задържите вид опека от страна на важна за вас личност, която влияе на благосъстоянието ви.

Отново като вариант-  перманентно може да се усилва възможността да  се насочете към алтернативи на развитие, те могат да сбъднат ваше тайно и съкровено желание или пък да се превърнат в авариен изход, ако се нуждаете от такъв.

Може да получите по този начин скрита опека,  паралелни или нерегламентирани  източници за печалба, особено, ако търсите такива, не афиширате всичките си намерения, които могат да изискват и повече време, за да ги реализирате.  При всички случаи  април месец ще  промени плановете ви,  това може да се окаже нова и по-дългосрочна перспектива на развитие,  а тя да е напълно позитивна за вас,  ако действате по гореописания начин.

По време на пълнолунието,  което е на 8 април  в значима степен разбирате  кои от вашите цели  ще са на път да се сбъднат,  но също-  какво предястие тяхната реализация.

Между осми и 18-ти април  вие ще се съобразявате подчертано с тези тенденции, които са вече създадени, а в този процес  от вас  ще се изисква   да  избягвате конфронтации, които са свързани с влиятелни или властимащи персони,  ваши партньори- лични или делови.

Има натрупани недоразумения-  те ще се появят в значима степен,  за да ви принудят  да вземете решителни мерки и да ги отстраните,  да не ги обикаляте повече,  да не ги провлачвате  във времето.

Липсата на напрежение между вас и важни за вас хора от 8-ми до 18-ти април  ще е много позитивен признак,  че гледате в една посока,  може да се бъдете заедно полезни,  да разчитате на  полезно сътрудничество и през идните месеци  със  съответните позитиви за вас.

Скъсването на връзки  в този период- ще бъде безвъзвратно  или трудно отменяемо.   През месец април  вашите чувства и привързаност може да охладнеят  или в друг вариант  да преминат в етап на своеобразна ревизия.  Ако сте сами- може да привлечете партньор, който пали страстта у вас,  но е твърде различен от вас, налага се повишена адаптивност…

В друг случай- отдавате се на скрити изкушения… Последната десетдневка на април  може да имате усещането, че околните се държат непредвидимо, непоследователно, изненадват ви.

Не е задължително това да е лошо,  но все пак ще ви покаже отново- на кого и в каква степен  можете да разчитате.

Предната десетдневка на април  ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните,  за да утвърдите авторитета си, понеже са се променили изискванията към вас, средата на съществува, вариантите са много…

Каквото и да е, вие може да се възползвате от новолунието на 23-ти април,  така че да привлечете по-широка подкрепа  като промените нещо в подхода си  или положете повече усилия за това…

 

ЛЪВ

През  април от вас може да се изисква да излезете извън границите на познатото,  традиционното, така че да се справите с текущи ангажименти,  които могат да бъдат променени в своето естество, защото са повишени изискванията, по външни и независещи от вас причини или пък това са собствените ви и повишаващи се амбиции.

Каквото и да е, то изисква от вас различен подход, може би да общувате по-активно с влиятелни или властимащи личности, които са извън близкото ви обкръжение или пък да демонстрирате висока квалификация…

Почти през целия април и ще получавате все по-широка подкрепа от близкото ви обкръжение, около вас може да има силна и енергична личност, която да ви подкрепя…

Това е прекрасен период, през който може да влезете във вид съдружие, ако това ви интересува.

Като минимум-   вид одобрение, до което се доберете ще се превръща в мост към вашите успехи. Повечето от вас ще са социално много активни и така е правилно, защото околните ще се превръщат в проводник на допълнителни възможности.  Какви нови перспективи на развитие се разгръщат пред вас  разбирате в дните около пълнолунието, което е на 8 април,  тогава може да очаквате пик от  информация, която да ви ориентира за по-далечни перспективи на развитие.

Между осми и 18-ти  април  ежедневието ви става доста натоварено,  понякога с ангажименти над средното ниво.  През това време вие ще решите-  кои задачи да са приоритетни, евентуално други- които следва да оставите зад гърба си  ще бъдат по-видни от  обикновено.

Налага се да сте изрядни с документите през този период, да избягвате евентуално противопоставяне  с по-възрастни или влиятелни личности.

Ако това е невъзможно, тогава ще ви се наложи да прелистите нова страница, ще има кой да ви подкрепи  и това ще определи професионалната ви реализация.

През последната десетдневка на април все по-силно ви се налага  да отстоявате вашите интереси, авторитет, който сте завоювали.

Дребни действия могат да имат широко отражение и да преобразят социалния ви статус,  понякога и по един бърз и изненадващ начин.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, намерили сте си партньори, на които да разчитате, толкова повече ще нараства вероятността-  тези предизвикателства да бъдат във ваша полза.

През целия април  може да имате усещането, че се налага над средното ниво да се доказвате пред околните  и на практика да е точно така.

Но в края на април и през май тези ваши усилия ще имат своето позитивно отражение  ще се материализират, ще подкрепят вашата стабилност и просперитет, честолюбивите ви планове…

Струва си съзнателно  да бъдете по-инициативни в тази посока.

Ако сте сами,  тогава през април можете да срещнете любовта  в лицето   личност,  която е лидер, а вероятно  и ваш приятел.  Ако имате партньор-  тогава е подходящо да укрепите вашите отношения като делегирате отговорности,  проявявате повече толерантност и разбиране, поставите си общи и обогатяващи цели  с човека до вас.

Последната десетдневка на април вие ако можете да преобразите живота си,  посоката много ще зависи  от натрупани вече тенденции,  също- одобрение и подкрепа,  до които сте се добрали преди това.

Все пак може да използвате импулса на новолунието,  което е на 23-ти април, за да насочвате в една желана от вас посока,  ще имате такава възможност…

 

ДЕВА

Водеща тема за вас през април е финансовото ви състояние или сигурност в един по-широк смисъл,  която е тясно свързана за  подкрепата, до която можете да се доверете от страна на важни за вас хора, влияещи на благосъстоянието ви  или пък- вие самите предприемате действия, които са свързани с промени и пак така влияят на  на чисто материални въпроси.

Ключът към успехите ви е  по-висока адаптивност,  да намерите начин  да привлечете на ваша страна  вид опека или пък ако се налага рязко да смените посоката на развитие, може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, трябва да направите важен избор и на практика да е точно така.  Ежедневието през  април забързва своя ритъм, вие сте все по-натоварени, но същевременно се справяте  доста добре с текущи ангажименти и може да направите пробив в избраното направление, да   постигнете успехи в професионалната си реализация,  на които после да разчитате дълго, до края на годината, а може и много повече.

През април ви се дава шанс да се справите с повишена конкуренция със съответните позитиви, които ще се отразят на репутацията ви.

В друг случай- проявявате много висока инициативно, която пак така ви води към своеобразно изкачване напред и нагоре по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Като минимум –  получавате морално удовлетворение,  извършват се трансформации,  които имат позитивно отражение  върху репутацията ви  като минимум.  През първата десетдневка на април  възникват допълнителни и непредвидени     обстоятелства, които променят предварителните ви планове, а в дните на пълнолунието, което е на 8 април-  разбирате в по-ярки краски-  кои от вашите мечти можете да реализирате,  кое ви дестабилизира финансово, за да го отстраните като причинител.  Особено видно е това между осми и 18-ти април. В оптимален вариант  това е време, през което можете или трябва да инвестирате в себе си или в любими хора, или в собствен бизнес, ако имате такъв…

Последната десетдневка на април  ежедневието ви носи много изненади, оформят се внезапни нови възможности,  но и предизвикателства, които изискват от вас да възприемете нещо ново,  различно,  то може да е свързано с хора извън близкото ви обкръжение,  ако демонстрирате висока квалификация  или пътувате,  важното е да излезете извън границите на познатото,  за да  извлечете ползи  от текущите ситуации…

 

ВЕЗНИ

През април водеща тема за вас с партньорските отношения-  лични или делови,  защото се нуждаете от вид подкрепа,   за да осъществите честолюбивите си планове или пък важни за вас връзки  се променят и  изискват да   им обръщате повишено внимание,  за да сте от помощ или адекватни на случващото се.

При всички случаи е препоръчително  да се стремите да изглаждате евентуални недоразумения с  определени персони,  които влияят на бъдещото ви развитие.  Сега е моментът насочете тези приоритети  в една по-позитивна за вас посока.

Случващото се около пълнолунието на 8 април  е показателно за силните и слабите звена във вашите взаимоотношения- партньорски, но не само,  същевременно  това е оптимално подходящ период да ги насочите в една по-подходяща за вас посока.

Между осми и 18-ти април част от вашите взаимоотношения ще преминат на ново и по-високо ниво,  ще се оздравят дори чрез базисни преобразования.  Други обаче-  ще се усложнят или направо скъсат,  В такъв случай това ще бъде окончателно  или безвъзвратно, но не случайно, а следствие на дълго трупани тенденции.  През целия април вие сте в прекрасен период да разгърнете потенциала си.

Може да работите усилено в посока-  да сбъднете ваша съкровена мечта  и тя може да се осъществи, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение,  пътувате,   демонстрирате висока квалификация ,  обогатявате знанията си, сключите дългосрочни договори …

За всичко гореизброено ще имате шанс  и колкото сте по-инициативни, толкова повече ще нарастват те.   През последната десетдневка на април  се усилва усещането,  че вие сте на прага на житейски кръстопът и на практика  действително може да ви се наложи да вземете важно решение,  което ще се отрази на финансовото ви състояние.

Ще имате избор… Преговаряйте, създавайте и укрепвайте връзки, възползвайте се от импулса на новолунието, което е на 23-ти април и ще успеете.

 

СКОРПИОН

Водеща тема за вас през април е  професионалната ви реализация.

Сега е моментът да се докажете на работното си място,  да извоювате по-престижни позиции,  да се справите с някои предизвикателства в този сектор, които изискват вид мобилизация, промяна в подхода и т.н.

Как се справяте с тези задачи разбирате в дните около пълнолунието, което е на 8 април.  Между осми и  18 април  трябва да се пазите от недоразумения на работното си място,   особено  с по-възрастни и влиятелни личности.

В друг случай- налага ви се да се доказвате повече от обикновено, да усвоявате нови знания, да демонстрирате потенциала си, така че да не позволите интересите ви да бъдат подменени.

Друга водеща тема за вас е домът и семейството ви,  възможни са преобразования, които ще бъдат дълготрайни,  така че е подходящо да ги канализирате в една по-положителна за вас посока, ще имате такава възможност  като проявявате повишена инициативност в посока-  да подобрите комфорта на съществуване у дома, например като инвестирате в дома си,  разрешите имотни казуси, извършите ремонти, изчистите някои натрупани недоразумения…

Ще имате шанс да въздействате върху това почти през целия април…

През последната десетдневка на април  и по-важна тема за вас стават партньорските отношения-  лични или делови.

Важни за вас хора ви изненадва  и нека това да е повод  да разберете  какво заздравява вашите взаимоотношения,  но също така- какво следва да се обнови, промени,  за да се изчисти евентуално ескалиращото напрежение,  да се изгладят различия и т.н.

Възползвайте се от импулса на новолунието, което е на 23-ти април, в началото винаги по- лесно се влияе и насочва, във вашия случай- на важни за вас взаимоотношения…

 

СТРЕЛЕЦ

Април месец и без преувеличение ви носи доза късмет. Дори и да има някакви предизвикателства пред вас, вие ще успявате да намирате начини да се справяте, да ги преодолявате и да ги превъртате във ваша полза.  Повечето от вас ще са социално много активни, ще си служат с думите като с оръжия, ще демонстрират високи знания, ще се стремят да създават и укрепват връзки и действително ще успяват.

Почти през целия април вашата популярност ще расте, вие ще намерите начин да се възползвате от по-широка подкрепа от страна на партньори и лични или делови, вид благодетели, доброжелатели… Колкото сте социално по- активни, толкова повече ще растат шансовете да реализирате  ваша съкровена мечта.

През април имате огромни шансове да заздравите важни за вас връзки, ще се радвате а романтични моменти, ако не сте сами…

Ако сте сами, тогава ще можете да срещнете любовта и тази  тенденция ще се съхранява през целия април, възползвайте се по оптимален начин.  На кого и в каква степен можете да разчитате разбирате  в пик от емоционални моменти, в дните  на пълнолунието, което е на 08 април.

През първата десетдневка на април мнозина получават изненадващи новини, които преобразяват ритъма в ежедневието ви. През това време е полезно да се пазите от конфликти, които ще се отразят на професионалната ви реализация или ще променят предварителните ви планове.

Между 08 и 18 април би следвало да сте по-внимателни към финансовите ви ресурси, да не поемате излишни рискове, които могат да нанесат щети на материалното ви състояние. В оптимален вариант, повишените разходи може да са свързани с любими хора- пораснали деца, партньори или това е инвестиция във вас самите, може и собствен бизнес, ако имате такъв.

В друг случай през това време ще промените стойността на всичко ценно за вас и то ще клони към реална стойност…

През последната десетдневка на април все по-важна тема става професионалната ви реализация, ескалират преобразувания, които трябва да канализирате в правилна посока като се възползвате от новолунието на 23 април…

 

КОЗИРОГ

Звездите ви фокусират  върху въпроси, които са свързани с  вашия дом и семейство.

Възможно е да се налага да сте в по-голяма подкрепа на близките си, а в друг случай може би е добре да намалите темпото, да се огледате  преди да изберете по кой път да поемете  и като извършите някакви по-съществени преобразувания, които ще снижат напрежение, ще изчистят недоразумения  или ще са повод за разрешаване на битови и имотни казуси, които не са от вчера, а са се натрупали във времето.  Как се справяте с тези задачи в  значима степен разбирате в дните около пълнолунието, което е на осми октомври.

То е показателно за социалния ви статус  и за базисна сигурност.

Между осми  и 18 април  по-голяма част от събитията се движат вече повече по инерция, но все още можете да канализирате тенденциите в една по-позитивна посока за вас. През това време волево можете  да завъртите колелото на съдбата в живота си  по начин, който ще преобрази живота ви на различни нива.  Ако през това време късате отношения  или вземете вид решения, то те ще бъдат окончателни или трудно отменяеми.  Юпитер и Плутон са във вашия зодиакален знак, надарява ви  с огромна сила, но същевременно изисква от вас промяна, да градите планове за по-далечното бъдеще и така да действате. Това важи за всички, но подчертано  за родените през трети деканат, които ако не действат по гореописания начин, тогава трансформациите ще нахлуват отвън, по външни и независещи от тях причини.

Така че е полезно да усетите от къде духат ветровете и да насочите платната на житейския си кораб  в оптимално конструктивна за вас посока, ще имате такава възможност.

Почти през целия април  водеща тема за вашите бъде също така  да повишите доходите си.

Високата инициативност в тази посока  задължително ще дава  своите позитивни резултати, а вие може да спечелите нещо  или да откриете нов източник на доходи,  на който да разчитате и през идните месеци.

Почти през целия месец-  ще се радвате на по-широка подкрепа  от страна на колеги,  а ако сте сами можете да срещнете любовта на работното си място.

Може да разчитате на доза късмет буквално в ежедневието  или по отношение на здравето ви, което не означава, че не трябва да се пазите…

През последната десетдневка на април  нараства желанието ви  да удовлетворите ваша прищявка, но това може да струва някаква цена- буквално или в преносен смисъл, въпрос на избор е  дали ще решите да я платите  или пък не.

 

ВОДОЛЕЙ

Социалната  ви активност през април е много висока,  благодарение на дар словото си  вие ще се справяте с повишена конкуренция, изисквания или ще успявате да защитавате вашите интереси, също- ще имате шанс да демонстрирате потенциала си, ще получавате все по-широка подкрепа, ще заздравявате сърдечни връзки или ще имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта.

Април месец вие ще се радвате на одобрение  от страна на околните или на важни за вас хора, стига да искате и целенасочено да действате в тази посока.  Ако имате връзка,  то вие през април можете да я освежите с повече романтични моменти, вид забавления, до колкото това е възможно.

Ако сте сами, до през април  можете да срещнете любовта.

Ако имате деца, те ще се превръщат в повод за вдъхновение или гордост.

Въпреки всичко  първата десетдневка на април не са изключени някои изненади отнасящи се до дома и семейството ви, приоритети недвижимо имущество или местоживеене.  Набележете слабите звена и ги отстранете своевременно,  ако се налага променете нещо в подхода, така че да получите различен и по-добър резултат от настоящия, за да разтоварите евентуално напрежение и т.н.  На кого и в каква степен може да разчитате разбирате в дните на пълнолунието,  което е на 8 април.  Ако има нещо, което действа зад гърба ви, натрупано е в миналото като неразрешен казус, то ще ескалира между осми и 18-ти април, така че да ви принуди  да вземете по-радикални мерки.

Последната десетдневка  на април вие все по-силно ще бъдете фокусирани  върху ваши близки и роднини,  теми за недвижимо имущество, местоживеене, взаимоотношения у дома. В този процес не са изключени и някои изненади,  въпреки че едва ли ще има нещо, за което не сте били предупредени отпреди.

Все пак може да зададете едно голямо ново начало , да извършите базисни трансформации  като се възползвате от новолунието, което е на 23-ти  април.  Насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе…

 

РИБИ

Водеща тема за вас през април финансовото ви състояние, което можете и трябва да стабилизирате, подобрите  както проявите по-голяма инициативност точно в това направление, а усилията ви няма да останат без последици, дори и конкретни резултати да не са видни веднага, а да се превръщат в повод  за бъдещ просперитет или поне сигурност…

Доколко се справяте с тези въпроси става ясно в дните около пълнолунието, което е на осми април.

Анализът дали преобладават приходите или пък разходите ще е много показателен, аз също така пряко обвързан за подкрепа, до която можете или трябва да се доберете  от страна на влиятелни личности, покровители и т.н.

Между осми и 18-ти април  трябва да избягвате конфронтации с такива персони, за да избегнете и загуби- чисто финансови, но не само.  Все пак повишени разходи през този период са повече от вероятни,  нека да бъдат и целесъобразни…

Полезно е да се пазите от хора, които могат да ви нанесат щети, трябва да действате гъвкаво и адаптивно.

В оптимален случай това е период, през който инвестирате повече в себе си, в бъдещи проекти, които после ще дадат своя възвращаемост.

През цялото време се оформят алтернативи на развитие, възможности да попълните пропуски и пробойни или пък да се възползвате от паралелни възможности, понякога от тайни покровители  или това са натрупани тенденции в миналото, които продължават да ви носят дивиденти.

През целия април вие сте в отличен период да хармонизирате семейната среда на съществуване,  ще може да решите  имотни казуси, ако това ви интересува, също- да разчитайте на близките си  или да изчистите евентуални недоразумения.

През последната десетдневка на април информационният поток се усилва, вие получавате ценно знание, част от което може и да ви изненадва.

Полезно е да сте социално много активни, да създавате и укрепвате връзки,  които ще са повод за  успехи, постигане на лични цели и намерения…

Ако не всички са чак толкова доброжелателни  или дори коректни,  лоялни, то това също ще бъде по-видно от обикновено.

Използвайте импулса на новолунието, което е на 23-ти април, за да заздравите важност за вас взаимоотношения, а ако  някои от тях рязко се скъсат, значи нямат място в бъдещето ви развитие  и няма защо да съжалявате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *