Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец октомври 2019г.

Хороскоп за месец октомври 2019г.

483317ОВЕН

От четвърти октомври до 19 ноември вашият покровител- Марс е в Везни, така че повече от всякога ще усещате необходимостта да си сътрудничите, да създавате и укрепвате връзки / лични и делови/. Причините за това могат да бъдат най-различни, например- вие може да имате високи амбиции да увеличите вашата популярност, да утвърдите позициите си в колектив,  да заемете по-престижно място и да се изкачите по йерархичната стълбичка. Но това ще е възможно само, ако привлечете на ваша страна морална и финансова подкрепа от страна на влиятелни личности, хора, от които зависи благоденствието ви.

Аспектацията на звездите е такава, че вие действително ще можете да се доберете до такава подкрепа. В близкото ви обкръжение ще се появяват личности, които ще ви действат мотивиращо, ще ви правят интересни или полезни предложения за вашето бъдеще. Не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, вероятно ще има и такива, които ще играят ролята на конкуренция, а в по-неприятна форма това могат да бъдат и недоброжелатели,  които действат против интересите ви. Тяхното влияние ще усещате най-силно през последната десетдневка на месец октомври, но разбира се и преди това, вие ще  имате подсказки-  на кого и в каква степен можете да разчитате  или точно обратното- кой препятства пътя викам успеха.

Между девети и 15-ти октомври- разбирате какво трябва да обновите в линията на поведение, в целите, които си поставяте, за да стабилизирате социалния си статус, партньорски отношения и материално състояние. Ако има нещо което ви дестабилизира, то ще се проявява под формата на изненада, но може да е императивно условие да приемете нещо ново и различно, помислете какво да е то, така че вид  предизвикателства във всички гореизброени сфери  да се превръщат в обновление и полза, а не обратното.

Дните около пълнолунието  на 14 октомври са показателни до какво са довели ваши минали действия, през тези дни- вие може да получите добри новини, които касаят пряко общественото ви положение и престиж, може да получите предложения, да проведете подобни разговори,  които ще имат благоприятен и обогатяващ ефект- буквално или в по-общ смисъл, следствие на подкрепата, до която ще се доберете…

През втората част на октомври- в душата на повечето от вас ще тлеят силни страсти. Те ще се превръщат в допълнителен мотор и стимул да извършвате важни трансформации във вашия живот, вероятно ще градите стратегии, ще бъдете социално много активни и действително ще успеете да направите пробив в избраното от вас направление, да превъртите предизвикателствата в полза, като разчитате на важни за вас личности. Целият октомври е важен, определящ за вашите партньорски отношения- препоръчително е да направите всичко възможно, за да ги заздравите, през октомври определяте фона  на вашите отношения, който ще ви влияе и през идните месеци, може би една година…

ТЕЛЕЦ

През октомври водеща тема за повечето от вас ще бъде професионалната реализация, способност да извоювате нови и по-престижни позиции, които да се закодират трайно във вашия  авторитет, да ви дадат шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка. В този процес и през първите две седмици на октомври вие може да се сблъскате с повишена конкуренция или борба за власт,  в този процес вие ще имате шанс да  извоювате по-престижно място, да повишите доходите си или поне да извършите положителни промени, морално удовлетворение следствие на подкрепа, която получавате от страна на влиятелни или властимащи персони.

Ако амбициите ви не са чак толкова големи или пък условията на труд не позволяват развитие, тогава през октомври  ежедневието ви ще бъде по-натоварено от обикновено, възможно е да се променят условията на труд, а вие ще трябва да се адаптирате към това обновление, да демонстрирате най-доброто от себе си, за  да циментира те с твоите позиции.

Ако настоящата ви професионална реализация не ви удовлетворява, тогава през първите около две седмици е едно от най-подходящите времена да потърсите нещо ново, което да пасва на вашия потенциал и желания, вероятността да откриете такава алтернатива е повече от голяма. Колкото сте по-социално активни и преговаряте за интересите си, толкова повече нарастват шансовете да подобрите социалния си статус,  да подействате позитивно на доходите си и т.н.

Дали се движите в правилна посока- разбирате в по-ярки краски около пълнолунието, което е на 14-ти октомври.

Ако сте се справили успешно, представилите се добре пред властимащи персони, успели сте да се сдобиете с вид опека, тогава през втората част на октомври и по-специално през последната десетдневка- ще се радвате на постиженията, до които сте се добрали. Ако не сте привлекли тази опека, не сте се справили с повишена конкуренция или изисквания към вас, тогава през последната десетдневка на октомври може да се сблъскате с  планина от предизвикателства… Все пак всичко зависи от вас и собствената ви инициативност, звездите ви дават много шансове, от вас зависи как ще се възползвате от тях и накъде ще ги насочите. Друга водеща тема за вас, все по-силно ще се оказват и любовните, сърдечни взаимоотношения.

Между девети и 20-ти октомври- са твърде вероятни разяснителни разговори, част от които могат да бъдат и с елемент на изненада и нека тя да ви порадва. Ако не всичко чуто е по вкуса ви, тогава вие ще сте получили много ясни подсказки- какво трябва да промените във вашите взаимоотношения, за да бъдат те по- хармонични, радващи и градивни.

През втората част на октомври чрез анализите, които направите- вие действително ще имате шанс да трансформирате вашите отношения в една по-положителна посока. Все повече ще се радвате на добронамереност и разбиране от страна на другите, на ваши партньори, а ако сте сами- ще имате шанс да срещнете любовта, ако това се случи през втората част на октомври  и по-специално след 20 октомври, тогава има голяма вероятност тази връзка да е дълготрайна и надеждна.

БЛИЗНАЦИ

През месец октомври за вас е от първостепенно значение е да демонстрирате най-доброто от вашия потенциал, ще притежавате доза късмет, от който да се възползвате и не бива да пропускате тези шансове, за да може да сбъднете ваша съкровена мечта или поне- да не позволите да бъдете изместени.

През месец октомври най-силно можете да влияете на вашите сърдечни отношения, които са свързани с партньори, пораснали деца, ако имате такива, други важни за вас хора, които могат да допринесат за благоденствието ви.   Повечето от вас ще усещат, че  диалогичността, способността да се привлича подкрепа- морална или финансова, да се заздравяват връзки- това ще влияе силно не само на чувството ви за щастие и удовлетворение, но също така и на обществените позиции, които заемате. Точно сега и през месец октомври е моментът, когато вие действително можете и трябва да заздравите важни за вас контакти, да създадете нови такива, защото те ще се превръщат в мост към успехите ви от една страна, а от друга- сега може да срещнете личности, които се отчитат за неслучайни в живота ви и могат да играят ролята на благодетели, на хора, които да допринесат за вашето благоденствие- общо. В този процес може да имате усещането, че ви се налага да правите компромиси, да проявявате повишена адаптивност или пък да платите някаква цена- буквално или в по-общ смисъл. Например, може да ви се налага да инвестирате в любими хора,  да се съобразявате повече с тяхното мнение и да отстъпите от част от интересите си.

Ако имате собствен бизнес, работата ви е творческа, тогава пак така може да се каже, че ще сте в подем, но ще се налага да инвестирате в дейността си, ако имате дългове- ще трябва да се разплатите с тях, но моментът е неблагоприятен да задлъжнявате, хубаво е и да сте изрядни във финансови документи.

Ако има нещо, което ви дестабилизира на работното място, ще можете да го идентифицирате, понякога и с елемент на изненада от 09 до 20 октомври.

След 20 октомври все по-важна тема става професионалната ви реализация, ежедневието ви забързва своя ритъм. Внезапни шансове, но и провокации продължават да съществуват, но дните се движат повече по инерция и поред това, което сте задали като тенденция до 14 октомври. На тази дата предстои Пълнолуние, така че пик от информация или събития ще ви покажат на какво можете да се надявате през останалата част на октомври, с какво предстои да се справяте.

Припомням, че ключът към успехите ви на различни нива е необходимостта да създавате и укрепвате връзки и всъщност- голяма е вероятността да се доберете до подобна опека и да превъртите предизвикателства в полза, на работното ви място, но не само…

РАК

Водеща тема за вас си остава домът, семейството, най-близката среда на съществуване, която можете или трябва да хармонизирате. Можете да се възползвате от импулса на новолунието и до средата на октомври да предприемете важни стъпки в тази посока, които после ще прорастват и ще се развиват почти по инерция през втората част на октомври. Въпреки всичко фон  на съществуване, който зададете през октомври но и до средата на ноември ще ви влияе после дълго, през идните месеци, а може би и години.

Предвид аспектацията на звездите вие може да се заемете с по-значими дела, например- можете да извършите някакви планови ремонти или пък най-накрая да разрешите имотни казуси, въпроси свързани с местоживеене, не е изключено в този процес да вземете определящи бъдещето ви развитие решения, които ще бъдат базисни, ” от корен” и ще дадат отражение и в други сфери на вашия живот. Възможно е по някои от въпросите, които са свързани с дома, семейството, недвижимо имущество и местоживеене- да настъпят различия с вашия партньор.  Вие може да ги разрешите, ако заложите на диалогичност, а може да ви се наложи и да проявите по-голямо разбиране, вероятно да направите и компромиси, но без да отстъпвате в значима степен от интересите.

Може би е валидно твърдението,  че ако не можеш да прескочиш една планина,  топло не можеш да я обиколиш.. Как се справяте с тези приоритети, вероятно ще разберете в дните на пълнолунието,  което е на 14-ти октомври…

През втората част на ноември повечето събития се движат предимно по инерция,  имате шанс да продължите да действате в посока, която ще укрепи вашите сърдечни отношения,  те ще засягат основно любими хора- партньорите ви, пораснали деца и т.н.

През втората част на октомври  заздравявате връзките си,  и тенденциите ще бъдат дългосрочни. Същевременно, ако има нещо,   което застава между вас и любими хора или пък вашите взаимоотношения трябва да се обновят, то ви е перманентно ще получавате подобни подсказки дори под формата на изненада, около девети октомври, а после между 21-ви и 27 октомври…

Ако се налага вид обновление или промяна, за да не позволите вид дестабилизация на важни за вас връзки, оценете случващото се и ако се налага променете нещо в подхода, позволете вид обновление и т.н….

ЛЪВ

През октомври социалната активност на повечето от вас ще бъде над средното ниво. Вие ще създавате и укрепват и връзки, ще преговаряте за интересите си и така, ще можете да сбъднете ваша съкровена мечта. Потенциалът на повечето от вас ще бъде в разцвет, думите ви ще имат подчертана чуваемост и можете да се възползвате от тази подкрепа на звездите.

Същевременно през октомври ще ви се налага повече от  обикновено да  защитавате вашите интересни като водите разяснителни  разговори, понякога влизате в словесни двубои. Напрегната комуникация и способност да защитавате тезите си ще определи позициите ви на работното място. До средата на октомври по гореописания начин вие ще можете да извоювате по-престижни позиции  в колектив, ще укрепите връзки и ще привлечете на ваша страна енергични личности, на които да можете да разчитате. Но вероятно не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, вие ще можете да идентифицирате  евентуални недоброжелатели или конкуренти, това може да се превърне в повод накъсан е на връзки или пък договори.

С пик от събития, важни известия, развръзки, вие ще можете да разберете до какво са довели ваше минали действия в дните около пълнолунието, което е на 14-ти октомври… Дотогава можете да насочвате събитията по оптимално добър начин като си изградите стратегия, прецените с кого е полезно да си сътрудничите и кой следва да отстраните от пътя си тактически. Не е изключено до средата на октомври ежедневието ви да е по-натоварено, да ескалира допълнителни ангажименти, включително такива, които са свързани с пътувания. В такъв случай- те ще бъдат полезни или приятни.

От девети октомври и почти до края на месеца вие ще трябва да обръщате подчертано внимание на вашия дом и семейство.  Може да се окаже,  че то е  оазис на подкрепа или вид сигурност. Въпреки всичко  не са изключени някои изненадващи ситуации,  които да повлияят и на този сектор.  Например, може да решите да извършите промени в кариерното си развитие  или нещо друго индивидуално и водещо за вас, но то ще трябва да бъде обсъдено вашия дом,  преди да вземете окончателно решение. Не е изключено близките ви по някакъв начин да влияят подчертано на кариерното ви развитие, но и обратното е възможно- кариерното развитие да влияе на атмосферата в дома…

Каквото и да е- през втората част на октомври, особено през последната десетдневка на месеца или  в дните между 21-ви и 27 октомври- вие ще разберете какво трябва да обновите или промените, да допуснете нещо ново и различно / по базисни въпроси- кариерно развитие, дом и семейство, местоживеене/, за да могат тези преобразования да имат стабилизиращ ефект, защото са необходими, за да продължите напред. Оптимален случай- ще решите да инвестирате в дома си,  в  близки хора и това ще има позитивно отражение…

ДЕВА

Водеща тема за вас през октомври ще бъде необходимостта, но и възможността да подействат е позитивно на доходите си, на онова, което имате общо. Всъщност, тази тема ще се съхрани като важна до 19 ноември и дотогава вие може да постигнете успехи, които да имат дългосрочно отражение, включително и за идните месеци, а много вероятно и за следващите години, да кажем- около две години и половина.

В значима степен резултатите ще се определят от вашата собствена инициативност, по друг начин казано, колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по значими резултати можете да постигате, звездите ще подкрепят голяма част от вашите начинания.

Въпреки всичко, не е изключено и разходите ви да са значими, те могат да бъдат за любими хора- партньори или пораснали деца.  Съществува и друг вариант- повишените разходи да бъдат за бизнес или хоби, който искате да превърнете в професионална реализация.

В такъв случай- инвестицията може да се окаже полезна, но все пак трябва да проведете задълбочено проучване, да проведете разяснителни разговори, да преговаряте за интересите си, така че да минимизирате  някои харчове, които могат да бъдат над средното ниво и нецелесъобразни или с прекалено рискови. Добрата новина е, че ще имате достатъчно информация, за да вземете оптимално правилен избор.

В дните около пълнолунието, което е на 14-ти октомври- получавате достатъчно подсказки- в каква посока Да впрегнете вашите усилия,  защото тя е печеливша, също така- какво да избягвате, за да стабилизирате материалното си състояние…

През октомври информационният поток постепенно се усилва, вие ще бъдете все повече социално активни така е правилно, ще получавате полезна или приятна информация, която ще ви дава възможност да осъществявате ваши цели…

Не са изключени изненади в информационния поток, те ще ви показват- какво трябва да обновите или промените във вашите връзки, лични и делови, за да бъдат те по-качествени и здраве…

Перманентни изненади постоянно ще има,   но трябва да обръщате  подчертано внимание  на случващото се  между 21 и 27 октомври, което ще ви покаже в по-ярки краски- какви нови социални позиции може да извоювате в колектив, кои контакти ще бъдат оздравени  и ще ви носят полза, буквално и в по-общ смисъл, но като промените нещо в подхода си, начин на общуване  и кои могат да бъдат прекратени по един внезапен начин. Ако скъсате връзки или договори през това време, значи те са изживели своето време и ще отворят място на нещо друго и по-перспективно за вас…

ВЕЗНИ

През октомври вие ще чувствате все по-голям прилив на енергия, това може да е вашето вътрешно усещане, че е дошло време да вземете нещата в свои ръце,  да бъдете максимално инициативни,  така че да предизвикате положителни промени във вашия живот,  да се освободите от онова,  което ви ограничава, кара ви да правите много компромиси и т.н. През целия октомври и до  19-ти ноември вие действително имате шанс да направите проби в избраното от вас направление, вашите усилия могат да предизвикат базисни преобразования, малки или по-големи земетресения в живота ви, образно казано, но в повечето случаи те ще бъдат полезни, ще снижат напрежение  или ще дадат шанс- да се разрешат въпроси, които дълго и до този момент не са намирали своето решение.   Голяма част от тези приоритети ще бъдат свързани с вашето семейство, което ви действа мобилизиращо или пък това ще бъдат теми свързани с недвижимо имущество, местоживеене и т.н. Както вече казах, вашите усилия в това направление няма да останат без последици и ще има своето позитивно отражение, намиране на решения и т.н.

Почти през целия октомври нараства вероятността вие да решите да инвестирате точно- в дома и в близки и любими хора. Но е възможен и обратният вариант- вие да можете да разчитате на семейството си, което ви подкрепя и ви действа обогатяващо в един по-широк смисъл.  В дните на пълнолунието, което е на 14-ти октомври- вие разбирате до какво води вашата инициативност,   дали  ви носи стабилност и благополучие, дали резултатите са удовлетворяващи.

През октомври вие можете да извършите положителни промени, които са свързани с вашето финансово състояние и професионална реализация. През първата част от месеца можете да проведете полезни разговори в тази посока, да водите преговори и те да се оказват успешни, своеобразни развръзки и резултати можете да получите отново в дните около пълнолунието, тоест около 14 октомври. Темата свързана с  материалното благополучие ще става все по-актуална, почти през целия октомври ще възникват допълнителни или изненадващи разходи, събития, които могат да ви дестабилизират, в по-неприятна форма- да предизвикват загуби. Можете да набележите слабите звена и да ги отстраните като потърсите и намерите алтернативи за развитие, за печалби или обновите нещо в подхода си в настоящата реализация. Какво обновление е необходимо и ще ви бъде полезно можете да разберете най-силно в дните между 21 и 27 октомври. Тогава, можете да бъдете по инициативни, спонтанни шансове застанали на пътя ви трябва да бъдат оценени по достойнство, подобни идеи и предложения. Отличен признак е през това време да спечелите нещо, дори и това да е внимание, подкрепа от важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви. Не пренебрегвайте и онова, което точи ресурсите ви, но ако преобладава дестабилизацията, това ще е ясен признак, че действително нещо трябва да промените, ако не веднага, то след 28-ми октомври, когато отново ще бъдем под влияние на новолуние…

 

СКОРПИОН

През по-голямата част от месец октомври на вас ще ви се налага да се  адаптирате към някаква променена среда на съществуване или пък това е променен обмен на информация, тенденцията може да ви подтикне да заздравите едни връзки, но пък други могат да отпаднат от живота ви.

В повечето случаи това ще има благотворен ефект за вас, вие може да се ориентирате към алтернативи на развитие- като допуснете нови хора в обкръжението си, смените подхода си, който ще се оказва по- удачен, така че да защитите мнението и интересите си.

През месец октомври звездите ще ви  насочват силно да оставите нещо зад гърба си, което няма енергия да продължи напред, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, включително- може да се доверявате на повишената ви  интуиция, ако има някакви тайни процеси, които действат зад гърба ви или вид некоректност, ако някой действа против интересите ви, то това ще бъде достатъчно видно, така че да вземете адекватни мерки. Същевременно, почти през целия октомври пред вас ще се разкриват алтернативни възможности за печалба в един по-широк смисъл. Част от тези възможности за печалба могат да бъдат нещо добре познато старо и от миналото или такова, за което вече сте полагали дълги усилия, дори и не винаги да са били явни, ето че сега вие осъществявате ваша сърдечна мечта или такава, която не сте афиширали до този момент, а понякога може да играе ролята и на авариен изход, особено, ако се нуждаете от такъв…

Може да извършите пренос на развитие от едни релси на други, като най-видно е  това около пълнолунието, което е на 14-ти октомври и ще ви покаже пълнота от възможности, от които да се възползвате, но вероятно и ви даде ценна информация,  тя може да не е винаги по вкуса ви, но със сигурност ще има оздравителен ефект, ще действа предпазващо на различни нива от живота  ви и т.н.

Трябва да се има предвид, че от трети октомври Меркурий вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, от четвърти  октомври към него ще се присъедини и Венера, а от девети октомври и Марс.

Всичките тези преходи постепенно ще подействат позитивно на способността ви да влияете на събитията, това е подкрепа от звездите, която ще почувствате поетапно и трябва да се възползвате от нея. Например,  преходът на Меркурий в скорпион ще ви даде шанс  чрез вашите комуникативни умения вие да успеете да привлечете  повече внимание, ще получавате по-голяма подкрепа и одобрение, думите ви ще имат по-висока чуваемост и ще действат позитивно на създадени връзки, проведени преговори, желание да сключите договори.

Всъщност, подаяние на този аспект до средата на октомври и вие действително ще успеете  да привлечете  ценна подкрепа, ще заздравите или създадете връзки които могат да се указват дългосрочни и надеждни…. Венера в астрологията се нарича малкото щастие, но всъщност има голямо отражение, защото тази планета действа като магнит, чрез който привличаме всичко, което обичаме или желаем…

Така и вие през месец октомври с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии и одобрение, ще имате шанс по такъв начин да действате положително и на чисто финансови въпроси. Социалната ви активност ще расте, с нея и популярността ви…

Дори и да има някакви предизвикателства на пътя ви, през  октомври Венера ще ви закриля и ще ги минимализира. Марс допълнително ще подейства позитивно на тонуса и енергията ви. Марс ще е във вашия зодиакален знак до 19 ноември. Каквото постигнете през тези около два месеца, но благодарение на усилия и лична инициативност- после ще се развива почти по инерция, ще прораства и през идните около две години и половина. Така че е полезно да  си поставяте по дългосрочни цели, да действате  и да знаете, че в значима степен сега може да постигнете успехи над средното ниво и те ще зависят предимно от вас. Очаква ви един доста позитивен месец, а дори и да има нещо, което ви дестабилизира или изненадва, вие ще можете да го отстранявате с по-голяма лекота. Възможно е да имате усещането, че взаимоотношенията с вашите партньори трябва да се обновят или променят.

В каква посока може да получавате информация, понякога и изненадваща почти през целия октомври, но трябва да обърнете специално внимание на случващото се между 21 и 27 октомври.

От 28-ми октомври можете да поставите едно ново и голямо начало в живота си, което ще определи нов годишен цикъл от фон на съществуване и приоритети, на тази дата предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак и  е едно от най-важните през годината…

СТРЕЛЕЦ

Юпитер- планетата на щастието все още е във вашия зодиакален знак, така че вие трябва да се възползвате от опеката на тази планета като си поставяте по-дългосрочни цели, които ще имат отражение върху развитието ви години напред, обединяващо правило е, че вие можете и трябва да заемете по-добри и социално-значими позиции, вероятно мнозина ще  предизвикат важни промени в  живота си, повечето от тях ще бъдат обогатяващи- буквално или в по-общ смисъл вие ще получите някакъв подарък от съдбата, какъв ще бъде той много зависи от вашите собствени желания и в каква посока  впрягате вашата енергия и усилия.

През месец октомври на този фон вие ще бъдете социално много активни, ще заздравите важни за вас връзки, предимно онези, които действително заслужават да останат в живота ви и ще ви дърпат напред и нагоре, ще има дългосрочна перспектива на развитие. Някои контакти обаче, могат да бъдат прекратени- те могат да бъдат с приятели, влиятелни личности, а може и генерално да смените средата си на съществуване, ако това се налага, за да съхраните интересни си или направо, за да се предпазите от загуби- чисто финансови, но не  само. Пик код събития, новини и развръзка ви показват преобразувания по гореописания начин, поради влиянието на Юпитер можем да твърдим по-смело, че тези преобразувания ще бъдат във ваша полза, дори и не винаги да ви изглежда така.

Постепенно преминават е във фаза, когато ще преоценяват и всичко ценно за вас- това могат да бъдат любовни взаимоотношения, могат да бъдат и начини за придобиване на материални блага.   Все по-малко ще афиширате онова, което действително мислите или чувствате, възможно е да имате силни при чувства, можете да научавате тайни или да бъдете силно привлечени от някаква скрита мечта, паралелен източник за печалба- те застават на пътя ви, въпрос на избор е от ваша страна как ще реагирате. На работното ви място или в ежедневието перманентно ескалират изненади, които могат да показват и промени на позициите ви  при професионалната ви реализация. Най-силно трябва да обръщате внимание на случващото се между 21 и 27 октомври…

Ако сънуваш ни промени, едва ли ще можете да ги спрете, но можете да се възползвате от вариант и на развитие  или пък от вашите се изисква по-висока приспособимост, която ще ви помогне да превъртите предизвикателствата в полза.. Полезно е да се движите според случващото се, а не да го форсирате…

КОЗИРОГ

Октомври месец може да е ключов или много важен за вашето кариерно развитие, социален статус или репутация като минимум.

По различни поводи може да ви се налага да бъдете максимално инициативни, за да защитите вече извоювани успехи и авторитет или пък предстоят промени във вашето развитие, те могат да бъдат напълно позитивни за вас, но ще се определят от тенденции, които вече са натрупани във времето, както и дали сте изправили правилна посока, която да отговаря на истинските ви желания, визия за сигурност и т.н.

Волята ви по различни поводи ще се тества, както и упоритостта ви, вие ще се оказвате важен фактор, който ще оказва влияние на всички останали и можете да променяте, както вашият собствен живот, така е и на хора от близкото ви обкръжение. Дали сте на верен път или позицията ви е твърде непреклонна, предизвиква обратен ефект, защото ви е трудно да допуснете нещо ново и различно  или пък това са външни обстоятелства, които пак така ви подтикват да направите рязък завой- разбирате в по-ярки кратки в дните около пълнолунието , което е на 14 октомври.

2019 година не беше твърде лесно за повечето от вас, това беше година на предизвикателства, които трябваше да преодолявате. В този процес вие може да сте се сдобили с нови качества и способности, които ще ви помогнат да разширите хоризонтите пред вас в личен и делови аспект, да печелите нещо значимо от декември месец 2019-а и през цялата 2020-та година… Но затова от вас сега се изисква да насочвате промени в оптимално позитивна за вас посока, ключът към успехите и почти през целия ноември  е способността ви да проявявате по-голяма диалогичност, гъвкавост в общуването, да привличате на ваша страна влиятелни личности, приятелства, така че да отворите авторитета си сред групи от хора  или поне пред онези, които  влияят пряко на благоденствието ви. Има голяма вероятност да се справите с  тази задача, в обкръжението ви се появяват хора, които силно ви подкрепят, дават ви интересни идеи, предложения, с които можете да си сътрудничите. Ще има и енергични персони, които ще ви енергизират, понякога дразнят или ще се превръщат в повишена конкуренция, която не се движи по правилата и може да ви изненадва. Гореописаната тенденция ще ескалира през целия октомври, но ако има хора, които ви дестабилизират, вие ще можете да разберете това в по-ярки краски в дните от 21 до 27 октомври.

Тогава могат да ви изненадват и любими хора, включително партньори или пораснали деца, ако имате такива. Обърнете специално внимание на случващото се в този период, защото то ще е показателно за това- какво обновление трябва да допуснете, за да са надеждни и радващи за вас връзките ви, а не обратното…

Колкото сте социално  по-активни, за да преговаряте за интересите си и да утвърди че позициите си в колектив,  да създадете или оздравите важни за вас отношения, толкова по-значими успехи ще има и те ще повлияят общественото ви положение и то за дълго.

ВОДОЛЕЙ

През месец октомври звездите ви дават шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, да разширите кръга на вашето влияние. Можете да привлечете влиятелни личности на ваша страна, които да се превърнат в мост към   успехите ви, а вашата популярност перманентно ще расте. Успехи ще ви носят евентуални пътувания, ако действате в посока да разширите вашите знания или да повишите вашата квалификация, ако си поставяте по-далечни цели или не ги губите от поглед, това е много важно към настоящия момент, за да избегнете някои спирачки и предизвикателства, които застават на пътя ви и са предимно при обмена на информация и общуването. Възможно е да има въпроси, които тайно измъчват сърцето ви или това са обстоятелства извън контрола ви, в по-неприятна форма могат да бъдат неявни врагове. Каквото и да е, полученото знание винаги може да е полезно, а вие да му въздействате…

Аспектацията на звездите е такава,  че показва- колкото сте по отворени към нещо ново и различно, например- може да общувате с хора извън близкото ви обкръжение и това да ви бъде от полза, защото там срещате полезна опека или пък променяте нещо в стила си на изразяване, защото само прояви на гъвкавост могат да ви направят победители в евентуални спорове, противопоставяне на мнения и интереси. В този процес повечето от вас ще се представят в една различна светлина, която трябва да ви дава повече шансове. Вие имате варианти на развитие, които ще засегнат ключови въпроси като кариерно развитие или пък отношения в дома и семейството, въпроси свързани с недвижимо имущество и т.н.

През целия октомври с малки и по-големи земетресения, образно казано, пластовете под краката ви ще се наместват. В дните на пълнолунието най-ясно ще разбирате- от какви алтернативи може да се възползвате, какво трябва да промените и т.н. През това време трябва да сте много внимателни в изказани думи, защото те ще имат широко отражение, трябва да сте изрядни и в попълнени документи, включително и юридически, ако това ви интересува.

Пълнолунието е на 14-ти октомври, след това събитията се движат повече според зададените до този момент  тенденции.

От девети октомври и до 19 ноември  на вас ще ви се налага да се справяте с повишена конкуренция или пък да бъдете максимално инициативни, да проявявате по-голяма борбеност, за да защитите интересите си или да направите пробив и да постигнете успехи, които ще ви влияят после и през идните около две години и половина.  Имайте го предвид и знайте, че крайният резултат в значима степен ще зависи от способността ви да воювате за поставени цели, които ще имат дългосрочна отражение, така че трябва внимателно да си ги избирате…

Изненади, които не са твърди по вкуса ви и ескалират между 21 и  27 октомври и те засягат- семейство, местоживеене, недвижимо имущество, обществено положение-  не пренебрегвайте случващото се през това време, то императивно показва, че поетата посока не е съвсем правилна и ще изисква някаква корекция…

 

РИБИ

През месец октомври вие може да повишите вашите доходи и благосъстояние, да извършите положителни промени в кариерното си развитие, но следствие на подкрепа, до която можете или трябва да се доберете от страна на влиятелни личности, персони, от които зависи вашето благоденствие. Ще имате такъв шанс, стига да действате целенасочено в тази посока. Вероятно няма да е винаги толкова лесно да се добирате  до опека от страна на околните. За да извоювате по-престижни позиции в колектив вие ще трябва да демонстрирате висока квалификация или да разширите вашите знания, а може шансовете ви да дойдат, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, разширите кръга на вашите познанства, полезни и приятни връзки, излезете извън границите на познатото- общо. Вероятно ще чувствате такава необходимост и действително през октомври вашите позиции в колектив ще се променят, а посоката много зависи от всичко гореописано и как реагирате на него. Има вероятност през октомври да спечелите и от наследство, разрешаване на юридически казус, ако това ви интересува.

На кого и в каква степен можете да разчитате разбирате в дните на пълнолунието, което е на 14-ти октомври. Всички шансове за печалба и в един по-широк смисъл през това време, евентуални предложения и идеи- не бива да бъдат пренебрегвани, защото може да се окажат силно трансформиращи, но и обогатяващ и за вас. През целия октомври месец информационният поток ви носи много изненади. Така бързо можете да стартирате връзки /лични и делови/, но пак така внезапно да ги прекратите според чутото…

Най-показателни са събитията между 21-ви и 27-ми октомври, тогава евентуални изненади в информационния поток ще ви покажат какво трябва да промените във ваши по-далечни цели и перспективи на развитие, дали не трябва да смените средата си на съществуване, включително като прекратите някои договори или предприемете пътувания. Ако има слабости при воденето на преговори  и те се проявят през това време- ще можете да попълните пропуски и да се справите с всички предизвикателства като ви се даде втори шанс  да въздействате и насочвате след новолунието на 28-ми октомври.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *