Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец февруари 2018г.

Хороскоп за месец февруари 2018г.

360849 ОВЕН

Социална  активност през целият февруари ще расте, околните в лицето на приятели, колеги ще са повод за много интересни предложения, изненади, голяма част от тях ще бъдат приятни, особено до средата на февруари.  Все пак ще има и такива, които ще се опитат да сложат прът в колелата ви, а в по неприятна форма- буквално могат да предизвикат загуби.  Изглежда, че основна задача през февруари за вас ще бъде да направите своеобразна чистка на най-близкото си обкръжение,  съответно да отстраните онези,  които ви действат деструктивно, в един по-широк смисъл на думата.  Съответно те ще отворят място за други,  които ще се отчитат за „неслучайни“ и   ще имат много позитивно въздействие  върху общественото ви положение,  професионалната ви реализация,  постигане на вашите мечти и желания.

Новолунието, което е на 14 и 15 февруари,  е свързано  и с частично слънчево затъмнение,  то усилва посланието на звездите,  че вие се намирате в ключов период  относно вашите позиции в колектив.

През месец февруари  вие можете да вземете нови и по-престижни позиции,  а може и генерално да смените средата си на съществуване.  До 10-ти февруари можете да се възползвате  от натрупана енергия на минали събития,  които се възвръщат към вас  под формата на креативни предложения от страна на другите- общо.  Въпрос на избор е дали ще ги приемете или не.  Колкото сте социално по-активни и инициативни през февруари,  толкова повече шансове ще се разкрива пред вас.

През целия месец февруари ще получавате мощна енергийна подкрепа от Марс в Стрелец.  Той ще отключи  доза късмет във вашите начинания,  ще ви надари с шансове да излезете извън границите на познатото,  буквално и като пътувате  или като общувате с хора извън близкото ви обкръжение.   Може да сте по-склонни от всякога да експериментирате,  да поемате повече рискове,  въодушевлението  ще обземе мнозина,  ще раздуха допълнително  огнения ви и състезателен характер,  благодарение на който ще можете да стигнете доста далеч към своите мечти.

Все пак между 10-ти  и 23 февруари е препоръчително да се пазите от подвеждане и удари под кръста.  Прекалено големите ви очаквания могат да ви блъскат в препятствия,  които трудно идентифицирате,  но в крайна сметка водят до разочарования или загуби.  В оптимален случай разбирате за някаква тайна и  успявате да се предпазите от нечестно поведение.   Към края на февруари сте склонни да преосмислите своите чувства, всичко ценно за вас.  Усилва се тенденцията или необходимостта да оставите зад гърба си онова, което повече препятства успехите и усещането ви за щастие, отколкото обратното.

ТЕЛЕЦ

Февруари е ключов месец за социалния статус,  който се отнася до кариерното ви развитие  или пък брачни взаимоотношения.  Независимо дали става въпрос за едното или другото,  той е като качени съдове за одобрението, което можете и трябва да получите от страна на околните  или партньори лични или делови.

До 10-ти февруари  вие действате така,  че се представяте в различна светлина,  която може да е повод за неочаквани и доста съблазнителни предложения,  алтернативи, които могат да сбъднат тайно желание.  Същевременно вие сте склонни да действате доста свободолюбиво или бих казала по начин,  който е трудно контролируем.  Тенденцията може да предизвика някои недоразумения с важни за вас хора.  Последиците могат да бъдат различни,  може да ви се наложи  да промените нещо кардинално в  общественото си положение-  като смените работата си,  следствие на съвети или провокации от страна на другите.  Друг вариант-  предприемате стъпки,  които променят брачните ви отношения.  Ако сте обвързани,  тогава може да надградите връзката си  с някакъв нов и дългосрочен проект.  Той може да засяга вашия дом, семейство,  условия на съществуване,  дори среда,  например-  може да обсъждате идеи за преместване,  ако не веднага,  то по-далечна перспектива.  Все пак,  през февруари вие имате значими шансове да въздействате на бъдещите перспективи,  а до средата на февруари  можете да се възползвате от вече зададена енергия на събитията,  която да ви отведе далеч  и там където искате,  стига предварително  да сте напълно наясно-  къде действително искате да пристигнете.

Ако сте обвързани не е изключено също така да ескалират недоразумения,  които могат да прераснат по сериозни разногласия и дори да предизвикат разрив,  развод,  в такъв случай-  февруари ще ви покаже много ярки краски-  дали натрупаните недоразумения са преодолими или точно обратното.

След десети февруари вашата покровителка Венера навлиза в Риби.  От този сектор тя ще ви направи по емоционална, но и интуитивни, прозорливи, но и уязвими.  От 15-ти февруари  и до края на месеца следва да се пазите  от внушения манипулации  и измами,  които пряко ще рефлектират върху джоба ви.  Това е период,  през който ще разберете, на кои приятели и колеги можете да разчитате,  съответно не. Парите буквално могат да изтекат между пръстите ви,  ако се предоверявате,  внимавайте!

През последната десетдневка на февруари,  вие подчертано зависите от подкрепата на околните.  Социалната активност расте  и така е правилно….

БЛИЗНАЦИ

До 15-ти февруари повечето от вас са обсебени от въпроси и приоритети,  които са свързани по-далечни перспективи за развитие.  Причините за това могат да бъдат нови условия на съществуване,  изисквания поставени от влиятелни  личности, включително и такива, които са извън близкото ви обкръжение,  това също могат да бъдат далечни роднини. Каквото и да е, обединяващото правила е,  че изискванията към вас растат,  вероятно ежедневието ви е доста натоварено.   От вас може да се изисква подчертано да балансирате  между лични и служебни приоритети.  Липсата на баланс може да направи ангажиментите ви по-неефективни, бих казала разпилени  в различни посоки.  Изглежда, че за вас от водещо значение ще бъде действително да пренаредите приоритетите си, така че да бъдете максимално успешни.  До 10-ти февруари Вие сте съпътствани от доза късмет, който може да ви даде шанс да стигнете по-далеч, отколкото сте очаквали и то по един неочакван начин, под формата на предложения от приятели, колеги и т.н.

На 14-ти и 15-ти февруари сме под влияние на Новолуние, което е съпътствано от частично Слънчево затъмнение,  а това означава,  че всичко гореспоменато, също- идеи за пътувания, обучение, преквалификация, юридически казуси, далечни роднини-  са способни да преобразят начина ви на живот.

Предвид затъмненията следва да не форсирате събитията, аз се налага по-скоро да следвате техния ход и да реагирате според текущите възможности и предизвикателства.

Информационния поток за целия февруари е много наситен. Не изключено теми от миналото отново да напомнят за себе си.  Те ще изискват сега да проявите някакъв различен подход от настоящия, така че да се справите с предизвикателствата.  Те могат да включват спорове около морални или правни казуси.  От 10-ти февруари от близкото обкръжение се появява енергична личност или хора,  които в оптимален вариант ви подтикват да сте максимално концентрирани, инициативни определена посока, но засягаща генерално социалния ви статус.  От средата на февруари и до края на месеца може да имате усещането, че околните са твърде взискателни или не толерантни към вас. През това време вие може да попаднете в конфликтни ситуации, но следва да имате предвид,  че силата при пряка конфронтация  не е на ваша страна.  Ако искате да имате успехи или да избегнете по-сериозни и неприятни последици е препоръчително да заложите повече на дипломатичността, да се стремите да се обединявате енергични персони, а не да се противопоставяте с тях.   Въпреки всичко между 10-ти и 23 февруари вие няма да бъдете автоматично предпазени от недоразумения и дори удари под кръста от лица, които са способни действително да повлияят мениджъри като минимум. Ако успеете да съхраните добрите си партньорски отношения лични и делови до 20-ти февруари, това ще означава, че сте успели да преодолеете едно голямо предизвикателство.  Не е изключено да ескалират тайни процеси, такива, на които не сте обръщали внимание, но действат ерозивно…

От 20-ти до 30-ти февруари събитията  много тясно зависят от посоката, която сте задали преди това.  Вашето кариерно развитие, обществено положение, брачни отношения могат да се превъртят рязко в съвсем различна посока и да ви поставят в обновена обстановка,   а каква ще е тя,  припомням-  зависи силно от околните,  от близкото ви обкръжение,  от онези,  които сте в тясно взаимодействие и зависите по някакъв начин. Така че насочвайте.

РАК

Лайтмотив за февруари е вашето материално състояние. До 15-ти февруари не са изключени разходи над средното ниво, които в оптимален случай ще бъдат свързани с принудителни инвестиции в любими хора, да кажем- това могат да бъдат ваши партньори, деца, а в друг случай вие решавате да влагате повече средства в хоби, което може да се превърне в работа и частна инициатива… Същевременно, препоръчително е през това време да се пазите от необмислени и нецелесъобразни разходи,  също- по възможност да не задлъжнявате  на този етап, да не теглите кредити или поне те да не са свързани с прекалено големи рискове, да не давате пари назаем и т.н.

Материалното ви положение почти през целия февруари зависи силно от подкрепата, която можете да получите от ваши партньори лични или делови. Изглежда, че пътят ви към успехите- преминава пряко  през вид одобрение, подкрепа, а вие на първо време трябва да се концентрирате върху възможността да ги получите. Тогава може да  се оформят внезапни нови възможности, предложения, способни да преобразят начина ви на съществуване. Дали ще приемете или не е въпрос на избор, но при всички случаи може да туширате напрежение, което е ескалирало  през последните месеци, сега и предимно до 10-ти февруари се открива своеобразен изход.

На 15-ти и 16-ти февруари сме под влияние на слънчево затъмнение. То може да се окаже кръгълен камък,  след който се трансформира онова, което имате. Както казах вече, имате шансове да преумножите нещо ценно за вас,  но дали ще се получи ще се определи от близкото ми обкръжение.

Втората част на месеца ежедневието ви става все по натоварено. Причините могат да бъдат продиктувани от високите ви амбиции, а може да са следствие на външни и независещи от вас обстоятелства. Например, може да се наложи да повишите своите знания, квалификация, за да отговорите на нови изисквания от страна на власт имащи. Понякога промените може да са свързани принудителни пътувания, ангажименти към хора които са извън близкото ви обкръжение, включително далечни роднини…

През последната десетдневка на февруари подобни въпроси и горе споменати казуси, буквално могат да ви изведат от равновесие или силно ще ви озадачат. Налага се да излезете извън границите на познатото, да опитате нещо ново и нетрадиционно, дори да общувате с повече хора, които ще помогнат да се измъквате от сложни и заплитащи се ситуации.

Някои Раци могат да се въвлекат съдебни процеси и в този случай  е добре да бъдат по-внимателни за измами, подробности, които дори и дребни са способни да  предизвикат негативен ефект.

В оптимален случай- разширявате хоризонтите пред вас като не се страхувате да оставите нещо зад гърба си и се устремявате към ново и непознато- предимно в професионалната реализация, но не само.

През втората част на февруари е полезно да сте по-внимателни към здравето си!

ЛЪВ

Водеща тема за вас през февруари са вашите партньорски отношения лични и делови. Фонът който ще зададете във връзките си през февруари ще ви влияе дълго, през цялата  2018-та година, а може и повече. До 15-ти февруари партньорските ви отношения силно се влияят от домашни, битови казуси. Те може да са съпътствани от повишени разходи или недоразумения на тема-  кой за какво да разходва материалните блага у дома и т.н. Въпросите може да са свързани необходимост от преместване, разрешаване на имотни казуси, благоустройство, които да внесат напрежение между вас и близките ви. Имате шанс да разсеете  недоразуменията  чрез разговори, а понякога внезапни, но освежаващи пътувания. Ако решите да пътувате до 10-ти февруари, то  те ще бъдат съпътствани от доста интересни преживявания, а някой от вас  могат да срещнат любовта, ако все още са сами.

Слънчевото затъмнение на 15-ти и 16-ти февруари може да се превърне своеобразно ново начало точно за партньорските ви отношения. Възползвайте се от новолунието и се опитайте да ги насочвате оптимално подходяща за вас посока. Ако все пак това е невъзможно и през следващите две седмици ескалират по-скоро недоразумения, това ще е ясен знак, че се налагат по- кардинални трансформации в начина ви на общуване, в краен случай и раздяла… Припомням, че затъмненията действат подобно на стрелочник, който ни прехвърля на нови релси на развитие,  а при вас конкретно-  тенденцията се  отнася  до вашите взаимоотношения. Ако  тръгнете в различни посоки с човека до вас, вероятно така е трябвало да стане, за да може Съдбата после да ви срещне вашата половинка и предопределеност.

Ако съществуват недоразумения между вас и настоящия ви партньор, то те ще ескалират през втората част на февруари. Ако  са налице тайни, вид некоректност, ерозивни процеси, то те ще станат особено видни през последната десетденка на февруари.

Внимавайте през последните дни на февруари чисто материални приоритети да не застанат между вас любимите ви хора.

ДЕВА

Ежедневието ви е доста напрегнато почти през целия февруари. Това е месецът, през който се налага да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете максимално успешни на работното място, но без това да рефлектира върху физическото ви състояние или взаимоотношения с колеги, близки, роднини. През февруари е възможно да се появят хора, които се опитват да ви подведат или да ви изместят. Почти през целия февруари информационният поток е много усилен, изненадва ви, възможно е да промените мнението си за някои лица, които не са отговорили на очакванията ви или откровено са ви подвели.

До 15-ти януари и в по-ярки краски разбирате- на кого можете да разчитате и  кой ви  носи повече разочарование.

До 15-ти февруари възникват внезапни предложения, които могат да повишат доходите ви, благодарение на собствената ви инициативност или подкрепа от влиятелни личности. До 15-ти февруари можете да заемете нова или по-висока длъжност, следствие на вече положени от вас усилия. На 15-ти и 16-ти февруари сме под влияние  на Слънчево затъмнение, което може да се превърне превратна точка за професионалната ви реализация. Слънчевото затъмнение е съпътствано от Новолуние, което символизира ново начало. На този етап обаче не е препоръчително да форсирате събитията, а по-скоро да следвате техния ход. Хубаво е да се движите по направление с най-малко съпротивление  и така вероятно ще попаднете на място, което най-много ви подхожда, дори може да има оздравителен ефект.

През втората част на февруари не са изключени недоразумения с вашата половинка, отнасящи се предимно до приходи и разходи, може да е различно мнение относно възпитание на деца, идеи за инвестиции в хоби, вариантите са много, но ако има някакви различия между вас и половинката ви, то те ще ескалират през последната десетдневка на месеца, хубаво е да бъдете максимално диалогични, да не губите целите си от поглед, защото както знаем, трансформации предизвикани по време на затъмнение, после са трудно отменяеми…

През втората част на февруари  се натяга силно напрежение в дома ви, което в оптимален вариант може да е свързано необходим ремонт. Но не е изключено да са дълго трупани недоразумения, които сега се проявяват и ако  преминат определени граници ще се превърна във война- образно казано. Внимавайте, не се конфронтирайте с близките си, канализирате тази енергия в нещо позитивно- благоустройство, инвестиции,  които ще подобрят фона на съществуване. Все пак, ако през втората част на февруари позволите мнението на другите да надделеят над вашето, то после трудно ще промените зададените тенденции…

ВЕЗНИ

Почти през целия февруари вие сте склонни да преследвате смело мечтите си, занимават ви въпроси, които са свързани с любими хора, творчески проекти, хоби, което обсебва вниманието ви, разнообразява ежедневието ви, а може да се превърне и във ваша реализация. Звездите силно ви подкрепят, притежавате доза късмет. До 10-ти февруари можете да разчитате на внезапна, неочаквана подкрепа от страна на влиятелни личности или пък ваши партньори, лични или делови. Ако сте сами, можете да откриете любовта  или флирт бързо да прерасне романтична връзка.

До средата на февруари трябва да се пазите от повишени или необмислени харчове. Оптимален случай- инвестирате в близки и любими хора, разнообразявате с тях дните си, а това допринася за чувството ви на щастие. Слънчево затъмнение, което е на 15-ти февруари ще засегне хора близки до сърцето ви.  Слънчевото  затъмнение е съпътствано от Новолуние,  което символизира ново начало. Това ново начало може да символизира обновени важни за вас връзки, нови чувства, които ви обземат. Не е препоръчително да форсирате събитията, а да се движите по посока на най-малкото съпротивление. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако възникнат разочарования, това ще явен признак,  че или трябва да смените нещо кардинално в линията си на поведение  или пък се налага да смените средата си,  може би да се освободите от личности, които ви носят повече разочарование, отколкото удовлетворение.

През втората част на месеца все по-актуална става темата за вашата професионална реализация. Склонни сте да се борите безкомпромисно за вашите интереси,  тенденцията може да ви въвлече в словесни войни, ако все пак не успеете да се преборите с вид различия и неудовлетвореност, тогава вероятно и през последната десетдневка на февруари може да решите да смените своето работно място. В друг случай ежедневието ви става все по-напрегнат, изпълнено с допълнителни ангажименти, извън обичайното. Активно водите преговори, разяснителни  разговори и така е правилно. Това е прекрасно време да се да се разделите с онова, което ви натоварва, но не отговаря на собствените ви желания и очаквания, особено в професионалната реализация.

Втората част на февруари  могат да се разрешат казуси, които засягат дом, семейство, недвижимо имущество. Дълго трупани неуредици в този сектор, може да са повод за решения, които ще вземете и пак така ще имат  дългосрочно отражение.

СКОРПИОН

През първата част на февруари вие ще положите много усилия, за да подобрите средата си на съществуване. Тенденцията може да е свързана с преки инвестиции в дом, семейство и роднини.  Това е прекрасен период да хармонизирате близките  си взаимоотношения, да подобрите атмосферата у дома. Същевременно през първата десетдневка на февруари не бива да позволявате чисто материални въпроси  да застават между вас и любими хора.

Слънчевото затъмнение, което е на 15-ти февруари, допълнително  ще усили изискванията да се промени нещо  във вашия дом. Вие може да насочвате в пълна степен, ако откриете слаби звена- да ги отстранявате своевременно. Теми отнасящи се до дома и семейството ви са толкова значими, че могат да се отразят на социалния ви статус или имидж като минимум.

През втората част на февруари ставате все по емоционални, може да изпитате някой съмнения относно вашата привързаност. Склонни сте да преоценявате всичко ценно за вас и да му придавате нова стойност. Не ви е лесно да се концентрирате върху текущи дела, освен, ако те не са свързани с творчески проекти или не ви се дава известна доза свобода на действие. Разходите ви нарастват  и в оптимален вариант са свързани с инвестиции в любими хора- деца, партньори, в друг случай- бизнес проект, които може да се превърне във ваша работа, хоби, което гълта голяма част от времето ви…

През втората част на февруари вероятно ще трябва да направите важен избор, който ще се отрази пряко на онова което имате- може да се отнася до недвижимо имущество, източници на доходи, кариерно развитие… В този процес ключова роля ще играят отново вашите близки- роднини, партньори, близки до сърцето ви лица…

СТРЕЛЕЦ

През февруари информационният поток около вас е много усилен. До 10-ти февруари получавате интересни новини, предложения, които могат да ви изненадат, да докосна сърцето ви. Те са свързани предимно с любимите хора- партньори, деца, а понякога нещо, което силно желаете и се отнася до вашата творческа изява, реализация, популярност.  Същевременно не е изключено да узнаете някаква тайна, обсъждат се въпроси които са трупани дълго време и могат да променят мнението ви по ключови въпроси, отнасящи се за вашето бъдещо развитие.

Може да се откажете от едни идеи, които вече не ви изглеждат толкова примамливи, за сметка на други  и по-обнадеждаващи.

Слънчевото затъмнение, което е на 15-ти 16-ти февруари, може да ви донесе новини, да предизвика разяснителни разговори, които да променят коренно начина по който възприемате обикалящата действителност. Променяте  линията на поведение, а това се отразява на вашите контакти и обществено положение. Почти през целия февруари Марс ви зарежда с много сили и енергия.  Но влиянието на тази планета може да бъде и двуяко. Ако не канализирате този огнен заряд в подходяща посока, обогатяваща цел,  тогава може да се превърти в нервно напрежение.

През втората част на февруари мнозина ще почувстват вид нетърпение, ще желаят да прекарват повече време навън. Теми които се отнася до дом и семейства ще ги натоварват повече от обикновено. Ако преминете определени граници на добрия тон, тогава през последната десетдневка на февруари може да се стигне до сериозен разрив с близки, роднини, брачен партньор.   Ваш е изборът как ще подходите в подобна ситуация, но възможност да изчистите недоразуменията ще съществуват, освен това трябва да имате предвид, че стабилността на материалното ви положение зависи пряко или в значима степен- точно от вашето семейство. В друг случай финансови затруднения могат да бъдат разрешени пак благодарение и на подкрепа от близки, роднини, брачен партньор…Също- шанс да намерите изход за имотни казуси, место-живеене и т.н.

КОЗИРОГ

През първата десетдневка на февруари особено остро стоят въпроси, които се отнасят до вашето материално състояние. Причината за това могат да бъдат нараснали разходи или пък дестабилизация на онова, което имате от близкото ви обкръжение. Възможно е претенциите към вас да са нараснали или да се окаже, че околните, поне част от тях, ви носят повече загуби, отколкото ползи. Пазете се от “уж” доброжелатели. Същевременно до 10-ти февруари възникват благоприятни условия за изход от сложни ситуации трупани дълго време и касаещи вашият дом, семейство, имотни казуси. Все пак от вас зависи да усилите позитивите и да се опитате да  елиминирате негативите като действате решително, но не прекалено рисково, особено, когато всичко гореспоменато е свързано и с чужди ресурси- на партньори, но също- подкрепа от влиятелни личности, наследства, а понякога взаимодействие с официални структури, като например- банки, данъчни и др.

Слънчевото затъмнение, което е на 15-ти януари  засяга онова, което имате-общо, а в частност-  финансови потоци, недвижимо имущество и т.н. Слънчевото затъмнение е съпътствано от новолуние, следва да се възползвате от него като се опитате да поставите своеобразно ново начало в този сектор, но се възползвате от попътни ветрове, а не се движите срещу течението, обединявате усилията си и се съюзявате с добре подбрани хора.

Почти през целия февруари сте под „обстрела“ на лица или обстоятелства, които ви действат деструктивно, може да ги отчитате за извън контрола си или са натрупани във времето негативи. Заедно с тях и до средата на март- нещо, което ви дестабилизира, напряга- ще излезе окончателно от живота ви. Почти през целия февруари, но подчертано през последната десетдневка на месеца, вие сте склонни да влизате словесни войни, вероятно и не без причина, а като отговор на провокации отвън. Информационният поток е много усилен, в този процес вие ще се борите за своите права и интереси, ще имате шанс да утвърдите авторитета си, като заложите на вече натрупан опит, придобити знания и умения, също- действате по-крайно, бих казала безкомпромисно. Сатурн вече е във вашия зодиакален знак, той ще изисква от вас да създадете нов фундамент от бъдещи перспективи на развитие, на този етап и през февруари, това ще е напълно възможно и ще има положителен ефект, ако сте социално активни, преговаряте, срещате се с повече хора, аргументирано демонстрирате своята правота, теза и така постигате намеренията, желанията си…

През последната десетдневка стигате до важни договорки, чувате новини или вземате решения, сключвате контракти, които ще се отразят и на идните месеци…

Ако сте сами- можете да срещнете любовта на път или това да е любов от пръв поглед…

ВОДОЛЕЙ

Месецът на Водолей традиционно за вас е ключов, защото през това време вие градите енергийна програма за цялата 1 година напред. През месец февруари 2018г., онова което посеете, може да има още по- големи последици, осезаеми и дълготрайни, предвид затъмненията, които обхващат Водолей. Затъмненията акцентира върху вашите партньорски отношения, лични или делови. Изминалото лунно затъмнение, трябва да ви е показал всички силни и слаби страни във вашите връзки. Сега и по време на Новолунието, което е на 15-ти февруари- вие имате шанс за своеобразен рестарт, ново начало във вашите взаимоотношения. Част от тях ще можете да насочвате, но други ще се развиват според зададени вече тенденции. Ако някой е на път да напусне живота ви, вероятно е за ваше добро, защото няма място там и ще отвори място на нещо по-перспективно… До средата на февруари вашите амбиции са много големи, част от тях са продиктувани от нови възможности, които се очертават пред вас като предложения, варианти за развитие, така че да разчупите статуквото и да излезете от своеобразен кръговрат на неудовлетвореност.  Не е изключено част от трансформациите да не са следствие на ваши желания, а по принуда  и според външни обстоятелства.

До средата на февруари в особено ярки краски се очертават всички позитиви, но и негативи, които пряко влияят на социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, а като минимум имидж. През февруари те се трансформират в някаква степен, и тя зависи от индивидуалния хороскоп, но при всички случаи се налага някаква корекция, която изисква да продължите напред, защото никой и нищо не е вечно…

Помислете, насочвайте сами, за да не „вървите“ след последиците.

До 10-ти февруари възникват много интересни предложения, не са изключени приятни изненади.  Изказът ви през това време  е доста убедителен и вие можете да привлечете на своя страна  благодетел, да срещнете любовта, да изчистите евентуални недоразумения с любими хора, можете да сключите трудов договор, ако това ви интересува.

През втората част на февруари все по-актуални стават теми, които са свързани с вашето материално състояние. Вероятно ще полагате много усилия, за да стабилизирате доходите си и въпреки всичко разходите ще доминират. В друг случай може да бъдете въвлечени повишена конкуренция, конфликти на работното ви място, които пак така ще имат негативно отражение върху джоба ви.  Също- тенденцията може да се свърже с конкретна личност, която трябва да идентифицирате и да отстраните от пътя си. Оптимален вариант- харчовете са за удоволствие, развлечения, приятели и т.н.  Каквото и да е, появяват се шансове, да попълните пробойните с допълнителни приходи  или помощ от лица, които са извън близкото ви обкръжение. Това също може да са алтернативни и нерегламентирани доходи, които в някои случаи могат да се превърнат паралелен и стабилен доходоносен бизнес.

През последната десетдневка на февруари трябва да не поемате излишни финансови рискове, бъдете дипломатични, избягвайте конфронтации, за да минимизирате загуби- финансови и не само.

РИБИ

По-голямата част от февруари ще ви покаже всички слаби звена, които имат деструктивно влияние върху живота ви и следва да ги отстраните. Това може да са навици, които имат негативно отражение върху здравето ви, може да са хора, които ви провокират, действат зад гърба ви и се опитват да дестабилизират позициите. Ако има нещо тайно, ерозивно, подробности, на които до този момент не сте обръщали внимание, но се отразяват осезаемо на начинът ви на живот, то вие задължително ще се сблъскате по-остро с него през февруари, за да не го обикаляте повече, а да вземете адекватни мерки.

До средата на февруари, хора които стоят далеч от вас, могат да са повод за тревога или да обсебват голяма част от вниманието ви по различни поводи. Ако очакванията и спрямо тях са били преувеличени и се налага във вид корекция в разбирането ви спрямо тях, то вие ще го разберете, ще можете да коригирате и крайният изход от тази ситуация зависи в значима степен от вас. В друг случай- това могат да бъдат юридически казуси, които ескалират и изискват да се мобилизирате, за да не изгубите контрол над ситуацията. При необходимост се допитвайте до професионалисти по интересуващия ви профил.

Не на последно място – възникват идеи за пътувания, в такъв случай повечето от тях могат да бъдат по принуда, а не по желание. Хубаво е на този етап да си изградите стратегия, детайлно обмислена, така че да ви предпази от грешки.

Слънчевото затъмнение, което е на 15-ти февруари, има императивни послания към вас- да се разделите с всичко, което действа негативно на професионалната ви реализация, на здравето ви, на имиджа ви като минимум.

През втората част на февруари вие влизате във все по-остра борба за своето място под слънцето. Тенденцията може да е провокирана от повишените амбиции, нови  позиции, които заемате, но също-  некоректна, бих казала-агресивна конкуренция, ескалация на напрежение в близкото обкръжение, с енергични или влиятелни особи, които в оптимален вариант ви  стимулират, мобилизират, действат така, че да си сверите часовника с реалностите, да се разделите с евентуални илюзии, да действате самите вие по-смело, по- инициативно, а следствие на това- вие ще изградите нов имидж, може да се изкачите по йерархичната стълбичка, но не даром, а благодарение на своеобразна  борба за надмощие. Постигнатото ще ви влияе през идните две години и половина. През втората част на февруари вие трябва да сте максимално концентрирани, да не си позволявате отпускане, понеже това е ключов период за въпроси, които касаят- общественото ви положение, брачни връзки, начин по който ви възприемат околните. Дайте най-доброто от себе си, а наградата после ще бъде впечатляваща…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *