Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец ноември 2016г.

Хороскоп за месец ноември 2016г.

90575Овен

Месец ноември е важен или определящ за материалното ви благополучие и/или онова, което отчитате за „свое” и от първостепенно значение. През този период и до 09 ноември, вие можете и вероятно ще се борите да получите нещо, което ще допринесе за по-добрия ви социален статус- кариерно развитие, брачни отношения, но като полагате не малко усилия, понякога се чувствате притиснати до „стената”, така че да се придържате към статукво и норми повече по задължение и защото „трябва”, а не толкова по желание. Действията ви обаче, в повечето случаи ще имат сериозно, а за някой- превратно и дългосрочно отражение, така че действително е полезно да не петите ресурсите си- физически и не само, те ще бъдат адекватно възнаградени.

След 09 ноември, вие променяте своята линия на поведение, бунтарската ви природа все повече започва да се проявява, така че до края на ноември, вие ще ставате все по-трудно управляеми, паралелно с нарастващата ви социална активност, вяра в собствените сили, спонтанност, но и прозорливост, водещи до бързо менящи се позиции, които заемате в обществото. Вие се превръщате във фактор, който обединява, привлича внимание или влиза в остри конфронтации, за да „вземе своето”, полагащото му се уважение и т.н.

Желанието за свобода нараства, разкрива, нови допълнителни варианти пред вас, които през втората част на ноември ще ви помогнат да гледате по-ведро на текущите предизвикателства, вероятно и не без причина, а понеже се оформят нови и по-широки, високи хоризонти пред вас.

Бързо и качествено успявате да се справите с почти всички предизвикателства. От 12 ноември и до края на месеца- тенденцията ще се отрази и върху имиджа ви, отново-„крушката си има опашка” и е съпътствана в трансформации на различни нива- ваш маниер на изразяване, намерения, дори визия, начин, по който се представяте.

Всичко ценно за вас придобива нова стойност- обръщате внимание предимно на онова, което може да ви е полезно, без да експериментирате. Това ще съдейства да възможността да задържите или спечелите- хора или подкрепящи ви обстоятелства…

Като цяло- през първата половина на ноември – преобладават стресовите ситуации, но те постепенно се разреждат, вие се чувствате все по-свободни, пробивни, окрилени от възможности, като най-значими шансове за печалба на различни нива се проявяват от 22 до 26 ноември.

До 12 ноември в любовни дела се наблюдава значима експанзивност, наситеност от емоционални преживявания, но за съжаление неустойчиви, променливи, а понякога дори опасно повратливи.

През това време можете спонтанно да започнете и нови връзки.

След 12 и до 23 ноември- все повече ви занимават въпроси с отговорността в партньорските отношения, така че ги ревизирате и сте склонни да ги стабилизирате, ако разбира се не преобладават натрупани вече негативи. Според това- от 23 ноември и до края на месеца- вие ще направите много или всичко, за да скрепите за дълго връзките си, например- да сключите брак или да демонстрирате по някакъв начин привързаността си…Но ,ако преобладават различията- ще ги виждате в по-дългосрочна перспектива със съответните последици…

Телец

Популярността и/или по-добрите ви обществени позиции постепенно се засилват и се превръщат в лайтмотив, който може да отдалечи вниманието ви от други и може би по- сериозни проблеми ,които някак си преминават покрай вас- без да ги забелязвате и/или като се издигате над тях, образно казано.

До 12 ноември- вашата покровителка Венера се намира в Стрелец и ви надарява с „огнен ентусиазъм”, крайности в реакциите или склонност да рискувате, да се движите по „острието на бръснача”. Заемайки такава позиция, през това време можете да спечелите много, като минимум- да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, а това де се превърне в обновена база на бъдещата ви линия на поведение…И, да, тя безспорно ще се промени през втората част на ноември, защото от една страна нарастват амбициите и възможностите ви,  а от друга- конкуренцията, която безспорно се проявява, паралелно и спонтанно, адекватно- на собствените ви по-високи шансове…Първи „сигнали” за нови позиции и перспективи в частта: „отношения и връзки”-лични и делови,  получавате в дните между 11 и 13, също- 24 и 27 ноември, тези дни могат да се отчетат за превратни, подходящо е през тях да насочвате в една по-подходяща за вас посока, да се пазите от прибързани или необмислени ходове, крайности…

От 22 ноември и до края на месеца- вашите усилия могат да бъдат увенчани с успех и да се доберете до крупни печалби, но не са изключени и загуби, а като минимум- заплащане на съизмерима  цена, вие ще помислите- каква е тя и дали си заслужава!

Бъдете внимателни, ако пътувате, ако водите юридически казуси, бъдете по-толерантни с общуването с висшестоящи и т.н.

През последната деседневка основен фокус е материалната ви стабилност, която подчертано се определя от подкрепата на околните, наблегнете върху това условие, не го прескачайте!

Мнозина могат да имат усещането, че се намират на житейски кръстопът, а изборът, който ще направят ще им се отразява за дълго…

Вероятно ще е и точно така…

Близнаци

От 01 до 12 ноември Меркурий- вашият покровител е в Скорпион, факт, който може перманентно да ви е принуждавал да трансформирате нещо дълбоко в себе си- като линия на поведение, връзки, начин на общуване и т.н. През това време ежедневието е динамично, но често и стресово…

От 13 ноември Меркурий вече ще транзитира през Стрелец- тенденцията ще отключи у вас огнен ентусиазъм, който ще е съпътстван от усилване на социалната ви активност, увеличаване на популярността ви, способността ви да влияете на околните и да извличате ползи от това.

Навлизате във важен период относно обществените ви позиции ,които се променят в една или друга посока, според партньорските ви отношения-лични или делови, в каква посока ще ги наклоните и т.н. Важно е да се спомене ,че сега звездите ви закрилят и вие действително може да се почувствате окрилени от нови възможности, ако желаете- ще получите и сърдечност, и обич, и внимание…

До 22 ноември можете да си върнете стара любов и/или разбирате до колко са ценни минали отношения, те се ревизират, поставят на нова плоскост, според случващото се.

Самотните Близнаци имат шанс да открият своята половинка…

Все по-голяма роля да добрите ви връзки взаимоотношения играят роля чисто прозаични, материални въпроси, които могат да прераснат в анализи, че и спорове…Най-рискови се указват дните около 11-13 ноември, също- 24-27 ноември…

От 12 ноември и до края на месец ноември, вие ще се борите за своите права-буквално и/или като се въвлечете в юридически казуси. Някой Близнаци ще се стремят да разширят „хоризонтите пред тях”- на всяка цена и ще действат в тази посока- като пътуват, предприемат премествания, решат да повишат знанията или квалификацията си, общуват с влиятелни лица, включително и извън близкото им обкръжение и т.н.

Месецът е много динамичен, но разкриващ възможности- в личен и/или професионален аспект.

Рак

Месец ноември ви предлага много възможности- в кариерното развитие, в личните взаимоотношения, но каквото и да предприемете, основен акцент е семейството, домът ви и поддръжката от страна на близките ви, а в друг случай- реализацията ви е тясно свързана с разрешаване на имотни, битови, дори наследствени въпроси, а понякога и премествания…До края на ноември, вие можете да разчитате на подкрепа от страна на близкото ви обкръжение, те ви подпомагат, насочват- финансово или морално..

Вие също може да решите да инвестирате в хора близки до сърцето ви-от партньори до деца и това ще се отчете за благоприятно.

Месец ноември е изпълнен с много дълбоки и трансформиращи емоционални преживявания, които ще докоснат сърцето ви и ще предизвикат разяснителни разговори с важни за вас личности, относно едни по-далечни перспективи…

До 12 ноември, вие все още действате по инерция и според текущите предизвикателства…

От 13 ноември и до края на месеца, желанието ви да се харесвате е пряко свързано с конкретна личност или цел, която обсебва вниманието ви и чувството ви на щастие, решенията за бъдещо развитие…почти всички сфери от живота ще са в съответствие и фокус с тази персона, посока…Може да се почувствате влюбени, окрилени, а ако преминете определени граници- притиснати, обсебени, зависещи…Внимавайте!

На 13 и 14 ноември и под влияние на Пълнолунието ,вие получавате пълнота от знание, интересни известия, относно вашето място в „в ума и душата на другите” и съответно- обществено положение, имидж…

Между 22 и 27 ноември настъпва превратен, превключващ период за връзките ви, бъдете общителни, разказвайте за плановете си, човекът до вас ще има чуваемост към вашите искания и може да откликне на очакванията и желанията ви. През това време се пазете от крайни и спонтанни реакции, така че да се предпазите от внезапни, рискови ситуации и от „клечка да не стане мечка”…

През последната деседневка на ноември вашата ангажираност расте, подходящо време да утвърдите позициите си или да получите заслужено признание, под формата на финансов бонус или повишение. Ако това не е възможно, а статуквото не ви удовлетворява, Новолунието от края на месеца 29-30 ноември ще ви помогне да обновите позициите си-по желание или принуда, като ви даде шанс да потърсите и да си намерите работа, която да отговаря на квалификацията ви, потенциала ви и т.н.

Лъв

През ноември ежедневието ви продължава да е натоварено, а за някой от вас дори стресово, желанието за промяна и/или необходимостта от такава е значима, особено на работното ви място и ако сте служители във фирма. В друг случай-трябва да сте по внимателни към вашето здраве…да не се претоварвате.

Между 12 и 14 ноември сте доста емоционални, получавате пълнота от знание по водещи от вас приоритети-кариерно развитие, брачни отношения и това може да  превърне в пречупваща точка, крайъгълен камък, който ще насочи бъдещите ви планове, действия и перспективи-поне за идните две седмици.

От 12 ноември настъпва благоприятна възможност да укрепите отношенията си на работното място, да срещате повече симпатии и разбиране. Ако все пак има подмолни течения, неявни и скрити обстоятелства, които подриват позициите ви, то те ще се проявят в пълна сила между 22 и 27 ноември- знакови, осветляващи новини, но те са по-скоро развръзка на минали натрупани енергии…Така че е препоръчително до този момент да насочвате, като не губите целите си от поглед.

Мнозина от вас, могат да се насочат към хоби, частна инициатива или да „избягат” от натовареното ежедневие като се отдадат на романтични приключения, привлекат интересен и енергичен партньор, това правило е валидно подчертано за дамите- няма да им липсва компания или поне обект на силно внимание, който ги стимулира, насочва…

Ярки емоционални, запомнящи се  преживявания през последната десетневка на ноември- демонстрират ви лоялност, връщате се към миналото и го анализирате, навлизате в дълбочина на чувството си за привързаност. Понякога може да имате усещането, че човекът до вас се държи по-агресивно, неразбиращо, но в други случаи, той в действителност може и да е естествен генератор на инициативи, на „прогрес” – в един по-общ смисъл. Полезно е да се опитвате да оценявате чудите реакции, че и претенции- без обидчивост и страсти, а обективно и от един друг ъгъл, различен от вашия собствен, субективен поглед..

Последната седмица на ноември можете да проведете много полезни и разяснителни разговори, да изчистите недоразумения, да се освободите от нещо ,което ви напряга и обременява…

Дева

Месец ноември ви дава възможност да направите своеобразен пробив в професионалната ви реализация, обществено положение, като разчитате на преговори, „дар словото ви”, професионалната ви подготовка, силата на убеждението…След 12 ноември и до края на периода, тенденцията може да доведе до сключване и/или преподписване на договори. Възможни са делови пътувания, които се отразяват и на отношенията в семейството ви.

При всички случаи- ежедневието ви през втората част на ноември става много динамично, изпълнено с предизвикателства, ангажименти над средното ниво, понякога-повишена конкуренция, но задължително и допълнителни шансове, които основно засягат кариерното ви развитие.

През ноември вие можете да получите повишение, да заемете по-престижна длъжност, да повишите доходите си. Ако това е невъзможно, според настоящото ви положение, тогава моментът е подходящ да си потърсите, особено след 12 ноември…

Дните около пълнолунието-12-14 ноември е изпълнено с полезна ,важна информация, действаща подобно на „пусков механизъм” за новите ви перспективи.

Въпреки отличните ви шансове да спечелите нещо, да подобрите финансовото си положение, благодарение предимно на собствените ви усилия, паралелно с това ескалират и харчове над средното ниво, които в оптимален случай са свързани с инвестиция в бизнес, в деца, в любими хора…Ако е така , вероятно всичко е наред, но все пак е полезно при опериране с парични потоци да сте по-внимателни и да не поемате излишни рискове, като най-рисков и/или показателен от типа : „дали си е заслужавало”е  периодът между 22 и 27 ноември.

След 12 октомври можете да скрепите сърдечните ви връзки и/или да започнете нов любовен роман, ако желаете, но на съответна цена-буквално или в преносен смисъл. При всички случаи ще се почувствате силно привлечена от човек, а чувствата ви към него ще се трансформират под влияние на проведени разговори и събития- в дните около пълнолунието /12-14 ноември/ и през последната деседневка на месеца.

Везни

През ноември вие сте в прекрасен период, така че да повишите доходите си, да материализирате мечтите си, да получите някакъв подарък от Съдбата..В дните на Пълнолунието получавате първи сигнали за възможни печалби, на какво можете да разчитате и т.н.

Въпреки всичко, през първата част на ноември в душата на мнозина от вас е неспокойно, ежедневието е натоварено, изпълнено с известен хаос или неопределеност…Завесата пред вас постепенно се надига, паралелно с творческите ви сили, креативност и шансове да видите или оцените някакви алтернативи, с които да продължите напред и да порадвате сърцето си.

Склонни сте да ревизирате домашната ,семейната среда и/или имотни въпроси- наследствени или други, се проявяват в особено остра форма, така че да не ги обикаляте повече и да вземете мерки, особено между 12 и 14 ноември, а после между 22 и 27 ноември.

През това време- вашето виждане за бъдещето, може и да не кореспондира с това на най-близкото ви обкръжение и/или роднини, партньори, хора, с които съжителствате- да ви притискат да вземете решения, които или са компромисни, или превратни…въпрос на избор и от ваша страна.

През втората част на ноември социалната ви активност се усилва перманентно, Съдбата среща мнозина с нови и доста креативни личности- някой от тях ще ви носят ползи ,други ще се превърнат в романтична връзка…Но вие почти през цялото време ще се колебаете между силни предизвикателства, възможности, дори изкушения и някакви вътрешни спирачки, вероятно-страхове, предразсъдъци и/или склонност да анализирате в дълбочина, а след това да се лутате между доводи и контра-доводи…

Все пак, след 22 ноември- усещането ви за свобода, независимост, по-голяма само-увереност, се пренасят върху изказа, общителността, склонността да се борите и да отстоявате правата си.

Можете да предприемете „словесна битка”, да пътувате, да сключите договори или да направите първи стъпки в тази посока през последните дни на месеца…

Скорпион

Ноември, разбира се- е ключов месец за вас, защото през него вие градите нова енергийна програма за цялата ви нова година и би трябвало да живеете така, както бихте искали да преминете през целия ви нов годишен цикъл.

Ноември се отличава с необходимостта да водите „словесни битки”, да се стремите да утвърдите позициите си чрез социална активност и/или поетапно отстранявате и все още- негативи или препятствия натрупани през изминалата година, понякога отчитани и като „извън контрола ви”, нещо, което трябва да „жертвате” или оставите зад гърба си, за да продължите напред.

Хубаво е и да се пазите от „удари под кръста”, но постоянно пред вас ще се разкриват нови обстоятелства, също и перспективи…

Дните около Пълнолунието, 12-14 ноември, ви засяга пряко и ви дава пълнота от знание относно вашия обществен престиж, имидж, в частност-партньорски отношения. Като през това време и най-много можете да влияете на тази сфера от живота ви.

С разяснителни разговори, социална активност можете да повлияете в значима степен на бъдещите ви перспективи, особено след 12 октомври, а после ,пик от информация, показваща и вид развръзки, онова, което ви интересува и се стремите- между 22 и 27 ноември.

През последната деседневка на ноември все по-водещо значение придобиват чисто финансови въпроси, паралелно на шансовете ви да им повлияете в положителна посока, но и като разчитате на подкрепата на семейството си и/или близки хора ви стимулират силно.

Всъщност, през втората част на ноември в обкръжението ви и предимно в дома ви,  се появява човек, който може да ви дразни, да ви конкурира, но и да ви стимулира.

През това време, вероятно ще промените начина, по който възприемате партньора си, но се появява и значима вероятност, най-накрая да откриете компромис, разбиране, понякога и благодарение общ и скрепващ интерес, взаимна изгода, вид-материален интерес в съчетание с практични съждения.

В оптимален случай- предприемате ремонти, а в други случаи- трябва да се пазите от ескалация на напрежение…

В края на ноември, мнозина от вас могат да открият нещо съвършено ново, но носещо полза, удоволствие, увличащо вниманието или сърцето ви.

Стрелец

До 12 октомври в живота ви може да съществува известен хаос или неопределеност, поради скрити фактори, обстоятелства извън контрола ви, понякога необходимост да вземете важни решения, по кой път да поемете, с какво трябва да продължите, какво да оставите зад гърба си и т.н. През това време, а и почти през целия ноември, околните ви влияят така, че- можете да получите чрез подкрепата им – крупни печалби, сигурност, но също- да претърпите значими загуби- чисто материални, свързани с морална подкрепа, отразяващи се на имиджа и обществените ви позиции и т.н. Ясно е, че трябва да бъдете особено бдителни, да не се предоверявате и т.н.

Пик от показателни събития- осветляващи- какво препятства развитието ви, а не рядко- сменящи подобно на „часовников механизъм”-ритъма в ежедневието ви, поне- подредба на ангажименти ,приоритети, нов начин на изпълнение и фон на работната следа…

След 12 ноември, вие все по-силно ще можете да влияете на текущите събития, думите ви имат чуваемост, вие се превръщате в лидер, „капитан” на собствения ви кораб, сами определяте посоката.

Социалната ви активност перманентно расте, тенденция, която през втората част може да ви въвлече в конкуренция, словесни битки, но също- внезапни, бързи възможности да постигнете целите си, да порадвате сърцето си…

През втората част на ноември, някой от вас ще проведат важни преговори, разяснителни разговори, ще сключат или преподпишат договори, които после могат да им указват влияние през идните две години и половина.

Енергична личност може да нахлуе в живота ви- със своите претенции, желания, да промени внезапно предварителните ви планове. Изненади, обрати, но и шансове- при комуникация.

При всички случаи- информационният поток се усилва в пъти, а вие по желание или принуда- разширявате кръга от хора ,с които общувате или на които указвате влияние.

През последната деседневка на ноември се пазете от необмислени харчове или значими загуби. Внимавайте, премисляйте всички рискове, ако е необходимо- допитвайте се до специалисти и доверени посредници.

Чувствата ви зависят- от съвсем практични, реалистични оценки, а в други случаи- силно се влияят от теми като: „приходи-разходи”, особено през последните дни на ноември. И дано това да не сведе до точка на замръзване- важни за вас връзки.

Козирог

До 09 ноември- толерантността и отстъпчивостта изобщо няма да са най-силните ви страни. Напротив! Вие ще отстоявате мнението си безкомпромисно, ще сте склонни на крайни и решителни действия, мерки, ако се наложи, така че да постигнете желаните от вас цели. Разбира се, „крушката винаги си има опашка”, така е и при вас! Например, може да ви е писнало да се възползват от енергията ви, да ви считат за слаби и отстъпчиви, когато преговаряте…Явно сте сменили стратегията си, готови сте да платите съответната цена, а вие можете кардинално да преобразите живота си през ноември- да се превъртите наред и нагоре или да се сринете, всичко зависи предимно от това, какви дългосрочни идеи, образи за бъдещото ви развитие преследвате, каква цена сте готови да поемете, дали не е твърде висок рискът и т.н.

Каквото и да е, онова, което зададете като енергийна програма, благодарение на упоритостта си, волята, после може да ви съпътства като фон и да прораства през идните две години.

От 12 ноември Венера навлиза във вашия зодиакален знак- вие постепенно ще промените маниера си, леко или по-осезаемо ще отстъпите назад, в името на рационални съждения- за целесъобразност, кое е по-печелившо-общо и т.н.

Венера може да промени не само линията на поведението ви, но да се отрази и на визията ви. Подобни трансформации ще се отчетат за благотворни и подкрепящи.

След 12 ноември- мисленето ви става все по-стратегическо, насочено към варианти, които могат да подобрят финансите ви, да допринесат за стабилността ви-общо. И, да, алтернативи могат да се намерят, ако не ги афиширате предварително, ако ги търсите извън обичайните методи, среда и т.н.

Все по-упорито, дори агресивно защитавате онова, което отчитате за ваше и най-добли резултати можете да постигнете в бързи/или благоприятни промени в дома ви, при подкрепа от страна на семейството ви, ако решите да се справяте с имотни казуси и т.н.

През първата половина на ноември- вие съществувате в свят от напрежение, необходимост да се справяте със ситуации, които ви изненадват и/или сменят декорите около вас-образно казано.

След 12 ноември- все по-силно ще съумявате да влияете на процесите, с по-голяма лекота ще печелите симпатии, ще налагате мнението си, защото ще сте под опеката на планетата на Любовта и Щастието- Венера. Все пак, добре е да се възползвате от тази положителна енергия, но без да преминавате определени граници и да злоупотребявате.

Дали сте открили „златната среда”- става ясно през последната деседневка на ноември, която може да е превратна за мнозина от вас и нека- колелото на Съдбата се завърти в очакваната от вас посока, а не обратното…

Водолей

Ноември е важен за социалния ви статус, през този месец могат да се случат важни събития, които да засегнат вас конкретно или да са свързани с близкото ви обкръжение, което се променя или промени около важни за вас хора- рефлектират и върху вас самите.

До 09 ноември голяма част от процесите са скрити, в период на инкубация, преоценки, а след това всичко става явно- ако има нещо, което ви препятства, вие можете в пълна степен да го идентифицирате и не само- вземате събитията във ваши ръце, инициативността ви нараства в пъти, вероятно и не без причина…

От 10 ноември Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви зареди с много енергия, борбеност, способност да се справяте и с най-екстремни или предизвикателни ситуации. Може да почувствате прилив на енергия, паралелно с нарастващата ви само-увереност, социална активност.

Общувате с все повече хора, факт, който ще повлияе положително на обществените ви позиции- при нужда вие ще имате на кого да разчитате и/или ще заемете нови и по-добри позиции в колектив.

Дните около Пълнолунието – 12-14 ноември, могат да са показателни- пик от събития касаещи кариерното ви развитие, дом, семейство и/или превратна точка, след която вие променяте начина по който възприемате всичко ценно за вас.

Дали равносметките са правилни, разбирате през последната деседневка на ноември ,когато можете да се разделите с онова, което е изгубило своя смисъл.

Ако ви предстоят юридически казуси, занимават ви правни въпроси, предстоят ви пътувания, уреждане на документи- полезно е да сте особено внимателни в дните около 22-27 ноември, но и през останалите в различна степен.

Вие имате шанс да трансформирате към по-добро фонът ви на съществуване, да разширите хоризонтите пред вас-реално и чрез пътувания, премествания, повишение на образователния ви ценз или по един друг начин- способстващ издигането ви в йерархията, но като се разделяте със стари навици и привички, излезете извън сферата на познатото и да, като рискувате или жертвате нещо, съзнателно го оставите в миналото…

Риби

През ноември за вас предстои ключов период за кариерното ви развитие, като в значима степен ще се определя от успешното взаимодействие с институции, влиятелни личности и авторитети, които в значима степен ще насочват, влияят на успехите им.

Особено видна е тенденцията до 09 ноември, а после-събитията ще се движат повече по инерция или ще ви се налага да се насочвате към алтернативи, при условие, че статуквото не ви удовлетворява.

В дните около Пълнолунието 12-14 ноември- получавате пик от информация, осветляваща бъдещи перспективи, можете да проведете съществени преговори, от които да се възползвате, само се пазете от емоционални и прибързани реакции.

След 12 ноември може да се чувствате по-изморени от обикновено, в друг вариант- изтича енергийна програма зададена от преди 2 години и половина, но същевременно се появяват алтернативи за печалба или друго ,което може да стабилизира статуса ви, чувството ви за сигурност-общо.

Въпреки всичко- няма да сте предпазени от загуби- необмислени разходи, принудителни- под формата на вложения в бъдещето, промени в бъдещите ви планове, включително и следа на съществуване.

Внимавайте, премисляйте стъпка след стъпка и в крайна сметка- дали това ще се възвърне към вас като полза и на един по-късен етап.

След 12 ноември- нарастват шансовете ви да увеличите кръга си на влияние, да получите подкрепа от приятели ,колеги и не само…

След 22 ноември- все по-остро стоят теми засягащи общественото ви положение-генерално, а от 23 до 27 ноември- разбирате в ярки краски- кое ви носи полза, кое щета, на кого можете да разчитате, съответно-не.

Мнозина имат шанс през втората част на ноември да сключат договори, да уредят или започнат правни казуси, които да имат дълготрайно отражение.

В любовта и в партньорските отношения- по-голяма яснота ,способност да направлявате връзките си се проявява също през втората част на ноември! Възползвайте се, но действайте внимателно, без да „предизвиквате съдбата” с прекомерно високи претенции, очаквания, необмислени и емоционални реакции…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>