Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец декември 2019г.

За връзка с астролога: astrom@abv.bg

Хороскоп за месец декември 2019г.

244303

ОВЕН

През целия месец декември повечето от вас ще са под влияние на силни страсти и преувеличени желания, които ще ви стимулират да дадете най-доброто от себе си, да бъдете мобилизирани, да действате стратегически, така че да превъртите всички предизвикателства в полза, да заемете по-престижни обществени позиции, да промените социалния си статус в положителна посока, като минимум- репутация.

Ще имате такава възможност, голяма част от успехите ще зависят от подкрепа- финансова или морална, до която можете да се доберете от страна на влиятелни личности, партньори- лични или делови.  През първата част на месец декември можете да преуспеете, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, това е подходящо време и да се само рекламирате…

Очертават се по-далечни перспективи на развитие, дребни действия имат широко отражение в тази посока.

През първата част на месец декември може да се разпилявате между това, което трябва да вършите и онова, което по-скоро желаете да правите. Не е изключено да възникват допълнителни и непланирани ангажименти, в друг случай-  ако има тайни процеси, то те ще ескалират, за да вземете адекватни мерки.  Все пак ще е препоръчително да се пазите от вид некоректност особено в дните около Пълнолунието, което е на 12 декември.

През това време се очертават нови и внезапни възможности за печалба- буквално и в по-общ смисъл,  усещате ветровете на промяната, които ще се отразят на финансовото ви състояние, на кариерното ви развитие, през първата част на декември- може да получите внезапни, изненадващи предложения, които да допринесат за благоденствието ви.

Същевременно хора и обстоятелства, имащи ерозивно и деструктивно влияние, често зад гърба ви- ще бъдат идентифицирани и отстранени от пътя ви на развитие.

През първата част на декември можете да срещнете любов, която е перспективна, а ако имате човек до себе си, тогава ще можете да стабилизирате връзката си…

В дните около Пълнолунието  на 12-ти декември може да произтече важно събитие, което действително да преобрази  вашия имидж,  бъдещи планове и т.н.

Вие се борите за положителни трансформации  и усилията ви ще дадат  отлични резултати.

През втората част на декември трансформациите, които засягат  социалния ви статус- общо, в частност-  кариерно развитие или брачни отношения, продължава да се развива с пълна сила и почти по инерция  до Новолунието на 26-и декември.

Дотогава-  вие може да се възползвате от скрити или допълнителни  пътища  за осъществяване на вашите цели, така че да превъртите всички предизвикателства в полза.

През втората част на декември в близкото ви обкръжение се появяват хора или определена личност със силна подкрепа към вас…Популярността ви расте.

Новолунието на 26-ти декември  е съпътствано от Слънчево затъмнение,  което ще постави Голямо ново начало в живота ви,  но ще продължи да акцентира и за следващия месец върху необходимостта от осезаеми и по кардинални промени, засягащи общественото ви положение  и всичко гореизброено.  Все повече ще сте концентрирани върху трябва, амбициите ще са значими  и съответните значими преобразования.

 

ТЕЛЕЦ

През месец декември взаимоотношенията с определени личности обсебват вниманието ви,  защото те се променят  и вие трябва да  усетите на „къде духат ветровете“  и да ги насочите в оптимално позитивна за вас посока. Това ще определи не само чувството ви на щастие, но също така  ще се отрази върху вашата сигурност,  финансово благополучие и т.н. , подходящо е да сте максимално инициативни в предпочитаното от вас направление, да заздравите приоритетни връзки и т.н.

Може да имате усещането ,че сте на прага на житейски кръстопът, а за избора ще влияят съответни лица, които са на ваша страна, могат да ви бъдат полезни и т.н. Разбирате кои хора ви подкрепят имат благотворно отражение върху материалното ви състояние, успехи и просперитет- общо. Ако има такива,  които са некоректни, нелоялни, водещи до загуби- буквално или в по-общ смисъл- то това ще бъде особено видно през първата част на декември…

Тестват се и позициите ви в колектив, хубаво е да внимавате да не ви въвличат в интриги или друго, което ще има негативен ефект върху репутацията ви.

През това време в близкото ви обкръжение ще има и персони, които силно ще ви стимулират да се развивате в определена посока, ще палят ентусиазма ви, ще ви подкрепят  на различни нива.  В този процес  вашата популярност ще расте, колкото сте социално по-активни и преговаряте за интересите си, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват пред вас.

Ще „отсявате сеното от плявата“ в контактите си, ще разширявате влиянието си,  включително като общувате с хора извън  традиционното обкръжение…

Лица,  които са стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл  все по-силно ще обсебват вниманието  и съзнанието ви или ще се превръщат във фокусна точка, способна да преобрази живота ви.

Може да срещнете щастие на път  или любовта, ако сте сами.  В такъв случай човекът, който ще привлечете може да изглежда доста енергичен, но може да бъде и надежден. Ако имате партньор, то през декември ще имате шанс да  заздравите отношенията си като обсъждате по-далечни перспективи на развитие,  изчистите евентуални недоразумения, дори и понякога половинката ви да изглежда по-агресивна и дори нетолерантна…При всички случаи през декември предстоят силни страсти и няма да ви е скучно.

В дните около пълнолунието, което е на 12-ти декември ескалират ключови събития,  които засягат  материалното ви състояние или онова,  което имате- общо,  то може да бъде преумножено  при подходяща подкрепа,  до която сте се добрали, но могат да ескалират и загуби, следствие на конфликти с определени личности. Внимавайте, ако се налага променете нещо в подхода си, за да получите друг и по-позитивен резултат.

През втората част на декември все по-силно ви влече да разчупите границите на познатото,  да се развивате, амбициите ви растат.

За да постигнете набелязаните цели вие може да решите да общувате с влиятелни личности, да демонстрирате висока квалификация или да  повишите знанията си,  или пък- да пътувате…

Каквото и да е- през втората част на декември събитията се движат повече по инерция и не е подходящо да се поставя качествено ново начало, а само да се следва  хода на вече зададени тенденции, да се набелязват варианти, да преговаряте и т.н.

Качествено ново начало,  което да ви помогне да се изкачите по йерархичната стълбичка или – преобразяване на бъдещи  перспективи на развитие могат да се очакват и задействат като своеобразно ново начало едва след Новолунието на 26 декември. То ще бъде съпътствано със Слънчево затъмнение,  така че това ново начало, което се зададе след Новолунието ще повлияе вектора ви на развитие не само за следващия месец, но вероятно и много по-дълго, да кажем- за идното полугодие и дори повече. Посоката е все такава- да разширите хоризонтите пред вас чрез пътувания, общуване с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, като се осланяте на вид подкрепа… Успешно но се решават юридически дела,  ако това ви интересува…

 

БЛИЗНАЦИ

Партньорските отношения- лични или делови имат водещо значение за вас през първата част на месец декември.  Изясняват се взаимоотношения, изчистват се недоразумения, същевременно ескалират събития, които преобразяват настоящите ви контакти или предстоят развръзки, особено в дните около Пълнолунието, което е на 12-ти декември, всичко случващо се-  ще се закодира трайно във вашите връзки, които ще имат силно влияние и върху общественото ви положение.  Например, част от хората на близкото ви обкръжение- могат да ви подкрепят силно- финансово и морално,  да подпомагат бъдещите ви планове и развитие.

Същевременно има голяма вероятност да сте под въздействие на персони, които не са твърде коректни към вас  и могат да предизвикват- точно обратен ефект, съответно- негативно отражение върху имиджа ви, дори кариерно развитие, ако става въпрос за делови контакти.  Що се отнася до лични връзки-  до средата на декември има голяма вероятност да ескалират разяснителни разговори, чрез които вие трябва да изчистите някои недоразумения.  Ако има нещо нечестно или ерозивна между вас, то ще се прояви, за да вземете мерки.  При всички случаи-  околните на този етап могат да изглеждат не твърде надеждни и дори подвеждащи, част от тях могат да са повод и за разочарования, така че трябва да внимавате на кого се доверявате, ще имате повод да изчистите обкръжението си от негативни влияния  и повечето от вас ще успеят.

Ежедневието ви е твърде натоварено,  дори над средното ниво, но същевременно вие проявявате воля, висока амбиция, мобилизация и следствие на всичко гореизброено- през декември месец имате шанс да се справите с повишена конкуренция,  да превъртате всички предизвикателства в полза, а ако условията на труд го позволяват-  ще получите повишение на работното място, ще се изкачите по йерархичната стълбичка и т.н.  За да осъществите желанията си- не може да разчитате на подаръци, в основата на всяко едно завоевание ще бъде личната ви инициативност.

Добрата новина е, че  действията ви- ще бъдат подкрепени от звездите и има голяма вероятност да осъществявате намеренията си.

Може да повишите доходите и благосъстоянието си, през втората част на декември все по-силно усещате, че навлизате в силно трансформиращ период, който ще окаже влияние на финансовото ви  благополучие. Посоката силно ще се влияе отново- от конструктивна  подкрепа, до която можете и трябва да се доберете. В някои случаи може да се появи тайна или неочаквана подкрепа, включително от хора извън близкото ви обкръжение.

Ако сте сами- през втората част на месец декември- може да започнете бурен любовен роман, в някои случаи  това може да е  не афиширана връзка или с човек, който е твърде различен от вас…

Новолунието, което е на 26-ти декември и е съпътствано със Слънчево затъмнение, то може да преобрази живота ви през януари, посоката отново е като скачени съдове  за важни за вас хора…

Ескалира необходимост да сте изрядни във финансови документи,  за да избегнете евентуални недоразумения  с подобни институции- данъчни, банки и т.н. Може да решите рязко да промените посоката си на развитие по-чисто материални причини… В началото най-лесно се влияе, ще имате избор, вие ще решите…

 

РАК

Почти през целия декември ще се раздвоявате между лични и служебни приоритети.  Ежедневието през първата част на месеца ще е твърде натоварено с ангажименти, част от тях могат да бъдат допълнителни, не планувани,  понякога такива, които объркват предварителните ви планове.  Например, могат да възникнат принудителни командировки, необходимост да уреждате някакви документи,  да отговорите на нови и по-високи изисквания, да повишите квалификацията си, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение. Всичко случващо се през първата част на декември ще ви подтиква да променяте навици, ритъм в ежедневието и в оптимален вариант- това ще е повод да се разделите с деструктивни влияния.

В дните  около Пълнолунието, което е на 12-ти декември ескалират важни и показателни събития, вероятно и развръзки, които показват пик от постижения в професионалната сфера, която след това ще трябва да удържате или да надграждате, но при всички случаи успехите, до които сте се добрали до този момент после ще ви влияят дълго, през следващите месеци, вероятно и години…

Друга водеща за вас тема са партньорските ви отношения,  връзки с близки до сърцето ви хора.  Още през първата част на месец декември се появява шанс да превъртите отношенията си в една по-положително за вас посока, популярността ви постепенно ще расте.  Колкото сте социално по-активни, съзнателно се стремите да създавате и укрепвате връзки, толкова по-значими резултати ще постигате, съответно и подкрепа от околните, понякога и по един внезапен, изненадващ начин, който може да преобрази позициите ви в колектив, съответно обществено положение и т.н.

Част от възможностите и предложенията, вид подадена ръка към вас- ще застават на пътя ви по един естествен начин като предопределеност, това важи предимно за родените през първи деканат на зодията, но и за всички останали в различна степен.

През месец декември предстоят силни страсти, в живота на повечето от вас присъства партньор, който е борбена личност, обсебва вниманието ви… Вашите чувства ще бъдат бурни и страстни, можете да превъртите връзките си на едно ново и по-високо ниво, стига да желаете…

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта, ако започнете романтична връзка  през първата част на декември, тогава тя обещава да бъде надеждна и перспективна.

При всички случаи през целия декември ескалира вероятност вашите отношения с важни за вас хора да се променят и то в положителна посока.

Както казах вече- част от взаимоотношенията ви ще стават все по-здрави, ще бъдат надграждани.  Ако определени връзки не са перспективни, тогава могат да се разпаднат и бързо да се заменят от други, които имат място във вашето бъдещо развитие.

Своеобразно ново начало взаимоотношенията се очаква и след Слънчевото затъмнение, съпътствано от Новолуние, което е на 26-и  декември.  Тенденцията е- популярността ви да расте, в обкръжението ви да се появяват влиятелни личности, любим човек и т.н., които да се превърнат в мост към вашето благоденствие…

 

ЛЪВ

Месец декември е изпълнен със събития и възможности.  Водеща тема могат да бъдат партньорски отношения или такива, които се отнасят с лица- близки до сърцето ви, включително пораснали деца, ако имате такива.  През първата част на декември вие имате  шанс да насочвате тези взаимоотношения в оптимално подходяща за вас посока.  Ако все пак има недоразумения между вас, в по-неприятна форма- тайни или вид нелоялност, то те ще станат по-видни от обикновено  със съответните последици.

В оптимален вариант- през първата част на декември инвестирате повече в любими хора, дори в хоби и развлечения, ако всичко е добре планувано, тогава няма проблем.

До средата на декември вие сте в подходящ период  да постигнете  разширение в ваш бизнес, ако имате такъв.  Добре се развиват дела, в които може да демонстрирате творческия си потенциал.  Всички успехи, тенденции, които зададете във всичко гореописано и изброено ще ескалират в дните около  Пълнолунието, което е на 12-ти декември с пик от събития, развръзки, анализи, всичко това ще се закодира трайно и ще ви оказва влияние за следващите месеци, а може би и години.  Част от случващото се ще се влияе силно от вашата инициативност, но друга-  вече е набрала скорост и вие можете да канализирате тенденциите, но не и да ги променяте кардинално.

Ако не всичко е удовлетворяващо, тогава ще отворите нова страница през 2020 година, особено през втората част  на 2020 година.

Друга водеща тема през месец декември е професионалната ви реализация.  Още от началото на месеца могат да ескалират някои преобразования на работното ви място, в повечето случаи те ще бъдат положителни за вас.  Част от промените ще бъдат изненадващи, предимно за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Появява се шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или пък се оформят нови   перспективи на развитие, особено, ако търсите такива.  Повечето от вас получава силна подкрепа от своето семейство,  а в друг случай пренасят част от ангажиментите и в дома си,  успяват да разпределят времето си между лични и служебни дела.

Така може да извършите базисни трансформации,  които са свързани с условията виза съществуване,  както в дома ви,  така и на работното място.  През втората част на декември все по-важна тема  се превръща професионалната ви реализация,  вие сте по успешни, пробивни, амбициите ви растат, вероятно не без причина, а защото усещате, че е дошло време за промяна от една страна, а от друга страна-  разширяват се вариантите за развитие.

Но всичко може да се рестартира и преобрази в професионалната ви реализация след Новолунието на 26 декември. До тогава наблюдавайте, насочвайте…

 

ДЕВА

През първата част на месец декември все още актуални теми могат да бъдат- отношения в семейството, приоритети отнасящи се до местоживеене, недвижимо имущество и т.н. Същевременно до средата на месец декември- вие сте в най-силен период да въздействате на всичко гореизброено.

Шансове да излезете извън границите на познатото като пътувате, общувате с хора извън личното ви обкръжение, влиятелни личности и т.н., да разширите възможностите пред вас и да направите скок напред и нагоре- се появяват през декември, това важи подчертано за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Друга водеща тема за вас могат да бъдат партньорски отношения-  лични или делови. През първата част на месец декември вие сте в  отлична  позиция да създадете и да укрепите вашите взаимоотношения. Можете да преговаряте за интересите си, да сте социално много активни, това ще допринесе за вашата популярност, за възможността да налагате мнението си, постигате целите си, околните да се превръщат в мост към вашите успехи.

Колкото сте социално  по-активни, толкова по-значими успехи ще успявате да постигнете.

Преобразяват се отношенията ви с хора близки до сърцето ви, включително пораснали деца, ако имате такива… Голяма е вероятността- да получите добри известия, които да порадват сърцето ви или да се превърнат в повод за гордост.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта. Пик от показателни събития, трансформиращи и ярки емоционални преживявания се очакват в дните около пълнолунието, което е на 12 декември.

През втората част на декември събитията се движат по-скоро по инерция, все по-важна част за вас  се превръщат теми отнасящи се до любими личности, изпитвате силни чувства, може да сте в творчески  подем,  така че да правите отлично впечатление, да привличате доза късмет, с по-голяма лекота- симпатии  и със съответните позитиви.

Ако имате собствен бизнес-  ще можете да го преобразите в една по-позитивна за вас посока.

На 26-ти декември предстои Новолуние, което е съпътствано от Слънчево затъмнение,  това Новолуние ще преобрази  вашите сърдечни връзки с партньори, деца и т.н.  Посоката в повечето случаи ще е положителна, все пак, ако има  непреодолими различия между вас, тогава през януари ще отворите нова страница, ще се изискват кардинални промени, защото статуквото не може да бъде съхранено, но всичко което си отиде от живота ви през това време, ще отвори място за нещо ново и по-градивно…

 

ВЕЗНИ

През първата част на месец декември вашата социална активност е много висока,  вие преговаряте за интересите си,  особено, когато става въпрос за професионалната ви реализация и материална осигуреност.  В този процес не са изключени разяснителни разговори, например-  вие да изисквате повишение на доходите  и в такъв случай има голяма вероятност да постигнете желанията си, ако все пак това е невъзможно, тогава може да си потърсите друга и по-доходна работа, да си намерите такава и т.н.

Ако условията на труд го позволяват през първата част на месец декември, ако не повишение, то тогава може да получите поне бонус, финансово поощрение и т.н.  Не може да очаквате подаръци, но целенасочени усилия в тази посока- задължително ще дават добри резултати и дори могат да се превърнат в повод за печалба, стабилизация на благосъстоянието ви, намиране на нови източници на доходи и то за дълго- за две години и половина да кажем…

Преговорите на работното място или в ежедневието през първата част на декември няма да се водят твърде лесно, въпреки успехите, които предстоят… Налага се да се пазите повече от обикновено  от недоразумения, а в по-неприятна форма- интриги, в които не бива да позволявате да ви заместват.

Не са изключени допълнителни или непланирани ангажименти, изисквания, дори пътувания…

Пълнолунието  на 12 декември-  носи пик от информация, която осветява- по далечни хоризонти на развитие, ваши връзки, договорни отношения- част от тях ще бъдат  заздравени, други, които нямат място в бъдещето ви развитие- ще бъдат скъсани, като минимум разбирате на кого може да имате доверие и съответно- не.

Друга водеща тема  се превръща вашият дом и семейство- в този сектор са възможни преобразования, които в повечето случаи ще се отчитат за положително. Например- може да получавате по-сериозна финансова или морална подкрепа от страна на вашето семейство,  може да изчистите евентуални недоразумения,  да уредите приоритети, които се отнасят  до недвижимо имущество, през втората част от месец декември- тази тенденция ескалира  и се превръща във все по-важна  и под формата на акцент в живота…

На 26-ти декември предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение, то показва, че преобразованията в дома и семейството ви продължават и то с пълна сила, има голяма вероятност тези  промени да са положителни- местоживеене, недвижимо имущество, отношения в дома…

Както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, посейте семена, които искате да прорастват дълго.

Не са изключени трансформации,  които са извън контрола ви, те ще се проявят в дните на Новолунието и месец след това  най-силно, случващото се ще бъде неотменяемо в повечето случаи, така че е целесъобразно да усещате на къде духат ветровете, образно казано, за да насочвате платната на житейския си кораб по попътни ветрове…

 

СКОРПИОН

През първата част на месец декември все още водеща тема е вашето финансово състояние. През  изминалата около година вие имахте шанс да повишите  доходите си чрез съответни инициативи, а някой от вас може да са получили друг подарък от съдбата- онова, което са желаели най-силно и то е кореспондирал с тяхната предопределеност.

И така, до средата на декември вие все още сте в период, през който имате шанс да подействат е положително на благосъстоянието си, да придобиете нещо значимо за вас.

В дните около пълнолунието, което е на 12 декември- ескалират пик от новини и събития, развръзки и т.н. Въпреки отличните перспективи за печалби все пак не са изключени и повишени разходи, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви през първата част на месец декември. Може да харчите за любими хора, за развлечения или пък това са неизбежни инвестиции във ваш бизнес, ако имате такъв. Все пак през първата част на месец декември е полезно да се пазите от преувеличени и необмислени разходи.

През целия месец декември вие сте много енергични, инициативни, преследвате с голяма страст, цели, които сте си поставили.  Това постепенно ще доведе до повишаване на вашата популярност, привличане на доза късмет при постигането  на вашите намерения.

Социалната ви активност е значима, водите разговори, преговори, които могат да имат дългосрочно отражение в живота ви. Вие може да създадете или укрепите връзки, да привлечете влиятелни или властимащи личности на ваша страна, които да се превръщат в мост към успехите ви и то за дълго.

В дните около Пълнолунието  и през втората част на декември- чувате новини, предложения, които докосват силно душата и сърцето ви, оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

Ако сте сами- през това време можете да срещнете любовта  в обществени заведения, на път или това може да е любов от пръв поглед.

През втората част на декември  вашите позиции в най- близкото ви обкръжение, средата ви на съществуване- се променят  и в повечето случаи тази промяна ще бъде напълно положителна за вас.

Напрежение, което беше ескалирало в последно време между вас и околните  или важни за вас хора, включително партньори- лични или делови, сега ще се разтовари- понякога по един внезапен и дори изненадващ начин.

Появяват се хора, обстоятелства, които ви подкрепят силно.  Новолунието, което е на 26 декември и е съпътствано със слънчево затъмнение, Допълнително ще съдейства и ще усили тенденцията- вие да промените позициите си в колектив, с роднини, близки хора и т.н.

Промените са дългосрочни, ще се отразят на начина ви на мислене и изразяване, ще подействат обогатяващо и разширяващо  на познанията ви, представите ви, начин, по който градите връзки…

 

СТРЕЛЕЦ

На трети декември Юпитер- планетата на щастието и ваш покровител ще напусне сектора на Стрелец.  През изминалата около година тази планета усилваше вашите амбиции, подтикваше ви да промените нещо в линията си на поведение, начин на мислене, собствената ви инициативност, провокираше обстоятелства, способни да преобразят живота ви и то задълго, може да сте получили голям подарък от съдбата, да сте направили своеобразен завой, да сте израснали духовност.  Юпитер винаги изисква промяна, вид разширение, ако вие не сте действали в такава посока, разпилява ли сте се, тогава Юпитер пак може да е предизвиквал промени, но по външни и независещи от вас причини, при това- може да е водил до раздяла с илюзии, неправилни съждения, разбирали сте- кои от вашите планове и мечти са реалистични, съответно- кои са деструктивни и повече в сферата на илюзията…

През първата част на декември вие все още сте под влияние на силна трансформация, предстоят развръзки и пик  от събития, особено в дните на пълнолунието- около 12 декември.

И така, през първата част на месеца вие и чрез собствената си инициативност може да постигате резултати, на които да разчитате после години напред, дали сте в правилна посока или се налага нещо да изчистите- като грешка, пропуск и т.н.- отново и в по-ясна степен се разбира в дните на Пълнолунието…

През първата част на декември  може да се налага  да обръщате приоритетно внимание на вашия дом и семейство, в друг вариант- това са въпроси с недвижимо имущество, отношения с близки и т.н.   Имате шанс да изчистите недоразумения, да отстраните слаби звена, Ако има нещо ерозивни и дори некоректно, то ще ескалира през първата част на декември, за да вземете съответни мерки.

Друга водеща тема е вашето финансово състояние нараства вероятността- да се добирате  до допълнителни,  паралелни или нерегламентирани доходи.

Може да получите тайна или неочаквана подкрепа, която да има подобно и обогатяващо въздействие върху вас.  Ако настоящите източници на доходи не ви устройват, тогава може да потърсите други и вероятността да откриете- е повече от голяма…

Променя се онова, което имате- общо, причините могат да бъдат външни, да кажем- получавате по-широка подкрепа от страна на близки и роднини и т.н.  Усетете на къде духат ветровете, насочете платната на житейския си кораб в оптимално позитивна за вас посока..

Месец декември е подходящ период да въздейства ти позитивно и на вашето здраве, ако това е тема,  която ви интересува приоритетно.  Любовта е на заден план, а ако не е- тогава е практична, стабилна, може допълнително да се заздрави- от реалистични преценки, подобна линия на поведението.

Новолунието, което е на 26-ти декември- усилва възможността вие да промените благосъстоянието си, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, посейте семена, които после ще дадат плод- сладък, радващ ви, такъв какъвто искате…

 

КОЗИРОГ

През месец декември настъпва ключово астрологично събитие за вас, а по-точно- Юпитер преминава във вашия зодиакален знак на четвърти декември…

Юпитер се счита за планета на  щастието тя е веднъж на около 12 години във вашия зодиакален знак и през следващата около година- ще ви надари с доза късмет, ще преобрази живота ви, ще ви даде шанс да разширите хоризонтите си на развитие и в известен смисъл- колкото са по-големи вашите амбиции, толкова повече  успехи ще постигате, които после пак така ще се закодират задълго, да кажем- за следващите около 12 години.

На този етап най-силно ще почувстват възможностите родените през първи  деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.  Ще  усетите прилив на ентусиазъм, нараства самоувереността ви, ще се разкриват нови ваши качества, ще се обогатяват настоящите, плановете стават по-мащабни и всичко това е в съчетание с доза късмет, който ще привлича онова, което най-силно желаете, понякога и с елемент на изненада.  Част от  шансовете- сами ще застават на пътя ви и ще са следствие от минали ваши действия и инициативи…

Родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен ще преживеят своеобразна метаморфоза- начин на мислене, изразяване,  всичко, което отчитате за ценно- ще придобие нова стойност.

Самите вие ще промените външния си вид, ще бъдете възприемани по друг начин…

Трансформациите тепърва предстоят, на този етап и през първата част на месец декември- вие с по-голяма лекота привличате внимание, печелите симпатии и одобрение…

Възможно е все още да ви се налага да се справяте с повишена конкуренция, но вероятността да излезете победители е повече от голямо.

В близкото ви обкръжение се появяват енергични персони, които ви подкрепят, особено, ако се нуждаете от това.  Социалната ви активност е висока, благодарение на нея- създавате и укрепват и връзки, заемате по-престижни позиции в колектив.

Въпреки всичко  и особено до средата на декември- може да има въпроси, които са извън контрола ви и тревожат душата ви.  Ако има нещо, което е скрито, ерозивна, деструктивно в живота ви, то ще се изясни и прояви през първата част на декември, особено в дните около  пълнолунието, което е на 12 декември.

Внимавайте, не пропускайте знаците на съдбата, които получавате през това време… Ако нещо или някой напусне живота ви тогава, не съжалявайте, значи е изчерпано и няма място в бъдещето ви развитие, но то много скоро ще бъде заменено от нещо ново и по-перспективно  за години напред.

През втората част на декември преобразованията за вас продължават, но се движат повече по инерция, отколкото според личните ви усилия. Появяват се шансове да повишите доходите си, да получите бонус, подарък, морално поощрение.

На 26-ти декември предстои Новолуние, което е съпътствано със Слънчево затъмнение, то показва и подчертава, че животът ви ще се преобрази през следващата 2020 година, това ще се случи перманентно на всички, но първо на родените през декември…

И така, както вероятно знаете- в началото винаги по-лесно се влияе. Усетете да къде духат ветровете и насочете платната на житейския си кораб в оптимално подходяща за вас посока.  Концентрирайте се върху конкретна задача, която да реализирате и ще преуспеете…

 

ВОДОЛЕЙ

През първата част на месец декември вашата социална активност ще е доста висока и ще определя позициите ви в колектив.  Вероятно моментът е един от най-подходящите да бъдете социално по-активни, за да извоювате и лидерски позиции или да утвърдите  настоящите…  Не е изключено тази необходимост да се доказвате повече от обикновено да е продиктувана по външни и независещи от вас причини, например- смяна на средата, повишени изисквания към вас и т.н. Каквото и да е, околните сега могат да се превръщат в мост към успехите ви или точно обратното, влиянието на звездите и посланията към вас не са еднозначни, а по-скоро ви напомнят, че трябва да сте по-внимателни- кого допускате в близкото си обкръжение и т.н.

Евентуално  некоректно въздействие от страна на определени персони през първата част на декември- може да предизвика реални финансови загуби, в оптимален вариант- вие ще инвестирате в себе си и в по-добрия си имидж,   въпреки всичко- следва да не се предоверявате.

В дните  около Пълнолунието, което е на 12-ти декември- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

Генерално вие сте в период, през който преосмислете всичко ценно за вас, това може да е повод- да промените чувствата си към любими хора или пък- да потърсите-намерите  нови източници за печалба.

Вероятно- само една малка част ще бъде видна от всички страсти и емоции, които владеят душата ви.

Дълбоко преосмисляне и анализи, могат да доведат до значими преобразования, част от тях вие ще инициирате- като съзнателно се устремите  към алтернативи,  които могат да бъдат свързани с ваше тайно или съкровено желание, скрити способи за осъществяване или пък намеренията ви ще изискват повече време, за да се материализират.

Друга част от новите тенденции, които нахлуват в живота ви- ще бъдат по външни и независещи от вас причини, те могат да бъдат напълно удовлетворяващи  и като своеобразна награда  за всички усилия, които сте полагали до този момент.

Подкрепата на звездите ще можете да я усетите през първата част на декември- като допълнителни източници на доходи, чисто финансова подкрепа, а може и морална- по един неочакван начин, включително от хора, които  ще се проявят като благодетели за вас, покровители, това може да са личности извън близкото ви обкръжение също- буквално или в по-общ смисъл.

През първата част на декември се появяват възможности  да се разтоварите  от вид напрежение в дома и семейството, това важи подчертано за родените през първи деканат, но и всички останали, в различна степен.

Случващото се отново може да се движи повече по инерция, все пак вие трябва да канализирате събитията в оптимално позитивна за вас посока  и като не се движите срещу течението, образно казано…

Ако се налага обновление в дома ви, в семейните отношения, тогава е по-добре да ги реализирате, защото статуквото не може да бъде съхранено.  В повечето случаи трансформациите за вас ще бъдат  положителни в този сектор от живота ви,  но ако все пак част от случващото се не е твърде по вкуса ви,  тогава трябва да знаете, че през първата част на месец декември вие все още силно може да влияете на тенденциите и да ги насочвате, стига да реагирате по различен начин, за да получите различен и по-позитивен резултат.

В дните на Пълнолунието, което е на 12-ти декември- получавате пик от информация, която показва- кой ви носи повече полза, кой щета- буквално и в по-общ мисъл.

През първата част на декември имате шанс да се справите с повишена конкуренция,  активно ще защитавате вашите интереси и може да постигнете успехи, на които после да разчитате дълго- през идните месеци, а може би и години.

През втората част на декември- събитията се движат повече по инерция, не е изключено да узнаете някаква тайна, от която да се възползвате…

Ако сте сами, може да започнете романтична връзка, която е не явна  или пък е с човек, който е твърде различен от вас самите…

На 26-ти декември  предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Козирог, то е съпътствано със Слънчево затъмнение, за вас то може да донесе голяма промяна, все едно прелиствате нова страница в живота си, посоката много зависи от зададени вече тенденции, а и какво вие самите искате…

Промените ще се отразят на семейството ви, на местоживеенето ви или ще бъдат базисни,  от„ корен“, отразяващи се на всички останали сфери, анализирайте, насочвайте- в началото винаги по-лесно се влияе…

 

РИБИ

През първата част на месец декември вие все още сте във важен период, който влияе генерално на социалния ви статус- кариерно развитие или брачни отношения, репутация- като минимум.

Случващото се до Пълнолунието, което е на 12 декември носи пик от събития, развръзки, част от тях ще сбъднат ваша съкровена мечта или окончателно ще ви позиционират на по престижна обществена позиция.

Ако все пак, част от стремежите ви през изминалата около година са били нереалистични, то това ще бъде особено видно точно през първата част на месец декември.  Тогава, ще оставите един проект зад гърба си, ще прелистите нова страница, ще промените подхода си…

Можете да преуспеете, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, преговаряте за интересите си с тях и сте максимално социално активни…

В друг случай- успех ви носят пътувания, демонстрация на висока квалификация, ако ви предстои да уреждате документи, включително юридически казуси, ако това ви интересува…

Първата част на декември е изпълнена с множество възможности за  вас, част от тях ще бъдат изненадващи- като новина или предложение, това важи за всички, но подчертано за родените през първи деканат.

В близкото ви обкръжение може да се появи фигура, която силно да ви стимулира да се развивате, да ви дава възможности за това, да преобрази  живота ви.

Все повече нараства необходимостта да се доказвате пред околните, да създавате и укрепват и връзки… Причините за това могат да бъдат новите ви задължения на работното място, евентуални премествания, нови хора, с които общувате и т.н.

При всички случаи- вашата популярност расте, имате огромни шансове да заемете лидерски позиции в колектив или както казах вече- да срещате все по-широка подкрепа от определени персони, които да се превръщат в мост към вашето благоденствие. Разбира се, част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но колкото сте по-инициативни самите вие, толкова по-широки хоризонти ще се разгръщат пред вас…

През втората част на декември събитията се движат по-скоро по инерция, въпреки всичко- няма да ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се по оптимален начин от това послание на звездите към вас….

На 26-ти декември престои  Новолуние,  със Слънчево затъмнение, то ще усили тенденциите, които усещате през декември, ще зададе своеобразно ново начало на общественото ви положение, на популярността ви, на контактите  с околните- общо. Има голяма вероятност влиянието ви да нарасне, но колкото сте по-инициативни самите вие, въведете нещо ново в общуването, привлечете нови хора около себе си, допуснете нови и креативни идеи- толкова по-значими резултати ще се получават, ще се разширяват перспективите на развитие…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>