Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец ноември 2017г.

Хороскоп за месец ноември 2017г.

61029ОВЕН

Водещ мотив през ноември е да придобиете нещо, което страстно желаете. Темата може да е свързана с чисто материални постъпления, които да се променят драстично, но на база радикални, рискови, решителни действия. За да имате успехи, все още силно зависите от подкрепата на влиятелни лица, партньори или институции, въпреки че това не винаги ще ви е по вкуса, препоръчително е да „градите мостове“, да се добирате да вид опека и онова, което можете да спечелите или поне да направите първи стъпки в нова, обогатяваща посока- действително ще бъде впечатляващо.

През ноември се приспособявате към вид трансформации в най-близкото ви обкръжение, налага се да правите преоценки, може да се каже, че сте на важен житейски кръстопът и изборът, който ще направите ще ви влияе после дълго и през идните месеци.

В друг вариант- тенденцията обхваща личните ви взаимоотношения, любов, чувства. Имате нужда от доказателства за взаимност и обич, иначе- ескалират прояви на ревност, преоценки и отново граничещи с претенции и т.н. Не е изключено някой от вас да бъдат привлечени мощно от човек, който е твърде различен от вас самите, но има власт над преживяванията ви, трансформира ви и вече нищо не е същото…

Ако не сте удовлетворени от резултатите, които постигате, може да поставите ново начало и да се възползвате от приливна вълна, символизирана от Новолунието на 17 ноември. През втората част на месеца, следва да сте си изградили достатъчно надеждна стратегия, която ще разчисти онова, което ви препятства или дразни, а ще остане само онова, което е надеждно и перспективно. Ще имате достатъчно подсказки за това.

През целия месец имате шанс да приведете в ред и чрез личната си инициатива теми, които са свързани с документи, евентуални юридически казуси, повишение, пътувания, обогатяване на знанията, получаване на по-висок ценз и признание…

Все пак трябва да имате предвид, че от 11 до 30 ноември вие съществувате в изострена конкурентна среда, борба за интереси, ескалация на напрежение и противопоставяне между вас и околните. Заложете на дипломацията, защото както казах в началото- успехите ви са пряко зависими от подкрепата, която получавате, тя може да е повод да се изкачите на високо или да се сринете, да ви бъдат нанесени щети, ако позволите да прорасне конфликт и т.н.

ТЕЛЕЦ

Водеща тема за вас през ноември са партньорските отношения и/или популярност, връзки с околните- в един по-широк смисъл. Вие сте силно подтиквани да си взаимодействате с околните, защото успехите ви или чувството ви на щастие, сигурност са пряко зависими от тях, понеже във връзките ви се проявяват изисквания за промени, на които трябва да реагирате или пък около близките ви се случват неща, които рефлектират и върху вас самите…

Вариантите са много, а обединяващо правило е, че тенденциите, които зададете през настоящия период ще ви влияят дълго- през идната година или повече, като минимум- до пролетта на 2018г.

Ако имате човек до себе си, можете да очертаете по-далечни перспективи на развитие чрез общи и обогатяващи цели. Та може да се отнасят до пътувания, премествания, уреждане на юридически казуси, взаимодействие с роднини…а някой от вас може да решат да сключат брак? Ясно е, че статуквото трудно може да бъде съхранено, по-добре е вие да насочвате тенденциите, отколкото да оставяте хаотично да връхлитат в живота ви, а накрая да се окаже, че сте попаднали под вид зависимост на влиятелна и/или властна личност.  Все пак, на този етап и в повечето случаи можете да се радвате на добро отношение, толерантност, разбиране, възползвайте се по оптимален начин!

Ако сте сами- прекрасен период да срещнете любовта, която ще се окаже дълготрайна, страстна, доста вълнуваща…

Ежедневието ви е много натоварено, в професионален аспект отново трябва да наблегнете на доброто взаимодействие с обкръжението ви, така ще придобиете популярност и добри оценки със съответните положителни последици, особено около 17 ноември.

Все пак, трябва да се има предвид, че на работното ви място може да ескалира сериозно напрежение, най-силно ще го усетите между 11 и 27 ноември, през това време е препоръчително да избягвате остри спорове, за да не си създадете врагове, които действително ще ви навредят.

В оптимален вариант- трансформират се условията на труд, вие сте много ангажирани, но високите резултати, които ще постигнете ще се закодират трайно и ще ви влияят през идните поне две години и половина.

Ако това е невъзможно, не ви достига сила или мотивация, тогава може да смените реализацията си, особено след 17 ноември…

БЛИЗНАЦИ

През ноември вие сте в период през който можете и трябва да утвърдите авторитета си на работното място, да постигнете успехи, които трайно ще се закодират в професионалната ви реализация, имидж като минимум. Прекрасно време да получите повишение, да сбъднете своя мечта, която кореспондира с визията ви за кариерно развитие.

Ако това не е възможно или се разминава с очакванията ви, тогава е твърде вероятно вие да не сте си „на мястото“, а това да се превърне в мощен стимул да си потърсите и намерите своето призвание, с адекватно заплащане и не само…В такъв случай се отварят нови възможности и перспективи след 17 ноември.

Ако сте сами- може лек флирт с колега да прерасне в романтична връзка..

Можете да утвърдите авторитета си в колектив, да разчитате на опека от страна на влиятелни личности.

Меркурий, вашият покровител е в Стрелец и до 03 декември ще придаде на характера ви по-позитивни нотки, но със склонност да преувеличавате, активно да се включвате в дебати, да сте социално активни, да обсъждате важни теми с партньори-лични или делови. Вероятно много ще обещавате през това време по различни поводи, можете да изгладите евентуални недоразумения, но не и когато става въпрос за пари. Недоразумения относно финансови потоци могат да се превърнат в сериозно предизвикателство, което да внесе напрежение, дори разрив с хора близки до сърцето ви. В друг вариант- това са недоразумения, които изисква изясняване на лоялността между вас в по-широк смисъл. Особено ярко ще почувствате тенденцията от 11 до 27 ноември, пазете се от конфликти, некоректност, големи претенции, после трудно ще се поправи „счупеното“.

РАК

Вие сте подчертано емоционални през ноември, водеща тема е любовта, взаимоотношенията ви с хора близки до сърцето ви- от деца до партньори. Около тях се случват промени, които рефлектират и върху вас самите, а вие трябва да реагирате, за да сте адекватни на случващото се. Владеят ви силни страсти от обсебваща любов до ревност. Добрата новина е, че притежавате доза късмет, огромни възстановителни сили и шанс да въздействате, насочвате случващото се, включително с чар, убедителност и т.н.

Можете да вземете дълготрайни решения, които отново- засягат любими личности.

В друг вариант, ако имате частен бизнес или ви интересува хоби, вид творчески инициативи- през настоящия месец можете да очаквате значими успехи, пробив в избраното от вас направление.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

През ноември ескалира напрежение в дома ви, което може да е продуцирано от належащи ремонти, ескалиращи ангажименти, натрупани и неразрешени задачи за изпълнение, противопоставяне на мнения и интереси между вас и половинката ви. Особено силно ще усетите тази тенденция между 11 и 27 ноември, опитайте се през това време да избягвате неконструктивни спорове, нека всичко се случва плавно и с разбиране, с визия за по-далечното бъдеще.

ЛЪВ

Най- значимите събития сега се случват в дома и семейството ви и/или това са приоритети, които касаят недвижимо имущество, условия на съществуване-общо. Можете да повлияете на този сектор по оптимален начин, който ще хармонизира атмосферата и/или ще има обогатяващ ефект. Изглежда, че силна поддръжка получавате от близки и роднини, а те могат да се окажат „оазис“ в начина ви на съществуване.

Ако е имало натрупани евентуални недоразумения в този сектор- това е оптимален срок да им въздействате, включително на казуси с премествания, евентуални покупко-продажби на недвижимо имущество, уреждане на наследства и т.н.

Ако сте пропуснали някой шансове, може да се възползвате от „приливна вълна“ и втора възможност след Новолунието на 17 ноември.

В друг вариант- това е плануване на малко тържество относно радостно събитие у дома, може да е увеличение и на броя на живущите, гости и т.н.

Нещо се променя дълбоко закодирано в душата ви, принуждава ви да погледнете с „нови очи“ на обикалящата действителност. За сега- планувате някакви кардинални трансформации, способни да предизвикат малки или големи земетресения в начина ви на съществуване.

Все по-склонни сте да се въвличате в словесни войни, вероятно и не без причина, а защото се чувствате предизвикани да реагирате и да отговорите на вид предизвикателства от страна на околните, да защитите правата и интересите си. И така е правилно, за да не бъдете изместени или подменени очакванията ви. Най-остро усещате това послание на звездите между 11 и 27 ноември. Това е период, през който ежедневието ви е особено натоварено, попадате под въздействие на повишени изисквания, очаквания или спорове предимно на работното ви място. Водите емоционални разговори ,способни да трансформират живота ви. Това може да е повод да си смените работата, но може да е причина да утвърдите авторитета си, да откриете оптимално място, в което да реализирате потенциала си и той да бъде оценен по достойнство.

Ако пътувате, бъдете внимателни на пътя през втората част на месеца, не са изключени и някой усложнения с превозното ви средство, вземете превантивни мерки!

ДЕВА

През ноември няма да ви липсва приятна компания, хора, на които да можете да разчитате или да разнообразяват ежедневието ви.

Вие сте социално много активни, често може да се оказвате в център от внимание, а думите ви имат чуваемост и следва да се възползвате по оптимален начин от опеката на звездите, като провеждате разяснителни разговори, преговаряте. Може да достигнете до сключване на договори, които да бъдат дълготрайни и надеждни. Ако все пак малко не ви е достигнало, тогава получавате втори шанс след 17 ноември и Новолунието.

Получавате приятни новини, можете да срещнете любовта, ако сте сами.

Получават се необичайно много възможности за пътувания, ако ги реализирате, то те обещават да бъдат интересни, вълнуващи, запомнящи се.

Влагате доста енергия, за да подобрите или стабилизирате материалното си състояние, но вероятно все нещо излиза, което да го дестабилизира. Това може да са вложения в деца, други любими хора, евентуално хоби или инвестиция в частен бизнес. Каквото и да е, между 11 и 27 ноември тенденцията е способна да всее смут в душата ви, а в по-неприятна форма да предизвика конфликт между вас и любими хора.

Опитайте се да балансирате между вашите и чуждите интереси, да откриете спокойно и рационално алтернативи, които да запълнят пробойните, ще имате такава възможност.

Ноември е оптимален срок, през който можете да уредите и имотни, наследствени казуси, включително и такива, които са натрупани в миналото, стига да сте настойчиви и постоянни.

ВЕЗНИ

Водеща тема за вас сега може и трябва да бъде- стабилизацията на материалното ви положение, преумножаването на онова, което имате, повишение на доходите…Преговаряйте, търсете начини, а звездите ще ви подкрепят. Ако все пак малко не ви достигнало, за да постигнете целите си, тогава ще имате втора възможност след 17 ноември и Новолунието. Бъдете максимално инициативни, постигнатите успехи ще се закодират трайно…

Същевременно до 17 ноември трябва да сте по-внимателни в обмена на информация, не бива да вярвате на всичко чуто, полезно е да се пазите от манипулации и измами, предимно на работното ви място, но не само.

Може да ви тревожи някаква неясна или скрита информация, която се „изчиства“ през втората част на периода. За да се предпазите, осланяйте се на доказани, работещи схеми, надеждни партньори, натрупан опит и т.н.

Марс генерира огромно напрежение в душата ви, което трябва да канализирате в определена посока, иначе може да рефлектира и върху здравето ви. Водеща тема може да се окажат- битови въпроси, не разрешени имотни казуси или това са недоразумения в семейството…Каквото и да е, то ескалира между 11 и 27 ноември, в такива случаи важи подчертано правилото :“прави каквото трябва, пък да става каквото ще.“ В оптимален случай- въздействате положително на всичко горе-споменато, превъртате евентуални негативи в позитиви, но това ви коства целенасочено усилие, постоянство, че и чисто материални средства, инвестиции.

Любовта и чувствата се влияят пряко от съвсем практични равносметки или остават на заден план.

СКОРПИОН

Ноември е един от най-силните и подкрепящи ви месеци за цялата година. Притежавате доза късмет, който усещате интуитивно или е следствие на реални събития, доза късмет, който ви застига и като с магична пръчица премахва голяма част от препятствията по пътя ви.

Расте само-оценката и амбицията ви-паралелно. Колкото по-високи и значими цели си поставяте сега, толкова по-надалеч можете да стигнете, а успехите ви перманентно ще се разгръщат пред вас и през идните месеци.

Печелите с по-голяма лекота симпатиите на околните, често може да се оказвате в центът от внимание и интерес.

Вие сте склонни да променяте нещо във външния си вид, линия на поведение и това ще се отчита за подкрепящо обстоятелство. В негативен аспект- по-лесно трупате килограми, внимавайте и е препоръчително да се придържате към вид диета още в началото на периода.

До 17 ноември е полезно да се пазите от необмислени разходи, дори загуби и измами. В оптимален вариант- харчите над средното ниво за удоволствие, а парите просто изтичат между пръстите ви за хоби, любими хора, развлечения.

До средата на ноември не е подходящо да инвестирате в частен бизнес.

След 17 ноември, ако нещо не ви е достигнало, за да достигнете мечтите си, ще получите втори шанс с Новолунието /на 17 ноември/.

Сключването на договори или вид повишение през това време, промени на работното място, ще се оказват дълготрайни и надеждни.

В любовта- водите доста емоционални, въздействащи разговори, не са изключени вълнуващи и съдбоносни срещи. Кормилото на вашия кораб е във вашите ръце в почти всички случаи, възползвайте се! В не много подкрепящ вариант- склонни сте да проявявате  черти от характера си като ревност, подозрителност, крайности в поведението, които ще имат обратен ефект, внимавайте и не прекрачвайте определени граници!

От 11 до 27 ноември ескалира една паралелна действителност, която усещате интуитивно или ви „изненадва в гръб“. Това може да са тайни, които стават явни, вид подробности, които сте пренебрегвали, а сега застават на пътя ви, скрити врагове се активират или това е изтичаща енергийна програма, нещо, което трябва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано. Това може да е също нещо, което се отчита за извън контрола ви, но внася напрежение в душата ви, а за да му повлияете, вие трябва да трансформирате нещо в линията си на поведение. Каквото и да е, търпението и времето – могат всичко да разрешат…

СТРЕЛЕЦ

Повечето от вас имат подчертано силна нужда от промяна, но не винаги ще афишират своето намерение или поне-не, в пълнота, а голяма част ще остава скрита за околните. В друг вариант- добирате се до алтернативи, които ви откъсват от ежедневието и рутината, а това ви доставя удоволствие. Случващото се през ноември може да е повод да се замислите да трансформирате нещо кардинално в начина си на съществуване или поне ще ви насочи към необходимостта да се справяте с дела, които не са твърде специфични за вас и не са част от обичайната рутина.

В оптимален вариант- постигате своя далечна мечта.

В не толкова подкрепящ- отдавате се на блянове с неясни последици, може да мамите или преувеличавате, дори и да не е умишлено, но може също да станете жертва на манипулации, особено до средата на ноември, бъдете нащрек и препотвърждавайте всяка информация.

Появяват се алтернативи, с които можете да се справите или измъкнете от неуредици, които касаят-дом и семейство. Все пак до средата на ноември подобни теми внасят смут в душата ви, следва да сте оптимално обективни при справянето с подобни казуси, за да не затънете в още по-големи неуредици. След 17 ноември се справяте по-лесно с тази сфера, получавате втора възможност и т.н.

Почти през целия ноември можете да разчитате на забележителното си красноречие, с лекота се въвличате в дебати, ярко изказвате мнението си, привличате внимание и може да се окажете в център на полемики или внимание. Така си създавате лидерски позиции, но безспорно, ако се преминат определени граници, това ще предизвика съответен отпор, противопоставяне, проява на вид конкуренция и спорове между вас и обкръжението ви. Между 11 и 27 ноември това може да „бръкне в джоба ви“ по различни начини. Между 11 и 27 ноември е полезно да се пазите от неуместни разходи, дори загуби. Вид инвестиции не са препоръчителни, ще се тълкуват по-скоро като загуба, освен, ако не са неотложни и под формата на натрупани дългове като пример…

КОЗИРОГ

През ноември ви се налага да отстоявате „своето място под Слънцето“, да се справяте с нарастваща конкуренция, борба за власт и противопоставяне на интереси в един по-широк смисъл. Най-силно ще усетите тенденцията между 11 и 27 ноември и през това време следва да не отстъпвате от позициите и мнението си, но да ги съчетавате с дипломатичност, диалогичност, сътрудничество.

Добрата новина е, че ще има на кого да разчитате- приятели, колеги, влиятелни личности, така че да минимизирате някой негативи продуцирани от други и не чак толкова доброжелателни персони или натрупани обстоятелства.

Ноември е важен за общественото ви положение-общо, връзките, които заздравите, авторитетът, който защитите, после ще ви влияят дълго. Същевременно, ако въпреки всичко ескалират трансформации, които не са ви твърде по вкуса или ви се наложи да оставите зад гърба си хора и обстоятелства, то не бива да съжалявате, явно са изчерпани като възможност, но ще отворят нови и по-добри перспективи за развитие, които през втората част на ноември ще ви отредят нови позиции в колектив чрез смяна на средата или друго, инициирано от вас самите.

ВОДОЛЕЙ

Промяна на социалния статус като въпрос стои пред повечето от вас, тенденцията се поражда от повишените ви амбиции или изчерпани стари възможности, външни и независещи от вас обстоятелства, които ви принуждават да действате в бързо променяща се среда- от обновени задачи за изпълнение, приоритети и т.н. Обединяващо правило е, че можете да изпреварите, да водите и насочвате събитията със собствената ви инициативност. Иначе можете да попаднете в плен на чужда воля…

Прекрасен период да се изкачите по йерархичната стълбичка, да утвърдите авторитета си. Ноември ви носи ключови събития, като трансформация в кариерното развитие, брачни отношения, жителство, а като минимум- имидж в обществото. И колкото сте по-напористи в предпочитаното направление, толкова по-големи шансове ще се разкриват пред вас. През целият месец на пръв поглед дремни събития могат да имат големи последици и нека да бъдат положителните, проявили се от собствената ви воля и желание! Все пак съществува и някакъв елемент на „принуда“, който е закодиран в натрупани минали събития. Тази „принуда“ може да „отпуши“ очаквани резултати, но ако има неразрешени казуси и проблеми, вероятно няма да можете да ги обикаляте повече, а ще се наложи да бъдете по-крайни във взетите мерки, дори да поемате рискове, да опитвате методи, които до този момент не сте…Нещо като: „сменяте стратегията, сменяте резултата“. Помислете!

Ако пропуснете шанс да осъществите заветна мечта и да откриете оптималното за вас „място под Слънцето“, ще имате право на втори опит след Новолунието на 17 ноември.

От 11 до 27 ноември трябва да сте особено внимателни при пътувания, хора стоящи далеч от вас-общо, могат да внасят смут или напрежение по един неочакван начин.

Ако водите юридически дела е хубаво да сте доста добре подготвени, намерете си специалист по интересуващия ви профил, бъдете добре информирани, за да се предпазите от обрати, „удари под кръста“ и т.н.

Взаимодействието с официални структури като- банки, данъчни, полиция не са твърде лесни и в този период, ако може ги избягвайте. Не е подходящо време за теглене на кредити и задлъжняване…

РИБИ

През ноември вие можете да разчитате на значима опека от звездите, така че да излезете извън границите на възможното като пътувате реално, смените средата си на съществуване или чрез общуване с хора извън близкото ви обкръжение, като сбъднете своя по-далечна мечта.

В друг вариант- върви при разрешение на юридически казуси, евентуални повишения, благоприятно време да взаимодействате с официални структури, висше-стоящи, да търсите и съответно да откривате вид опека…

Ако сте пропуснали някакъв шанс в горе-посоченото, ще имате право на „втори опит“ с Новолунието от 17 ноември, възползвайте се от „приливната вълна“ през втората част на месеца.

До 16 ноември ескалират дебати относно вашите цели, имидж, кариерно развитие. Появяват се хора, които активно ще се стремят да ви насочват и могат да ви бъдат полезни, да имат „отрезвяващ“ ефект, но може и да са повод да се разминете с някой ваши цели. Не е лесно да изберете посоката в обстановка на  „своеобразна мъгла“, верен ориентир могат да бъдат натрупания ви опит, доверени лица или „осветляващи“ новини през този отрязък.

Полезно е да се пазите и от манипулации, грешни ходове, особено между 11 и 27 ноември, които ще се превърнат в причина за загуби- материални, но не само. Разбирате в по-ярки краски на кого можете да разчитате и кой ви носи щети-буквално и в преносен смисъл. Бранете интересите си методично, упорито и можете да превъртите всяко едно предизвикателство във ваша полза!

През целия ноември ви застигат развръзки, които могат да стабилизират доходите ви, да ви помогнат да получите онова, към което сте се стремили дълго…

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *