Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец септември 2019г.

Хороскоп за месец септември 2019г.

480310ОВЕН

Месец септември е един от най-важните за вас през годината за професионалната ви реализация, кариерно развитие или социален статус- общо. В последно време може да сте изпитвали затруднения в тази сфера от вашия живот и ето, че сега можете да въздействате по един позитивен начин на тези тенденции. Генерално трябва да имате предвид, че звездите изискват от вас да полагате усилия над обичайното, да сте мобилизирани, да се възползвате по оптимален начин от вече придобит авторитет и опит, но същевременно- сега е  един от най-подходящите моменти да демонстрирате вашите знания и умения, да ги демонстрирате и така да превъртите предизвикателствата във ваша полза, дори да  заемете по-добри социални-значими  позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка. Сатурн транзитира през вашия десети дом- кариерно развитие и действа като спирачка или пък необходимост да давате най-доброто от себе си…

Сатурн се обръща в директен на 18-ти септември и всички усилия, които сте полагали до този момент, включително през изминалите няколко месеца, да кажем- от март 2019г.- ще започнат да дават резултати. Тези резултати ще ви действат стабилизиращо, ще зададат ново устойчиво развитие, вероятно за години напред… Това може да е голямо ново начало, но може също така- да е продължение, надграждане  на вече постигнати успехи, които трайно е закодират във вашата карта. За да бъдете максимално доволни от получените резултати, трябва да се възползвате от новолунието и още от началото на месец септември да сте си изградили стратегия, която да преследвате неотлъчно и стъпка след стъпка.

Около пълнолунието, което е на 13-ти септември- вие ще  сте съпътствани от пик на събития, новини и своеобразни развръзки в поетата от вас посока. Вероятността да получите удовлетворение е повече от голяма. Същевременно в дните на пълнолунието е особено очевидно- какво препятства издигането ви напред и нагоре, осъществяването на вашите желания. Това могат да бъдат някакви тайни процеси, дори недоброжелатели, могат да бъдат недовършени дела от миналото, това може да означава също така- необходимост още повече да повишавате квалификацията си, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение,  с влиятелни личности, както и да се пазите от конфликти с подобни персони. Тази тактика- ще ви е много полезна. Ако има некоректно отношение към вас в дните на пълнолунието- това ще бъде особено видно, но ще ви помогне да отстраните подобни влияния от пътя си.

Между 13-ти и 20-ти септември- преобразуванията във вашия социален статус  продължават, това е като краен срок, през който най-силно можете да въздействате на перспективите си на развитие- преди много професионален аспект.

Между 15-ти и 20-ти септември- социалната активност расте, в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви влияят силно, помагат ви, ако имате нужда. Възможно е да водите доста интересни дебати, да чуете приятни известия и предложения, ако сте сами- може да се появи интересна личност, с която да създадете връзка.

През последната десетдневка на месец септември- все по-очевидно е, че трябва да си сътрудничите, за да постигате намеренията си. В друг вариант- водеща тема се превръщат партньорските отношения,  вие навлизате във важен период, през който можете да им влияете и да ги насочвате. Възползвайте се, както знаете- в началото винаги по-лесно  се въздейства…

ТЕЛЕЦ

Септември месец е един от най-силните за вас, така че да осъществите някаква ваша съкровена мечта. Тя може да е свързана с любими хора, например партньори, в такъв случай през  настоящия период вие може да обсъждате теми, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие. Например, може да решите да скрепите взаимоотношенията си чрез договори, включително брачен, ако това ви интересува. Обсъждания на въпроси свързани с деца- ще ви действа по подобен начин. Ако сте сами- Вероятността да срещнете любовта сега, особено през първата част на месеца е повече от голяма. Същевременно, посланията към вас не са еднозначни. Ако през изминалите месеци сте позволили някакви тайни или ерозивни процеси да нахлуят в отношенията ви- то по време на новолунието те ще бъдат особено видни и съответните последици. В такъв случай ще ескалират въпроси, които са свързани с лоялност или пък- до каква степен можете да разчитате / финансова или морална/ на човека до вас. В оптимален вариант ще се възползвате от аспектацията на звездите, така че да изчистите евентуални недоразумения. Не е изключен и варианта- да ви се налага повече от обикновено да инвестирате чисто материални блага в любими хора / деца, партньори/ и т.н. Ако всичко е добре обмислено, значи е наред.. Ако ви интересува теми, които се отнасят до собствен бизнес- възползвайте се от новолунието и още в началото на месец септември стартирайте и най-смелите си проекти. Вероятността после те да прорастват и да ги носят успехи е повече от голяма.

До какво са довели ваши действия в личен или професионален аспект- разбирате в дните на пълнолунието около 13-ти септември. През това време става ясно и на кого можете да разчитате, особено що се отнася до колеги или дори приятели. Част от тях могат да се окажат ненадеждни и дори да предизвикат финансови загуби. Нека това да е повод да идентифицирате хора от близкото си обкръжение, на които явно не можете да разчитате, също- носят ви повече щети, отколкото ползи.

До средата на септември не позволявайте чисто материални блага да застават между вас и любими хора, освен ако не сте преценили, че част от  взаимоотношенията ви не са по-скоро користни или подвеждащи. Ще имате достатъчно подсказки до средата на септември. Това обаче е от лично време да насочвате в оптимално подходяща за вас посока в горе изброените сфери на влияние, ще притежавате достатъчност   сили,  мотивация, че и доста късмет, за да постигате вашите намерения. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите.

Между 15-ти и 20-ти септември възникват преобразования, които в повечето случаи ще бъдат благоприятни за вас в личен и професионален аспект, но случващото се няма да е даром, а следствие на вашата инициативност в водеща за вас тема, която сте преследвали още от началото на септември.

След 20-ти септември вие все повече се ориентирате към професионалната си реализация, възможни са промени и обсъждания, на работното ви място могат да възникнат нови изисквания, на които вие трябва да отговорите. Голяма е вероятността да се появи личност, която силно да ви подкрепя, да създава условия вие да вървите напред и нагоре в кариерното си развитие. В друг  случай,  ако сте сами лек флирт с колега може да прерасне в нещо по-сериозно и в романтична връзка.

През последната десетдневка на септември ежедневието ви става все по-натоварено и динамично, моментът е много подходящ да дадете най-доброто от себе си, за да стабилизирате позициите си, да от твърдите авторитета си или пък, ако това ви интересува да преговаряте за по високи и престижни позиции, ще се появят възможности в тази посока, но тя ще бъде за сметка и на повишени отговорности…

БЛИЗНАЦИ

През септември  са възможни значими преобразования във вашия дом и семейство.  Звездите ги концентрират в този сектор на влияние и изискват от вас да подобрите комфорта си на съществуване като извършите някакви реформи. Тези преобразования може да са свързани с необходими ремонти или пък да инвестирате в благоустройството на вашия дом.

В друг случай- ескалира необходимост да разрешите  спорни или имотни казуси. Каквото и да е, възползвайте се от новолунието и още през първите две седмици на септември- канализирайте трансформациите в този сектор от вашия живот в оптимално подходяща за вас посока.

В този процес са възможни различия в  мненията между вас и вашия партньор. В такъв случай се опитайте с диалогичност и още от самото начало да изчистите евентуални недоразумения и да ги насочите в някаква обща, обогатяваща и за двама ви посока, това е напълно възможно като обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Помощта или подкрепата, която можете да получите от човека до вас, ще се окаже базисна, понякога определяща за бъдещето ви развитие и дори финансова стабилност. В друг случай- промените в дома и семейството ви може да са провокирани точно- от партньора ви.

Ако е имало нещо скрито или ерозивна между вас- то ще бележи пик  от събития, разяснителни разговори и развръзки в дните около пълнолунието, което е на 13-ти септември. Тогава  конфликти, които са без изход, защото не може да се намери компромисен вариант- ще водят до разрив, в по-крайна форма- дори раздяла. Имайте предвид тези тенденции, опитвайте се да насочвате доколкото е възможно,  ако желаете да скрепите вашите  връзки, набележете слабите звена, ще имате достатъчно подсказки  в тази посока и ги отстранете своевременно и още в началото, когато винаги по-лесно се влияе. Като цяло до средата на септември трябва да сте по-внимателни във  взаимоотношенията с другите- общо.

Припомням, че до края на ноември 2019 година- околните и подкрепата, до която можете да се доберете ще е определяща за вашия път на развитие, ще се отразява пряко на социалния ви статус.

През септември- това твърдение важи в пълна сила, възможно е да има хора, които да играят ролята на трамплин, който ви изстрелва напред и нагоре към върха, но за съжаление, може да се появят и личности, които да предизвикат обрати в начина ви на живот. при всички случаи септември може да се окаже силно трансформиращ за вас, а посоката ще се влияе или определя подчертано от важни за вас хора. ясно е, че за да се максимално успешни трябва да се ориентирате към вид сдружение, взаимопомощ, укрепване на важни за вас връзки. Това невинаги ще бъде лесна задача, но ако имате общи и обогатяващи цели, те нитоват  част  от вашите контакти и предимно онези, които ще ви действат стабилизиращо, дори и в чисто материален аспект.

След 15-ти септември започвате да дишате по-свободно, все повече се чувствате в свои води или може да имате усещането, че някакъв товар е паднал от гърба ви,  притежавате повече свобода, късмет или пък се оформят варианти на развитие пред вас.

През последната десетдневка на септември звездите сте повече са на ваша страна, ще се появяват хора и обстоятелства които да ви подкрепят, няма да ви липсва и доза късмет… Всичко, което застане на пътя ви не бива да бъде пренебрегвано, а оценявано по достойнство, защото може да се окаже нещо много ценно за бъдещия ви просперитет.

РАК

Социалната ви активност през септември е много висока, защото трябва да усвоите някакви нови знания, налага се да преговаряте за интересите си или пък трябва да се справяте с повишена конкуренция, нови изисквания на работното ви място. Ако става въпрос за професионалната ви реализация, вероятно ще ескалират  процеси, които ще обновят условията ви на труд, ритъм в ежедневието и т.н.

Не е изключено да се налага да пътувате, това могат да бъдат командировки или пък- повишавате и обогатявате квалификацията си и това има особено благотворен ефект върху бъдещето ви развитие. Все пак ще се тества устойчивостта ви,  дали събитията ще се развиват във ваша полза или точно обратното, много ще зависи от ораторските ви способности, които очевидно ще трябва да демонстрирате, както и способността да отстоявате и налагате мнението си. В този процес е полезно да търсите подкрепа от страна на влиятелни личности и партньори, ако инициативността ви е насочена в тази посока, задължително ще се появят хора, вид авторитети, които да ви подадат ръка, да ви подействат стабилизиращо, понякога в обективно сложна, натоварена с ангажименти или предизвикателства среда на съществуване. В известен смисъл може да се каже, че завоюването на опека и одобрение от определени персони / властимащи или това са ваши партньори/- ще ви гарантират в значима степен постигане на набелязаните цели.

Дали събитията се развиват във ваша полза или надделяват различията, интерактивно послание да оставите нещо зад гърба си, да скъсате някои договори или връзки- разбирате около 13-ти септември, тогава получавате и от информация и знание, ако има някакви тайни или ерозивни процеси, то те ще изплуват над повърхността, под въздействието на пълнолунието през това време.

До средата на септември сте в прекрасен период да надградите важни за вас взаимоотношения- с любими хора, но може да са и делови контакти. Информационният поток е много усилен, дава ви множество възможности, но самите вие можете да усилите положителните тенденции като общувате с повече хора или споделяте идеите си. Чрез разговори можете да постигнете много или всичко…

Около 13-ти септември случващото се  ще оформи някакви нови и трайни ваши позиции в колектив, взаимоотношения с близкото ви обкръжение. Вие може да се заели нови и лидерски позиции, но може и да смените, колектива, в който съществувате… Всичко зависи от зададени преди това тенденции.

Между 15 и 20 септември  се проявяват трансформации, които не са случайни, А като своеобразен завършек, отново засягащ взаимоотношенията и нека случващото се да ви зарадва.

През последната десетдневка на септември вие се все по-силно фокусирани върху вашия дом и семейство,  навлизате в подходящо време да хармонизирате или да подобрите обстановката у дома. Ще имате възможност за това. Вашият дом все по-силно ще се отчита като вашата крепост…

ЛЪВ

Най-голяма цел сега за вас може или трябва да бъде да стабилизирате финансовото си състояние или да повишите доходите си, като минимум- да задържите онова, което имате- общо. За целта и по различни поводи ще ви се налага да бъдете по-инициативни над средното ниво, а усилията ви няма да останат без последици. Вие може да зададете нови тенденции и перспективи на развитие, да откриете нови източници за печалба, на които ще можете да разчитате за дълго, да кажем- през идните около две години и половина.

Това е изключително благоприятен период да демонстрирате натрупани знания и опит, придобита вече авторитет и да се възползвате от тях, тогава ще стабилизирате позициите си и на работното място, ще извлечете максимални ползи, можете да подобрите комфорта си на съществуване. Не е изключено обаче да възникват и вид недоразумения, които са свързани точно с финансовото ви състояние, случващото се може да предизвика загуби и ще е провокирано предимно при взаимодействието ви с чужди ресурси. Например, вие може да дадете пари назаем, средства на близки и любими хора, ако всичко е добре преценено, тогава е наред, но трябва да имате предвид, че трудно ще си върнете даденото или това ще бъде почти невъзможно.

До 15-ти септември е изключително непрепоръчително да теглите кредити или да задлъжнявате,  защото няма да е лесно да се справите после с това,  могат да възникнат усложнения, в по-неприятна форма и е в краен случай- накрая може да се почувствате измамени, понеже са ви убегнали някакви подробности.

До 15-ти септември не е подходящо и да се разрешават наследствени казуси. Общо взето е полезно да се пазите от подвеждане и манипулации, които ще водят до загуби буквално или в по-общ смисъл. Можете обаче да разчитате на себе си и както описах по-горе- чрез вашите качества да направите пробив в избраното от вас направление.

Всичко, което постигнете няма да бъде даром но затова пък ще бъде устойчиво, издръжливо на външни влияния после.

В личните ви взаимоотношения до средата на септември е възможно нещо да ви тревожи. Това могат да бъдат чисто материални блага, които застават между вас и обектът на вашето внимание. В друг случай- вашите чувства се филтрират от разума и охладняват, когато оценките, до които достигате  не са твърде позитивни. Ако имате, то те също ще изискват повишено внимание или грижа,  ще ви разпиляват между лични и служебни приоритети.

До какви печалби достигате и до каква степен минимализирате-загубите- разбирате в по-ярки краски в дните около пълнолунието, тоест около 13-ти септември, отличен признак  е през това време  да преобладават печалбите, да получите вид предложения, бонуси, повишение и т.н.

Между 15-ти и 20-ти септември, преобразованията в ежедневието ви или в професионалната ви реализация продължават в пълна степен, случващото се тогава ще е показателно и за идните месеци.

В последната десетдневка на септември  вашата социална активност расте, усилва се информационният поток, в близкото ви обкръжение се появяват хора, които силно привличат вниманието ви, могат да се превърнат в мост към успехите ви или пък да грабнат сърцето ви, ако все още сте сами….

ДЕВА

Една от водещите теми в живота ви към настоящия момент това е вашият дом и семейство или пък това са базисни преобразования в живота ви, посоката на които се определя от подкрепата, която получавате от ваши партньори лични или делови.

До края на ноември 2019г. Вие може да извършите положителни преобразования във вашия дом- като посоката е вид разширени, повишение на комфорта на съществуване, защото са се увеличили броя на членовете в семейството или пък се инвестирали в дома си,  извършилите ремонти, премествания, уреждане на наследствени казуси.

През септември обаче, ако част от вашите действия не са били добре преценени, така че да са възникнали слаби звена, с които трябва да се справите или да преодолеете, това ще бъде особено видно до средата на септември.

Друга водеща тема може да бъде взаимодействието ви с партньори /  лични или делови/, влиятелни личности, важни за вас хора- общо, които влияят на вашата стабилност, социален статус и т.н. Голяма е вероятността през това време да се сблъскате с някаква некоректност, която сега ще можете да идентифицирате в пълна степен.

До средата на септември вие сте в много силен период, когато получавате мощна подкрепа от страна на звездите- четири планети ще транзитират през вашия зодиакален знак, ще отключват мощ,  енергия, борбеност и възстановителни сили, способност да влияете на околните над обичайното. Звездите ви надарява с много шансове, но вие в този момент ще бъдете подчертано и сами капитани на вашия  житейски кораб, по друг начин казано- крайният резултат ще зависи от личните ви действия в определена посока и инициативност. По този начин ще можете да сбъднете ваша съкровена мечта, тя може да е вързана с любими хора, например- пораснали деца, ако имате такива- около тях ще започне всичко да се развива все по-добре и ще ви носят радост, в друг случай- това са ваши партньори…

Ако имате интерес към собствен бизнес, творчески проекти, то те също ще се развиват отлично. Би следвало още от началото на септември да се максимално действени, за да материализирате желанията си.

В дните на пълнолунието, което е на 13-ти септември се съпътствани от пик на събития, новини и  развръзки, които ще касаят точно- партньорски отношения /лични или делови/,  съответно- кой ви дестабилизира, а в по-неприятна форма- мами и манипулира. Ако има някаква нечестно под влияние на пълнолунието- ще изплува на повърхността. Същевременно връзки, които са били здрави и надеждни ще станат още по-здрави и надеждни, успехите до които се доберете до средата на септември  после мога да прорастват дълго през идните месеци  или пък да се движат почти по инерция и да ви носят облаги, да определят вектора ви на развитие през идните около две години и половина.

Ясно е, че трябва да се максимално инициативни още в началото на септември, действайте и ще преуспеете.

Между 15-ти и 20 септември е голяма вероятността да спечелите нещо- то може да е чисто финансово  или под формата на морално удовлетворение. Шансовете за печалби нарастват и през последната десетдневка на септември  обогатяващите за живота ви тенденции продължават да растат.

ВЕЗНИ

През септември може да ви се наложи да вземете някакви определящи решения, които касаят вашите връзки,  договори / писмени или устни/,  всичко това по някакъв начин ще се отразява на вашето местоживеене или пък дом и семейство. До средата на септември вероятно ще проведе те множество разяснителни  разговори, които ще определят вашите решения, съответно- дали да промените средата си на съществуване, кои отношения да са храните  и кои- да оставите зад гърба си, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Голяма част от тенденциите в живота ви към настоящия момент се движат повече по инерция и не ви е лесно да им влияете. Не форсирайте събитията,  по-скоро се движете по път, който е с най-малко съпротивление. Ако нещо трябва да си отиде, значи то е изчерпано като перспектива на развитие- ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Възможно е до средата на септември да сбъднете ваше тайно желание, особено, ако действате в тази посока и не афиширате твърде намеренията си, пазите се от влияния, които могат да объркат вашите планове…

В друг случай- до средата на септември сте в прекрасен период да намалите темпото, да си дадете заслужена почивка, ако това е възможно. Не се претоварвайте, здравето ви е по-уязвимо от обикновено през първата част на периода.

Друга водеща за вас тема е домът, семейството, имуществени казуси или местоживеене. Сега имате уникален шанс да въздействате на тези въпроси или за тях се намира неочакван изход, който ще канализира събитията или евентуално напрежение в този сектор- по оптимално добър за вас начин. Ако е имало неразрешени въпроси- през първата част на септември можете да ги разрешите, действайте още от началото на месеца, когато най-силно се влияе на тенденциите, своеобразни развръзки и получени резултати, важни и определящи новини ще получите в дните на пълнолунието, което е на 13-ти септември.

Между 15-ти и 20-ти септември са възможни трансформации, които да приличат на малко или по-голямо земетресение, образно казано, но то ще е много полезно и ще ви подейства стабилизиращо след това.

След 15-ти септември може да имате чувството че дишате все по-свободно, получавате все по-голяма подкрепа  или самоувереността и инициативността ви започват да се покачват,  тази перспектива ще продължи да расте и през последната десетдневка  на септември  вашата воля, оптимизъм, шансове да насочвате и владеете ситуациите постепенно, но сигурно ще растат стремително нагоре.

СКОРПИОН

През септември месец взаимоотношенията с приятели, колеги и любими хора, включително партньори / лични или делови/ е водеща тема в живота ви. От една страна околните могат да се превръщат в стабилизатор  на живота ви, ще има такива, които силно да ви подкрепят, но от друга страна не е изключено да има и такива, които да действат против интересите ви и да са способни да ви нанеса вреди, включително- чисто материални. Явно една от водещите  задачи за вас особено през първата част на септември трябва да бъде- да изчистите обкръжението си от влияния, които ви действат деструктивно, същевременно периодът е много подходящ да заздравите онези контакти, които ви носят полза или удовлетворение, ще имате достатъчно подсказки, за да си направите съответни изводи в тази посока.

В друг вариант- ескалира необходимостта да се доказват е повече от обикновено в колектив, защото е нараснала конкуренцията, заемате нова позиция или пък се променили средата си на съществуване.

При всички случаи можете и трябва да разчитате на придобити знания, завоюван авторитет, които да демонстрирате и това ще ви помогне да се сдобиете  със своеобразна власт- буквално и в по-общ смисъл. Това, което може да се каже е, че на този етап думите ви имат чуваемост и ще бъдат силен коз за успехите ви. Ако използвате аргументи и факти, целесъобразни доводи, изграждате си стратегия, когато е необходимо и водите преговори, тогава ще укрепите позициите си чрез одобрение и подкрепа, също- можете да включите дългосрочни договори.

Ако нещо не ви харесва в личните взаимоотношения, ескалирали са недоразумения, то чрез дар словото си- ще можете да насочвате и да влияете и на тази сфера от живота си. Въпреки всичко до средата на септември ескалират повишени разходи,  опасност от финансови загуби.

Възползвайте се от новолунието и още през първите дни на септември действайте е в посока, която ще превърти негативните тенденции в полза, така че да премахнете евентуални слаби звена.

В оптимален вариант- разходите са за любими хора и са добре обмислени, също- могат да бъдат полезни инвестиции в ваш бизнес, ако това ви интересува.

Трябва да внимавате до средата на септември чисто материални приоритети  да не застават между вас и близките ви, ако  ескалират подобни недоразумения- разрешете ги чрез диалогичност.

До какво са довели ваши действия и инициативност в внимателно избрана цел можете да разберете в дните около пълнолунието, което е на 13-ти септември.

Между 15 и 20 септември получавате много ценна информация или провеждате разговори, които имат дългосрочно отражение. Събитията се движат повече по инерция  и според онова, което е зададено като перспектива на развитие преди това.

През последната десетдневка на септември вие може да имате усещането, че изтича една житейска програма от приоритети, тя може да обхваща собствените ви интереси, тоест- да промените фокуса си от внимание или пък това засяга професионалната ви реализация, текущи ангажименти… В този процес ще забележите, че ще трябва да трансформирате нещо в линията си на поведение, ще трябва да пренаредите задачите си за изпълнение, при онези ангажименти, които имат бъдеще- ще настъпи своеобразно рестартиране и след внимателно обмисляне. Останалите, които нямат място във вашия живот и са изчерпани- постепенно ще останат в миналото.

Полезно е през последните дни да не се претоварвате, да бъдете по-внимателни към физическото здраве. Все по-силно ще сте  склони да преоценявате всичко ценно за вас, да му предавате нова стойност и така е правилно, ще ви помагат вид прозрения, собствената ви интуиция или скрита информация, до която се добирате.

СТРЕЛЕЦ

До средата на септември може да съществува по-остър и вътрешен конфликт между това, което искате да правите и онова, което се налага, защото е целесъобразно, свързано е с финансовата ви сигурност и благополучие,  репутация- като минимум. Вероятността през това време да се мобилизирате и да подействат е положително на кариерното си развитие или възможности да стабилизирате доходите си или пък, ако е възможно и условията на труд го позволяват- да ги повишите.

В друг вариант- това е период, през който може да се ориентирате към нова реализация, ако настоящата не ви удовлетворява, желанията и очакванията ви са били по-високи или пък- съществува някаква невъзможност за бъдещо развитие следствие на външни и независещи от вас фактори. Ориентирайте се, изградете си стратегия и действайте още в началото на месец септември, когато ще имате шанс най-силно да влияете на тези бъдещи тенденции.

Друга водеща за вас тема може да бъде дома и семейството ви. Съществуват няколко варианта- на първо време между вас и членове на семейството могат да съществуват различия, конфликти или някакви ерозивни процеси, които пропукват и късат връзката ви. В такъв случай- случващото се не е от вчера, но сега ескалира като процес и изисква също- да вземете своевременни мерки. Интуицията ви ще е верен ориентир, може да ви покаже причинно-следствени връзки, които са невидими на пръв поглед.

До средата на септември вие можете и трябва да изчистите евентуални недоразумения. В известен смисъл първата част на септември може да се окаже доста превратна за повечето от вас. Проявяват се важни промени, които засягат социалния ви статус генерално, а той – включва кариерното развитие, но и взаимоотношенията в дома и семейството.

В друг вариант теми, които ви интересуват се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене и взаимопомощ между вас и околните, важни за вас хора… Както казах вече до средата на септември можете най-силно да влияете и да насочвате тези процеси, но е хубаво и препоръчително да бъдете максимално инициативни още през първите дни на месеца, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Между 15 и 20 септември може да получите полупразна награда за всички полагани от вас усилия, може да получите бонус, награда,  морално поощрение. В близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви подкрепят, дават ви интересни идеи, могат да се превърнат в мост към успехите ви, ако се нуждаете от това.

През последната десетдневка на септември вашата социална активност  расте, защото растат и амбициите ви или необходимостта все повече да се доказват е при другите, за да защитите интересите. Дишате по-свободно,  образно казано, расте популярността ви, няма да ви липсва компания  и хора, които да ви подадат ръка, да порадват сърцето ви…

КОЗИРОГ

До средата на септември повечето от вас се интересуват силно от възможността да разчупят границите на възможното, да излязат извън традиционното, причините за това могат да бъдат вашите собствени и повишени  амбиции, но могат да бъдат външни и независещи от вас фактори. Например, налага се да предоговорите делови отношения ,сключени вече договори, да уредите някакви документи. Не е изключено да ви вълнуват и юридически казуси, които трябва да разрешите или това са въпроси с далечни роднини…

В друг случай концентрацията е върху необходимостта да повишите квалификацията си, за да сте по успешни или пък се налагат премествания, пътувания и т.н. Каквото и да е от горе изброеното вие можете силно да му влияете през първите две седмици на септември. Вашата воля и авторитет имат тежест и значение, могат да насочват тенденциите в значима степен. Не е изключено в този процес да се сблъсквате с някакви подводни течения или влияния, които са извън контрола ви. Много често те могат да се отнася до манипулации, измами, действия зад гърба ви. Ако има такива обаче, вие задължително ще можете да ги идентифицирате до средата на септември, ще имате достатъчно енергия и ресурси, за да превъртите тези предизвикателства във ваша полза, и гадене пренебрегвате подсказките, които ви се дават.

При всички случаи е полезно, до средата на септември да се пазите от вид некоректност, да не вярвате на всичко  чудо, в оптимален вариант ще се запознаете и със скрити детайли, които ви влияят и ще можете да ги отстраните  със собствената си настойчивост, решимост, като разчитате на подкрепа от хора, които са стоящи далеч от вас- буквално или в  по-общ смисъл, влиятелни или енергични личности, които ще ви подкрепят, стимулират да се развивате в определена посока.

До какво са довели вашите  действия разбирате с пик от събития и получена информация в дните около пълнолунието, което е на 13-ти септември.

Между 15 и 20 септември могат да ескалират преобразования, които са напълно във ваша полза и следствие на вече положени от вас усилия. Правите все по-силно впечатление, привличате внимание и с по-голяма лекота печелите одобрение и подкрепа.

През последната десетдневка на октомври  ескалират важни процеси, които ще  има отражение върху кариерното ви развитие, обществено положение и т.н.  В повечето случаи тенденциите ще бъдат напълно в ваша полза…

ВОДОЛЕЙ

Повечето от вас са в силно трансформиращ период, налага ли се да направите някакъв избор, който ще определи финансовото ви състояние, стабилност на различни нива. В този процес околните и вие оказват силно влияние, те могат да се превръщат в мост към успехите ви или точно обратното- важни за вас хора или влиятелни личности, дори част от колектива, в който съществувате може да ви подейства дестабилизиращо и да предизвика загуби или необходимост да смените средата си.

В този процес откриват паралелни възможности, допълнителни или обходни пътища, които могат да компенсират, евентуални загуби или пък ще се превръщат в авариен изход на сложни ситуации.

Можете да разчитате на нещо от миналото- хора или обстоятелства отпреди да напомнят за себе си, така че да се възползвате от тях.

Отново като вариант- сега имате шанс да подействат е и да насочвате въпроси, които не са намерили твоето решение и ето че сега такова се оформя.

До средата на септември не е изключена необходимостта активно да взаимодействате с финансови институции- банки, данъчни или застрахователни дружества.

Ако има нещо неразплатено или неуредено, ще се наложи да действате активно в тази посока, за да се справите и да не провлачете някакви негативни тенденции на по-късен етап. Моментът е подходящ да се справяте с наследствени въпроси, да търсите и намирате подкрепа от страна на влиятелни личности, на партньори лични или делови, но не и да задлъжнявате.

До средата на септември вашите разходи може да са значими и над средното ниво, ако са целесъобразни, вероятно всичко е наред, но все пак е полезно да се пазите от измами или вид некоректност, влошени отношения с определени хора, които могат да предизвикат загуби. Още през първите дни на месеца ще имате достатъчно подсказки в тази посока, вземете своевременно мерки, за да се предпазите от вид негативи, за да се възползвате от шансове, които пак така ще съществуват.

Между 15-ти и 20-ти септември може да се възползвате от тайна информация или помощ, която ще ви подейства особено обогатяващо или стабилизиращо. В близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви подкрепят, подават ви ръка, ако се нуждаете от такава. Хора стоящи далеч от вас привличат все по-силно вниманието ви, тенденцията расте и през последната десетдневка на септември може да се налагат пътувания, справяне с юридически казуси, уреждане на документи-  инициативи в тази посока ще ви действат обогатяващо, ще са съпътствани от доза късмет.

РИБИ

До средата на септември могат да ескалират важни събития, които са свързани със социалния ви статус, а той включва- кариерното ви развитие или брачни отношения. Посоката много зависи от зададена вече тенденция, също- доколко възприемате важни за вас хора като полезен коректив, стабилизатор или пък- за вас това са хора, които по-скоро ви дразнят, конкурират, дестабилизират…

Ако става въпрос за професионалната ви реализация- вие ще имате шанс да привлечете  влиятелни или властимащи персони, по-възрастни и авторитетни личности, които да ви подкрепят, така че да превъртите предизвикателства във ваша полза, да стабилизирате позициите си или да отстраните конкуренция, недоброжелатели и т.н.

Но ако става въпрос за личните ви партньорски отношения, тогава- от началото на септември и до средата на този месец вие сте в ключов в период да насочвате тези ваши взаимоотношения в оптимално позитивна за вас посока, да заздравите и стоплите връзката си, стига да искате, разбира се… Тенденциите които ще зададете, после ще ви влияят като фон и през следващите месеци, а може и много по-дълго.

Ако сте сами до средата на септември можете да срещнете любовта, в такъв случай, ако започнете връзка през това време- има голяма вероятност тя да е надеждна и продължителна.

Между 15-ти и 20 септември ескалират показателни събития, които се отнасят точно- до партньорските ви взаимоотношения, също- положение в колектив, ще имате достатъчно подсказки и в посока- възможност за изкачване напред и нагоре по йерархичната стълбичка.

През последната десетдневка на септември водеща за вас тема става финансовото ви благополучие, посоката на развитие ще се определя пряко от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на партньори и влиятелни личности, възникват шансове и по такъв начин да повишите доходите си или да спечелите нещо значимо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>