Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец декември 2017г.

Хороскоп за месец декември 2017г.

361966ОВЕН

Амбициите на повечето от вас са нараснали в пъти, факт, който може да отключи трансформации в общественото ви положение в края на декември. За сега, пътят ви към успехите преминава пряко през одобрението и подкрепата на околните- партньори /лични или делови/, влиятелни личности. До 10 декември тази тенденция може да ви принуди да проявявате повече диалогичност, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение, да водите преговори, включително за сключване на договори, евентуални повишения или поне-изчистване на недоразумения, които да утвърдят собствените ви позиции, да извоювате не лека победа, като отчитате или се съобразявате повече с чужд интерес. Тенденцията може да доведе до заздравяване или създаване на връзки, но за сметка на прекратяване на някой контакти и то по един бърз начин…Остават зад гърба ви само хора и обстоятелства, които повече ви дестабилизират, отколкото да са ви полезни.

След 10 декември променяте тактиката си- вече ще влагате много повече стратегия, страст, конкретно и в чисто материални цели, които са способни да отключат алтернативни, понякога не регламентирани или скрити източници на печалба.

Възможно е в живота ви да нахлуе нова романтична любов,  не явна или отново с човек извън близкото ви обкръжение. В друг вариант- имате шанс да укрепите настоящите си лични взаимоотношения с поставяне на нови и по-дългосрочни, обединяващи цели.

Почти целия декември е доста позитивен за вас, вие можете и трябва да раздвижите границите на възможното пред вас, с нови хора, обстоятелства, възможности. Те може да са в съчетание с пътувания, уреждане на юридически казуси, обогатяване на знанията и/или преквалификация. Действайте и се възползвайте от опеката на звездите!

От 03 до 23 декември Меркурий е ретрограден, ще ви даде шанс да наваксате с евентуални пропуски, да набележите слаби звена, ще ви надари с някакви алтернативи, които през последната деседневка на декември ще започнат да прорастват и да се реализират в пълна степен.

След 21 декември позитивните настроения се заменят с други по-практични съждения, които ви „приземяват“. През това време можете да оберете плодовете на положени вече усилия, а може да попаднете в обстановка на по-песимистични нагласи или вид принуда, при условие, че не сте се възползвали адекватно от шансовете ви дадени преди това.

ТЕЛЕЦ

До 10 декември ежедневието ви е доста динамично, но и резултатно, вие се справяте с повишени изисквания, допълнителни ангажименти, понякога-растяща конкуренция. В този процес мнозина получават подкрепа-морална или финансова от страна на влиятелни личности, партньори и така имат шанс сами да повишат собственото си благосъстояние.

Амбициите ви растат, както и възможностите да извършите някакви щастливи трансформации в живота си. Същевременно, мнозина имат чувството, че са на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направят ще е като скачени съдове за вид интерес- предимно финансов, но не само. Всяко усещане за неудовлетвореност или несправедливост ще отключва у вас вълна от анализи, разяснителни разговори, склонност да действате крайно и със съответните последици.

Между 10 и 18 декември се раздвоявате между идеали, понякога илюзии в чувствата, но този период е съпътстван с вид „отрезвяване“, съответно с радяла на хора и обстоятелства, които ви носят повече загуба, отколкото полза. В живота ви се появява или проявява енергична личност през това време, с която ескалира борба на интереси. В този процес е по-целесъобразно да се стремите да откриете общи и скрепващи цели, да се възползвате от чужда енергия и да я превъртите на своя страна, отколкото да се конфронтирате. Ако това все пак е невъзможно, можете да скъсате едни връзки, за сметка на нови и по-перспективни.

Декември носи промени на материалното състояние, на обвързаността, на общественото ви положение-общо. Около Новолунието на 17-18 декември мнозина ще обновят своята стратегия, а в края на декември и предимно след 21 декември- ще се устремят към покоряване на нови върхове и възможности. Това може да е продължение на нещо вече стартирано, а може и да е кардинално преобразувание, което ще смени декорите около вас, защото сменяте обстановката, пътувате, като минимум- проявявате черти от характера си, които до този момент сте стопирали, но те ще ви направят по-независими, успешни, отговорни, но и вероятно натоварени…

БЛИЗНАЦИ

Водеща тема в живота на мнозина са партньорските взаимоотношения, като до 10 декември имате шанс да ги насочите в една доста позитивна посока, която ви носи полза или изчиства вид недоразумения и то трупани от доста време. Ескалират по един естествен начин разяснителни разговори, които „осветяват“ стари теми, но могат същевременно да отключат нови и по-добри перспективи, дългосрочни-за развитие. Стабилността ви на този етап продължава да е тясно свързана с вашите взаимоотношения. Фонът, който зададете в тях ще се отрази на социалния ви статус или обществено положение общо-кариерно развитие, брак и т.н. Събития и тенденции трупани дълго, да кажем през изминалите поне две години и половина-клонят към развръзки и със съответните последици, които ще се закодират трайно. От една страна вие имате шанс да скрепите, включително и чрез брак или други договори-писмени, устни- настоящите си взаимоотношения и/или да създадете нови, а от друга, ако са натрупани доста и неразрешими негативи, това може да отключи раздяла с важни за вас хора и/или значима промяна, към която ще трябва да се адаптирате, защото ще бъде окончателна.

Това може да го усетите като сваляне на товар през последната десетневка на декември, но същевременно необходимост да носите повече отговорност-предимно финансова, да разчитате на себе си или ще ви въвлече в материални спорове, от които можете да се измъкнете тактически.

От 03 до 23 декември Меркурий- вашият покровител е ретрограден, ще ви връща към миналото, ще ви дава шанс да вниквате в подробности, да се разделяте с евентуални илюзии. Това е особено валидно от 10 до 18 декември, когато се проявяват всички слаби звена. Хубаво е да им обърнете приоритетно внимание и да се справите своевременно, да вземете мерки, когато в началото винаги по-лесно се влияе. На този фон предстои Новолуние на 17-18 декември, хванете се за приливната вълна, „втора възможност“, за да се справите с недоразумения, но не само.

През последната десетневка на декември навлизате в силно трансформиращ период, усещате първите ветрове на промяната, усетете на къде духа вятъра и опънете платната в правилна посока-образно казано. Справянето с тази задача ще ви донесе материална полза, а не обратното..

РАК

Повечето от вас са доста натоварени в ежедневието, на работното място, но и в дома си, факт, който може да ескалира в напрежение, предимно в семейството, ако не успеете да се справяте с текущите ангажименти, а до 10 декември тенденцията може да отключи изненади, рязка промяна на фона, в който съществувате. Все пак, на повечето от вас ви се дава шанс да „сложите ред в хаоса“, като проявите пълна мобилизация, пренаредите приоритетите си, можете да разчитате на подкрепата на влиятелни личности на работното ви място, също- симпатии и подкрепа от страна колеги или други добронамерени личности в близкото ви обкръжение. С тях обсъждате въпроси, провеждате конструктивни разговори, които пряко могат да се закодират в по-доброто ви кариерно развитие или по-далечни перспективи свързани с повишение, като минимум- утвърждаване на авторитета ви, понеже се цени по достойнство опита, положените от вас усилия и т.н. Все пак е полезно да не се претоварвате твърде, да обръщате внимание и на физическото си състояние, особено от 10 до 18 декември. Тогава могат да ескалират известни обърквания, свързани със задачи извън рутината. Това може да са допълнителни изисквания към квалификацията ви, принудителни пътувания, правни спорове и не само и/или далечни роднини, хора стоящи далеч от вас- които внасят смут в душата ви или допълнително натоварване. Помислете, не бързайте, ще ви се даде шанс да превъртите сложни ситуации във ваша полза и да получите удовлетворение.

Новолунието на 17-18 декември ще ви даде някаква втора възможност да израствате професионално, да постигате намеренията си, да излезете от водовъртеж на повтарящи се и неразрешени до този момент казуси.

До 21 декември е оптимален срок, през които вие трябва да завоювате по-престижни позиции. Успехите, които постигнете ще се закодират трайно. После обстановката се променя, ще зависите повече от одобрението и подкрепата на околните, отколкото на собствените си усилия.

След 21 декември партньорските ви отношения преминават в нова фаза, тя ще е в посока- да скрепите връзката си повече отговорности един към друг, вероятно повече да се съобразявате с половинката си или трансформации около нея, ще рефлектират и върху вас самите. Миналото започва да ви застига под формата на развръзки, на този етап усещате само първи сигнали на дълъг нов път, по който поемате…

ЛЪВ

До 10 декември водите доста конструктивни разговори, преговори, които могат да сбъднат ваша съкровена мечта, привличате късмет или хора, които могат да порадват сърцето ви. Влече ви да се занимавате повече с творчески проекти, хоби, евентуална частна инициатива и/или водещ мотив са хора близки до сърцето ви- от партньори до пораснали деца, ако имате такива. През това време можете да заздравите връзките си, да срещнете любовта, да изчистите евентуални недоразумения от миналото. Възможно е да възникват стари теми, нещо като „старата песен на нов глас“, но с нюанс да изчистите евентуални недоразумения, да обсъдите варианти, включително- можете да си върнете погубена преди възможност или пък човек…Вариантите са много и в повечето случаи все позитивни.

Същевременно, до 10 декември трябва да оценявате и по-далечни перспективи на развитие, ако действията ви не кореспондират с тях, тогава можете да предизвикате предимно дестабилизация, обрати, не са изключени изненади. Внимавайте за подробности в този процес и избягвайте да се въвличате в по-остри спорове, предимно с влиятелни личности или лица извън близкото ви обкръжение.

От 10 до 18 декември разходите нарастват значително, внимавайте подобни въпроси да не внесат известен хаос или разочарования във взаимоотношенията. Дълго таени чувства, евентуални тайни-могат да ескалират на повърхността. В друг случай-може да сте силно привлечени от неявна връзка, която да ви плени и обсеби чувствата ви. Тя може и да е с неясна перспектива на развитие по различни поводи. Изчакайте да премине „розовия период“ и после като се вдигне мъглата, образно казано, в края на декември-пак си помислете дали наистина искате, това което искате…

През втората част на декември възникват обстоятелства, които ви принуждават да отделяте все повече енергия и ресурси в дома ви. В оптимален вариант това са реконструкции, които ще подобрят атмосферата у дом, в не толкова подкрепящ вариант-налага се да се съобразявате с енергична личност, не са изключени спорове, своеобразна борба за надмощие, дори и в началото да е повече стратегическа, отколкото под формата на „челен сблъсък“. Оценете всичко „за“ и „против“, за да насочвате във ваша полза.

Новолунието на 17-18 декември ще обнови сърдечните ви връзки, можете всичко да е във ваша полза и изглежда, че предимно от вас зависи на къде ще наклоните везните.

През последната десетдневка на декември ежедневието ви става все по-натоварено, ако имате пропуски-професионални и не само ,вече няма да можете да ги обикаляте. Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си…

ДЕВА

Декември ви подтиква да се справите предимно с базисни приоритети- като дом, семейство, дори-место-жителство, имотни казуси, лични въпроси отнасящи се до вашата сигурност-общо. До 10 декември можете да проведете доста конструктивни разговори, да наложите волята си, да инвестирате време, но и чисто материални блага, за да се справите с всичко горе-споменато. Възползвайте се по оптимален начин, постигнатото после ще ви влияе много дълго, през идната година, че и повече…

През изминалите близо две години и половина мнозина от вас бяха ограничени или под въздействие на императивни изисквания да изчистят недоразумения в семейството си, всичко горе-споменато….През декември предстоят развръзки, с които или ще разрешат окончателно тези казуси или ще ги премахнете от гърба си подобно на товар, ще смените тактиката и поведението си, ще отворите нова страница в живота си.

Меркурий е ретрограден от 03 до 23 декември, през това време вие се връщате към миналото или то ви застига…имате шанс да откриете варианти за справяне, обходни и допълнителни пътища, да попълните и наваксате пропуски. В душата на мнозина е неспокойно, правите преоценки, които после ще подействат като пусков механизъм- да се развивате в обновена посока, която ще ви направи по-самоуверени, сигурни  и успешни в своето развитие.

От 10 до 18 декември, ако има недоразумения тайни или ерозивни процеси между вас и партньорите ви /лични или делови/, то те ще се проявят в пълна степен. После поглеждате с други очи на любимите ви хора, това може да скрепи взаимоотношенията ви, а може да внесе хлад в душата ви в края на декември или през идните години. Усетете на къде духат ветровете и вземете своевременни мерки…

ВЕЗНИ

До 10 декември Марс е във вашия зодиакален знак и мощната енергия на тази планета мнозина ще канализират в конструктивни разговори, преговори, които да доведат до сключване на контракти, вид договорености-устни или писмени, способни да преобразят живота ви, да сбъднат ваша мечта или да ви извоюват по-авторитетни позиции.

В този процес обсъждате теми, включително и от миналото, изчиствате недоразумения, можете да срещнете стари приятели, авторитетни личности или любовта, все хора, които ще се превърнат в мост към успехи или чувство на щастие-общо.

Все пак ще има и някой личности, които ще ви изненадват и не винаги много приятно. Но не е изключено и вие да действате спонтанно- така че да преобръщате впечатленията към вас, представяте се като особено борбени, безкомпромисни ,способни да влизате в битки, ако се наложи, но да отстоявате интересите си. И така е правилно, това е моментът, в който можете да наложите волята си, да защитите интересите си и не само…

Декември е месец изпълнен с доста важна информация, същевременно Меркурий е ретрограден от 03 до 23 декември, това е време, през което е удобно да запълните евентуални пропуски във вашето знание-в един по-общ смисъл, да преоцените линията си на поведение, по-конкретно- в изказа, появяват се варианти за бъдещо развитие според чутото, а въпрос на избор е от ваша страна-какво ще изберете…

Новолунието от 17-18 декември ще ви даде някаква втори шанс във всичко горе споменато, ще рестартира връзки, комуникация и т.н.

Между 10 и 18 декември в ежедневието ви може да настъпи известен хаос, внимавайте да не попаднете в мрежи от чужди кроежи, дори интриги, предимно на работното ви място, но не само. В друг вариант, това са допълнителни ангажименти, способни да изведат ежедневието ви от обичайния ритъм. Пазете здравето си и внимавайте да не пипнете някой вирус- буквално или в преносен смисъл.

През последната десетдневка на декември оптимизмът се замества от нови и по-практични нагласи, обстановката около вас се трансформира. Мнозина се замислят за базисни теми, касаещи условията им на съществуване-общо. Причините могат да бъдат поради реални и ескалиращи трансформации, засягащи дом, семейство, среда на съществуване, евентуално- недвижимо имущество, место-живеене и т.н. Обърнете внимание на случващото се ,то може да е доста по-продължителна тенденция, отколкото очаквате, усетете на къде духат ветровете и се опитайте да насочите усилията си в посока сигурност, а не обратното, ще имате шансове за това, но като се налага да вземате решения, които ще ви направят по-самостоятелни или зависими от по-възрастна или авторитетна личност. Отново изборът ще е ваш…

СКОРПИОН

До 10 декември вие може да сте привлечени силно от някакви алтернативи за печалба- буквално или в преносен смисъл. Това може да е също своеобразен и обходен, допълнителен изход, от заплитащи се ситуации и изненади на работното ви място и не само. Възможно е да имате усещането, че все още съществуват обстоятелства или хора, които препятстват пътя ви към успеха, пълното щастие, все едно не ви достига малко, за да ги отстраните. Ако имате тайни врагове, то те ще се проявят през първата десетдневка на декември, но ще имате пълен шанс да се справите с тях, особено след 10 декември…Тогава вземате „нещата в свои ръце“, ще почувствате прилив на енергия, която ще ви направи по-борбени, пробивни, дейни…Вероятно ще се наложи известна адаптация или да преосмисилите стратегията си, преди да наберете скорост…После, ще се концентрирате върху цел, която все повече ще обсебва вниманието ви, ще се превърне в нова енергийна програма поне да идните две години и половина, която ще материализира поетапно мечтите ви и не само.

Почти целият декември е ключов за финансовата ви стабилност и бъдещи по-високи постъпления. Може да обмисляте варианти, да се чудите по-кой път да поемете, за да постигнете заветната цел, водеща до материално благоденствие, но не само. Натрупаният ви опит, авторитет, полаганите от вас усилия през изминалите годи са на път да ви дадат адекватна награда, чрез бързо подписване на нови договори, внезапни и хубави предложения, въпреки че не са случайни, а съвсем закономерни, следствие на положен труд, под формата на развръзка. Ако все пак горе-посочения сценарий не се развие съвсем според очакванията ви, тогава през последната десетдневка на декември вие ще трансформирате линията си на поведение, подчертано- начин на комуникация, ще се ориентирате към преговори с влиятелни личности, които да ви помогнат и/или самите вие ще започнете да проявявате много по-голяма твърдост в изказа. Така думите ви ще имат повече чуваемост, ще се превръщате в център от събития и/или определящ фактор за себе си и околните и  вие сами ще се убедите в това…

СТРЕЛЕЦ

Вие сте в ключов период относно бъдещото ви развитие-генерално, като посоката на развитие е пряко зависима от натрупани вече тенденции през изминалите две години като минимум, също-от собствените ви усилия и инициативност към настоящия момент. Успехите, тенденциите които ще зададете през декември ще граничат с развръзки, които после ще са фон на съществуване през идната близо година или много по-дълго. До 21 декември вие можете и трябва да направите нужното, за да утвърдите авторитета си, да извършите промени, които после ще водят до стабилен ръст, а не обратното.

До 10 декември често ще се оказвате в център на събития, дебати, внимание…Използвайте времето, за да се преборите с евентуална конкуренция, да привлечете на своя страна енергични и инициативни личности, които ще ви помогнат- самите вие да заемете по-високи позиции в колектив и не само.

Възможно е част от обкръжението ви да ви изненадва ,включително близки до сърцето ви хора. Някой от тези изненади ще са приятни, а други- ще водят до внезапен, бърз разрив и това ще са предимно онези, които от доста време се проявяват като ненадеждни по различни поводи, а сега- търпението ви може да е изчерпано.

При всички случаи, трудности ,превратни моменти, но и полагани от вас усилия клонят към завършек, който ще е съпътстван с процес- да прелистите нова страница в живота си, да оставите нещо зад гърба си подобно на тежест, нещо изживяло своето време или пък- най-накрая усилията ви са увенчани с успех и вие така или иначе трябва да се съсредоточите върху нови теми…

Какво следва да оставите зад гърба си, а с какво можете да продължите напред си проличава доста ясно между 10 и 18 декември.

Новолунието на 17-18 декември ще ви даде шанс за ново начало, втора възможност за нещо изгубено, е, не всичко, само онова, което има място в живота ви.

Възможно е да имате усещането през втората част на декември, че събитията се движат повече по инерция и не според собствената ви воля.

Меркурий е ретрограден от 03 до 23 декември ще ви подтикне да преосмисляте вече взети решения, може силно да ви концентрира върху тема от миналото, за които обмисляте варианти, обходни пътища, ако преките са затворени и действително ще можете да се измъкнете от заплетена ситуация, като наваксате с пропуски, получите ценна информация, проведете конструктивни разговори.

Между 10 и 18 декември не са изключени недоразумения в дома и семейството  ви, ако има нещо тайно, ерозивно- то ще се прояви, за да го оцените и да се справите.

През последната десетдневка на декември все по-важна ,водеща тема се оказва материалното ви състояние. Може да бъдете силно подтиквани да пестите или пък да инвестирате в себе си, в едно по-предвидимо бъдеще…

КОЗИРОГ

До 10 декември вие имате шанс да се справите с нараснала конкуренция, евентуални предизвикателства, които предизвикват малки или по-големи земетресения в ключови теми като- кариерно развитие, но също-дом, семейство. Някой от тенденциите ще се проявят изненадващо, въпреки че са по-скоро тенденции и то трупани дълго и повече под формата на развръзка, отколкото на качествено различно от това, което вече знаете и сте усетили като перспектива. В този процес, вие можете да се насочите към вид алтернатива за вашето развитие, да я форсирате и съзнателно да се насочите към не явни или паралелни пътища за себе-осъществяване.  В друг случай- течението е много силно, вие се оставяте по него, съответно- оставяте нещо да остане зад гърба ви и/или да следва естествения си ход…

След 10 декември в близкото ви обкръжение се появява енергична личност, инициативна, но не твърде дипломатична, от чиято подкрепа ще можете да се възползвате.

Мнозина са на път да прелистят нова страница в живота си, онова, което трябва да остане в миналото, не бива да се стремите да го задържате, то е изгубило своя смисъл и може да ви действа повече деструктивно, отколкото обратното.

От 10 до 18 декември можете да научите тайна, която силно да повлияе на бъдещите ви планове. Почти през целия месец вие сте в процес на преоценки, вероятно не сте твърде склонни да разкривате истинските си чувства и желания. Може силно да сте привлечени от тайна мечта- да избягате-буквално или в преносен смисъл, като се отдадете на свои по-далечни мечти и перспективи за развитие. В този процес, пак така-можете да получите неочаквана подкрепа от хора извън близкото ви обкръжение или са които не сте подозирали, че ще са на ваша страна.

Новолунието на 17-18 декември ще подейства подобно на пусков механизъм към по-сериозни преобразувания, които в пълна степен ще усетите в края на декември. Тогава, прелиствате нова страница в живота си, на първо време може да усетите тенденцията като усетите в себе си повече сила, способност да влияете на събитията, но няма нищо даром…Това ще бъде за сметка на по-големи отговорности, които ще поемете.

Ставате по-силни, по-самостоятелни, по-отговорни, по-дисциплинирани, ще сте склонни да действате крайно, за да наложите авторитета си, да защитите интересите си или да построите база, върху която ще се развивате дълги години напред.

Декември прилича като цяло на превратен момент, когато се разделяте с нещо старо, което ще остави място на друго и по-надеждно да нахлуе в живота ви…

ВОДОЛЕЙ

През декември вашата популярност расте и в никакъв случай няма да ви липсва приятна компания или хора, на които да разчитате при нужда. Месецът е прекрасен да завоювате нови и по-престижни позиции в колектив, а вероятно и при мнозина това ще се случи по един спонтанен и съвсем естествен начин. Получавате интересни предложения, изненади, които могат да порадват сърцето ви. Ако сте сами, до 21 декември едно приятелство може да прерасне в романтична връзка.

Използвайте контактите си, преговаряйте, бъдете социално активни, за да не пропуснете шансове, заставащи на пътя ви в лицето на хора или обстоятелства.

Възможно е да срещнете също стар другар, човек от миналото, вид авторитет, който да преобрази живота ви или да обсеби вниманието ви. Това също може да е личност, която да се превърне в мост към успехите ви.

Между 03 и 23 декември Меркурий е ретрограден, постоянно ще ви принуждава да се връщате към миналото, да преосмисляте връзки, но същевременно ще ви дава шанс да изчиствате евентуални недоразумения..

Между 10 и 18 декември вид увлечения могат да рефлектират и върху джоба ви, бъдете по-внимателни на теми приходи-разходи, не е излишно да се пазите и от измами, подвеждане. В този период по ясно разбирате кой ви носи ползи ,на кого можете да разчитате и кой предизвиква щети- дори буквално.

До 10 декември хора стоящи далеч от вас могат да ви изненадват, да внасят смут и напрежение в душата ви. Това може да са също договори, юридически казуси, които ако не са добре издържани, могат да се скъсат. Препоръчително е да сте нащрек, когато пътувате, към автомобила си и т.н.

В споровете се ражда истината, до средата на декември въвличането ви подобни ще ви въздейства отрезвяващо за по-далечни перспективи на развитие, само се пазете да не преминете определени граници в тона…

Новолунието на 17-18 декември може да се превърне в своеобразно ново начало засягащо позициите ви в колектив. Насочвайте, звездите ще ви подкрепят. Ако се наложи да смените средата си на съществуване, задължително ще се появят лица, които да ви подкрепят.

През последната десетдневка на декември събитията се движат повече по инерция, отколкото според вашата воля.  Преобладават трезвите оценки, дори и понякога да са по-песимистични. Те ви показват какво ще се наложи да оставите зад гърба си или към какви нови варианти да се насочите, при условие, че настоящите се изчерпват. Не е желателно от 21 до 31 декември да форсирате събитията, реагирайте на момента, за да сте адекватни на случващото се. По желание или принуда се връщате все по-назад към миналото, анализирате го и така е правилно…Усетете на къде духат ветровете и опънете платната на житейския си кораб с попътен вятър…По насрещно движение едва ли ще успеете.

РИБИ

Декември е ключов за социалния ви статус, имидж като минимум. Сега вие можете да увенчаете с успех дълго полагани усилия, да откриете своето най-точно, правилно място под слънцето, но не даром, а според завоюван вече авторитет, натрупани знания и умения, които под формата на развръзка ще ви дадат своеобразна награда- повишение, бонус, друг подарък от съдбата, който да повлияе положително на доходите ви. Ако все пак не всичко се развива според желанията и очакванията ви, тогава вероятно ще се наложи да смените рязко пътя си на развитие- професионален план или пък-брак, среда на съществуване-общо..

През декември вниманието на мнозина е обсебено от някаква водеща тема, в повечето случаи тя е натрупана в миналото, засяга стабилността ви, по-далечни перспективи на развитие.

От 03 до 23 декември вие можете да изчистите евентуални недоразумения, да наваксате с пропуски, а може да се появят и допълнителни варианти за справяне с текущи приоритети. Успехите, които ще постигнете през декември, ще за база на развитие през цялата ви идна година, а може и много по-дълго, възползвайте се, насочвайте по оптимален начин.

До 10 декември не са изключени допълнителни или непредвидени разходи. Може да се въвлечете и в спорове за приходи-разходи, опитайте се да ги разрешите конструктивно, ще можете, стига да наблегнете на дипломация, а не противопоставяне.

От 10 до 18 декември става ясно кои от мечтите ви са осъществими, а кои плод на фантазии или нереалистични очаквания.

Новолунието на 17 и 18 декември може да ви даде втори шанс, дори за нещо, което сте считали за погубено, така че отново да си го върнете /пари, човек, обстоятелство/, ако не веднага, то до 10 януари 2018г.

През последната десетдневка на декември постепенно ще трансформирате позициите си в колектив или генерално- ще смените средата си на съществуване. Дайте всичко от себе си, за да утвърдите авторитета си, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *