Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец октомври 2017г.

Хороскоп за месец октомври 2017г.

386953ОВЕН

До 15 април вие все още сте в ключов период относно професионалната ви реализация, звездите ви насочват с по-крайни и цветни краски- какви промени следва да извършите, за да бъдете по-успешни, че и в добър тонус. Възможно е да ви се наложи да усвоите нови знания, да попаднете в променени условия на труд или пък взаимодействието с висше-стоящи да не е винаги толкова лесно, но пък конструктивно и оформящо по-далечни перспективи на развитие, в посока-да се повиши вашата собствена отговорност, но и позиции, да получите повишение или друго удовлетворение…Ако това все пак е невъзможно, тогава мнозина могат да се замислят за смяна на длъжността и ще имат подобни шансове до средата на октомври и с по-малък интензитет до 23 октомври. Онова, което постигнете през това време може да означава победа над конкуренция, инициативност, които  ще ви влияят през идните години…

Паралелно с това все по-важна и водеща тема са партньорските ви отношения. Пълнолунието на 06 октомври носи пълнота от знание, понякога и с елемент на изненада.

Всъщност- внезапни обрати или шансове във връзките ви – ще ви съпътстват почти през целия октомври, особено от 06 до 23 октомври. Някой от тенденциите вече съществуват и клонят към бързи развръзки- това може да са важни решения относно общото ви бъдеще, например решения за брак, друго-касаещо условията ви на съществуване…Ако не сте стигнали до консенсус, тогава може да се стигне и до бързи раздели. При всички случай- случват се важни събития в сектор „взаимоотношения“, които ще ви съпътстват дълго, като минимум-през идната година, че и повече.

Навлизате в силно трансформиращ период, през който се обновява онова, което имате-общо, а за да го задържите или преумножите на този етап зависи подчертано от „околните“, така че трябва да се стремите да градите мостове, а не обратното, дори и понякога да е на база компромис.

През последната деседневка на октомври в близкото ви обкръжение се появява личност, която ще обсебва силно вниманието ви, може да ви стимулира да се развивате, а може и да ви разколебава, дави подтиква да бъдете все по-балансирани и умерени.

ТЕЛЕЦ

До 15 септември вие имате шанс да заздравите партньорските си отношения или да срещнете любовта, да преживеете  силни и незабравими емоции. Ако имате пораснали деца, те също ще гълтат голяма част от вниманието ви. Същевременно чувствата, които изпитвате може да са съпътствани от някакви равносметки, които да ви разделят с илюзии, да ви дават яснота относно бъдещи перспективи на развитие, да ви подтикват да бъдете практични, така че да не позволявате да се възползват от вас, а онези, които желаят да останат в живота ви, вероятно ще трябва повечеко да се постараят. В друг вариант- не бива да позволявате чисто материални приоритети да застават  между вас и любимите ви същества. В оптимален случай- инвестирате в близките си, но се налага да си правите точен разчет..

Намирате се в ключов период относно професионалната ви реализация, дните около пълнолунието на 06 октомври ви носят пълнота от информация за таван от възможности и не само. До 11 октомври и е максимален срок, през който трябва да се възползвате от възникващи шансове, така че да откриете подходящо поле за себе-реализация и то за дълго. След това и през целия октомври перманентно ще се появяват и нови възможности, но с по-малък интензитет или като продължение на вече стартирани тенденции.

Октомври е доста динамичен, променлив, изпълнен с изненади, ще изисква да имате бързи реакции, за да се предпазвате от възникващи предизвикателства, понякога обрати, но и да не пропускате благоприятни моменти почти на всяка крачка. Получавате достатъчно подсказки в каква посока трябва да се развивате, ако пътят ви в едно направление е затворен, то задължително ще се отвори компенсираща и по-подходяща за вас алтернатива- приоритетно в кариерното ви развитие. На 14 октомври Венера – вашата покровителка ще навлезе във Везни и ще ви направи по-свободни от евентуални тежести и ограничения, балансирани и способни да изграждате интересни контакти на работното си място, така че флиртове могат да прераснат в любовен роман. …

От 23 Октомври ежедневието ви става все по-натоварено, изпълнено с ангажименти, паралелно с това расте и популярността ви, привличате влиятелни покровители, симпатизанти, но и конкуренцията расте, вмешателството в личното ви пространство. Опитайте се да се възползвате от чуждата енергия, а не да й се противопоставяте, търсете и ще откриете съмишленици, а в такъв случай хоризонтите пред вас ще започнат силно да се разширяват…

БЛИЗНАЦИ

До 15 октомври можете да извършите важни преобразувания в дома ви- от ремонти и премествания, уреждане на имотни казуси до разрешаване на отдавна тлеещ неразрешен спорен въпрос с вашия партньор или друг близък авторитет. Каквото и да е, през този период имате възможност да разрешите всичко горе-споменато по един категоричен начин, а това да разреди евентуално напрежение, като минимум- да внесе нужната яснота по горе-посочените приоритети и относно по-далечни перспективи на развитие.

До средата на октомври партньорските отношения са съпътствани с много изненади и/или развръзки на минали събития. Можете да се възползвате по оптимален начин от аспектацията на звездите като сами инициирате промени, които да се закодират трайно- през идната година или повече.

В друг вариант- сменяте най-близкото си обкръжение или позиции в обществото, в което съществувате по-външни и независещи от вас причини. Разбира се, по-добре е да сте с една крачка преди случващото се и да усетите още в началото на къде духат ветровете-образно казано.

Ако имате пораснали деца- те също ще ви изненадват, ще са повод за радост и гордост, но и ще изискват повишено внимание.

Показателни за сърдечните ви дела са дните около Пълнолунието- на 06 октомври, придайте им подчертано значение.

След 15 октомври Венера ще транзитира през Везни, ще ви помогне през втората част на октомври да печелите с по-голяма лекота онова, към което се стремите-от любов до чисто материални блага, мнозина ще променят линията си на поведение, ще станат социално по-активни, но и дипломатични…

След 23 октомври вариантите пред вас се преумножават за себе-реализация, вероятно и не без причина, а благодарение на нарастващата ви склонност да преговаряте, да търсите-намирате полезни, приятни контакти. По един естествен начин в се появява енергична особа, с която ако желаете ще можете да си партнирате през последната деседневка на октомври.

Същевременно ангажиментите ви растат, навлизате в ключов етап от професионалната ви реализация. Трансформации в това поле те първа предстоят, а в края на октомври получавате първи подсказки за нов дълъг път на развитие, когато трябва да станете по-успешни, независими- в един по-общ смисъл…

РАК

До 15 октомври вие можете да проведе доста конструктивни разговори с вашата половинка, така че да стигнете до важни решения относно по-далечното ви бъдеще. Това е отличен период, през който можете и трябва да отстоявате интересите си, вероятно така ще се налага и по различни поводи, също- да преговаряте, за да постигнете намеренията си. Добрата новина е, че думите ви имат чуваемост и следва да се възползвате от опеката на звездите, дори и това да ви коства повече усилия, понякога и нервно напрежение, понеже се въвличате в спорове и т.н.

В друг случай, ако не сте срещнали любовта, това може да се случи до средата на октомври, стига да сте социално по-активни.

Ако това не е водеща тема при вас, тогава можете да трансформирате общественото си положение, да съдействате да вашата популярност и имидж, които така или иначе са в етап на трансформации, а вие следва да ги насочвате по горе-посочените начини.

Друга водеща тема в живота ви е домът, семейството, съответно- место-жителство, имотни казуси, взаимоотношения с най-близките ви хора, роднини и т.н. Показателни са дните около Пълнолунието на 06 октомври, а оптимален срок на въздействие или развръзки на минали зададени тенденции е 15 октомври.

Между 15 и 23 октомври събитията в този сектор /дом, семейство/ се движат повече по инерция и според зададен вече вектор на развитие, но с елемент на изненада, бързи преобразувания и да се надяваме- в положителна за вас посока, като се увенчаят с успех усилията ви преди това. Ако не изземете лидерски позиции тогава, през последната деседневка на октомври тези функции ще бъдат отредени на партньора ви или друг енергичен авторитет.

През това време можете да разчитате на доза късмет, но чувствата ви се трансформират и вие ще прелистите нова страница по отношение на всичко ценно за вас-от хора до парични потоци.

Октомври ще се окаже един от ключовите месеци за вас през цялата година, когато се наместват пластовете под краката ви, базисни устои, за да се сниши напрежението или да откриете своето място под Слънцето- образно казано. Действайте, бъдете инициативни и звездите ще ви подкрепят!

ЛЪВ

До 15 октомври вие имате шанс да повишите доходите си чрез нова длъжност, повишение, инициативност, подкрепа от влиятелни лица и т.н. Същевременно това е време, през което следва да поемате само умерени финансови рискове, може да имате усещането ,че парите изтичат между пръстите ви или реално да станете жертва на манипулации. Ако настоящата ви реализация не ви удовлетворява, тогава ще отстоявате исканията си настойчиво или пък ще действате крайно, спонтанно може да скъсате договори и т.н. Все пак, звездите са на ваша страна, помагат ви да преобръщате евентуални негативи в позитиви и като сте социално по-активни, преговаряте за интересите си…Думите ви имат висока чуваемост, съответно-ефектът, който произвеждате като последица… В каква посока ви отвежда тя, разбирате с пик от показателни новини и срещи в дните около Пълнолунието-06 октомври.

Между 15 и 23 октомври общественото ви положение може да се трансформира, показвате се в по-различна светлина, аргументирано и последователно налагате мнението си, привличате погледи и/или се оказвате в център на внимание. Това ще направи животът ви доста интересен, изпълнен с шансове, способни да разчупят границите на възможното, но не са изключени и изненади, обрати…Все пак- знанието е сила, независимо как ви спохожда, вие ще се възползвате от максимална яснота по водещи за вас въпроси. Чутото или изказаното има такова мощно въздействие, че е способно да преобърне животът ви, имайте го предвид и насочвайте…

Ако сте сами- можете да срещнете любовта…

През последната деседневка на октомври информационният обмен продължава да е много висок, не е изключено да се въвличате в словесни войни, но и да се оказвате победители.

Ескалира необходимостта през последната седмица на октомври да забавите темпото, да си изясните наистина какво искате, да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да изчистите евентуални недоразумения в семейството ви.

ДЕВА

До 15 октомври предстоят много изненади, които могат да преобразят материалното ви положение, така че да повишите доходите си за дълго, да приведете в посока- разрешение на имотни казуси или да получите своеобразна награда за положени от вас усилия. Целият октомври е важен за онова, което имате-общо, но до средата на месеца следва да сте оптимално инициативни, за да не пропуснете някой шансове, не са изключени развръзки засягащи финансите ви. Същевременно ,не е малка вероятността да се сблъсквате и с  изпитващи моменти, така че не бива да си позволявате отпускане, следва да сте на щрек. Тенденцията може да се прояви в оптимален вариант като инвестиция в любими хора или хоби, а в по-неприятна форма- не бива да позволявате някой да „издърпа килимчето из под краката ви“, това може да се случи само, ако се предоверявате…Разчитайте предимно на себе си, нюх и усет, ако се наложи- вие трябва да сте водещ авторитет при сключване на договори и т.н.

До средата на октомври мнозина променят своята тактика и линия на поведение, а това има положителен ефект върху личните и романтични отношения и не само. Можете все пак да разчитате на харизма, доза късмет, с по-голяма лекота постигате намеренията си.

Марс е във вашия зодиакален знак до 23 октомври, това се случва веднъж на около две години и половина, възползвайте се от опеката на тази планета, а действията ви в избрано направление ще ви проправят път дълго и поне през идните две години и половина.

Към настоящия период продължават да ви измъчват някакви неразрешени казуси отнасящи се до вашия дом и семейство- оптимален срок да им въздействате е 23 октомври.

През последната деседневка на месеца социалната ви активност расте, както и вероятността да проведете полезни и/или приятни разговори, срещи, да сключите подобни договори…

ВЕЗНИ

До 15 октомври вие ще предпочитате да използвате „обходни пътища“, за да постигате целите си или вид стратегия, поради ескалиращи събития, които можете да отчитате за извън контрола ви или под формата на развръзка и т.н. През това време, ако има някаква скрита тенденция, информация- вие задължително ще можете да я идентифицирате ,така че да вземете своевременни мерки.

Възможно е да се чувствате изморени или усещането е, че трябва да прелистите нова страница в живота си, да изисквате по-реални, материални резултати, а не само в сферата на добрите пожелания или инвестиции, които самите вие сте склонни да извършвате-материални, но и морални ,под формата на отделено време и т.н.

До средата на октомври вие изненадващо можете да промените до сегашната си линия на поведение иприоритети, вероятно не без причина, а подтиквани от динамичната среда, в която съществувате.

Октомври е ключов месец за цялата година, през него градите енергийна програма за нов житейски, годишен цикъл и т.н. Така че през целия период ще имате достатъчно подсакзки- какво следва да оставите зад гърба си, къде получавате „зелена светлина“. Понякога може да имате усещането ,че сте на скоростно влакче, з бързо променящи се пейзажи, стрелочник, който ви прехвърля на други релси на развитие и т.н.

С малки или по-осезаеми земетресения-образно казано, вие действително преминавате на ново социално ниво на развитие- можете да получите награда за минали усилия, а може да се наложи да се откажете от дълъг, минал начин на съществуване, ако е изчерпан. Важното е, че предстоят нови възможности, те се усилват поетапно и ви надаряват с нови или допълнителни варианти…

На 15 октомври Венера ще премине във вашия зодиакален знак, ще ви помогне да намерите любовта, с по-голяма лекота да привличате онова, което е ценно за вас-общо, подобно на магнит.

На 23 октомври Марс също ще извърши ингресия във Везни и през последната десетдневка на октомври вие постепенно ще придобиете само-увереност, че сами сте капитани на собствения кораб.

СКОРПИОН

На 11 октомври настъпва знаково за вас събитие- Юпитер навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари през идната една година с шансове над средното ниво, ще ви подтикне-по желание или принуда да преминете на ново социално ниво и в повечето случаи-според усилията и желанията ви- ще ви помогне да постигнете по-високи цели, едновременно с израстване на емоционално, духовно и социално ниво. Същевременно, трябва да се има предвид, че нищо ново не се настанява върху старо и отживяло своето време. Така през почти целия октомври звездите настойчиво ще ви подтикват да се разделите с онова, което е изживяло своето време, понякога и по един бърз, внезапен начин, особено в периода от 06 до 23 октомври. Показателни дни за вид алтернативи са дните на Пълнолунието- около 06 октомври, вероятно тогава мнозина ще направят важен избор.

До 15 октомври се преборвате с вид конкуренция, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате. В обкръжението ви ще има енергични личности, които ще ви подкрепят и могат да трансформират в положителна посока общественото ви положение. Но ще има и такива, които могат да действат негативно на онова, което имате-общо, а вие в ярки краски и по различни поводи ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки.

Не е изключено, ако сте сами- да превъртите едно приятелство в романтична връзка или пак така неочаквано срещнете любовта.

След 15 октомври все повече сте склонни да ревизирате чувствата си, онова, което е истински стойностно за вас. В друг случай започвате неявна романтична връзка или това са отношения с човек, който е твърде различен от вас.

На 23 октомври Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и постепенно ще повдигне тонуса ви. Но все още и през последната деседневка ви придържат стари и недовършени дела, ангажименти, които не са приключили и се движат повече по инерция. Може да ви се налага да използвате повече стратегия и да балансирате между ваши и чужди интереси преди да продължите напред. Но хубавото те първа предстои, на този етап и през октомври- следва да извършите своеобразна „уборка“ в живота ви- на онова, което ви препятства и е изчерпано като бъдеща перспектива, ще имате достатъчно подсказки и избор…

СТРЕЛЕЦ

До 15 октомври по различни поводи ви се налага повече от обикновено да се борите за своето място под Слънцето, да отстоявате мнението си, така че да утвърдите авторитета си. През това време можете да получите своеобразна разплата за минали действия или стари въпроси клонят към развръзки. Ключът към успехите ви е способността ви да балансирате между вашите и чуждите интереси, да получавате подкрепа от страна на важни за вас хора. До колко и в каква степен се справяте с горе-посочените послания на звездите става ясно в дните на Пълнолунието-около 06 октомври.

До средата на месеца сте склонни да променяте линията си на поведение, околните могат да възприемат по обновен начин, същевременно, точно това е подходящият период през който трябва да се представите в оптимално позитивна светлина, а това ще се закодира трайно в имиджа ви- чрез повишение или по друг начин според индивидуалните ви цели и подход.

От 06 до 23 октомври близки до сърцето ви хора- от партньори, пораснали деца до приятели- ви изненадват, поставят ви в нова обстановка на приоритети, общуване, дълбочина на връзките и в отношенията си вие прелиствате нова страница…Ако има някой, който трябва да напусне обкръжението ви, това ще се прояви в пълна степен. Също- креативни личности могат да нахлуят в живота ви и да го преобразят, оцветя, изпълнят с любов.

На 15 октомври Венера навлиза във Везни и ще ви помогне в тези процеси, съответно- да задържите или да привлечете особи, които са действително ценни за вас, да промените линията си на поведение, ако се налага.

През последната десетдневка на октомври  вие навлизате в етап на преоценки, ако настоящето не ви удовлетворява, все повече ще се замисляте за алтернативи, които и по-ясно ще се очертават на хоризонта, въпрос на избор е дали ще им позволите да нахлуят в ежедневието ви. Мечтите ви стават по-ярки, понякога съпътствани с желание да „избягате“, да се отдалечите от водовъртежа на статуквото и тази тенденция ще се усилва с паралелни шансове.

КОЗИРОГ

До 15 октомври в живота ви могат да ескалират ключови събития, които да се отразят пряко на социалния ви статус-кариерно развитие, брачни отношения. Пълнолунието на 06 октомври е едно от най-важните за вас, трансформиращо и показателно с пик от събития или показателни новини.

Възможно е да бъдете поставени в ситуация на принуда, в която се мобилизирате за да отстоите позициите си или се налага да се адаптирате към обновена обстановка по външни и независещи от вас причини. Все пак можете да извлечете най-доброто от текущите предизвикателства, като излезете извън рамките на познатото, използвате нетрадиционни методи, общувате с хора извън обкръжението ви или действате в посока по-далечни перспективи на развитие.

От 06 до 23 октомври с малки и големи „земетресения“ се наместват пластовете под краката ви, разтоварва се вид напрежение, като минимум- получавате достатъчно яснота за тенденции и водещи теми до края на 2017 година.

От 15 до 30 октомври сте под особената опека на Венера, възползвайте се, за да извлечете максимални ползи и да спечелите- престиж, любов…

Същевременно през последната десетдневка на октомври влизате в своеобразно съревнование на интереси, поради нараснала конкуренция или повишени изисквания, повече ангажименти, по-високи амбиции. Вариантите са различни, обединяващо правило е, че можете да разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, любими хора и т.н.

ВОДОЛЕЙ

До 15 октомври водещ за вас приоритет трябва да бъде да се доберете до моралната или материална подкрепа от страна на важни за вас личности, да се справите с евентуални натрупани дългове, финансови неуредици, включително и наследства. Имате шанс да се справите с всичко горе-споменато, ако използвате алтернативи, ако внимавате за подробности, избирате си внимателно на кого да се доверите, съответно-не.

Почти през целия октомври социалната ви активност е много висока, получавате ценна информация, понякога научавате тайни, не са изключени изненади и обрати, но знанието е винаги сила и ще ви помогне да действате по оптимално правилен и целесъобразен начин.

Имате шанс да привлечете на ваша страна влиятелни покровители, да се възползвате от вид алтернативи, а тенденцията може да е съпътствана от смяна на место-жителство, место-работа, късане на едни договори и отношения за сметка на други и по-надеждни, особено от 06 до 23 октомври.

Пик от показателни новини, разговори  и събития предстоят в дните на Пълнолунието-около 06 октомври.

През последната десетдневка на месеца все по-настойчиво звездите ви подтикват към по-радикални промени отнасящи се до общественото ви положение, кариерно развитие, брачни отношения.

Оформят се нови и по-дългосрочни перспективи на развитие, а ако си изиграете картите правилно и от самото начало усетите на къде духат ветровете- аспектацията на звездите ще се превърне в трамплин за по-високи постижения и сбъднати мечти…

РИБИ

До 15 октомври вие можете да се сдобиете с по-престижни позиции, да сбъднете свое желание като разчитате на подкрепа от страна на енергични и инициативни партньори, влиятелни личности и т.н. Същевременно нараства необходимостта да се справяте с повишена конкуренция или изисквания, налага се да се борите, за да отстоите авторитета си като поемате сами по-големи отговорности. Ако има някой който препятства пътя ви на развитие и просперитет, цели, които си поставяте или това са разногласия между вас и важни за вас хора- те се проявяват в пълна степен до средата на месеца, но вие имате достатъчно средства, „козове“, за да въздействате и насочвате тенденциите.

От 06 до 23 октомври материалното ви благосъстояние може рязко да се промени, точно като разчитате на вид опека-финансова или морална от страна на „другите“, разрешите имуществени или наследствени казуси. Не са изключени изненади и обрати, така че следва да сте нащрек, да бъдете инициативни, а не да се оставяте по течението.

През последната десетдневка на октомври границите на възможното се разширяват пред вас, оформят се нови и по-широки хоризонти, перспективи на развитие, това са първи сигнали, шансове, които можете да уловите и ще ескалират бързо през идните месеци, така че да ви изкачат на по-високо ниво. Нараства необходимостта да усвоите нови знания, да пътувате, като минимум- да трансформирате нещо в линията си на поведение, за да сте в крак със случващото се.

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *