Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец септември 2020г.

Хороскоп за месец септември 2020г.

ОВЕН

Почти през целия септември вие ще се стремите да  пренареждате  приоритетите си така, че да бъдете максимално ефективни в текущи ангажименти, така че да подейства те позитивно на вашето кариерно развитие, репутация и обществено положение.  Става ясно, че вие може да стигнете много далеч, може да се изкачите по йерархичната стълбичка и да получите оптимално добри резултати, ако разчитате на  ваш натрупан опит и авторитет, в работата си-  шлифоване вашите знания и умения, проявявате перфекционизъм, справяте се с дела, които са рутинни, вероятно не твърде по вкуса ви, но  пък доста важни- за ключови за вас въпроси- социален статус, сигурност и т.н.

Вероятно ще установите, че ако действате импулсивно, ако разчитате само на собствената си пробивна сила, воля и инициативност, тогава  ще се сблъсквате с доста трудности или стена  от препятствия. Звездите по различни начини ще ви принуждават да забавите темпото, проявите, усвоите  повече самодисциплина, да се вглеждате и в малките камъчета, образно казано, които до този момент не сте забелязвали, но явно имат своето значимо отражение.

До 17-ти септември в по-ярки краски ще набелязвате- какво препятства пътя ви към успеха- предимно в чисто професионален аспект, но не само, ако има нещо, което ви разстройва, действа зад гърба ви, то ще бъде по-видно от обикновено. Понякога- това може да бъде собствената ви разсеяност, желание да избягате  от вид рутина.  В други случаи- това може да бъде вашият тонус,  дори здравословно състояние, а  може да бъдат- и действия на хора, които са против собствените  ви интереси.  Каквото и да е- добрата новина е, че вие може да се справите, за това много ще ви помага- собствената ви амбиция, която ще ви дърпа напред и нагоре, това ще бъдат собствените ви качества, които ще демонстрирате  по един хладен и практичен начин и точно тогава- ще успеете да направите пробив в избраното от вас направление.  И така, през септември- вие имате шанс да извоювате по-добри позиции на работното си място, да се изкачите по йерархичната стълбичка, но това няма да се случва даром, следствие на потенциал, практични оценки, вид мобилизация. Ако действате практично, тогава ще постигате набелязаните цели.

Все повече ще установявате, че и „сам войнът е войн“, но се постигат по-добри резултати при сътрудничество, така че до 17 септември вие ще се стремите да привличате по-широка подкрепа чрез вид диалогичност и можете да успеете в значима степен да привлечете подкрепа и одобреие. Ако това не се случи, тогава- от 17 септември и до 23 септември вие може да влезете в по-остри дебати, които да изчистят евентуални различия, а ако това е невъзможно- ще прекратите контакти, които по-скоро имат негативно отражение върху имиджа ви.

През последната десетдневка на октомври все по-важна тема е сътрудничеството, партньорските отношения, на които най-силно ще можете да въздействате. Появяват се хора, които ви подкрепят и повдигат адреналина, ентусиазма ма ви.

Почти през целия месец ще намирате време и да порадвате сърцето си чрез развлечения, хоби, като обръщате повече внимание на любими хора, но през първата част на месеца- това може да ви струва скъпо- буквално и в преносен смисъл.

През последната десетдневка на месеца можете да скрепите важни за вас връзки или да срещнете любовта, ако все още не сте.

 

ТЕЛЕЦ

Септември месец е един от най-подходящите за вас периоди, през който вие можете и трябва да разгърнете вашия потенциал, да демонстрирате на какво сте способни, за да привлечете по-широка подкрепа, за да раздвижите границите на възможното пред себе си.

Ако имате ясна цел, която да преследвате с ентусиазъм, а тя  извира от сърцето ви, тогава вероятността да постигнете желаното ще бъде повече от голяма.

Почти през целия септември вие ще можете да разчитате на доза късмет и сами ще установите това, особено, ако попаднете в по-трудни и изпитващи ситуации. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на близки до сърцето ви хора, това могат да бъдат вашите партньори  или пък пораснали деца, ако имате такива.

През първата част на септември вие  може да разчитате и на вашето семейство, можете да делегирате отговорности с него, можете да подобрите фона си на съществуване, да хармонизирате атмосферата у дома и т.н.  Въпреки добронамереността,  на която ще се радват повечето от вас, самите вие ще изпитвате известно безпокойство, настроението ви може да е бунтарско, не е изключено да ескалира необходимост- да разчупите статуквото…

Не е изключено да изживеете своеобразен  вътрешен бунт, който ще се превърне във проводник на промени в най-близката ви среда, в оптимален вариант- това ще я освежи, обнови, така че да се разтовари известно напрежение, което ескалира по повод и на по-малки различия между вас и членове на вашето семейство… Все пак- трябва да внимавате, така че да не се преминат определени  граници, които ще предизвикат обратен от очаквания резултат.

Водеща тема за повечето от вас през септември  ще бъдат вашите собствени чувства и преживявания, съответно- на кого можете да имате доверие, кого следва да отстраните от пътя си, защото ви разочарова  или действа против интересите или.  Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, Явно ще има личности, които  няма да отговорят на очакванията ви, в поне приятни форма- ще действат зад гърба ви, могат дори да направят бъдещото ви развитие- по-неясно и несигурно.

Добрата новина е обаче, че задължително ще има и такива, които ще ви подкрепят, ще порадват сърцето ви  или ще играят ролята на мост към вашите успехи. Така че един от водещите фактори за просперитета ви, това е внимателно да  преценявате  към кого да се ориентирате и на кого да се доверите. До 17-ти септември  вие можете в значима степен  да насочвате събитията,  ще ви подкрепят хора и обстоятелства.

Между 17-ти и 23-ти септември- ежедневието ви става по-напрегнато, възможно е през това време да се сблъсквате с нови и по-високи изисквания на работното място или пък това са допълнителни ангажименти, които навлизат в ежедневието ви и трябва да отхвърлите.  Вие ще намерите начин, ще се справите,  през последната десетдневка на месеца- все повече нараства необходимостта  да пренареждате приоритетите си по важност, така че да бъдете по-ефективна в делата си или да утвърдите вашите позиции на работното място,  да не позволите да бъдете изместени, напротив- да се  изкачите по йерархичната стълбичка, това ще бъде напълно възможно следствие на дадена подкрепа…

Ако пък нещата не се развиват точно така, както очаквате на работното ви място, тогава ще имате възможност да си намерите нещо по-перспективно през последната десетдневка на месец, ако действате в тази посока…

Почти през целия месец нещо може да тревожи душата ви, такова, което отчитате за извън контрола ви или действащо зад гърба ви, за тези приоритети може да намерите изход- почти от само себе си и като не форсирате събитията, те  може да изискват повече време, но да утихнат, да се разплетат, следствие на постоянството ви и конструктивното ви поведение …

 

БЛИЗНАЦИ

Месец септември вие може да извършите базисни трансформации в живота си, които да се отразят на всички други нива от вашия живот- личен или професионален аспект. Водеща тема ще бъде да осигурите стабилна база, върху която да надградите всичко останало.

Тази стабилна база не  рядко ще се идентифицира с вашия дом и семейство, с приоритети, които се отнасят до местоживеене или недвижимо имущество.

Вие може да въздействате на гореизброените теми по оптимално добър начин до 23-ти септември. През това време вие може да хармонизирате отношенията  с най-близките хора от вашето семейство, в друг случа- може да инвестирате в дома си и да подобрите комфорта си на съществуване.

Отново като вариант-  някой от вас ще предпочетат да намалят темпото, така че да сглобят една цялостна картина и да направят важен избор за бъдещото си развитие или пък- може да се налага да обърнете повече внимание на физическото си здраве.

Каквото и да е, тенденции, които зададете сега- могат да преобразят декорите ви на съществуване- буквално и в по-общ смисъл  и поради тази причина- внимателно трябва да изберете посоката на бъдещото си развитие. Информационният поток е усилен през целия месец  и в повечето случаи- вие ще се радвате на добронамереност, повече разбиране, думите ви ще имат чуваемост. Въпреки всичко през първата част на месеца- вие може да чуете и неща, които ви изненадват. Това могат да бъдат детайли, които не сте забелязвали до този момент, но действат зад гърба ви и влияят на вашите отношения.

В друг случай това е ценна информация- защо и с какво трябва да се обновят вашите връзки, за да се съхранят и т.н.  Колективът, в който съществувате  може да започне да се държи по непредвидимо, дори непоследователно  и тази тенденция в различна степен ще се съхрани през идните около два месеца.

Вие в по-ярки краски ще набелязвате- кой може да предизвика щети в живота ви, буквално и в по-общ смисъл. Тази тема може да се превърне в повод да се доказвате повече пред другите, но ако напрежението  не намери изход, тогава вие може да решите да смените вашата среда  и това ще се отчита и за  благоприятно обстоятелство.

Между  17-ти и 23-ти  септември трябва да пазите интересите си  по-крайно.

През последната десетдневка на месеца все повече ще намирате изход и варианти от всякакви заплетени ситуации, водите конструктивни разговори, срещате по-широка подкрепа, все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви…Можете да укрепите отношенията си или да срещнете любовта, ако все още не сте.

 

РАК

Водещ фокус  за мнозина  ще се оказват взаимоотношенията-  лични или делови. Бъдещите ви перспективи на развитие в значима степен ще зависят от подкрепата, която може да получите от важни за вас хора. Почти през целия септември вашата социална активност ще бъде много висока, вие ще преговаряте за интересите си, ще изказвате мисли и идеи, които действително могат да срещнат одобрение от страна на важни за вас хора и съответна подкрепа.

Така вие ще имате шанс да материализирате вашите желания и колкото сте социално по-активни, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртате всички предизвикателства в полза.

През септември вие съществувате в среда, която е напрегната поради повишена конкуренция  или изисквания спрямо вас самите.  Вероятно ще трябва да си изработите стратегия, как да превъртите тази конкурент или повишени изисквания във ваша полза. На първо време- трябва да на кого се доверявате, с кого бихте влезли в своеобразно съдружие. Много е важно или полезно за вас- да страните от хора, които могат да навредят на репутацията ви или кариерното ви развитие, ако това е невъзможно, тогава на този етап- трябва да заложите на диалогичността, а не на конфронтацията. Хора, които влияят на общественото ви положение ще оказват определящо въздействие за бъдещото ви развитие. Под това влияние от  девети септември и до средата на ноември-  вие може да изпитате известно колебание- по кой път да поемете. В друг случай- ще се налага да се връщате към миналото за да наваксвате с пропуски, евентуално да поправяте грешки, които са се проявили в края на август и началото на септември.   През това време вие ще зададете тенденции или ще вземете важни решения, които бързо ще  наберат скорост през втората част на ноември и през декември.

Да се върнем на септември-  до 17-ти септември чрез вашите комуникативни умения и висока социална активност вие ще имате шанс да привлечете влиятелна опека, можете да заздравите партньорските си отношения или да изчистите евентуални недоразумения, възползвайте се от опеката на звездите през това време.  Семейните раци- ще могат да подобрят обстановката у дома и като инвестират в дома си или пък разчитат на подкрепа от страна на близките си, включително и по чисто финансови въпроси.

Въпреки всичко, трябва да внимавате между 17-ти и 23-ти септември  спорни въпроси относно визията за общ  живот, битови казуси, имотни  или свързани с местоживеене- да не се изострят. Опитайте се да повлияете и насочете тези теми още през първата част на месеца, ще имате такъв шанс. Последната десетдневка  на септември неразрешени казуси  с вашия дом и семейство ще набират все повече скорост, за да им обърнете внимание, същевременно през последната десетдневка на септември-  вие  най- силно ще можете да влияете точно на тях и да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока. През целия септември ще имате възможност да повишите вашите доходи.

До средата на септември обаче, не са изключени внезапни или не планирани разходи, в оптимален вариант това ще бъдат полезни инвестиции, в не толкова подкрепящ случай- трябва да се пазите от хора, които могат да ви нанесат щети. През втората част на септември и особено през последната десетдневка на месец  настъпва своеобразна стабилизация, която ще ви помогне да спечелите нещо значимо  или това ще бъде своеобразна награда  за всички полагани до този момент усилия. Ако условията на труд го позволяват, тогава вие може да получите повишение на доходите  и т.н.

 

ЛЪВ

Водещ фокус за повечето от вас през септември ще бъде повишение на доходите или стабилизиране на материалното състояние.

До 17-ти септември вие действително имате шанс  да подобрите вашето благосъстояние като разчитате на  своя професионализъм, придобит опит и авторитет. Вашата целенасоченост и упоритост в избрано от вас направление задължително ще даде своите позитивни резултати.

Ако това все пак не се случи, тогава между 17-ти и 23-ти септември вие може да скъсате договори, които явно са изчерпани и не отговарят на бъдещите ви перспективи на развитие. В такъв случай през последната десетдневка септември вие ще имате шанс да потърсите нещо ново и по-перспективно за вас.

От шести септември Венера ще транзитира във вашия зодиакален знак и през целия месец ще ви закриля, и и да има някакви предизвикателство по пътя ви, вие ще успявате да ги преодолявате по-лесно чрез симпатии и одобрение, които получавате от страна на околните.

През първата част на септември вие много по-спонтанно ще изразявате вашите чувства, настроения и желания.

Това ваше поведение ще ви представи в обновена светлина, от една страна и по този начин вие ще може да привличате онова, което най-много искате, също- лесно ще се разделяте  с хора и обстоятелства, които не кореспондират с визията ви за бъдещо развитие. Определящо правило е, че по-яростно ще защитавате онова, което наистина цените, ще се чистите  внезапно,  дори изненадващо от друго, което е изгубило своята стойност.

Вие сами може да се превърнете в проводници на тази перспектива, но не е изключено да има и външни провокации в тази посока, които могат да преобразят в социалния ви статус.

В повечето случаи- промените ще бъдат във ваша полза, дори и да се наложи да се наложи да  оставите нещо зад гърба си, то пак ще се отчита за своеобразно обновление, което ще защитава вашите интереси и ще е за ваше добро.

Почти през целия септември изискванията  към вас ще са повишени, а  ежедневието доста напрегнато.

Може да намерите своеобразен изход от това, ако  демонстрирате  висока квалификация или повишавате вашите знания,  разширявате кръга на вашето влияе, включително с хора извън близкото ви обкръжение. Последната десетдневка на септември  вашата социална активност расте, а паралелно с нея- се появяват все повече възможности, интересни идеи и предложения, хора, които ги подкрепят  и на които можете да разчитате. Навлизате в благоприятен период за преговори, разяснителни разговори, чрез които може да постигнете голяма част от вашите мечти. Това е хубаво време за създаване или укрепване на връзки,  делови или романтични…

 

ДЕВА

Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през цялата година, когато ви се дава шанс да насочвате събитията според собствените си желания и амбиции. Въпреки някои трудности, които се провокират от външни фактори, вие имате силата, а  също може да разчитате и на доза късмет, така че да превъртите всички предизвикателства във ваша полза. Вашата инициативност може да бъде в посока да получите лично удовлетворение като се насочите към теми, които най-силно кореспондират с вашия потенциал, точно сега вие може да демонстрирате, разгърнете тези ваши качества, а те да бъдат забелязани и оценени по достойнство.

Мнозина са мобилизирани, фокусирани върху конкретна цел и действително могат да направят пробив в избраното от тях направление. Повечето от вас се явяват като закрилници за хора, които са близки до сърцето им. Вие помагате много на  любими личности и  това има своето отражение. Въпреки всичко, понякога може да ви се струва, че вие повече давате, отколкото получавате. Поради тази причина и по един естествен начин ще ескалират равносметкк, които трябва да защитят вашите интереси. В оптимален вариант-вие обсъждате тези въпроси и стигате до консенсус, изчиствате евентуални недоразумения, дори и  това да е за сметка наизвестни компромиси от ваша страна  или вид инвестиции в близките ви, чисто финансови, но не само.

Хубаво е сега да си  изградите по-дългосрочна стратегия, като балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна, не позволявате да се преминат определени граници и т.н.

Ако това не се случи, тогава може да се въвлечете в конфликти, които ще има дългосрочно отражение, ще започнат да се разплитат едва през ноември, но ще ви оказват влияние до края на годината, а може и повече.  Така че е  препоръчително да се справите  още в началото с предизвикателства, които касаят  общи материални ресурси, съответно- на кого и в каква степен може да разчитате, какво давате, а какво получавате и т.н.

Пазете се чисто материални теми да не застават между вас и любими хора  между 17-ти и 23-ти септември.

В оптимален вариант- през това време изчистват и всички недоразумения  и се предпазвате от загуби, буквално и в по-общ смисъл.

В друг случай- ще отстраните от пътя си онези, които ви нанасят по-скоро щети.

През последната десетдневка на септември  все по-важна тема за вас стават- чисто финансови приоритети, вие  навлизате в период, през който може да повишите благосъстоянието си, а откриете допълнителни или алтернативни източници на печалба, особено ако ги търсите.

Любовта- склонни сте да ревизирате вашите чувства  или ще показвате само една малка част от онова, което действително изпитвате. През първата част на септември  отношенията с любими хора може да са съпътствани от изненади,  ако има скрити процеси, които ви влияят, ще ги идентифицирате.

През втората част на септември – можете да срещнете любовта в лицето на човек, който е твърде различен от нас, налага се да не афиширате връзката си на този етап и т.н.

 

ВЕЗНИ

Голяма част от събитията до 22-ри октомври се движат повече по инерция и според създадени вече тенденции на развитие.

В друг вариант- това е период, през който се налагат равносметки на миналото, така че да направите най правилен избор за бъдещото си развитие, съответно- какво следва да оставите зад гърба си, какво има потенциал да продължи напред и през новата ви лична година, какви алтернативи на развитие се показват пред вас, всичко гореизброено през септември ще бъде особено видно, така че да вземете оптимално правилни решения.

В този процес силно влияние ще ви оказва вашето семейство, отново като вариант- направлението, което изберете по различни поводи ще се отрази и на най-близката ви среда на   съществуване, например- хармонията у дома или това могат да бъдат приоритети свързани със местоживеене, недвижимо имущество и т.н.

До 17 септември вие имате значими шансове да насочвате тези процеси в оптимално позитивна за вас посока и като пред вас се разкриват алтернативи, особено, ако ги търсите и ги обсъждате във вашия дом и семейство. Ако това не се случи, тогава разногласията ще се задълбочат или ще са по-трудно контролируеми от 17 до 23 септември. До девети септември между вас и вашия партньор могат да възникнат някои разногласия, които изискват  да наместите пластовете под краката си чрез базисни преобразувания във връзката ви, защото този фундамент, който създадете после ще ви оказва много дълго влияние, като минимум до края на годината, а може и много по-дълго.  През това време от вас  може да се изисква  да надникнете в по-голяма дълбочина, съответно- какво укрепва вашите връзки, какво може да създава  евентуално напрежение между вас и вашия партньор, така че да вземете съответни мерки  и да превъртите тези предизвикателства в една по-позитивна за вас посока. Това в пълна степен може да се случи, ако гледате в обща цел,  делегирате отговорности с човека до вас, той  се превръща във ваша опора, а не във ваш съперник.  Това което сте създали като тенденция до девети септември ще определи много- какво ще бъде поведението на важни за вас хора, партньори лични или делови  през идните около два месеца. Трябва да имате предвид, че успехите ви на този етап по различни поводи преминават през подкрепата и одобрението от страна на партньори и лични или делови, от страна на енергични персони, които могат да ви подкрепят…

Когато получите тази подкрепа, тогава вие в значима степен ще може да се справите с повишена конкуренция, изисквания към вас  и т.н.

От друга страна- евентуални конфликти и изостряне на някои контакти  ще се превръщат в сериозно предизвикателство, което перманентно ще обърква предварителните ви планове. Имайте предвид това и избягвайте  подобни ситуации. През целия септември вие ще се радвате  на   повече внимание и добронамереност от страна на  околните.

Въпреки всичко, трябва да сте по-внимателни на кого се доверявате, защото до средата на септември другите могат да ви изненадват и то по начин,  който ви нанася щети, предимно финансови, но не само.

Или пък- първата част на септември вие не бива твърде да се доверявате  на определени личности, особено, ако става въпрос за материални ресурси.  Това също може да е период, през който сте решили  да инвестирате повече в себе си, в бъдещето си.

Септември е подходящ и за почивка, да се отдръпнете от текущи ангажименти, да обърнете повече внимание на семейството си, на лични въпроси, които могат да касаят взаимоотношения, понякога и здраве.

На 23 септември Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак и вие все по-силно ще можете да влияете на тенденциите, мнозина ще усетят прилив на енергия, ентусиазъм през последната десетдневка на месеца, вероятно и не без причина, а следствие и на по-широката подкрепа, одобрение, които ще получавате. Популярността ви ще расте през това време и всички цели ще постигате с по-голяма лекота, все ще има на кого да разчитате…

 

СКОРПИОН

Вашата социална активност през септември ще бъде висока, а това ще се превръща в повод да утвърдите позициите си в колектив, вие може да  се превърнете в своеобразен лидер, важен фактор за околните или пък- ще съумеете да откриете подкрепа, която ще има съществено значение за бъдещото ви развитие.

Изглежда, че водеща тема за повечето от вас ще бъде да наложите авторитета си, мнението си, за да се изкачите по йерархичната стълбичка, постигнете целите си или поне, за да не позволите да бъдете изместени, интересите ви подменени и т.н.

Това важи приоритетно за ангажименти, които касаят професионалната ви реализация.

В този сектор от вашия живот и от известно време ескалира напрежение, което трябва да бъде канализирано в оптимално правилна за вас посока, това може да се случи като делегирате отговорности, заложете на диалогичността, така че да избегнете евентуални конфликти на работното си място, в друг случай- повишете знанията си, демонстрирате вашите качества чрез комуникативните си умения, привличате по-широка подкрепа и т.н. Напрежение на работното ви място може да съществува от променени изисквания, висока конкуренция, допълнителни ангажименти. На всичко това може да влияете като оптимален срок  до девети септември. До тази дата  вие трябва да сте си изградили своеобразна стратегия, така че да успеете да се справите с всички предизвикателства.

След 9 септември и до средата на ноември вие ще се движите по-скоро според тенденции които вече сте задали, ще можете да отстранявате евентуално слабости, но едва ли да правите резки завои по пътя на вашето развитие. Имайте го предвид и насочвайте внимателно..

През целия септември  вие имате шанс да се представите в оптимално позитивна  светлина, а това безспорно ще се отрази на вашия имидж и обществено положение.  Въпреки всичко и през първата част септември  вие може да разчитате предимно на себе си, може да ви изглежда през това време, че околните се държат по- непредвидимо, а ваши партньори лични или делови ви изненадват, в по-неприятна форма- действа против интересите ви.

Така че е целесъобразно   да не се облагате твърде много  на хора от близкото ви обкръжение.

През първата част на септември също така  за вас става ясно- какво от вашите отношения трябва да се обнови, промени, освежи, така че те да станат по- здрави, а не  да настъпи своеобразно  отчуждение.

Ще имате достатъчно подсказки, за да анализирате, но въпрос на избор от ваша страна ще бъде  какво ще предпочетете- дали ще решите да си давате повече свобода на този етап с вашия партньор или пък ще решите, че е по-добре да отворите нова страница.

Между 17-ти и 23-ти септември  вашите отношения продължават да се изясняват, като през това време, ако има нещо тайно или ерозивно, действащо зад гърба ви,  то вие ще можете да го идентифицирате и да вземете съответни мерки.

Добирате се до скрита информация, от която да се възползвате.

През последната десетдневка на  септември вие може да сбъднете ваше  съкровено желание, намирате внезапен изход  от заплетени ситуации  или това са алтернативи на развитие, ако ги търсите…

 

СТРЕЛЕЦ

Вие сте  във важен период, който може да има широко отражение върху кариерното ви развитие, репутация, социално положение, което включва и брачни отношения. През целия септември могат да ескалират  събития, които да имат широко отражение върху всичко гореизброено.

Повечето от вас са склонни да  преоценят всичко ценно за себе си и по този начин да изберат една по-целесъобразно посока на развитие, която ще защити интересите им,  ще увенчае с успех всички полагани до този момент усилия.

През септември и предимно до 17 септември- вие имате шанс да повишите доходите си, да спечелите нещо по-значимо, особено, ако целенасочено действате в тази посока.  Точно сега е времето да действате така, че да повишите благосъстоянието си или поне да се предпазите от загуби. Вие ще имате шанс да въздействате на всичко горе описано, може да разчитате на доза късмет, на  зададени вече тенденции, които набират скорост и материализират усилията ви…

Всичко това се случва и следствие на подкрепа одобрение, които можете и трябва да получите.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава може да направите своеобразен завой, да потърсите нещо ново и по-благоприятно за вас и предимно и предимно след 17 септември.

Ежедневието на мнозина е натоварено с доста ангажименти, не е изключено да възникват внезапни, изненадващи и непланирани такива, например- не са изключени принудителни командировки, а в друг случай- работата ви се нуждае от обновление  и в каква посока- разбирате през първата част на септември.

Въпреки шансовете да   повишите вашите доходи,  вашите разходи също могат да бъдат значими.

В оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции в любими хора, партньори или пораснали деца, в собствен бизнес и т.н.

Може да харчите за хоби или развлечения, в такъв случай трябва да сте по-внимателни. Ескалира и една друга предразположеност- да възникнат недоразумения между вас и важни за вас хора  поради чисто финансови въпроси. Или пък сте склонни  да слагате нова и различна стойност  на определени персони и според това дали ви носят повече ползи или пък ви нанася щети в един по-широк смисъл.

Тези равносметки могат да се превърнат в повод да скъсате онези връзки, които ви нанася щети. Полезно е да се пазите и от конфликти, особено около девети септември, които могат да завлекат спорове по чисто материални въпроси до края на годината… И съответните последици.

Вероятно ще е по-добре да заложите на диалогичността или да имате ясно изградена стратегия.

Как се справяте- разбирате в значима степен между 17 и 23 септември, ако този период премине през противопоставяне на интереси- можете да се поздравите!

През последната десетдневка на септември вашата социална активност расте, а паралелно с нея  и шансовете да откриете все по-широка подкрепа и одобрение, да се сдобиете с популярност.  Ако имате любовна връзка,  то през последната десетдневка  на  месеца ще можете да я оздравите,  да прекарате приятно,  включително като пътувате или по друг начин, който ще освежи чувствата ви.

Ако сте сами- ще можете да срещнете любовта или  стар партньор  от миналото може да напомни за себе си.

 

КОЗИРОГ

През септември вие имате шанс да разчупите границите на възможното пред себе си като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото си обкръжение, сключите дългосрочни договори или пък пътувате…

Това е месец, през който притежавате и доза късмет, вашите начинания се реализират по-лесно, особено до 17-ти септември,  възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите през това време.

Въпреки шансовете ви за изкачване напред и нагоре по йерархичната стълбичка, в душата на мнозина може да тлее известно безпокойство. То може да е свързано с приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене, отношения в семейството, битовизми, това са все въпроси, за които още не сте открили отговор и решение.

До девети септември е подходящо вие да изберете посоката на бъдещото си развитие, вид стратегия, която ще има отражение поне през следващите два месеца, а може и по-дълго, да кажем до края на годината…

След 9 септември- вие навлизате в период, който е по-скоро подходящ да попълните евентуални пропуски и грешки, които пак така касаят най-близката ви среда на съществуване, но са  се оформили в миналото и сега трябва да наваксате с тях, да ги поправите и т.н. В друг случай това е време вие ще бъдете по-ангажирани с дела, които се отнасят до ремонти, комфорт на съществуване, благоденствие у дома.

Ако се въоръжите с повече търпение всичко ще се нареди поетапно, понякога и от само себе си…

Не са изключени някои различия относно кариерното ви развитие, визията ви за бъдещо развитие с хора, които ви влияят.

Особено видно ще бъде това между  17-ти и 23-ти септември,  когато е препоръчително да избягвате конфликти  или се налага да страните от хора способни да подменят желанията ви, интересите ви и т.н.

През последната десетдневка  на септември все по-важна тема за вас е кариерното развитие, обществено положение, репутация. навлизате в период, когато силно можете да им повлияете, имате шанс да се издигнете или постигнете успехи, резултати с широко, дълготрайно отражение…

 

ВОДОЛЕЙ

Септември месец е трансформиращ за вас, това е период, през който вие си правите равносметки- до какво са довели ваши минали действия, те удовлетворяват ли ви или се налага да направите рязък завой. Мнозина ще имат усещането, че се намират на прага на житейски кръстопът и на практика ще бъде точно така.

Добрата новина е, че ако търсите алтернативи на развитие, тогава може да ги намерите по един неочакван начин, но като разчитате на подкрепата, сътрудничество, взаимодействие с хора, които ще ви подадат ръка и могат да въздействат за по-доброто ви положение, материални облаги и т.н.

През септември  вие действително може да повишите доходите си, можете да откриете алтернативни източници за печалба, паралелни или нерегламентирани и като разчитате на помощ от страна на определени личности, които ви подават ръка, превръщат се в мост към собствените ви успехи.

Същевременно почти през целия септември вие може да водите напрегнати разговори, преговори,  не е изключено да съществува някаква информация, която отчитате за действаща  извън контрола ви или зад гърба ви…

Това, което се изисква от вас на този етап е да се придържате към вид истина, да избягвате манипулации, подвеждане, ситуации, в които ще подменят интересите ви. Това е възможно да се случи на здрава и принципна основа при общуването, която ще изключи всички останали и негативни елементи.  След девети септември остротата на някои спорове спада, защото вие размисляте и променяте тактиката си или пък- отсрещната страна започва да се държи по такъв начин.

Случващото се около девети септември е показателно за средата ви на съществуване, за важни за вас връзки, за договори и т.н. То може да се превърне във водеща тема или фон поне до средата на ноември. Хубаво е през това време да избягвате конфликти, да се опитате да стигнете до вид съгласие и договорки.

Ако това не е възможно ,тогава ще преобразите средата си на съществуване като се преместите, скъсате някой отношения, промените подхода си, гледната си точка и т.н.

През  целия септември ще се радвате на повече добронамереност и разбиране от страна на вашите партньори лични или делови.

Същевременно през първата част от месеца  могат да възникнат ситуации, които са изненадващи и показват- как трябва да освежите и обновите вашите сърдечни връзки. През последната десетдневка на октомври  вие все повече ще се чувствате в свои води,  все по-лесно ще се справяте с някой предизвикателства, получавате по-широка подкрепа, можете да разчупите границите на възможното  чрез премествания, ако пътувате, ако разширите влиянието си, привлечете на ваша страна вид опека от власт-имащи персони или такива,  които могат да допринесат за благосъстоянието ви.

През последната десетдневка на септември пътувания, премествания, демонстрация на висока квалификация се превръщат в повод за множество успехи, постигане на желанията ви. Можете да оздравите партньорските си отношения или да създадете такива…

 

РИБИ

През септември вашата популярност расте, вие имате шанс да привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни личности, съответно да заемете по-престижни позиции в колектив, да  утвърдите авторитета си и т.н.

До 17 септември вие можете да укрепите  партньорските си отношения, лични или делови, да ги насочите в една по-позитивна за вас посока, а  тенденциите, които ще зададете  ще ви влияят поне през идното полугодие. И така, полезно е съзнателно да се възползвате от  тази опека на звездите, въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви.

Въпреки всичко, не е изключено да има и личности, които могат да застават на пътя ви към успеха, чисто финансов, но не само. Вие ще имате достатъчно подсказки- на кого можете да разчитате и кой ги носи предимно щети.

В друг случай повишените разходи могат да бъдат за любими хора или пък в хоби. Бъдете по-внимателни по тези въпроси приходи- разходи, отстранете от пътя си влияния, които са проводник на загуби. Препоръчително е около девети септември да не поемате никакви рискове, които касаят материалното ви положение.

Същевременно тогава са възможни събития, които да имат по-дългосрочно отражение.  Например- вие може да преосмислите източниците си за доходи или пък ще редуцирате вашите харчове, а може и да отстраните от пътя си лица, които имат негативен ефект върху благоденствието ви.

От девети септември и до средата на ноември вие ще имате време да преосмислите тези приоритети / приходи- разходи/, да попълните евентуални пропуски и грешки, така че от втората част на ноември и до края на годината  да  извоювате успехи, да намерите източници на доходи или да попълните пробойни, които ще повлияят в позитивна посока благосъстоянието ви през следващите около 2 години и половина…

Почти през целия септември  вие ще се радвате на повече късмет,  буквално в ежедневието.

Но през първата част на септември  вашите предварителни планове перманентно и внезапно могат да се променят  според получена информация, предложения или нови изисквания към вас.  Колкото сте по-адаптивни, отговаряте на нови изисквания на работното ви място,  променяте се, толкова повече ще нарастват шансовете  вие да извличате полза от тези ситуации.

През последната десетдневка на септември  всички ваши усилия могат да се увенчаят с успех, така че вие да спечелите нещо- повишение на доходите, бонус, важна подкрепа  или морално удовлетворение…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *