Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец септември 2018г.

Хороскоп за месец септември 2018г.

432375ОВЕН

Почти през целия септември водеща тема за вас е професионалната реализация.  До девети септември набелязвате всички силни и слаби звена в този сектор,  може да ви се налага да се справите с тенденции зададени от миналото,  недовършени дела и т.н.  Получавате пик от информация- до какво са довели ваши действия по отношение на  кариерното развитие през изминалите близо шест месеца.  С новолунието-  вие можете да обновите  вашата линия на поведение,  поставени цели,  може да пренаредите вашите задачи за изпълнение  като ще се опитате да се освободите от онези,  които ви дестабилизират на различни нива,  можете да се ориентирате към нови полета за изява,  а до каква степен ще успеете-  в значима степен зависи от подкрепата,  която ще получите.  Следователно-  препоръчително е като първа стъпка към успехите ви да се насочите към заздравяване на връзките ви,  да се стремите да избягвате конфликти,  които могат да ви дестабилизират на различни нива,  включително в чисто финансов аспект.  До 10-ти септември- вашият покровител Марс е в Козирог.  Това положение на Марс ще ви дисциплинира силно,  ще усили волята и амбициите ви в пъти,  така че вие действително можете да постигнете успехи,  да зададете Вектор на развитие,  който пак така ще ви влияе дълго,  да кажем през идните поне две години и половина.  Така че е от голямо значение-  накъде ще насочите тази мощна енергия.

От 11-ти септември Марс ще транзитира през Водолей  и ще ви подейства освобождаващо- буквално или в преносен смисъл. Вашите действия ще стават все по неконтролируеми,  ще сте склонни да поемате големи рискове,  част от тях могат да обновят вашите доходи,  но други-  могат да предизвикат загуби / финансови и не само/,  следствие на ескалация на напрежение,  повишена конкурентна среда в близкото обкръжение,  понякога- непоследователни и по- агресивни действия от ваша страна. В оптимален случай- до края на септември вие ще се превърнете в лидер,  ще превъртите предизвикателствата във ваша полза,  но затова ще трябва да се стараете да не преминавате определени граници на добрия тон.

Иначе- почти през целия месец ще имате усещането,  че околните ви предизвикват, ” играят си”  с търпението ви. Може да се каже,  че това е изпитващ период за партньорските ви отношения и обществено положение в колектив- общо.  Статуквото не може да бъде съхранено,  дали промените ще бъдат позитивни-  отново зависи силно от това- до каква степен сте готови  да проявявате по-голяма толерантност,  отстъпчивост и гъвкавост общуването.  Необходимостта да заздравяват се личните и деловите си отношения все повече се усилва,  особено след 22-ри октомври… Припомням,  че успехите ви в значима степен зависят от околните- действайте в тази посока и ще преуспеете…

ТЕЛЕЦ

Септември е важна за вашите сърдечни отношения,  които могат да се отнасят до взаимоотношенията с вашите партньори или деца… В този сектор от живота ви се случват някакви преобразувания,  които силно фокусират вниманието ви и изискват вид обновление,  което може да се случи след девети септември и новолунието.  До тогава-  вие можете да набележите всички силни и слаби страни,  съответно да помислите как да отстраните слабостите,  които не са от вчера,  а са трупани дълго време  и пак така могат да зададат дълга тенденция на развитие сега,  така че е много важно- да усилите позитивите и да се опитате да елиминирате негативите…

До 9-ти септември вашата покровителка Венера е в зодиакалния знак везни- и ви насочва към необходимостта,  предразположеността ви- да бъдете по-толерантни,  диалогични,  дори когато имате усещането,  че околните изпитват търпението ви.  Влагате чар в професионалната си реализация през това време и печелите с по-голяма лекота симпатии на работното ви място.  Въпреки всичко,  възможно е рязко да промените намерението си за бъдеща професионална реализация,  ако прецените,  че настоящата- не ви дава  достатъчно широко поле да разгърнете вашият творчески потенциал.  Каква посока на развитие ще изберете,  вероятност зависи силно от вид трансформации,  които могат да настъпят на работното ви място,  в ежедневието-  като нови изисквания,  условия на съществуване в колектив и т.н.

До 20 септември- занимания с вид хоби,  развлечения  или ориентация към вид частен бизнес- може да ви донесе голямо удовлетворение,  някакъв шанс да порадвате сърцето си или да сбъднете съкровена мечта.

От 10-ти септември Венера- вашата покровителка ще транзитира през Скорпион. Ще трансформира вашата линия на поведение, ще ви завладеят силни страсти, които ще се проявят на различни нива- в любовта, партньорските отношения, но и в професионалната реализация. До края на септември това може да е повод за осезаеми трансформации първо в партньорските ви връзки, но и в общественото ви положение. Възможно е да бъдете завладени от чувства като ревност, но и да се насочите към изграждане на нов тип стратегия във взаимоотношенията, ката че да се справяте с всички предизвикателства и да ги превъртате във ваша полза. Може да бъдете изкушени от нова любов, каквото и да е- трябва да се пазите от прекалени рискови действия, това важи предимно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен, защото рязко ще преобразите отношенията си и нека това да е в положителна посока, а не обратното. Добрата новина е, че звездите ви дават толеранс, тоест- в повечето случаи може да разчитате на добронамереност от страна на важни за вас хора, въпреки че самите вие сте склонни да ги възприемате по различен начин, вероятно и не без причина.

Почти през целия месец се разделяте с някакви илюзии, ако има такива- те ще бъдат по-очевидни и ще се отнасят до коректността на връзките ви, представата ви за околните-общо.

След 22 септември ритъмът на ежедневието ви се усилва, ежедневието е все по-натоварено, но и резултатно.

БЛИЗНАЦИ

Предстоят ви през септември някакви базисни трансформации,  които могат да засегнат условията ви на съществуване- това може да е семейната ви среда,  но може да засегне и кариерното ви развитие,  което е като скачени съдове за близкото ви обкръжение.  Почти през целия септември-  пред вас стои водещата задача да се освободите от някакви грешни представи затова ваше обкръжение,  съответно да се разграничите от хора и обстоятелства, които препятстват чувството ви на щастие и успехи-общо.

Новолунието на 09 септември ще усили посланията към вас да обновите вашата среда- дом, семейство и не само…Може да решите да извършите реформи, да кажем- да инвестирате в този сектор или поне- да обсъждате с близките си- бъдещото ви развитие, включително и в професионален аспект.

Практичните ви оценки растат след 10 септември и до 20 септември може да имате усещането, че нищо не е такова, каквото ви е изглеждало преди, нека прозренията да ви ориентират по оптимално добър начин, това е напълно възможно, ако не се противопоставяте и не си „затваряте очите“ пред истини, които се заобикаляли, не сте отчитали до този момент, но все пак се оказват достатъчно важни и в по-дългосрочна перспектива на развитие.…

След 10 септември може да се радвате на повече внимание на работното ви място, същевременно- ескалират и тук промени, които се отнасят до уреждане на документи, може да са нови изисквания, в по-неприятна форма- неразбирателство с енергични личности стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, в друг вариант- това са принудителни пътувания или командировки. В такъв случай- постоянно могат да възникват изненади, хубаво е да планирате делата си стъпка след стъпка, за да можете да реагирате на тези предизвикателства и дори да ги превъртате във ваша полза.

Любовта като че ли остава на заден план или поне до 22 септември. След това усещате известно облекчение, което може да се отрази позитивно и на сърдечните дела…

РАК

През целия септември сте социално много активни, водите преговори, получавате ценна информация, която показва по-далечни перспективи на развитие. В този процес може да промените предварителните си планове, защото отчитате- какво е възможно да се случи и съответно- е било само в сферата на желанията, в по-неприятна форма-илюзиите. Хубаво е да се пазите от вид подвеждане, измами, въпреки че ако има нечестност, то тя ще е по-видна от обикновено, така че вие ще можете да я идентифицирате и да вземете съответни мерки.

В друг случай вниманието ви е насочено към хора „стоящи далеч от вас“, към уреждане на документи и/или пътувания. Каквото и да е- то е като „скачени съдове“ за подкрепата, която можете да получите от влиятелни или власт имащи личности, подобни партньори /лични или делови/.

От 10 до 20 септември ви владеят много силни страсти и емоции, от една страна разбирате, че щастие и чувство на удовлетвореност можете и получавате предимно от любими хора- партньори или деца, ако имате такива, можете да насочите вашите отношения в оптимално позитивна за вас посока през това време, а от друга- разбирате, че това ви струва някаква цена-буквално или в преносен смисъл. В оптимален вариант- харчите повече за хоби, развлечения и ако разчетите ви са правилни, тогава вероятно всичко е наред.

Ако имате собствен бизнес или се ориентирате към такъв обаче, целесъобразно е да се пазите от рискови и не добре премислени действия, препоръчително е да си сътрудничите и да търсите-намирате подкрепа, съвети от специалисти по интересуващия ви профил.

Мнозина сменят средата си на съществуване по различни поводи или положението им в колектив се обновява, това може да е свързано с изненади или известен стрес. Ако реагирате на момента- на предизвикателствата, ще ги превъртате във ваша полза, ще извличате позитиви, следете за интересите си и не реагирайте прекалено емоционално. Нови изисквания- нови шансове и нека се възползвате по оптимално добър начин, като си изградите стратегия.

След 22 септември въпроси отнасящи се до дом, семейство, место-жиеене или дори имотни казуси- набират скорост, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се от това…

ЛЪВ

През тази година животът на мнозина от вас се променя интензивно поради влиянието на Слънчевите затъмнения. Сега и през септември тези влияния започват да стават по-интензивни и да прорастват, те засягат основно взаимоотношенията ви- лични или делови, могат да разтрогнат дълги връзки или поне- да променят начина, по който вие възприемате важни за вас хора, съответно вие си променяте линията на поведение, чувства и т.н. Посоката много зависи от индивидуалните характеристики и карта, но обединяващо правило е, че вие все по-малко ще сте склонни на компромиси, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани да реагирате по подобен начин. В близкото ви обкръжение има хора, които са енергични, интересни и ви подкрепят, поне, ако вие действате в тази посока-можете да ги привлечете на ваша страна със съответните ползи. Но може да има и такива персони, които ви предизвикват, в оптимален случай това може да са конкуренти, които ще преборите, а в по-неприятна форма недоброжелатели, които действително със своите действия ще повлияят на социалния ви статус- кариерно развитие, дори брак. Внимавайте, вероятно е най-добре да планувате на момента, за да можете да реагирате и да превъртате предизвикателствата във ваша полза.

Повечето от вас се стремят към повече свобода и независимост, могат да я постигнат, но това е свързано и с поемането на по-големи отговорности, които е добре да отчетат предварително- дали е възможно да понесат.

През септември се появяват шансове да стабилизирате професионалната си реализация, задават се нови тенденции, които трябва да уловите между 10 и 20 септември, внезапни шансове съществуват, но те няма да са „подарък“, а следствие на вече завоюван авторитет и конструктивно поведение, доверие, което вдъхвате на околните.

Друга водеща тема е материалното ви благополучие и отново- между 10 и 20 септември най-силно можете да влияете на финансовите потоци, можете да повишите благосъстоянието си, поне- разбирате дали това е възможно на настоящата ви позиция. Ако се разминавате с очакванията, тога това може да се превърне в силен мотив да потърсите и намерите други източници на доходи. Действайте след 10 септември, усетете „на къде духат ветровете“ и „насочете платната“ в попътен вятър.

Разходите ви са значими до 20 септември, полезно е да се пазите от измами или неправилни разходи…

През последната десетдневка на септември социалната ви активност нараства, вие все повече преговаряте за вашите права и така е правилно, повод- за допълнително разширение на хоризонтите пред вас…

ДЕВА

Почти през целия септември вие сте в много силна позиция, следствие на „дар словото ви“ вие успявате да привличате внимание, да създавате полезни, приятни връзки, да заздравявате настоящите, да изчиствате евентуални недоразумения.

До 22 септември е полезно да сте максимално инициативни, вероятно мнозина ще действат точно така и ще преобразят живота си.

До 10 септември разходите ви са значими, вероятно и оправдани или неизбежни. В оптимален вариант- инвестирате в любими хора, хоби, че и здраве.

Все пак, между 10 и 20 септември ескалира известно напрежение в общуването, което е следствие  на различни мнения, а може да е просто- натоварено ежедневие, което изисква бързи реакции, но водещи понякога до нервно напрежение.

След 10 септември ежедневието ви става доста забързано, възможно е стари и недовършени дела да напомнят за себе си, не са изключени и не планувани допълнителни ангажименти, на които трябва да реагирате, така че е полезно да планувате- стъпка след стъпка. Нараства конкуренцията, особено, ако естеството на работата ви е такова, в такъв случай- разчитайте предимно на себе си, действайте и ще се справите. В по-неприятна форма на работното ви място може да се появи дразнител, звездите са на ваша страна, но ако влезете в конфликт с подобна особа, това може да се проточи дълго или да има непредвидими последици за вас, така че се опитайте да ги избегнете.

В партньорските отношения- човекът до вас или изисква повече грижа и внимание, или вие сте склонни да гледате на него с „други очи“, практичните оценки от ваша страна могат да внесат някакви съмнения или да свалят „ореол“ от главата му…

След 22 септември- шанс да повишите доходите си.

ВЕЗНИ

До 22 септември е препоръчително да не започвате крупни, дългосрочни нови проекти, а да довършвате онези, които вече са стартирани, може да са свързани с благоустройство, недвижимо имущество, семейни дела, хармонизиране на средата ви на съществуване-общо. Сега можете да разчитате предимно на близките си и най-силно, позитивно да влияете на горе-изброените приоритети.

Все пак до 10 септември може да ескалира напрежение в този сектор, но то да е само полезна енергия, стимул, които да ви помогнат да се справите успешно с тях, да намерите изход и вариант, които ще се усетят след това и през втората част на месеца. До 10 септември не са изключени важни реформи, ремонти- в оптимален вариант, които ще променят средата ви за дълго. През това време се пазете от евентуално напрежение или недоразумения с членове на семейството, които ще са трудно потушими после.

След 10 септември изпитвате силна нужда да се отдадете на хоби, развлечения, защото рутината ви натоварва повече от обикновено. На работното ви място ескалират процеси, които показват- дали трябва да продължите настоящите си ангажименти или трябва да ги обновите, защо съществува известен хаос, не е изключено да разберете за някакви скрити процеси, които ви влияят между 10 и 20 септември. Ако е така, можете да потърсите нещо ново и по-перспективно след 22 октомври. На този етап обаче- не форсирайте нещата, набелязвайте само силните и слабите звена, полезно е да се пазите от задкулисни машинации и да не позволяват да ви въвличат в интриги.

Ако се чувствате по-изморени от обикновено-обърнете внимание и на физическото си здраве чрез почивка, релакс, като избягвате прекалени натоварвания.

След 10 септември Венера- вашата покровителка вече ще транзитира през Скорпион ще ви направи по-емоционални, но и рационални- ще се стремите да вниквате в дълбочина на случващото се, отвъд видимото и да преоценявате всичко ценно за вас от- партньорски отношения до източници на доходи, печалби /какво давате, а какво получавате и т.н.н/. Това може да е повод да извършите трансформации, които дори и да изискват, предразполагат към известно напрежение, може да са мотив да оздравите отношенията си, да изчистите евентуални недоразумения, между впрочем- добре познати, стари и не от вчера, но сега и с елемент на изненда.

В оптимален вариант- действително се отдавате на хоби, любими хора, но това влияе на разходите ви и те растат, някак- внезапно и непланирано.

Избягвайте инвестиции до края на септември и не задлъжнявайте, не поемайте финансови рискове.

Все пак и след 22 октомври- жизнените ви сили и самоувереност- ще започнат да растат…

СКОРПИОН

До 22 септември вашата социална активност е много висока и може да е повод да се сдобиете с нови и по-престижни позиции в колектив, вид популярност, да получите повишение, ако условията ви на труд го позволяват или поне да привлечете на ваша страна власт-имащи персони, така- самите вие да се сдобиете с повече власт и т.н.

Все пак не всички ще са чак толкова открити пред вас, честни и добронамерени и това ще бъде особено видно до 10 септември, а след тази дата вие постепенно ще се откъснете или дистанцирате от онези, които не са заслужили доверието и вниманието ви. Това може да се случи по един спонтанен начин между 10 и 20 септември или да е процес, през който вие променяте линията си на поведение, оценки спрямо околните, вие сте гъвкави и адаптивни, но все така- недосегаеми спрямо евентуално нечестно поведение.

От 10 септември Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак- ще ви надари с повече чар, късмет, шанс с по-голяма лекота да привличате внимание, печелите симпатии и т.н. Въпреки всичко в душата на мнозина е доста неспокойно, това важи предимно за родените през първи деканат на зодията /през октомври/, но и всички останали в различна степен. Причината за това може да е безпокойство относно базисни трансформации, касаещи- дом, семейство, условия на съществуване-общо, които могат да се променят внезапно, бързо, спонтанно. В оптимален случай- вие все още не сте приключили с ремонти, но не е изключено това да са спорове у дома, нещо от рода на „старата песен на нов глас“, където ваш партньор или други хора от обкръжението ви се държат непридвидимо или около тях ескалират промени, които рефлектират и върху вас самите. Може да се каже, че сте закриляни от Съдбата, защото и „малкото и голямото щастие“- символизирани в астрологията са във вашия зодиакален знак. Но вие попадате в поток от събития, които не винаги зависят от вас. Добрата новина е, че всичко случващо се трябва да е в крайна сметка във ваша полза, поне- можете да го превъртите в тази посока- изгода, стига да следите за интересите си и да не реагирате твърде емоционално на някой провокации…

През последната десетдневка на септември събитията започват да се движат повече по инерция, ескалират някакви развръзки, които са стартирали от началото на годината като минимум…

СТРЕЛЕЦ

Вие сте във важен период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум. Периодът е благоприятен да направите нужното, за да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията ви на труд го позволяват, поне- да получите морално удовлетворение, може би да повишите доходите си. Ако е невъзможно да направите пробив  в генералното направление на развитие, тогава пред мнозина ще се разкрият алтернативи за развитие, паралелни доходи или шанс да попълните нарасналите разходи от паралелни източници, помощ –явна или неочаквана опека, помощ от хора близки или от по-далечното ви обкръжение.

До 10 септември мнозина харчат над средното ниво за пътувания, удоволствие, за неизбежни вложения.

След 10 септември и до 20 септември- може да се окаже, че вашите инвестиции са полезни и със съответната възвръщаемост.

Въпроси, които се отнасят до вашия дом, семейство, отношения с близки и роднини – изискват повече внимание, може да идентифицирате скрити процеси, неизяснени казуси от миналото отново да се активират и да искат да бъдат изяснени. Ако има нещо тайно, спорно, неясно с вашето бъдеще, то ще изплува, ще го изясните, преди да продължите напред. Обърнете внимание на случващото се, не пренебрегвайте чутото, евентуални разяснителни разговори, те не винаги ще са по вкуса ви, но ще ви помогнат да сте здраво стъпили на земята и да изберете оптимално благоприятна за вас посока на бъдещо развитие.

След 10 септември ви владеят силни страсти, но вие не сте толкова склонни да афиширате истинските си чувства, те стават по-дълбоки, но и се ревизират, прикриват по различни поводи. Това може да е причина за напрежение, отново- разяснителни разговори или пък ще бъдете силно изкушени от тайна връзка, но с неясно бъдещо развитие.

Вашата социална активност перманентно се усилва, възможно е да влизате в словесни двубои, за да защитавате интересите си и така е правилно. Все пак не преминавайте определени граници на добрия тон, „за да не извадите очи, вместо да изпишете вежди“, особено около 15 септември.

През последната десетдневка на месеца- ставате все по-популярни, заемате нови позиции в колектив, няма да ви липсват внимание и компания.

КОЗИРОГ

До 10 септември напрежението в душата ви е значимо, но под влияние на силна енергия, амбиции и емоционални преживявания- вие може да вземете важни, определящи бъдещото ви развитие решения, да направите пробив в избраното от вас направление.

Вие сте в уникално силен период, през който можете да се сдобиете с власт- буквално или в по-общ смисъл. Има на кого да разчитате при нужда, популярността ви расте и колкото са по-високи амбициите ви, толкова ще са по-значими резултатите, до които се добирате.

Успешно се развиват дела, които са свързани с пътувания, уреждане на документи, включително международни, ако това ви интересува, вид юридически казуси, идеи за пътувания, смяна на средата, които са способни да преобразят живота ви.

Между 10 и 20 септември, ако има някакви скрити процеси, които влияят на пътя ви към успеха и по-далечни перспективи на развитие, то те ще станат доста очевидни, не си затваряйте очите пред различни подсказки, не ги пренебрегвайте, за да не ви „подхлъзнат“ по-сериозно. Внимавайте за подробностите, иначе- имате достатъчно „лостове“, с които ще влияете на всички тенденции.

След 10 септември все по-важна тема става материалното ви благополучие, причината за това могат да бъдат нараснали разходи, необходимост да потърсите-намерите нови източници на доходи или вид конкуренция, която ви мобилизира. Каквото и да е, ако не поемате големи рискове, не се предоверявате твърде, ще успеете да запълните „пробойните“ и през септември, октомври- ще се насочите към нещо, което за дълго ще се отрази върху финансовата ви стабилност.

През последната десетдневка на септември- амбициите ви се усилват още повече и не без причина, а поради реални възможности, които виждате, усещате и т.н.

ВОДОЛЕЙ

До 10 септември вие може да имате усещането, че част от тенденциите в живота ви не зависят толкова от вас, колкото се определят от външни обстоятелства, които ви влияят.

След 10 септември и до края на месеца- вашата активна позиция, енергичност и решимост отново се възвръщат, а вие можете да преодолеете почти всички предизвикателства пред вас и дори да ги превъртите във ваша полза, като потърсите-намерите подкрепа от страна на влиятелни личности, използвате вид стратегия, доберете се до тайна или неочаквана опека, а това да рефлектира позитивно на общественото ви положение, кариера или имидж като минимум.

Между 10 и 20 септември не са изключени изненади, които ще ви покажат силните и слабите звена в живота ви, може да ви подействат като малки или по-големи земетресения, които в оптимален вариант- ще намалят напрежението в душата ви или в близкото ви обкръжение-дом, семейство и т.н.

В друг случай обаче, могат да се породят отново желания за осезаеми промени в средата ви на съществуване, например- да се преместите на друго място, да трансформирате отношенията си с близки, семейство, роднини, партньор или пък- това е неизбежна необходимост, която ще продължи да ескалира и през идните месеци, а в началото винаги се влияе по-лесно, въпреки че вие отдавна сте запознати с това, сега получавате втори шанс за въздействие….

Около 15 септември- е препоръчително да планувате на момента, да не предприемате рискови или прибързани действия, не са изключени изненади, а вие трябва да реагирате според случващото се, за ад е оптимално във ваша полза.

През последната десетдневка на септември- вашата самоувереност или позитивни настроения растат.

РИБИ

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения-лични или делови, които се га се трансформират, обновяват и следва да се възползвате от посланията на звездите, така че да ги насочите в оптимално благоприятна за вас посока, особено след новолунието на 09 септември.

Между 10 и 20 септември подкрепата, която можете да получите от важни за вас хора- може да се превърне в повод за повишение, заемане на по-престижни позиции в колектив и т.н.

В друг вариант- върви ви при уреждане на юридически казуси, уреждане на документи, пътувания или премествания, ако това ви интересува, но отново- чрез съдействието на определени персони, професионалисти по интересуващия ви профил и т.н.

След 10 септември информационният поток се усилва, но преговори, получена информация – ви носи изненади, ако има някой, който действа зад гърба ви и ви дестабилизира- това ще бъде по-очевидно от обикновено.

В друг вариант- това са недовършени дела от миналото, те отново напомнят за себе си, изискват подчертано внимание, бързи и адекватни решения, за да не изгубите контрол над тенденциите, това може да са обстоятелства, които касаят по-далечни перспективи на развитие, хора стоящи далеч от вас или пак така-юричически казуси.

Ако ви се налага да пътувате, бъдете по-внимателни около 15 септември или отложете, ако е възможно.

Научавате ценна информация, която може да завърти колелото на Съдбата и да засегне материалното ви състояние. Възползвайте се от чутото, но действайте внимателно, както казах вече, ако необходимо- допитвайте се до професионалисти по интересуващия ви профил…

След 22 септември все по-важна, водеща тема става материалното ви благо-състояние, което е като скачени съдове пак така-за определени влиятелни личности…наблегнете на укрепването на връзките ви, дори и това да изисква известен компромис от ваша страна или да платите някаква цена-буквално или в по-общ смисъл.

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>