Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец февруари 2019г.

Хороскоп за месец февруари 2019г.

437855ОВЕН

На четвърти и пети февруари ние сме под влияние на Новолуние,  което за вас ще отпуши  много широки възможности  да се добирате  до подкрепа от страна на колеги,  приятели,  влиятелни личности… Това е прекрасен период,  през който вие можете и трябва да се доберете  до по-престижни  и лидерски позиции в колектив.  Понякога тази тенденция  ще е провокирана от външни и независещи от вас причини, които ви мобилизират и ви подтикват да се доказвате в колектив,  за да не пропуснете възможности,  защото съществувате в конкурентна среда, понеже ескалират повишени изисквания към вас, заемате нова длъжност и т.н. Каквито и да са причините обаче, вие ще притежавате много енергия, състезателният ви устрем-  ще е повод и в значима степен гаранция, че вие тикви челно ще се справите, ще успеете да превъртите евентуални предизвикателства във ваша полза,  вашата популярност и авторитет ще се покачат.

При всички случаи до средата на февруари  вашата социална активност ще ви носи успехи над средното ниво, вие ще заемете нови обществени позиции, които ще се закодира трайно, през това време можете да привлечете на ваша страна съмишленици, морална или материална подкрепа от страна на околните.. Това е ключов период  за вашите връзки, популярност, подкрепа, която можете да получите.  Колкото сте по-инициативни, толкова по-високи резултати ще постигате, а те ще се закодира трайно  и после ще прорастват почти по инерция, ще ви подкрепят и през идните близо две години и половина.

Между 10 и и 19 февруари предстоят събития, които могат да преобразят начинът ви на съществуване, социален статус и т.н. Вие може да сътворите чудеса от храброст,  за да постигнете своето,  можете действително да извършите пробив в направление, към което сте се стремили от дълго време, да кажем- от една година, а може и по-дълго.  Все пак това е рисков момент,  през който не бива да се поемат прекалено големи рискове,  не бива да се действа спонтанно,  за да не се получи точно обратен ефект. Много развръзки предстоят,  които ще ви възнаградят за ваши минали действия, но с малки или по-големи земетресения, образно казано вие може да се разделите с хора или обстоятелства, които са изживели своето време. Ако това се случи, тогава ще можете да разчитате  на “авариен изход”,  който между впрочем трябва да сте набелязали отдавна,  а сега това да се превръща в сбъдната мечта.

През последната десетдневка на февруари вие намалете темпото и скоростта, вероятно ще имате нужда да размислите след изминалите бързи и бурни събития… През последната десетдневка на февруари събитията се движат повече по инерция, вие ставате все по-практични, склонни сте да ревизирате минали случки, ако се налага- ориентирате се към алтернативи за развитие, които ще стават все по-ясни и все по-съблазнителни.

В любовта- след 4 февруари чувствата ви стават все по-практични, авантюристичните ви нагласи спадат перманентно, вие сте в прекрасен период да заздравите настоящите си отношения, да си върнете стара любов, особено през втората част на месеца. В друг вариант- привличате се от човек, който може да допринесе за по-добрия ви социален статус.

ТЕЛЕЦ

От четвърти февруари Венера- вашата покровителка вече ще транзитира през зодиакалния знак Козирог.  Това положение на Венера ще усили вашите амбиции,  ще сте склонни да гледате в по-далечното бъдеще,  да разчитате само на факти,  чувствата ще се филтрират от разума, а  вие ще действате така,  че действително  можете да извършите важни преобразования, които касаят  социалния ви статус, имидж като минимум,  отражението на постигнатото може да е за дълго, за  идната година, а може и много по-дълго.

На четвърти и пети февруари сме под влияние на новолунието,  което за вас може да означава ново начало в кариерното ви развитие,  професионална реализация и т.н. Може да не сте склонни твърде да афиширате вашите желания и намерения  или поне тази тенденция продължава до средата на февруари.  До тогава  вие може да се осланяте на тайна опека,  може да използвате скрити лостове и механизми, за да постигате целите си и така е правилно, защото често обходните пътища ще са по-надеждни и отворени, отколкото преките или познатите. До средата на февруари се оформят алтернативи за развитие, дали ще ги приемете или не- вероятно ще бъде въпрос на избор от ваша страна.

Между 13-ти и 19-ти февруари произтичат важни събития,  които пак така влияят на ключови приоритети- като общественото ви положение, позиции в колектив-  на работното място, но и в дома ви. През това време не са изключени изненади, ако има нещо тайно в живота ви,  то ще излезе на повърхността и ще се прояви по един спонтанен начин с по-малки или по-големи земетресения- образно казано. Информационният поток е много усилен,  ще ви даде голяма яснота,  така че да  вземате най-правилни и целесъобразни решения. През това време предстоят развръзки, които показват до какво са довели ваши инициативи в миналото…

На 15-ти февруари  Марс преминава във вашия зодиакален знак и постепенно ще повдигне адреналина ви, ще подейства положително на тонуса, енергията и възстановителните ви сили.  През втората част на февруари вашата самоувереност ще расте, тенденцията ще бъде следствие на собствените ви успехи, нарастваща подкрепа, която ще получавате от влиятелни, властимащи личности, от приятели, колеги, околните- общо. Всъщност, мнозина ще срещнат хора, на които ще могат да разчитат, които ще се оказват ” неслучайни” в живота им. Подобни персони могат да допринесат за професионалните ви успехи,  а могат  и да се превърнат в повод за сърдечна радост.  Нарастват шансовете-  да срещнете любовта, да скрепите настоящата си любов, да си върнете старо приятелство и т.н. Хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл, ще са повод за приятни преживявания.  Ако пътувате- това също ще ви носи ползи или удоволствие.  При всички случаи- вашата популярност перманентно ще расте, тенденцията ще се усилва и през последната десетдневка на февруари-  вие действително може да заемате нови и по престижни позиции в колектив,  ще има на кого да разчитате, ще преобразите много от вашите връзки, някои от тях могат да отпаднат,  но други ще станат още по-здрави…

БЛИЗНАЦИ

Новолунието  на четвърти и пети февруари поставя пред вас задачата да поставите своеобразно ново начало,  което да ви помогне да излезете извън границите на познатото и на възможното.   Мнозина ще бъдат силно провокирани да се проявяват в различна светлина,  да действат не традиционно, така че да успеят да се измъкнат от кръговрат, който не е твърде по вкуса им, да се справят с предизвикателства, които застават на пътя от доста време.  В този процес социалната ви активност перманентно ще расте и така е правилно,  това ще ви гарантира справяне с повишена конкуренция, а понякога и откровени недоброжелатели.  В последно време близкото ви обкръжение може да е повод за напрежение поради повишени изисквания, променени отношения и т.н. Има хора, които много силно ви подкрепят, но също и такива, които застават на пътя ви на успеха, чувство за щастие- общо,  вие можете да се справите с тях по горе описания начин, а в друг вариант- разширите кръга на своето влияние, потърсите подкрепа от хора, които са стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл… Пътувания могат да ви срещнат с нови възможности- в чисто професионален аспект или в любовта. Изглежда, че вие действително трябва да си поставите нови и по- високи цели,  за да се справите с предизвикателствата,  за да оставите зад гърба си влияние, което ви носи повече щети, отколкото ползи.

До средата на февруари хората около вас рязко се разграничават на такива, които ви подкрепят и на други, които ви носят- щети.  Всичко това се превръща в повод да разчистите обкръжението си,  а понякога-  да смените средата си.  Каквото и да е,  през февруари в зависимост от това- дали сте открили подходящи персони, на които да разчитате,  вие ще имате уникален шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, да сбъднете съкровена мечта, като минимум- да подействат е положително на имиджа си.  Слабо звено- могат да бъдат недоброжелатели, от които следва да се пазите…

РАК

Новолунието, което е на четвърти и пети февруари ще засегне основно материалното състояние,  което е като скачени съдове за подкрепата,  до която можете да се доберете от страна на партньори лични или делови, влиятелни личности.  Можете съзнателно да се възползвате от приливната вълна на Новолунието,  така че да зададете нов тон на  вашите връзки, съответно да скрепите настоящите  или да създадете нови  и още по- здрави.

Така  и по един естествен начин водеща тема за вас ще се превърнат точно- вашите взаимоотношения.  От 04 февруари  ще усетите възможност да изчисти евентуални недоразумения,  тенденцията ще се усилва и  между 19 -21 февруари с пик от събития вашите отношения се преобразяват, може да вземете важни решения с човека до вас,  които да задълбочат вашите чувства,  можете да си поставите общи и по-далечни цели,  да обсъждате бъдещи планове, включително по-задълбочено обвързване, сключване на брак, ако това ви интересува. Ако сте сами, тогава през февруари може да се появи личност, която силно да привлече вниманието ви и зад която ще имате шанс да създадете по-сериозни и дълготрайни отношения.

Не е изключено личност от миналото отново да напомни за себе си, дали ще я приемете или не, вероятно ще е въпрос на избор.

Съвсем практични въпроси, които се отнасят до вашата сигурност-финансова, но не само, също ще ескалират през февруари, а посоката отново зависи от подкрепата, която получавате. Важни, силно трансформиращи развръзки могат да се случат в дните на Пълнолунието и около 13 -19 февруари. Тогава може рязко да се изкачите нагоре, да се превъртите на по-високо ниво, а ако това е невъзможно, тогава може да решите да промените своята реализация и кариерно развитие.

Ако през това време не се случи нищо съществено и свързано със социалния ви статус, тогава можете да се надявате на спокойствие за дълго и обратно, ако предстои да затворите една и да отворите нова страница, това отново ще се случи между 13 и 19 февруари, това е показателен период до какво са довели минали ваши действия от близо година, а може и много по-дълго, да кажем-7 години…

Теми отнасящи се до юридически казуси, наследства- също могат да ескалират и рязко да поемат в по-добра за вас посока, особено ако действате в тази посока.

През последната десетдневка на февруари тенденциите се движат повече по инерция, все пак-напрежението постепенно спада, канализира се в продуктивна посока…

ЛЪВ

През февруари можете да обновите, рестартирате вашите партньорски отношения. В тази сфера от живота ви кипят силни страсти и желания, появяват се хора, които ви подкрепят, могат да съдействат за по-добрите ви обществени позиции, да се сдобиете с популярност, престиж, те перманентно ще растат със съответните позитиви за вас.

Силно препоръчително е да се обединявате с хора по интереси, ако желаете да скрепвате настоящи връзки, тенденциите, които зададете сега в този сектор от живота ви ще ви влияят поне до юли, август, 2019г.

До какво са довели ваши минали инициативи, приоритетно отнасящи се до взаимоотношения с важни за вас личности се разбира с пик от събития и развръзки, някой от които и изненадващи между 13 и 19 февруари.

През това време вие може да повишите или разширите кръга си на влияние, да излезете извън границите на познатото и възможното с нови познанства, позиции, които заемате в колектив, а понякога-пътувания, премествания и т.н.

Възможни са спорове- правни, но не само, в които също имате шанс да успеете, стига да сте достатъчно инициативни, да отстоявате правата си последователно и енергично. С малки или по-големи земетресения се наместват пластовете под краката ви между 13 и 19 февруари, тогава може да подпишете важни и дългосрочни договори, да се справите с документи, които засягат социалния ви статус, партньорски отношения или обществено положение, вие може от доста време да действате в определена посока, касаеща горе-описаните приоритети и ето, че предстоят развръзки, понякога и с елемент на изненада.

На работното ви място ще откривате все по-сериозна подкрепа, трудностите и усилия, с които се сблъсквахте през изминалата близо година, сега може да ви възнагради, така че да получите заслужена разплата- повишение или поне-морално удовлетворение…

През втората част на февруари съществувате в повишена конкурентна среда или амбициите ви са нараснали, така че ще се мобилизирате или ще предприемете инициативи, които ще се отразят на кариерното ви развитие, в подобен период сте били преди около две години и половина. Тенденциите през последната десетдневка се движат повече по инерция, но без да обръщаме внимание на това- можете да извършите пробив в избраното от вас направление като разчитате на подкрепа, като сте социално активни…

ДЕВА

Новолунието от 04 и 05 февруари акцентира върху професионалната ви реализация и вие можете да поставите своеобразно ново начало в този сектор, ако нямате работа- да си намерите подходяща, а ако имате- това е времето, през което можете или трябва да направите нужното, за да заемете по-престижни позиции, ако това е невъзможно, тогава- това е период,  през който можете да утвърдите авторитета си, вече завоювани успехи и т.н. ,действайте в тази посока, бъдете по-инициативни и може да получите резултати, към които сте се стремили дълго, понякога по един внезапен или бъз начин. Следствие на зададени тенденции предстоят развръзки, които могат да напомнят малки или по-големи земетресения, които засягат този сектор от живота ви и около 13-19 февруари. Тогава рязко можете да повишите доходите си, да промените онова, което имате-общо.

Ако не всичко се развива според очакванията ви, тогава може да се преориентирате към друг вид подкрепа, може да решите и да смените средата си на съществуване.

Наследствени, правни казуси, спорни въпроси с ваши партньори- също могат да приемат ускорено развитие, понякога по един неочакван начин, а в други случаи това е отдавна очакван резултат, следствие на положени усилия и т.н.

Февруари е отличен да скрепите отношенията си с ваши партньори-лични или делови, с децата ви, ако имате такива. Имате възможност да ги преобразите в една по-положителна посока, скрепите чрез важни решения, взаимо-помощ и т.н.

Самотните представители на тази зодия могат да срещнат любовта, ако все още са сами, особено след 13 февруари, тогава любов от миналото може да напомни за себе си, а в друг вариант- това е „неслучайна личност“, с която можете да имате дълги и надеждни отношения.

През последната десетдневка вашите връзки все повече се трансформират, посоката е вече зададена, но все още можете да влияете, насочвате в една по-подходяща за вас посока.

ВЕЗНИ

От 04 февруари вашата покровителка Венера ще транзитира през зодиакалния знак Козирог, а това ще ви направи по-консервативни, практични, ще се стремите да владеете вашите чувства, желания, за да направлявате по оптимално целесъобразен начин събитията. Възможно е да предприемете преобразувания, които са базисни, „от корен“, те могат да касаят бъдещите ви планове, линия на поведение, условия на съществуване, включително- взаимоотношения в семейството. Всичко случващо не е случайно, то може да е следствие на преживяното, което сега се анализира, това може да охлади страстите, но същевременно наистина ще ви помогне да постигнете вид стабилизация и на различни нива.

Възможно е да криете част от истинските си преживявания, но те са дълбоки, хладни и повишаващи вътрешната ви сила, увереност, която през втората част на месеца може да има реално и материално отражение, например- да повишите доходите си следствие на всичко горе-описано или да утвърдите авторитета си…

Друга водеща тема са партньорските ви отношения- до средата на февруари вие сте в прекрасен период да скрепите връзките си, да срещнете любовта, ако нямате такава, усещате попътните ветрове още в началото на месеца. Всичко по-важно, което има да се случва в този сектор ескалира по един ярък, „огнен“ начин между 13 и 19 февруари. Тогава рязко любовта ви може да премине на друго ниво, например да решите да се обвържете, да предприемете действия с дългосрочно отражение.

Ако посоката през това време е точно-обратната, тогава това няма да е случайно, а натрупано през изминалата поне една година и вероятно ще се окаже-окончателно като развръзка.

През последната десетдневка на месеца ежедневието забързва своя ритъм и изисква да пренаредите приоритетите си…

СКОРПИОН

Новолунието от 04, 05 февруари може да обнови средата ви на съществуване, това може да засегне отношения в семейството, нещо друго, което е „базисно“ , искате и можете да повлияете . Възможно е да вземете бързи решения, които да се отразят на този сектор от живота ви, а в друг вариант, това са ескалиращи тенденции, които не са от „вчера“, а поне от изминалата година и сега клонят към развръзки, които ще бъдат най-осезаеми между 13 и 19 януари, тогава и като минимум- се разтоварва евентуално напрежение, бъдещи тенденции вече са достатъчно видни.

Ежедневието ви е много натоварено, динамично, възможно е професионалната ви реализация да влияе на лични приоритети и обратното…Във връзка с работата си, вие може да решите да се местите, може да се налага семейството ви да ви помага повече или се налага повече от обикновено да разпределяте ангажиментите си. Важни, превключващи събития, които ще се отразят на професионалната ви реализация или условия на съществуване се случват до средата на февруари.

През целия февруари думите ви имат особена тежест, чуваемост. В близкото ви обкръжение има влиятелни или власт имащи персони, които ви подкрепят.

През февруари се появяват шансове да се подобрят връзките ви с важни за вас хора от близкото ви обкръжение, включително роднини. Могат да се появят личности, които да се превръщат в мост към успехите ви, могат да сбъднат съкровена мечта.

В сърдечните дела- виждате отношенията си такива каквито са и без „розови очила“, аспектацията на звездите е такава, че това ще изисква или да надградите с повече отговорности отношенията си, те могат да станат по-здрави по различни поводи или пък, ако са преобладавали илюзорни ,грешни представи- тогава някой близки до сърцето ви хора ще останат зад гърба ви.

През втората част от февруари социалната ви активност расте, в близкото ви обкръжение се появява енергична личност, която ви вълнува, ентусиазира, подкрепя, свободните дами- могат да срещнат любовта..

През последната десетдневка на февруари ще имате нужда от почивка, ще гледате да се отдавате повече на хоби, развлечения, вслушвайте се във вътрешния си глас, физическо здраве, вероятно наистина ще е по-добре да намалите темпото и без това по-важните тенденции са вече зададени…

СТРЕЛЕЦ

Новолунието от 04  и 05 февруари ще акцентира върху вашите връзки-лични или делови, среда на съществуване. Вашата линия на поведение, висока социална активност ще са повод да заемете нови и лидерски позиции в колектив, вашата популярност ще расте, няма да ви липсва компания и внимание. Същевременно мнозина ще са склонни да си правят равносметки, така че по един естествен начин, при наличието на разминаване с очакванията ви, част от връзките ви могат да останат зад гърба ви, при това по един бърз и изненадващ начин.

Тенденциите силно зависят от това вие какво желаете, в каква посока канализирате енергията си, а тя може да стигне до целта на вашето сърце. И така, към средата на февруари и между 13-19 февруари вие рязко може да спечелите нещо, към което сте се стремили дълго, а ако все пак събитията не протичат точно така, както сте очаквали, достигне се до разрив, това също може да се окаже своеобразно решение, от което да стартирате нов етап в живота си.

Информационният поток е много усилен през февруари, носи ви много  изненади, обрати или внезапни възможности, но ако целите ви са добре подбрани и подплатени с аргументирани доводи, тогава можете да очаквате успехи, които да сбъднат едни от най-смелите ви мечти.

През февруари се получава отлична възможност да подействате позитивно на въпроси свързани с дома и семейството си. Може да решите да инвестирате в недвижимо имущество, можете да разчитате на близки и роднини, които ви подкрепят в чисто материални приоритети, а може и да вземете мерки, които да подобрят атмосферата у дома, да подейства обогатяващо и т.н.

През втората част на февруари ежедневието забързва своя ритъм, ставате все по-натоварени, предстоят предпоставки, които да ви позволят да повишите доходите си. Същевременно конкуренцията или изискванията нарастват, вие трябва да се справите с тези предизвикателства, а успехите, които завоювате ще ви влияят дълго, може и през идните две години и половина.

През последната десетдневка все по-голямо внимание трябва да обръщате на семейството и дома си, в друг вариант-налага се да намалите темпото, да се огледате, изберете спокойно посока при ескалирали колебания и съмнения.

КОЗИРОГ

От четвърти януари Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак,  Венера нарича още ” малкото щастие”,  но всъщност тя притежава големи способности да привлича към личността, онова, което тя желае. При всички случаи Венера ще ви закриля през целият месец, така че с по-голяма лекота да привличате погледи и да печелите симпатии, да постигате вашите желания и намерения. Възможно е да промените нещо в линията ти на поведение или във външния си вид и това ще се отчита за благотворно обстоятелство. Под опеката на Венера вие ще проведете много конструктивни и разяснителни разговори, ще проведете успешни преговори, може да сключите дългосрочни договори или пък да изчистите недоразумения, които са се трупали толкова в миналото.

Новолунието,  което е на четвърти и пети януари ще постави ново начало в вашето материално състояние, ще акцентира върху вашите доходи или онова, което имате- общо, включително могат да бъдат засегнати приоритети, които са свързани с недвижимо имущество, семейство, местоживеене и т.н. Имате шанс да въздействате на тези теми, част от тенденциите са вече създадени, но друга част- вие ще насочвате, а резултатите ще получите със своеобразни развръзки, получени резултати и новини около 13-ти- 19-ти февруари.

Всичко случващо се през това време може да напомня на малки или големи земетресения,  но такива, които все пак имат позитивен ефект и поне ви разтоварват от дългото трупано напрежение, дори и само поради факта,  че се получава яснота,   вземате решения и т.н.

През втората част на февруари вашите действия стават все по-решителни,  пробивни,  действат положително на възможността да демонстрирате вашия потенциал,  по различни начини постигате по-голяма свобода- буквално или в по-общ смисъл.  Разделяте се с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи, намирате начин да реализирате съкровена мечта, да порадвате сърцето си.  Социалната ви активност расте паралелно и с възможността да се доберете до по-голяма популярност и подкрепа със съответните ползи…

ВОДОЛЕЙ

Новолунието на четвърти и пети февруари е едно от най-важните за вас, понеже се случва във вашия зодиакален знак,  а това означава, че вие се намирате в ключов период, през който може да поставите ново начало, което да ви влияе през цялата една година.  Много е важно в каква посока ще канализирате тази мощна енергия, какви цели ще си поставите и току-виж те се сбъднат.  Не всичко ще протича точно така, както желаете или според собствената си воля, защото част от тенденциите са вече зададени, но въпреки всичко вие можете да влияете в значима степен чрез собствения си начин на изразяване,  чрез преговори, социална активност.  Информационният поток продължава да е много силен,  той ще доведе до пик от новини,  вземане на решения,  които могат да преобразят средата ви на съществуване,  вашите връзки, договори- писмени или устни,  като тези развръзки могат да се очакват около 13-ти и 19-ти февруари.  Колкото сте по-комуникативни и преговаряте за интересите си,  толкова повече шансове ще се разкриват пред вас.

През втората част на февруари друга водеща тема става вашия дом, семейство, имотни въпроси или местоживеене.  През това време вие енергично трябва да отстоявате правата си, за да не бъдат подменени или изместени. Имате значими шансове да въздействате на всичко гореописано,  ако една врата е затворена пред вас, задължително ще откриете алтернативен изход в лицето на тайна или неочаквано опека,  придобит авторитет, хора от миналото, които отново застават на пътя ви и ви подкрепят. В оптимален вариант- вие може да се заемете с ремонти, уреждане на имотни казуси и наследства, да сте много дейни и предприемчиви в тази посока…

През последната деседневка на февруари събитията се движат повече по инерция, оформят се шансове да стабилизирате доходите си, онова, което имате общо чрез натрупаните вече тенденции.

РИБИ

Новолунието от 04 и 05 февруари действа положително на приоритети, които са започнали от преди, да кажем от изминалата близо година и засягат материалното ви състояние. Сега можете да влеете нови сили и енергия в тези процеси, за да оберете максимално добри „плодове“, а ако това е невъзможно, тогава пред вас се оформят алтернативи, от които също можете да се възползвате, това може да са обходни пътища към целите ви, тайна или неочаквана опека. Помислете, ще имате достатъчно подсказки в тази посока…

Своеобразен пик от събития и развръзки, които рязко могат да променят онова, което имате-общо- се оформят между 13 и 19 февруари, понякога и с елемент на изненада, внезапно или бързо имате шанс да се превъртите на по-високо социално ниво, да повишите доходите си или да получите своеобразна награда за положени вече усилия.

В друг вариант- събитията ще ви тласнат да потърсите нова реализация, в този процес ще можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни или авторитетни фигури.

Още от началото на месеца в близкото ви обкръжение се появяват личности, които силно ви подкрепят, можете да заемете по-престижни позиции в колектив, особено, ако преговаряте за интересите си и сте социално активни.

Стари приятели, персони от миналото напомнят за себе си и ви влияят  силно, въпрос на избор е дали ще ги приемете, как ще реагирате и т.н.

През втората част на февруари по различни поводи се изправяте пред необходимостта да отстоявате по-енергично мнението си, възможно е да влизате в словесни битки, можете да превъртите предизвикателствата във ваша полза аргументирано, като не бързате и си изградите стратегия, разчитате на по-възрастни и авторитетни личности, придобит авторитет и т.н. Ако има нещо тайно- то излиза на повърхността, за да вземете адекватни мерки.

През последната десетдневка на февруари самоувереността ви расте…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *