Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2020Г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2020г.

222312ОВЕН

През целия март вие ще сте концентрирани върху важни теми, които касаят вашия социален статус- кариерно развитие, обществено положение и репутация, брачни отношения.

През цялото време ще се налага да сте мобилизирани, ще ви помагат в този процес практични нагласи, високи амбиции и инициативност над средното ниво.

Причините за  ваше  поведение могат да бъдат различни, например- вие  може  да усещате, че сега е най- благоприятният момент да направите пробив в избрано от вас направление, за да не пропуснете възможности, които застават на пътя ви в динамична и бързо променяща се обстановка. В друг вариант- това е повишена конкуренция, с която трябва да се справите…

Каквото и да е, звездите силно ви подкрепят, помагат ви да материализирате мечтите си, предимно онези, които ще ви донесат и вид печалби- повишаване на доходите директно, намиране на нови източници за облагодетелстване, получаване на своеобразна награда за вече положени усилия.

Ако едни пътища са затворени пред вас, то задължително ще се отворят други, които ще подействат положително на  вашето благосъстояние, на онова, което имате и се стремите да придобиете.

Ще си поставяте съвсем практични цели, ще подхождате по подобен начин и спрямо любовта-  ако имате връзка, тогава ще сте склонни да я разглеждате от един друг и съвсем практичен ъгъл, например- доколко можете да разчитате на човека до вас, той ви носи ползи в един по-широк смисъл.

Ако равносметките са положителни, тогава връзката ви ще просперира, ще градите общи и обогатяващи планове.

Ако нямате партньор до себе си, тогава може да привлечете личност, която много добре или внимателно сте преценили, връзката може да не е чак толкова страстна, но затова пък- надеждна и перспективна…

До 9-ти март вашите усилия носят реални резултати вие може да направите пробив в избрано от вас направление, ако една врата е затворена, тогава намирате друга, през  която да преминете образно казано и да постигнете набелязаното, може да използвате алтернативи за развитие, обходни пътища, а постиженията трайно ще се запечатат и ще имат широко и позитивно отражение.

До какво вадят вашите усилия разбирате в дните около пълнолунието, което е на 9 март, тогава предстоят развръзки и пик от събития, имаме достатъчно  причини да  считаме, че през това време вие ще получите  желаното, като минимум- морално удовлетворение.

Това е показателен период- кое от вашето минало има сили и енергия да продължи напред, кое следва да оставите окончателно зад гърба си. Между девети март и 21 март събитията се движат повече  по инерция и според зададени вече тенденции на развитие, въпреки всичко вие можете  и трябва да продължите да се  изкачвате напред и нагоре, все едно  покорявате нов връх във вашия живот, ще има достатъчно причини, които ще ви стимулират  да се проявявате точно по такъв начин.

На  23-ти март предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак Овен, това  е едно от най-важните новолуния за цялата 2020 г.   и  вие- сами ще се убедите в това.

В края на  март и началото на април предстоят знакови за вас събития и преобразования, които могат да трансформират живота ви  и то за дълго, а не само за предстоящата 2020-та година. Колкото сте по- инициативни  в избрана от вас направление,  толкова по-значими успехи ще може да постигнете, които после ще прорастват дълго, както казах вече- това може да се превърне в едно голямо ново начало за вас и то за години напред. Следователно- подходящо е самите вие да гледате в по-далечна перспектива  и да си поставяте по-амбициозни и мащабни  задачи.

Ако амбициите ви не са чак толкова високи, тогава някои преобразувания ще настъпят в живота ви  по външни и независими от вас причини, част от тях ще ви подкрепят, но други-  може да насочат живота ви в съвсем различна посока…

Вие може да насочвате,  както знаете в началото винаги се влияе по-лесно…

 

ТЕЛЕЦ

През целия април  вие ще бъдете закриляни от Венера, която от вашия зодиакален знак ще бъде в най-голямата си сила, вие с по-голяма лекота под нейно въздействие ще привличате като магнит онова,  което най-силно желаете /любов, пари или друго ценно за вас/.

Дори и да възникнат някои усложнения, то по влиянието на Венера- вие ще ги преодолявате по-лесно, ще ги превъртате във ваша полза.  Може да промените линията си на поведение, външен вид, онова, което истински харесвате и това ще се отчита за благоприятно обстоятелство.  През целия април вие ще проявявате висока социална активност, причините за това могат да бъдат в променени позиции, които заемат е в колектив, това може да е ново работно място  или пък-  изискванията към вас са различни, условията на труд и т.н.

Имаме достатъчно показания за да считаме, че вашата  популярност ще расте, вие все повече ще се оказвате в център от внимание, ще се появяват хора, които ще ви подкрепят, ще ви оказват особено силно въздействие, но и вие на тях  също.

Колкото сте социално по-активни, общувате с повече хора, споделете идеи, преговаряте за интересите си-  толкова по-широки хоризонти на развитие ще се разкриват пред вас.

Това е един от най-благоприятните периоди за цялата предстояща 2020-та година- да създадете или укрепите важни за вас отношения, не забравяйте, че в значима степен успехите и реализацията ви на този аспект се определят от  подкрепа, до която можете и трябва да се доберете, ще имате такива шансове, включително- от страна на влиятелни или властимащи персони, може и личности стоящи  далеч от вас, буквално И в по-общ смисъл.

До какво са довели и вашите действия, на кого и в каква степен можете да разчитате, до каква степен сте наложили авторитета си сред другите  и до какви облаги води това, разбирате в значима степен в дните около пълнолунието, което е на 9 март.

От девети и до 23 март събитията се движат по-скоро по инерция,  но вие все още можете да направлявате тенденциите в една по-положителна посока, така че вашето влияние и популярност да растат със съответните ползи.

Голяма част от представителите на този зодиакален знак се  стремят да израснат следствие на одобрение и вид покровителство  или пък като демонстрират висока квалификация, справят се с документи  или уредят  сложни казуси, включително юридически, ако това ви интересува, като пътуват,  демонстрират висока квалификация, компетентност по водещи въпроси и т.н.

През последната десетдневка на март месец- и може да разчупите границите на възможното пред вас, да се  изкачите по-напред към вашите мечти и по горе- описания начин.  Колкото са по-големи мечтите ви, толкова по-далеч може да стигнете.

Както става ясно, звездите в значима степен ви закрилят през март месец, възползвайте се  максимално, така или иначе  има голяма вероятност  статуквото в живота ви да се разчупи, провокации за това могат да бъдат вашите собствени действия, но и хора от близкото и далечното ви обкръжение…

Усетете накъде духат ветровете и насочете платната на житейския си кораб!  Новолунието на 23-ти март може да сбъдне ваша тайно желание  или поне да ви покаже алтернативи на развитие, ако се нуждаете от такива…

 

БЛИЗНАЦИ

Вие сте в ключов  период, който влияе на вашия социален статус, кариерно развитие, брачни отношения или имидж като минимум.  Посоката на развитие много зависи от подкрепата и одобрението, до които можете и трябва да се доберете.

Вие знаете това, така че като първи стъпки към осъществяването на вашите успехи ще бъде-   да се сдружавате, да  преговаряте за интересите си, да привличате на ваша страна вид опека от страна на влиятелни личности, на партньори лични или делови или пък на хора, които по някакъв начин са обвързани вашето благополучие, влияят му, могат да допринесат по-доброто ви материално състояние или въобще да превъртят вид трансформации във ваша полза.

В този процес вие действително ще се обединявате с едни персони,  но може да решите да премахнете от обкръжението си други, за които преценявате, че ви носят повече щети, отколкото ползи.

При всички случаи периодът е преобразуващ, влияе на сигурността ви, на бъдещето ви развитие и то за много дълъг период от време, всичко това ще изисква концентрация и мобилизация, но вие може да се справите, вероятно и като направите някакъв важен избор, действате по-решително и крайно…

През почти целия април вие ще преоценявате онова, което е истински стойностно и важно за вас, може да криете истинските си чувства или намерения, в друг вариант-  действате без да афиширате  плановете си, използвате стратегии, обходни пътища, за да получите нещо ценно за вас…  Някой от вас ще се насочат към алтернативи на развитие,  ако настоящата  перспектива не ги удовлетворява.

В сърцето на мнозина владеят много силни страсти, които ще се превръщат в мощен мотор, който ще ви дърпа напред и нагоре, всъщност това е подчертано важно, защото за повечето от вас статуквото не може да бъде съхранено, а посоката на бъдещото развитие се определя точно сега.   Хубавото е, че имате право на избор, остава да бъде и добре преценен…

До какво са довели вашият минали действия и как се отразяват те на общественото ви положение и шанс за върхови постижения, какво впечатление правите и на кого може да разчитате като подкрепа- разбирате в дните около полнолунието, което е на 9 март.

Между девети и 23 март събитията се движат по-скоро по инерция, но вие все още можете много силно да влияете на тенденциите и да ги канализирате в оптимално позитивна за вас посока.  Новолунието на 23-ти март  ще постави едно ново начало в живота ви, възползвайте се от приливната вълна, за да стигнете по- далеч в мечтите си, това ще зависи отново  от подкрепата, до която можете и трябва да се доберете месец март.  През последната десетдневка на месеца  вашият живот може да претърпи рязък завой, да  промени онова, което имате- общо.   Вие може да постигнете  вид облагодетелстване,  да повишите благосъстоянието си в пъти,  а това, както вече казах- зависи от важни за вас хора.  Може да получите някакъв подарък от съдбата,  наследство,  да преживеете  ярки и запомнящи се мигове, вероятно  изпълнени и с доста страст…

Все пак  трябва да се стремите да бъдете и изрядни във финансови документи, за да се предпазите от евентуални загуби, бъдете по-внимателни.  И така,  през март месец  вие може да сбъднете ваше тайно желание, да повишите благосъстоянието си, но всички успехи зависят от подкрепа, така че още в началото се ориентирайте към хора, които ще се превърнат в мост към вашето чувство на щастие- общо, ще  имате такъв шанс, ако желаете…

 

РАК

Вие гледате в по-далечното бъдеще, защото се изисква повече време, за да се реализират мечтите ви или пък- вашите цели са по-мащабни и поради тази причина ще се отразяват  и за идните месеци. В този процес  вие ще водите преговори или пък разяснителни разговори с ваши партньори, лични или делови.

В обкръжението  на повечето от вас има енергична и инициативна личност, която ви стимулира да се развивате, дава ви интересни идеи, реално ви подкрепя или пък- по някакъв начин повече и над средното ниво ви се налага да се съобразявате с важни за вас хора.

Отново като вариант- може да съществувате в обстановка на повишена конкуренция, а това също да играе ролята на мотивационен  мотор, който ви дърпа напред и нагоре.  Под това влияние- вашата популярност може да нарасне, вие може да се изкачите по йерархичната стълбичка напред и нагоре, ако това ви интересува.

Успех ви носят пътувания, общуване    с хора извън близкото ви обкръжение,  демонстреция на висока квалификация… Можете успешно да се справите с юридически казуси или документи, да сключите  дългосрочни договори, отново и следствие на вид подкрепа…

През   целия март вие може да се радвате на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, ако е имало някои недоразумения до този момент, то сега- вие имате шанс да ги изчистите, може да разчитате на приятелско рамо, ако се нуждаете от такова или пък ще намирате време да се разтоварвате в приятна компания..

Март е благоприятен да скрепите  партньорски отношения.  Ако  сте сами, тогава едно приятелство може да прерасне в нещо повече.  Около пълнолунието- вие получавате достатъчно информация до какво са довели вашият минали действия,  също- може да надникнете в по-далечното бъдеще като перспектива на развитие.

До 23-ти март събитията са напълно благоприятни за вас, все  може да ги канализирате в оптимално позитивна за вас посока, да насочвате и т.н.  На 23 март предстои новолуние, което ще повлияе кариерното ви положение,  репутация като минимум.

Възползвайте се от приливната вълна, за да стигнете максимално далеч в мечтите си.

През последната десетдневка на март произтича знаково събитие, което ще се отрази на общественото ви положение или пък- партньорски отношения.  Всичко случващо се през това време ще е дълготрайни, трудно-отменяемо  или окончателно.  Вашите връзки ще преминат на друго ниво и нека то да е по-позитивно, все пак- зависи и от вашите желания.  Вие може да попаднете под  мощното въздействие на определена персона,  която ще повлияе и на клони вектора  на собствения ви  просперитет.  В оптимален случай- намира се властна или власт имаща личност, която се превръща  в ваш благодетел, мост към успехите ви.

В друг случай- преобразувания около вашия партньор се отразяват и на вас самите   или пък-  трябва да се пазите, да не изпаднете в прекалена зависимост…

Отново като вариант- в началото на март и края на април вие може да срещнете една голяма любов, да преживеете  доста романтични  или изпълнени със страст мигове…

 

ЛЪВ

През март месец водеща тема за вас е материалното ви състояние, вие може да повишите доходите си като направите важен избор, докажете се в настоящата си работа и получите съответна подкрепа и одобрение от страна на влиятелни и властимащи персони  или пък се ориентирате към нови занимания, които ще ви дадат шанс да повишите доходите си, да получите по-голяма удовлетвореност.

Не е изключено през март да ви се налага да оправяте и финансови документи, това могат да бъдат- кредити, данъци,  дори уреждане на наследствени въпроси и в този процес имате шанс да превъртите събитията във ваша полза, но не бива да бързате да подписвате документи, това по-скоро трябва да се случи след обръщането на Меркурий в директен, тоест след 10 март.

Въпреки всичко, вие не трябва да губите време, така че да преговаряте за интересите си и съответно да разширите възможностите за получаване на одобрение и съответна опека от страна на личности, които влияят  на благополучието ви.

Целия март вие сте ангажирани  над средното ниво,  но усилията които полагате на работното си място ще ви помогнат да се справите с повишена конкуренция, да отговорите на високи изисквания или да защитите интересите си, да постигнете успехи, мащабът, на които ще е много голям- не само за настоящата 2020-та година, а вероятно и много по-дълго.

В друг вариант- вие все още сте в позитивен период да пренаредите приоритетите си така, че да подействате оздравително и  на физическото си състояние, тонус и т.н. Междувпрочем, колкото сте по-дейни  в момента и се занимавате с практични задачи за изпълнение, толкова повече това ще има добър ефект и на начина, по който се чувствате- психически, физически..

През целия март вие ще се представяте в оптимално благоприятна  светлина,  а това по един естествен начин ще се отразява на кариерното ви развитие, обществено положение и имидж като минимум.  До какво са довели вашите действия, дали преобладават печалбите, кои са слабите звена, които ви дестабилизират финансово, също-  на кого и в каква степен можете да разчитате- разбирате в дните около пълнолунието, което е на 9-ти март.

От девети и до 23 март тенденциите са набрали скорост и се движат предимно по инерция, но вие все още можете да ги канализирате в желана от вас посока, която пак така ще рефлектира върху онова, което имате- общо,  вероятността да покачите благосъстоянието си е доста голяма, колкото сте по-инициативни, толкова повече ще нарастват шансовете за печалба и по горе-описания начин.

На 23-ти март  предстои новолуние, което още повече ще усили амбициите ви, ще разшири  перспективите ви на развитие,  оформят се и допълнителни шансове, особено, ако демонстрирате висока квалификация или преговаряте с хора извън близкото си обкръжение- буквално или в по-общ смисъл.

През последната десетдневка на март и в началото на април-  вие може да се сдобиете със своеобразна власт  на работното място, ако условията на труд го позволяват,  може да извършите знакови трансформации,  пак така- за идните месеци, а вероятно и години…

Изберете си стратегия още в началото на месеца  и в края можете да преобразите живота си, в основата на тези промени ще бъдат-  професионалната ви реализация, материално благополучие, здраве…

 

ДЕВА

Водеща тема за вас през март месец за вашите партньорски отношения- лични или делови. Вие имате значими шансове да ги  насочите в една по-позитивна за вас посока като ги скрепите  с повече грижа и внимание един за друг, може би като намерите време за развлечения, обсъждате общи и по-далечни перспективи на развитие и т.н.

Каквото и да е, това е оптимално благоприятен период да  заздравите  важни за вас връзки, близки до сърцето ви… Вие влияете много силно на близкото си обкръжение, в значима степен се явявате като стабилизатор,  вид опора, верен коректив.

До 9 март вие имате шанс  да привлечете на ваша страна влиятелни фигури, да се сдобиете с по-голяма популярност, да превъртите отношенията си на по-високо ниво, се справите с някои предизвикателства, които може да са възниквали или това са недоразумения, обърквания- по външни и независещи от вас причини.

През първата десетдневка на март вие влияете силно на всичко гореописано, а след това до 23-ти март всички тенденции които вече са зададени и показани- ще започнат да се разгръщат бързо и да дават съответните резултати, такива-  към които сте се стремели.  Ако става въпрос за професионалната ви реализация- вие пак така ще преуспявате  като намирате подходящи хора, с които да си сътрудничите.  Ако имате пораснали деца, тогава те  също ще имат нужда от повече внимание, защото около тях ескалират важни трансформации, а вие- пак така ще трябва да ги насочвате, да им помагате.

Новолунието, което е на 23-ти март ще ви подейства трансформиращо, вие може да се окажете на житейски кръстопът, не е изключено-  рязко или бързо да навлезете в нов период,  който ще промени онова, което имате- общо. В повечето случаи преобразованията за вас са положителни, вие може да повишите доходите си, да получите нещо ценно за вас,  но вероятно на някаква цена- буквално или в преносен смисъл, все пак вие ще ре,шите какво да предприемете и как да реагирате.

През последната десетдневка на март  вие сте  социално много активни, разплита се сложен възел от взаимоотношения, които ще се проявят по определен начин,  който окончателно  ще се запечата като картина в края на март и началото на април.

Тогава предстоят знакови събития, силни емоционални преживявания, които ще се запечатат трайно във важни за вас връзки, ще оставят следа във вашето сърце, но и това на отсрещната страна…

Ако сте сами- можете срещнете любовта.

През целия март добре ви се  отразяват  евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение,  а демонстрацията на висока квалификация ще се превръща в повод   да получите морално удовлетворение или повишение, ако условията на труд го позволяват.

 

ВЕЗНИ

Вашата покровителка Венера през целият март е в Телец  и ще ви прави-  по-практични,  здраво стъпили на земята, целеустремени по въпроси, които касаят финансовото ви състояние. Може да имате усещането, че трябва да направите важен избор и на практика да е точно така, а той ще повлияе-  вашето развитие в чисто професионален аспект, може да засегне  вашите интереси, ритъм в ежедневието, но също така да се отрази и на вашето семейство, местоживеене, дори имотни  казуси.

Повечето от вас ще действат целесъобразно,  така че в края на месеца да повишат комфорта си на съществуване на различни нива от живота или пък ще извършат базисни трансформации, способни да преобразят живота им.

През първата десетдневка на март месец някакви извънредни събития могат да привличат вниманието ви, да изискват креативен и изобретателен подход, за да се справите с тях. Това е показателен етап от вашето развитие- предимно на работното място, но не само… Най- значими успехи можете да постигате, ако се доберете до финансова или морална подкрепа от страна на ваши близки, семейството ви… Вие  също може да решите да инвестирате в близките си или пък в комфорта си на съществуване, в частност- имущество, благоустройство и т.н.

През първата десетдневка на март месец набелязвате силни и слаби звена в професионалната си реализация, ритъма на ежедневието си, може да се наложи- те да бъдат променени, за да бъдете по-ефективни и дори здрави.

Всички усилия, които сте полагали през първата десетдневка на март след това и до 23 март ще започнат бързо да се развиват в избраното от вас направление, да набира скорост и да дават съответни резултати. Тенденциите вече са зададени и се движат повече по инерция, но все още можете да насочвате…

Новолунието на 23 март ще засегне вашите партньорски отношения- вие ще можете да ги обновите, както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се по оптимален начин, бъдете по-инициативни, така ще скрепите важни за вас връзки, може да създадете и нови, които ще се превръщат в мост към успехите или чувството  ви на щастие.

Последната десетдневка на март може да произтече знаково събитие, което е свързано с вашия дом, семейство, местоживеене.

В значима степен случващото се може или трябва да е във ваша полза, това трябва да са плодовете,  които обирате сега, но сте посели много преди това…

Ако не  всичко се случва по ваше желание, това ще е ясен признак, че е дошло време да прелистите нова страница във вашия живот, да продължите напред, да оставите зад гърба си нещо, което няма сили и енергия  да остане  във вашето бъдещо развитие.

В повечето случаи-  вие ще се сдобиете с комфорт,  ще подобрите средата си на съществуване, а това ще бъде следствие а доста полагани усилия..

 

СКОРПИОН

Месец март е доста позитивен и подкрепящ ви.  Вашата социална активност е много висока, вие все повече и по-настойчиво отстоявате интересите си, ако се наложи влизате в словесни битки, но при всички случаи това ви помага да  спечелите нещо, да сбъднете ваша съкровена мечта,  да наложите мнението си и т.н.  Не ви и липсва внимание и подкрепа,  напротив- популярността на повечето от вас расте, вие се сдобивате с все по-широка подкрепа и със съответните позитиви…

Мнозина от вас могат да променят начина си на мислене, начина си на изразяване, който по един естествен начин ще въздейства и на средата ви на съществуване- вие ще укрепите някои връзки, други, които считате, че по-скоро ви нанасят щети- ще отстраните от пътя си.

Скрепвате едни връзки, късате- други, включително и договори, ако  прецените, че те  не отговарят на вашите очаквания.

Най-добре се справяте с дела, в които можете да разгърне творческия си потенциал,  доставят ви доза удоволствие или пък това е хоби, което сте превърнали в професионална реализация, ако имате собствен бизнес и т.н. Рутинната работа на този етап по-скоро ви натоварва…

Добре се развиват дела, които изискват или позволяват сътрудничество, общуване с повече хора, така че да може да демонстрирате дар словото си,  убедителност в изказа, натрупани знания… Колкото сте социално по- активни, и толкова повече ще нарастват шансовете да утвърдите авторитета си, да привлечете на ваша страна подкрепа от страна на влиятелни или властимащи персони, да се справите с повишена конкуренция  и т.н.

През целия март вие ще имате възможност също така  да заздравите  партньорските си отношения, ако сте сами- ще можете да срещнете любовта.

През първата десетдневка на март месец-  към вас може да се възвърнат неразрешени казуси, които са свързани с вашия дом и семейство, вие може да се връщате към миналото, за да изчиствате пропуски или недоразумения, а тенденциите, които зададете през това време- после ще започнат бързо да се разплитат и да дават съответните резултати.

Притежавате и доза късмет,  така че каквито и предизвикателства да застават на пътя ви, вие ще успявате  да се справяте с тях и с по-голяма лекота.

До каква степен можете да сбъднете  вашите съкровени мечти-  разбирате в дните около пълнолунието, което е на 9-ти февруари, тогава можете да набележите и онова, което ви подкрепя или пречи, за да си изградите допълнителна стратегия и  да канализирате събитията в оптимална за вас посока до 23 март.

През последната десетдневка на март ежедневието постепенно забърза своя ритъм, започват да растат вашите ангажименти,  не е изключено  да произтекат знакови събития, новини, които да преобразят средата ви на съществуване.

В значима степен случващото се може да е във ваша полза, ако не всичко  чуто е по вкуса ви,  то не бива да забравяте, че полученото знание винаги е сила, от която вие ще можете да се възползвате…

 

СТРЕЛЕЦ

По-важните събития  и преобразувания сега  се случват във вашия дом и семейство. Може да ви се налага  да обръщате повече внимание на вашите близки,  защото имат нужда от това или пък- това е оптимално благоприятен период да  заздравите отношенията си у дома, да създадете по-хармонична среда на съществуване.

В друг случай- може да решите да  инвестирате в недвижимо имущество, така че да повишите комфорта си и тн. В повечето случаи самите вие ще можете да разчитате на  семейството си,  включително чисто финансово.

Отново като вариант- преди да вземете някакви финансови решения, вие ще ги обсъждате в дома си,   причината за това може да бъде, че преобразованията са знакови и ще се отразят и на тях.

Каквото и да е, вие може да насочвате тенденциите по-оптимално благоприятен за вас начин до  9 март, когато предстои пълнолуние,  около него-  вие ще видите до какво са довели минали   инициативи или бездействие в този сектор от живота ви,  така че после и до 23-ти март да  канализирате и тенденциите в по-благоприятна за вас посока като усилите позитивите и отстраните евентуални негативи.  В живота на някои от вас могат да ескалират  базисни трансформации, които ще се отразят приоритетно на финансовото ви състояние или на онова, което имате- общо, вие вече усещате накъде духат ветровете на промяната, можете да насочите платната на житейския си кораб  попътен вятър, по друг начин казано- трябва да се възползвате от възможностите, да не ги пренебрегвате, за да стигнете по-далеч.

Съществуват отлични предпоставки- вие да подобрите материалното си състояние, това може да се случи чрез подкрепа, която получавате, чрез собствената ви висока  инициативност в тази посока,  следствие на професионалната ви реализация,  подкрепа, която получавате  от страна на колеги или хора, влияещи на благосъстоянието ви.

На работното ви място се радвате от все  по-широко одобрение, а ако сте сами- можете да срещнете любовта  като  флирт с ваш колега прерасне в нещо повече.  Успявате да пренаредите приоритетите си така, че да сте максимално ефективни или като минимум-  да получавате морално удовлетворение дори при изпълнение на рутинни, ежедневни ангажименти.

През последната десетдневка на  месец март вие  все повече ще усещате прилив на енергия и ентусиазъм, може да разчитате и на доза повече късмет, благодарение на които можете да сбъднете вашия съкровено желание,  да порадвате сърцето си, включително с любими и близки до сърцето ви хора.

Последната десетдневка провокира промени в  финансовото ви състояние, вие рязко  може да забогатеете, да получите някакъв голям подарък от съдбата, но все пак е полезно  да се пазите и  твърде рискови начинания, преди да предприемете определени действия всичко трябва да е добре обмислено, защото промените през това време са трудно отменяеми, а могат да предизвикат и обратен ефект, ако не сте вникнали внимателно в някои по-далечни перспективи на развитие, подробности и т.н.

В повечето случаи,  ако  вашите високи амбиции са били подплатени и с конкретни, практични действия- в края на март и началото на април- вие ще получите награда,  която ще преобрази онова, което имате, може да стигнете до богатство, но крайният резултат зависи от собствените ви амбиции, потенциал и т.н.

 

КОЗИРОГ

Месец март е един от най важните за вас през цялата 2020 година.  Повечето от вас са дейни  над средното ниво и така е правилно,  защото вашата собствена инициативност ще определи нивото на успехи, на които  после ще разчитате дълго-  през идните месеци, а може и години…

Марс транзитира през вашия зодиакален знак,  надарява ви с много енергия, която трябва да канализирате в правилна посока, ако не действате по подобен начин, тогава  да изпитате може да изпитате  напрежение дори физически дискомфорт.

Повечето от вас все пак  ще канализира  тази мощна подкрепа от звездите във висока социална активност, създаване и укрепване на връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, защото ще получавате нужната подкрепа на вашите идеи и желания, това е начинът  да реализирате по-дългосрочни желания. Почти през целия март  информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание, което винаги е полезно, но също така и шансове-  да въздействате на  евентуални слаби звена.   До 10 март вие може да изпитвате някои колебания относно вашите идеи и намерения, собственото ви мнение неустойчиво, вероятно не без причина,  а защото сте склони да се връщате към миналото, така че да не повтаряте евентуални грешки, напротив- да се справяте с пропуски, така че да получите по-добър резултат от миналия.

В дните около пълнолунието, което е на 09 март може да получите важни известия, да утвърдите впечатления, да вземете решения със съответни последици. Може да водите преговори през това време, да провеждате важни обсъждания, да защитавате интересите, а тенденциите, които зададете после ще започнат бързо да се разплитат и да дават резултати, ще се движа повече по инерция между девети и 23  март.

През целия март  вие може да разчитате на доза късмет,  на подкрепа  от страна на близки и любими хора.

Партньори или пораснали деца, ако имате такива- ще ви носят щастие и удовлетворение или поне- ще имате шанс да изчистите някои недоразумения, ако са се натрупали такива. Ако сте сами, то през месец март можете да срещнете любовта.

Освен рутинни задължения, а  и висока социална активност, повечето от вас ще намират време и за развлечения, за почивка и т.н.

През  последната десетдневка  нараства необходимостта да обръщате повече внимание на семейството си  или пък да се справяте с имотни казуси, отново като вариант- някой от вас ще имат нужда да намалят темпото.

На този фон и през последната десетдневка на март  в началото на април в живота ви може да произтече знаково и трансформиращо събитие, то в значима степен ще се определя от вас самите.

Има вероятност да се сдобиете с власт- буквално или в по-общ смисъл или пък да провокирате базисни трансформации, които ще се отразят  на кариерното ви развитие  или нещо друго, в което вие сте полагали най-много усилия- през последните дни на март и началото на април ще даде своите резултати…

 

ВОДОЛЕЙ

Водеща тема за повечето от вас през март е финансовото ви състояние, онова,  което имате- общо, а в някои случаи  приоритет  може да бъде и здравословното ви състояние.

На всичко гореописано е изброено вие може да въздействате по един оптимално позитивен начин като разчитате на вече положени  усилия,  които започва да дава своите резултати,  а в друг случай- вие  се ориентирате към алтернативи за въздействие, така че- когато една врата и затворена пред вас, вие ще намерите друга и под формата на тайна или неочаквана подкрепа, когато действате, но без да афиширате всички свои намерения, защото щастието обича тишината, както твърди една поговорка.

При всички случаи- ще можете да намирате своеобразен буфер, който ще канализира всички предизвикателства в полза и вие реално ще печелите от това като се добирате  до хора или обстоятелства, които ви подкрепят..

Общуването с  лица извън близкото ви обкръжение ще разширява допълнително вашите шансове за вид облагодетелстване, получаване на онова, към което се стремите.

Ако нещо на този етап излезе от живота ви,  тогава това ще е ясен признак, че ви носи повече щети, отколкото ползи, така че няма за какво да съжалявате.

До 10-ти март вие може да се колебаете по кой път да поемете, може да размисляте за минали взети решения, но това е оптимално подходящо време да анализирате всички силни и слаби звена на различни нива от вашия живот, но такива, които все се отразяват на стабилността ви, предимно материална, но не само.

През това време може да ви се наложи да вземете важно решение, което ще даде пик от резултати и вид развръзки в дните на пълнолунието, което е на девети март.

От девети март и до 23 март по-голяма част от събитията вече се движат повече по инерция, но вие все още можете да им влияете и да ги канализирате в посока, която ще ви подейства обогатяващо- буквално или в по-общ смисъл.

През целия месец март- вие  може да разчитате на вашето семейство,  вашия дом ще се превръща във вашата крепост, уютно место и пристън,  където може да получите повече обич и щастие.

В друг случай- март е много подходящ да подобрите комфорта си на съществуване като укрепите семейните връзки, изчистите евентуални недоразумения или пък- закупите вещи, които пак така ще освежат и подобрят атмосферата у дома.

На 23-ти март  предстои новолуние,  което ще се отрази аа ваши връзки- лични или делови,  вашата социална активност перманентно ще започне да нараства и така е правилно, защото ще имате шанс чрез  дар словото си-  да защитавате интересите си, вие ще получавате все по-широка подкрепа…

През последната   десетдневка  на март може да чуете знакови новини, които да преобразят представите ви  за определени личности и обстоятелства.

Ако има нещо, което е извън контрола ви или действа зад гърба ви- ще можете да го идентифицирате, така че да вземете и адекватни мерки  и да се справите на този етап.

 

РИБИ

Март месец е доста позитивен за вас,  няма да ви липсва внимание и подкрепа,  напротив- вие често ще се оказвате в център от внимание,  ще може да привличате на ваша страна подкрепа от страна на влиятелни или властимащи личности, които ще подпомагат осъществяването собствените ви мечти и високи амбиции.

В повечето случай- на този етап около вас  има хора, които ви стимулират силно да се развивате- те може да ви указват  енергийна или финансова подкрепа, отново като вариант- да  одобряват честолюбивите ви планове, да ви дават интересни идеи, предложения, които на практика да се покажат като по-добри финансови резултати,  сключване на изгодни договори, повишаване на вашата популярност.

Вероятно и по различни поводи ще ви се налага да се доказвате над обичайното в колектив, причините могат да бъдат различни- в основата да са амбициите ви или  променена среда на съществуване, нараснала конкуренция или изисквания, нови позиции, които заемате. Каквото и да е- вие може да се справите и да превъртите предизвикателствата в полза  чрез креативен подход, но и практични оценки…

До какви резултати водят вашите действия разбирате в значима степен дните около пълнолунието, което е на 9 март. Припомням, че Слънцето е във вашия зодиакален знак, значи случващото се зависи от вас самите над средното ниво.

Почти през целия март вие сте в прекрасен период да преговаряте за интересите си, да бъдете социално по активни, защото ще срещнете нужното одобрение и т.н. Някой от шансовете сами ще застават на пътя ви под формата на предложения, позитивни известия, резултатни преговори.

Все пак трябва да имате предвид, че събитията между 09 и 23 март се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции, така че през първата десетдневка на март е препоръчително да насочите вектор на развитие, който ще влияе дълго след това и ще определи общественото ви положение, бъдещи перспективи.

При всички случаи  перманентно  ще се усилват шансовете да заемете по-престижни позиции в колектив,   да получите по-широка подкрепа, включително от приятели, покровители и т.н.

Всичко случващо се ще се отрази и на финансовото ви състояние, ако условията на трудно го позволяват- тогава вашите доходи ще се покачат, вие  можете  да израснете кариерно…

Материалните ви  амбиции ще растат през последната десетдневка на март.

На 23 март предстои новолуние, което ще обнови материалното ви състояние и за повечето от вас посоката ще е обогатяваша. Може да се появи знакова фигура, която да преобрази живота ви или настоящи отношения се надграждат и ви действат по подобен начин.

През целия март се появяват перманентни известия, които да ви радват или това са успешни преговори, тенденцията се усилва през втората част на март…

Ако сте сами- можете да срещнете любовта по един бърз и неочакван начин, в някой случаи това ще се оказва „любов от пръв поглед“.

Евентуални пътувания ще ви носят позитиви, ще са повод за позитивни емоции, щастие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *