Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец декември 2020г.

Хороскоп за месец декември 2020г.

ОВЕН

Първата част на декември вие обирате плодовете на тенденции, които сте  задали от началото на годината. Предстоят развръзки, своеобразна награда или показателни събития-  дали сте влагали усилията си в правилна посока. В повечето случаи вие ще почувствате вид удовлетворение, защото сте успели да направите важна крачка напред и нагоре в кариерното си развитие, социален статус, мнозина ще са повишили доходите си или към настоящия момент и до края на месеца ще получат такава възможност, която ще е напълно заслужена, следствие на много усилия, които сте положили.

Ако не всичко се развива така, както искате, очаквате, тогава ще прелистите нова страница, която ще ви раздели от тежести, които сте носили в миналото.

На 14 декември предстои Новолуние със Слънчево затъмнение, което ще е своеобразно ново начало за идното полугодие, а може и много по-дълго.

Това Новолуние ще усили вашите амбиции и ще ви подтикне да разчупите границите на възможното пред себе си. Всеки сам ще избере своя път и начини да стори това, но те могат да се обединят в няколко категории ,например- някой от вас ще решат да пътуват, да променят средата си, включително като общуват с хора извън близкото им обкръжение, други ще наблегнат на повишение на знания и квалификация, привличане на влиятелни и власт имащи фигури, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи.

А някой от вас ще спечелят спорни, правни казуси и така ще увеличат благосъстоянието си.

На 18 и 20 декември Сатурн и съответно Юпитер ще преминат във Водолей, така че от последната десетдневка на декември и през цялата предстояща година- по различни поводи вие ще станете социално по-активни, ще общувате с повече хора, вашата популярност ще расте. Ще се налага да се доказвате повече в колектива, в който съществувате- поради нови позиции, които заемате, премествания, в основата може да са собствените ви повишени амбиции.

Самоувереността ви ще расте, вие ще разкривате нови възможности и светове пред себе си, буквално и в преносен смисъл.

Ще очертаете по-далечни перспективи на развитие, които ще изглеждат доста по-позитивни, от тези в миналото…

 

 

ТЕЛЕЦ

До 14 декември вие получавате силна подкрепа от страна на важни за вас хора, които ви помагат да очертаете по-позитивни бъдещи перспективи на развитие.

На 14 декември предстои Новолуние, със Слънчево затъмнение, което ще набележи ново начало за идното полугодие. Това затъмнение ще ви концентрира върху необходимостта да получите морална или финансова подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. В друг случай- ще ви постави на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направите пак така ще се влияе пряко от чисто материални приоритети и от кого, в каква степен получавате подкрепа. Добрата новина е, че изход, варианти и възможности се разкриват, те постепенно ще разсеят напрежение до края на декември, което отчитахте като тежест, нещо извън контрола ви…Това ще остане зад гърба ви, част от шансовете спонтанно ще застанат на пътя ви, а други- вие ще трябва да инициирате.

През изминалата близо година вие трупахте опит, ценни знания, някой от вас повишиха квалификацията си, други- самият живот промени светогледа им, натрупаха опит и т.н. Към настоящия момент всичко това ще повлияе на бъдещите ви планове и развитие и ще се отрази на социалния ви статус, кариерно развитие, брачни връзки.

Например, вие може да получите повишение на работното място или въобще да смените место-работата си, като откриете друго и по-перспективно място, вече сте се подготвили за него…

В друг случай- някой от вас ще се обвържат, ще сключат брак, но не е изключено да има и такива, които ще прекратят взаимоотношения, които не кореспондират с бъдещото им развитие. Вие вече сте получили подсказки за посоката, сега тези послания и императивни изисквания за промяна набират скорост, особено през последната десетдневка на декември.

 

БЛИЗНАЦИ

До 14-ти декември вие все още сте в хубав период да повишите доходите си   и следствие на подкрепа, която получавате от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.  Голяма част от случващото се е следствие   на усилия, които сте полагали почти през година, така че това е своеобразна развръзка, която се движи почти по инерция, въпреки всичко- все още можете да влияете и да насочвате тенденциите като укрепвате връзки, които влияят на благосъстоянието ви.

На 14 декември предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще се превърне  в ново начало  за следващите около шест месеца, тоест то ще влияе до юни 2021г.  То ще постави  начало в партньорските ви отношения, лични или делови, ще ги прехвърли на нови релси на развитие.

Някой от вас под въздействие на това новолуние  ще имат възможност да укрепят и надградят отношенията си  чрез общи планове със  своята половинка, могат да влязат във важно делово сътрудничество…

Вариантите са много…

Други- ще прекратят отношения, които вече са изчерпани, но ще създадат нови  и по-перспективни, някой ще могат да си върнат стара любов, ако това ги интересува и желаят…

Това новолуние   ще усили вашата социална активност в пъти.  По различни поводи и ще се стремите да създавате  и укрепвате повече връзки,  да се сдобивате с по-широка популярност, а точно подкрепата, до която действително ще се доберете, подадена ръка от страна на важни за вас хора- ще очертае по-позитивни бъдещи перспективи на развитие.  Вие ще може да вземете лидерски позиции в колектив  или ще се появи и личност, която ще ви енергизира,  ентусиазиран, стимулира да се развивате в определена посока,  така че да постигате желанията си  или пък да се справяте с повишена конкуренция… Отношенията ви постепенно ще започнат да се хармонизират, поне онези, които са перспективни, с  останалите ще се разделите, те ще останат завинаги зад гърба ви.

През последната десетдневка на декември  вашите амбиции продължават да растат,  поради тази причина вие ще се стремите да излезете извън границите на познатото, като  увеличите кръга на вашите познанства,  общувате и с хора извън близкото си обкръжение, това може да са влиятелни или власт имащи персони, може да решите да пътувате или да се преместите,  да повишете квалификацията си… Всичко това ще допринесе за вашето израстване  и ще разшири хоризонтите пред вас.

 

РАК

До 14 декември повечето получават подкрепа или вид удовлетворение  от страна на близки и любими хора.  Това е отличен период да укрепите сърдечни отношения с ваши партньори или пък деца, ако има такава необходимост…

В други случаи те ще се превърнат в повод за гордост и сърдечна радост.  На 14 декември  предстои новолуние  със слънчево затъмнение, което ще ви прехвърли на нови релси на развитие, когато става въпрос за професионалната ви реализация и ежедневие.

Ще имате шанс- да  зададете едно голямо ново начало, което  да ви помогне да се справите с повишена конкуренция,  нови изисквания или това ще бъде вашата собствена повишена амбиция, която може да ви отреди по-престижни позиции   или пък- следствие на собствената ви инициативност от втората част на декември и до юни 2021 година- вие може да извоювате успехи, на които после да разчитате години напред или те ще се развиват почти по инерция през дните около две години.

Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава по различни поводи ежедневието ви ще забърза своя ритъм през втората част на декември, ще се намират хора, които да ви подкрепят и да ви стимулират  да се развивате в определена посока и да бъдете по-дейни.

През последната десетдневка на декември- все  по-важна и водеща тема се превръща вашето материално състояние.

На този етап и за дълго, през цялата 2021 година- вашето благосъстояние ще продължи да зависи пряко от подкрепата на партньори лични или делови, на влиятелни личности, на другите- общо, които влияят на благосъстоянието ви.

Добрата новина е, че ще   имате възможност да се  доберете до такава подкрепа,  тя ще изисква повишена адаптивност от ваша страна, а може би и да селектирате- обкръжението си, съответно на кого се доверявате и т.н.

 

ЛЪВ

До 14-ти декември вие сте в отличен период да  хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Повечето от вас  откриват подкрепа от страна на близките си, дори когато става въпрос за текущи и служебни задачи за изпълнение.

На 14 декември  предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще зададе нов вектор на развитие и ще предизвика промени, своеобразно ново начало за идните около шест месеца /това ще се превърне във водеща тема/-  вашите сърдечни взаимоотношения, с партньори или с деца… Вариантите са различни, например, ако имате вече връзка, тогава може да я надградите като се обвържете, поставите си по-далечни и обогатяващи цели с човека до вас или пък се сдобиете с детенце.

Ако  имате дете,  тогава то ще се превърне в повод за гордост поради бързото му израстване, развитие и т.н. Ако връзката ви не е качествена обаче, тогава вие можете да я прекратите, за да освободите място за друга и по-перспективна връзка…

При всички случаи- партньорските отношения ще се превърнат в една от най-важните и водещи теми за вас през идната година, през цялата 2021 година.  Но засега и с новолунието- се стартират преоразувания,  част от тях ще зависят от вас самите, от вашите желания, а друга- ще се определя от външни фактори, натрупани тенденции, дали   съответните взаимоотношения кореспондират с вашата предопределеност в един по-широк смисъл.

Друга водеща тема- може да бъде собствената ви реализация, вие  ще имате шанс да поставите едно голямо ново начало в реализацията си, ако тя е свързана с творчество, ако сте превърнали вашият хоби в професионална реализация  или пък имате собствен бизнес… В гореизброените случаи- вие ще получавате оптимално  добри резултати, „зелена светлина“  и множество шансове.  Ще ви върви, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, буквално И в по-широк смисъл, ако демонстрирате висока квалификация или пътувате…

При всички случаи-  Това е един доста позитивен месец за вас, когато подкрепата към вас перманентно ще расте,  популярността и със съответните позитиви… Последната десетдневка на декември  вие усещате,  че все по-определящ фокус за постигане на цели, чувство на щастие- са  партньорските отношения или подкрепа от важни за вас хора. Добрата новина е, че ще се появят такива хора които да ви подкрепят,  ще имате и възможност да укрепите връзки, които са перспективни, останалите ще останат зад гърба ви…

 

ДЕВА

До 14-ти декември вие сте в отличен период да заздравите отношения с хора близки до сърцето ви… В друг случай- можете да разчитате, че думите ви имат подчертана чуваемост, вие умеете да водите преговори, така че чрез дар словото си  да  постигнете ваша съкровена мечта и желание… Добре се развиват дела, които са свързани със собствен бизнес, ако сте превърнали  ваше хоби в  професионална реализация.

До средата на декември предстоят развръзки или важни събития, които са показателни-  за отношения близки до сърцето ви.  В друг случай промени около любими хора се отразяват и на вас самите,  посоката вече е зададена, както казах вече предстоят развръзки  или разбирате на кого и в каква степен може да разчитате, какво може да очаквате от отсрещната страна и т.н.

На 14 декемврипредстои новолуние със  слънчево затъмнение, което ще се отрази на най-близката ви среда на съществуване, дом, семейство и т.н. В оптимален случай- вие се справяте с имотни казуси, например- може да закупите жилище, на този етап получавате подсказки, възможности, така че да подобрите фона у дома.

В друг случай-  извършвате ремонти, премествания, хармонизирате  роднински връзки или  изчиствате наследствени казуси.  До края на декември вие може в значима степен да се справите с тези приоритети или в друг случай- ще поставите едно голямо ново начало, което ще прораства и ще продължи да ви занимава до юни  2021 година. Влиянието  на това новолуние е положително, така че можем да се надяваме на положителни промени.

През последната десетдневка на декември- все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация.  Ежедневието ви ще забърза своя ритъм или  на този етап разбирате за промени на работното място,  които пак така ще порастват дълго…

Усетете на къде духат ветровете, образно казано и насочете платната на житейския си кораб по попътни ветрове.  Те могат да ви отведат доста далеч, напред и нагоре, ако сте по-адаптивни и имате ясна цел.

 

ВЕЗНИ

До 14  декември вие сте в много хубав период да хармонизирате най-близката си среда на съществуване,  да се  справите с приоритети, които засягат вашето семейство, недвижимо имущество и т.н. За всичко гореизброено възникват шансове, варианти, ескалират развръзки и нека те да ви зарадват.

Възможно е да решите да инвестирате в близките си, но важи и правилото, че вие също ще може да разчитате на тях, поне в повечето случаи или взаимодействието с тях се оказва ползотворно, бих казала-обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

На 14-ти декември  предстои новолуние със слънчево затъмнение,  което няма да ви засегне пряко,  но по-скоро ще се отрази на начина ви на мислене, вашите идеи, желания за бъдещо развитие и просперитет.

По различни поводи- вие ще анализирате минало  и ще обновявате бъдещите си планове.  Под това въздействие и по съвсем естествен начин- вие ще укрепите едни връзки, които считате за перспективни и надеждни, но ще прекратите други, които са изживели своето време.

Има голяма вероятност декември месец да укрепите партньорски отношения или да привлечете опека, да стигнете до вид съдружие, вид договорки, които ще са ви много полезни, ще ви извоюват по-престижни обществени позиции ,ще обновят в положителна посока средата ви на съществуване.  Мнозина ще чуят интересни, приятни или полезни предложения, които действително ще преобразят обикалящата действителност.

Например, вие може да сключите нов договор, така че да промените позициите си на работното място, може да се преместите на друго място, обединяващо правило е, че вашата популярност или значимост след околните- ще расте…

На този етап-  трябва да цените високо,  хора които ви подават ръка  и които могат да се превърнат в мост към бъдещето ви успех.

Хора от миналото- също могат да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате…

Това новолуние  ще ви принуди да обогатявате вашите знания, да бъдете социално по-активни, за да не бъдете изместени или за да не  изпускате шансове, които ще застава спонтанно на пътя ви и следствие на завишен обмен на информация.

Последната десетдневка на декември-  вашето самочувствие, самоувереност постепенно ще започнат да растат  и не без причина, а следствие на подкрепа от страна на любими хора, вид обстоятелства, че и доза късмет.

 

СКОРПИОН

До 14 декември вие сте в много силен период,  с лекота привличате внимание, печелите симпатии и одобрение. Може да получите важни новини, които да преобразят позициите ви в колектив, може да получите подкрепа от страна на влиятелна или власт имаш наличност и със съответните позитиви. В друг случай- това е оптимално подходящо време да наложите авторитета си, мнението и идеите си,  все ще се намери някой, който да ви подкрепи.

Част от полезните предложения- сами ще застават на пътя ви, например може да слушате дългосрочни договори или пък да влезете във вид съдружие, каквото и да е, случващото се не е случайно, а следствие на дълго полагани усилия,  които сега започват да дават резултат. Подходящо е да сте максимално инициативни, социално активни, да преговаряте за интересите си и  така ще преуспеете.

На 14 декември предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение,  то ще се отрази на вашето финансово състояние, ще ви даде шанс- да повишите доходите си или да ги обновите, ако се нуждаете от това- ще имате шанс да намерите нови източници на доходи, които ще са дълготрайни. В друг случай-  вие се справяте с повишена конкуренция, вашата пробивност е много висока и така по един естествен начин повишавате вашите приходи, особено, ако работите на хонорар.

Ако това не е така, тогава ще получите морално удовлетворение, по-лесно ще се справите с текущи задачи за изпълнение… Това новолуние се отразява за идните  около 6 месеца,  за този период вие можете и трябва да обновите вашите доходи, да спечелите нещо…Действайте и ще успеете.

Последната десетдневка на декември  все по-важна тема се превръща вашия дом и семейство.

Обърнете внимание на случващото се, задава се трайна тенденция, а както знаете в началото винаги по-лесно се влияе и насочва. Засега  получавате първи подсказки, но те ще се превърнат във важна тема  за цялата предстояща 2021 година. Например, може да решите да увеличите членовете на вашето семейство, да се преместите,  да се справите с имотни казуси, да хармонизирате  отношенията си у дома или пък да обръщате повече внимание на член от семейството…

 

СТРЕЛЕЦ

До 14-ти декември вие имате възможност да спечелите нещо или да повишите доходите си, поне да се предпазите от загуби.

Мнозина  ще се доберат до паралелни или алтернативни източници за печалба, а в друг случай- усилия, които сте полагали почти през цялата година ще започнат да се материализират или ще ескалират развръзки, показателни събития..

Някои от вас ще могат да подобрят благосъстоянието си или да спечелят нещо значимо следствие на подкрепа тайна или неочаквана,  включително от хора, които са извън близкото ви обкръжение, но не само.

На 14 декември предстои новолуние  със слънчево затъмнение, което ще е във вашия зодиакален знак, значи то ще засегне най-много родените на 14 и 15 декември,  но и всички останали в различна степен.

Влиянието на това новолуние е позитивно,  то ще ви даде шанс да разгърнете потенциала си, да  реализирате  ваша съкровена мечта. Благодарение на вашата инициативност вие може да направите пробив в избрано от вас направление.

Добре ще се развиват дела, които са свързани с близки до сърцето ви хора- партньори или пораснали деца.  В друг случай- фокусът ще бъде върху собствен бизнес, който ще стартирате и който до юни месец може да преобрази социалния ви статус.   Под  влияние на това новолуние мнозина ще са по-склонни от обикновено да се  връщат назад към миналото, да правят ретроспекции и да преосмислят важни за тях отношения лични и делови.  Възможно е тази тенденция да ви подтикне да промените линията си на поведение,  за да  оздравите важни за вас връзки, ако решите,  че те си заслужават и са перспективни.

През последната десетдневка на декември вие променяте вашият начин на мислене и изразяване, тенденцията е-  да отстоявате много по-твърдо и креативно  вашите идеи, желания, така че да утвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни позиции, да увеличите вашето влияние. Вие ще успеете и тази тенденция ще се развива през цялата 2021 година…Вашата независимост, чувство за свобода в един по-широк смисъл перманентно ще растат.

 

КОЗИРОГ

До 14-ти декември вие сте в отличен период да утвърдите авторитета си в колектив, да постигнете успехи, които ще допринесат  за бъдещата ви стабилност,  чисто финансова, но не само.

Трябва да се отнасяте с особено внимание към хора, които ви подкрепят, подават ви ръка, особено, ако се нуждаете от това…

През първата част на декември ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, предстоят развръзки, показателни събития на тенденции, които са ескалирали през изминалото полугодие и нека те да визарадват, да ви помогнат да се чувствате по-успели, независими на външни влияния, по-силни.

Мнозина ще изпитат удовлетворение, защото са преминали през доста предизвикателства и са останали непоклатими, успели са да наложат волята и желанията си и следствие на доста усилия…

На 14-ти декември предстои новолуние със слънчево затъмнение,   което ще ви покаже- кои от вашите мечти могат да прогресират и ще се пренесат и през новата 2021 година, кои ще трябва да останат завинаги зад гърба ви.

Възможно е да ви се налага да се  справяте с приоритети, които са се натрупали във времето, но не са намерили изход и решение,  които отчитате за извън контрола си, защото са продиктувани от външни фактори.  Може да ви се наложи да се справите с въпроси, които засягат вашият дом и семейство…

Влиянието на това затъмнение  но си позитивен заряд, така че случващото се трябва да е за ваше добро. Например, вие може да се справите с имотен ли битов казус, може да предприемете стъпки на преместване, ако това ви интересува, може да разрешите спорни въпроси у дома с членове на семейството или пък да промените взаимоотношенията у дома,  каквото и да е, понеже влиянието на това новолуние носи позитивен заряд,  преобразованията ще се отчитат за подкрепящи ви.

Въпреки всичко,  мнозина ще имат усещането, че трябва да се съобразяват и с външни фактори, това може да ви постави на прага на житейски кръстопът, важното е че ще имате избор, съответно ще се намерят изход и варианти,  които ще свалят известно напрежение  в дома ви, но не само… През последната десетдневка на декември  все по-важна тема става материалното ви състояние, появяват се възможности  да стабилизирате или подобрите вашите доходи  и тази тенденция ще расте през цялата 2021 година.

 

ВОДОЛЕЙ

До 14 декември  пред  вас се оформят шансове  да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта,  получавате достатъчно подкрепа от страна на хора или обстоятелства, които влияят на вас самите, на общественото ви положение или репутация като  минимум.

Голяма част от случващото се  движи повече по инерция, то ви показва-  какво от миналото има ресурс да продължи напред,  може да бъде надградено и обогатено,  съответно- какво следва да оставите зад гърба си.

Към настоящия момент не бива да насилвате  събитията, а по-скоро да ги следвате, онова, което спонтанно застане на пътя ви, трябва да бъде ценено високо, но  ако  нещо е на път да го напусне,  то ще се отчита по-скоро като тежест, с която се разделяте.  Може да ви се налага да а обръщате повече внимание на въпроси, които са се натрупали във времето, но са останали неразрешени, това могат да бъдат лични  приоритети, засягащи вас самите, вашата сигурност в един по-широк смисъл. До средата на декември имате шанс да се справите с всичко това… Новолунието, което е на 14-ти декември е съпътствано със слънчево затъмнение, така че задава нови тенденции, които ще ви фокусират през  идното полугодие  или до юни месец 2021 година. Това новолуние носи позитивен заряд,  ще допринесе за  вашите по-престижни позиции в колектив, вашата популярност и авторитет.  Вашата социална активност ще расте, а паралелно с нея- хората, които ви подкрепят и на които можете да разчитате.  Вашите думи ще имат по-голяма чуваемост, може да разчитате на енергична подкрепа от страна на определени личности, които ще ви дават интересни предложения или идеи, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

На 18  и на 20-ти декември,  Сатурн,  а след него и Юпитер- минават в вашият слънчев знак- Водолей. Това е много рядко и  ключове астрологично събитие,  веднъж на  28 години според Сатурн  и веднъж на 12 години според Юпитер…. Можете да направите асоциативна препратка с миналото, за да видите какво са ви донесли преди тези планети…

При всички случаи- ще ви се даде шанс  да станете по-успешни  и независими, да зададете едно голямо ново начало според собствените ви желания…

Ще усетите ветровете на промяната и в собствените ви настроения още през последната десетдневка на декември…Изградете си план и то по-дългосрочен, в началото винаги по-лесно се влияе.

 

РИБИ

До 14-ти декември вие имате възможност да укрепите отношения,  които ще направят бъдещите ви перспективи на развитие по-стабилни, успешни и т.н.  Можете да разширите кръга на вашето влияние като общувате с хора извън близкото ви  или традиционно обкръжение и това ще се отчита за положително обстоятелство.

В друг случай, хора стоящи далеч от вас ще са проводник на добри новини или шансове…

Демонстрацията  на висока квалификация също ще създава условия за просперитет. Добре се разрешават спорни или юридически казуси, ако това ви интересува.

На 14 декември предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще постави едно голямо ново начало в кариерното ви развитие или социален статус.

Влиянието на  това затъмнение е положително, така че ще ви даде шанс да се  изкачите по йерархичната стълбичка, включително  като използвате тайни или нетрадиционни пътища към осъществяването на вашите цели и идеи, намирате паралелни или допълнителни източници на доходи, използвате талант, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.  Вашата инициативност, усилия  полагане до този момент- ще започнат бързо да дават резултати и да се материализират, така че още до края на декември вие може да повишите доходите си, можете да спечелите нещо важно или значимо за вас, като минимум- това е морално удовлетворение. Темата свързана с кариерното ви развитие и важни промени в тази посока ще продължат да ескалират до юни 2021 година.

Дотогава имате време да насочвате, след това събитията ще се движат повече по инерция и ще ви оказват влияние за дълго.

Това затъмнение може да промени и социалния ви статус, например- някой от вас могат да сключат брак,  но други- точно обратното и съответно да се разделят с партньора си, но това е само в случай, че  взаимоотношенията са изчерпани.

През последната десетдневка  на декември вашият поглед е отправен към по-далечни хоризонти на развитие, мечтите ви стават по-ярки, причините за това могат да бъдат във факта, че за да осъществите намеренията си ще се изисква повече време, това е единият вариант, а другият- вие може да имате  усещането, че сте на прага да осъществите голям проект, желание и на практика е точно така, а това по един естествен начин ще усили амбицията ви…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *