Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2020г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2020г.

Processed by: Helicon Filter;
Processed by: Helicon Filter;

ОВЕН

 

През целия февруари се оформят възможности  да сбъднете някакво тайно ваше желание,  в друг вариант-  това ще бъде алтернатива на развитие, която ще ви помогне  да откривате допълнителни възможности от сложни и заплетени ситуации, особено, ако се нуждаете от такива.  В известен смисъл може да се каже, че сте защитени  и ако една врата се затвори пред вас, то друга ще се отвори подобно на „ на авариен изход“ или както казах вече-  това е съкровено желание,  към което сте намерили път за осъществяване, дори и  той да е обходен,  да не е точно такъв, какъвто сте очаквали.

През първата десетдневка на февруари високата ви социална активност, общуването с хора, включително и извън близкото ви обкръжение, демонстрацията  висока квалификация-  ще се превръща в повод  за по-престижни обществени позиции, за разширяване на вашето влияние, за постигане на успехи, които ще отвържат успеха ви,  позиции в колектив и т.н. Това е време, през което можете и трябва да сте социално по-активни, защото околните ще бъдат като мост  към вашите цели. Можете да създадете или укрепите- важни за вас връзки  със съответните позитиви.

На кого  и в каква степен можете да разчитате- разбирате по време на Пълнолунието, което е на 9-ти февруари.

След Пълнолунието- тенденциите ще се движат по-скоро по инерция,  но въпреки всичко  до 23-ти февруари  вие продължавате да сте в много важен период,  през който перманентно ще се отключват  неочаквани шансове,  които сте оформили преди това като перспектива на развитие, а сега можете да усилвате, да преумножавате и т.н.

Популярността на повечето от вас ще расте…

След   8 февруари  и до 06 март  Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак-  Венера се нарича още малкото щастие,  благодарение на тази планета  вие с много по-голяма лекота-  ще привличате към себе си онова, което най-силно желаете,  ще печелите симпатии и одобрение, ще се превръщате в център от внимание…

Под влиянието на Венера  вашето самочувствие и добра самооценка ще нарастнат още повече.  Ако преди това  сте били по-пасивни  в преследванетона вашите  мечти, то след навлизането на Венера във вашия зодиакален знак-  вие все повече ще се борите  за вашето щастие- любов, пари, нещо друго ценно и  приоритетно, а няма да чакате  то само да дойде при вас.        Само не бива да преминавате определени граници, защото през последната десетдневка на февруари-  прекалено голямата самоувереност  или настъпателни действия  могат да предизвикат точно обратен ефект.

На 23 февруари предстои Новолуние, което ще ви даде шанс да се доберете до допълнителни печалби, да намерите нови източници за доходи или ще спечелите нещо, понякога и по един неочакван начин.

 

ТЕЛЕЦ

Целият февруари е важен за вашето обществено положение в колектив. Вие можете да разширите вашето влияние, да заемете нови и по-престижни позиции, ако  демонстрирате висока квалификация, общувате с влиятелни или  авторитетни личности, включително  такива, които са  извън близкото ви обкръжение.  Могат да се намерят личности, които да ви подадат ръка, така че да преобразят живота ви в положителна посока.

Ще можете да разчитате  на подкрепата и на ваши приятели,  колкото сте социално по-активни, толкова по-широки хоризонти и възможности ще се разкриват пред вас.

Ако амбициите ви  са свързани с пътувания, уреждане на документи, юридически казуси  или наследствени въпроси,  тогава ще можете да подействат е позитивно на всичко  гореизброено,  то ще има положителен ефект- върху материалното ви състояние,  онова, което имате- общо.  Важно е да сте  по-предприемчиви  през първата десетдневка на февруари, тогава можете да направите пробив в избрано от вас направление, което да преобрази социалния статус.  Например-  следствие  на подкрепа, която получавате- вие може да  се изкачите  изкачите по йерархичната стълбичка, да направите важни преобразувания в кариерното си развитие, които ще имат дългосрочно отражение- до края на годината, а може и по-дълго, зависи колко са големи стремежите ви, колко надалеч се „ целите“.

По време на Пълнолунието,  което е на девети  февруари  вие в значима степен разбирате до какво са довели ваши минали действия, не са изключени пик от събития, вид информация, която показва своеобразен „таван“ от бъдещи перспективи отнасящи се до кариерно развитие или пък домашни, семейни отношения /те също са част от социалния статус/.

Между 9 и  23 февруари  Луната е намаляваща,  но въпреки всичко- вие все още сте в много силен период  да насочвате  и канализирате събитията  в по-позитивна за вас посока.  Ако не всичко се развива точно така,  както желаете или очаквате, тогава през втората част от месеца  все по-силно ще се устремявате да излизате  извън границите на познатото  и традиционното ви обкръжение.

В друг вариант ще установявате, че повече шансове може да получите, ако смените обстановката, включително и като пътувате, а може би привлечете на ваша страна  и нови хора, които да ви подкрепят.

Все по-важна тема  ще се превръща необходимостта- да гледайте в по-далечното бъдеще,  за да стабилизирате  начина си на живот,  за да не пропускате нови шансове, които застават на пътя ви…

А посоката-  е да се сдобивате  с все по-голяма популярност,  ще расте необходимостта да се доказвате пред другите-  поради нова заета длъжност, поради обновени задължения и изисквания към вас, вариантите са много, но обединяващо правило е,  че ще има-  все повече хора, на които ще можете да разчитате, особено, ако имате нужда от това.

До  8 февруари – Венера вашата покровителка е в зодиакалния знак Риби-  от този сектор  Венера ще ви прави  по диалогични, романтични, стремящи се да укрепвате отношения, понякога и на цената на известен компромис.

След 8  февруари и до 6-ти март  Венера ще е в зодиакалния знак  Овен,  тя ще промени-  линията ви на поведение,  ще ви подтикне  да преоцените  всичко ценно за вас, то ще започне да придобива нова стойност  и тенденцията ще се усили  през последната десетдневка на февруари.  Ако определени хора и или обстоятелства не кореспондират с бъдещото ви развитие,  нямат място в него,  тогава те ще останат зад гърба ви  вероятно и окончателно.

Ако се чувствате неудовлетворени в любовта, тогава ще смените тактиката спрямо любимия човек- може да започнете все по-агресивно, но не толкова видимо, а по-скоро психологически- да се стремите да му влияете, за да се справите със съответните предизвикателства, изчистите недоразумения.

В друг случай- може да сте силно привлечено от любов, която не афиширате по различни поводи, например избраният партньор е с различен социален статус, прекалено различен от вас, обвързан и т.н.

На 23-ти февруари предстои Новолуние, което ще усили още повече социалната ви активност, няма да ви липсва внимание и подкрепа, можете съзнателно да се възползвате от тази „приливна вълна“, за да укрепите отношения, които ви носят полза, удовлетворение.

Въпреки всичко последната десетдневка носи и риск от измами, ако има нещо скрито и ерозвино, способно  да ви навреди, то ще може да бъде идентифицирано, за да го отстраните.

Внимавайте през последните дни при попълване на документи, особено- финансови, в оптимален вариант харчите повече, но това е полезна инвестиция…

 

БЛИЗНАЦИ

През целия февруари звездите ви подкрепят така, че вие имате шансове почти по един магичен начин да превъртите всички предизвикателства във ваша полза, разбира се- това няма да е случайно постижение, а следствие на собствения ви креативен и изобретателен подход във всяка една ситуация.

Дава ви се шанс  да подействате  позитивно на социалния си статус, репутация като минимум- следствие на подкрепа от страна на важни за вас личности- това могат да бъдат партньори, лични или делови, могат да бъдат влиятелни личности, от които зависи благоденствието ви.

Добрата новина е, че действително и следствие на подобна опека и одобрение вие ще можете да заемете по-престижни позиции…

През първата десетдневка на февруари за вас е важно да преговаряте активно за интересите си, а пик от информация и развръки ще предстоят около Пълнолунието, което е на 09 февруари.

Между 09 и 23 февруари Луната е намаляваща, но въпреки всичко все още сте във важен период, през който можете да коригирате настоящи и зададени тенденции в една по-позитивна посока за вас. в този процес може да се появят енергични личности, които да ви подкрепят, да оформят по-добри дългосрочни перспективи на развитие. Взаимодействието с хора извън близкото ви обкръжение ще има доста благоприятен за вас ефект, както и евентуални пътувания.  Въпреки всичко, трябва да имате предвид, че Меркурий, вашият покровител се обръща в ретрограден на 16 февруари и до 10 март ще ви връща по различни поводи към миналото, може да ви се налага да наваксвате с евентуални пропуски, които пряко рефлектират върху имиджа и кариерното ви развитие.

През това време ще можете да получите и втора възможност да влияете на събития, които преди не са били твърде във ваша полза.

През втората част на февруари пред вас ще се разкриват внезапни шансове за печалба- в един по-широк смисъл, те могат да са свързани с алтернативи на развитие, скрита опека, ваши собствени действия в посока- облагодетелстване и вид съдружие.  В душата ви могат да закипяват все по-силни страсти, а това ще е сериозен мотив за трансформации, в повечето случаи приятни. През втората част на февруари влиянието ви расте, но отношението към вас не е еднозначно.

Трябва да внимавате на кого се доверявате, защото през последната десетдневка на февруари хора, на които сте имали доверие могат да се окажат онези, които ви превъртат в неочаквано по-неблагоприятна обстановка и дори са способни да ви нанесат щети- финансови или морални, така че водещо правило е на кого се доверявате- това ще определи нивото на просперитет.

На 23 предстои Новолуние, което е едно от най-важните за вас, през следващите около дне седмици ще ескалират събития, които са способни да преобразят кариерното ви развитие и не само. Можем да твърдим, че ще ще преодолеете някаква трудност, имате шанс за това, след което ще можете да разчитате на постиженията си или те ще са определящи и за идните месеци…

 

РАК

Вие сте в силно трансформиращ период и той обхваща, както ритъма в ежедневието ви, така и партньорските ви отношения, обединяващо правило е, че се променя онова, което имате, а то е като скачени съдове за важни за вас хора.

През февруари можете да получите особена опека от страна на благодетел, партньор, влиятелна личност…Този месец е оптимално благоприятен да скрепите отношенията си или да създадете такива, които няма да бъдат случайни, ще бъдат съпътствани от особено духовно привличане, сходство, освен всичко останало.

Чисто финансови постъпления или точно обратното ще са верен лакмус дали се движите в правилната посока, ще получите достатъчно яснота в дните около Пълнолунието, което е на 09 февруари…

Между 09 и 23 февруари Луната е намаляваща, но въпреки всичко вие все още сте в прекрасен период да укрепите връзки, а това да рефлектира пряко и върху материалното ви благосъстояние.

През първата половина на февруари ежедневието ви е доста натоварено от ангажименти, но вие ще притежавате достатъчно енергия, мотивация и висок тонус, за да се справяте с всички предизвикателства и не само, ако има вид конкуренция, вие ще можете да се справите с нея, също- да привлечете на ваша страна одобрение, което ще повиши доходите ви, ако условията на труд го позволяват. Можете да се доберете до резултати, на които после да разчитате дълго и през идните месеци, дори и повече.

През втората част на февруари в близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви мотивира, енергизира, но може и подчертано да зависите от нея. В повечето случаи това ще символизира личност, която може да допринесе за вашата популярност и по-добри обществени позиции.

Отново като вариант- растат вашите амбиции, ще получите шанс да сте под „светлината на прожекторите“, да привличате внимание със съответните позитиви.

Променяте начина си на поведение, все повече ще се борите за интересите си, но и по един чаровен начин, ще използвате харизма, дипломация и т.н.

Въпреки всичко през втората част на февруари може да имате усещането, че хора близки до сърцето ви- партньори, деца- се държат не твърде последователно, а може и да имат повече нужда от вниманието и подкрепата ви. Каквото и да е, можете да го отчетете като втори шанс, който да изчисти евентуални грешки от миналото.

През последната десетдневка на месеца все повече ви влече да пътувате или да излизате извън границите на традиционното си обкръжение.

Същевременно могат да ескалират различия между вашата собствена гледна точка за бъдещ просперитет и визията, към която се стреми любимия човек, други важни за вас персони.

Можете да промените подхода и да получите по-добър резултат.

Можете да се възползвате от Новолунието на 23 февруари, то може да отключи внезапни нови възможности пред вас- следствие на подкрепа, новини, предложения, пътувания, разширение на собственото ви влияние..

 

ЛЪВ

През целия февруари вие сте в отличен период  да подействате положително  на професионалната си реализация.  Може да направите пробив, благодарение на шанс, който е много рядък и ще е следствие на вашите собствени усилия, качества,  които притежавате,  но също така и подкрепа, положителна оценка, която ще получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

В крайна сметка  това могат да бъдат вашите собствени инициативи, повишени амбиции, които сега получават „зелена светлина“, за да се сбъднат  и материализират. Като минимум-  Това е удачно време да се изчистят някой  недоразумения, затруднения, пред които сте били изправени  до сега.

Месецът е подходящ- да откриете своето призвание, най-достойно  място под Слънцето, ако все още не сте.

През първата десетдневка на февруари ескалират важни събития,  които влияят на общественото ви положение, популярност или пък- партньорски отношения.

В дните около Пълнолунието,  което е на 9-ти февруари  ескалират важни събития определящи важни за вас връзки / лични или делови/,  случващото се е много показателно  за силните и слабите страни  във вашите взаимоотношения.

След Пълнолунието  и до 23-ти февруари Луната е намаляваща, но вие все още можете да насочвате и анализирате случващото се така,  че да хармонизирате средата си на съществуване.

През първата част на февруари вие сте силно мотивирани  да преследвате цел,  която ви носи сърдечна радост или удовлетворение, това отново- могат да бъдат ваши взаимоотношения с любими хора,  а действията ви- в тази посока, да привлечете или спечелите нечие внимание  няма да останат без съответни позитивни последици.

Всъщност дори можете да зададете нов вектор на развитие  във връзките си,  които ще се закодират трайно.

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте привлечени от лични изяви,  отново свързани с професионална реализация- общо, а в частност-  това могат да бъдат идеи за собствен бизнес, разширение на бизнес,  включително чрез съдружие…

Отново като вариант- това ще се превърне в прекрасен момент  да разгърнете творческия си потенциал, да участвате в проекти, да бъдете забелязани, оценени по достойнство  със съответните позитиви.

Вероятно все ще намирате  време и начин да порадвате сърцето си.

През  втората част на февруари  ежедневието ви става все по-динамично, натоварено от ангажименти, но и резултатно.

Имате шанс да повишите доходите си, да срещнете енергична подкрепа от страна на колеги  и не само, можете да се справите и с евентуална  конкуренция…

През втората част на февруари трябва да сте по-внимателни при взаимодействието  с чужди ресурси, трябва да сте изрядни при попълването на финансови документи или пък- това е втори шанс да изправите подобни и неуредени, объркани и т.н.

На 23 февруари предстои Новолуние, което ще обнови вашето материално благосъстояние. Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, че трябва да направите важен избор и на практика да е точно така.

Можете да превъртите всички предизвикателства в полза или да оформите внезапни нови шансове, част, от които ще са бързи, неочаквани с елемент на изненада, които да преобразят социалния ви статус и то в положителна посока. Ако все пак не всичко се развива според вашите очаквания, тогава вероятно внезапно ще трябва да смените посоката и ще имате такъв шанс, отново- като потърсите-откриете подкрепа.

През последната десетдневка могат да възникнат нови и по-високи изисквания към вас, на работното място, това може да е стимул за развитие, промяна или пък „завой“ в ново направление..

 

ДЕВА

През целия февруари получавате шанс да подействате позитивно на сърдечни взаимоотношения- с партньори, деца и т.н. Може да ескалира важно събитие, което да ви направи по-близки, случващото се да преизпълни душата ви, да направи месецът цветен, емоционален, под влияние на ярки преживявания.

На този фон- вашето ежедневие е доста натоварено, професионалната реализация не е по-малко важна, напротив. До 09 февруари могат да ескалират ключови събития, които да ви помогнат да утвърдите позициите си и авторитета си на работното място, да получите повишение, ако условията на труд го позволяват.

През първата част на февруари ви се налага да разпределяте времето си подчертано между лични, семейни, домашни приоритети с тези отнасящи се до професионалната ви реализация.

Можете да разчитате на подкрепа от страна на близките ви през това време или пък- вие действително съумявате да  разпределите правилно  времето и енергията си.

От 16-ти февруари  Меркурий вашият покровител ще започне да се движи ретроградно и до 10-ти март ще ви подтикне да преосмислите доста от вашите взаимоотношения.

В оптимален вариант ще ви се даде шанс,  подобно на втора възможност- да изчистите евентуални спорни моменти, да заздравите връзките си като промените нещо в подхода.

Докато е Ретрограден Меркурий   вероятно ще възникват  стари  и неразрешени въпроси, не е изключено да имате усещането, че отсрещната страна се държи не твърде последователно…

Нека това да се превърне в етап, през който всичко, което не е имало отговор този момент – да бъде  разрешено.

Все по-важна тема ще се превръщат вашите отношения, лични или делови, вие ще можете да ги обновите  като се възползвате от Новолунието, което е на 23-ти февруари, но по горе описания начин, тоест, за да продължите напред-  първо ще трябва да се изчистят  казуси от миналото.

През последната десетдневка на февруари  може да ви се наложи да инвестирате повече  в любими хора- партньори  или пораснали деца.

В друг случай- може да ескалира напрежение, защото продължавате да си правите равносметки- какво давате,  но и какво получавате в замяна,  на кого и в каква степен можете да разчитате, знанието  винаги  е полезно  и вие ще се възползвате  от него.

ВЕЗНИ

През целия февруари възникват възможности да  подобрите фона си на съществуване,  причините за това могат да бъдат-  подкрепа от страна на семейството ви при разрешаването на текущи дела,  също- шанс да се справите с имотни казуси  или пък чисто професионални успехи имат своето позитивно отражение и върху средата ви на съществуване.

На този фон вие сте социално много активни, борите се за интересите си като активно преговаряте за тях и усилията ви ще дават своите позитивни резултати, следствията   ще бъдат морално удовлетворение,  шанс да демонстрирате и разгърнете творческия си потенциал, укрепите връзки- и лични и делови.

В дните  на  Пълнолунието,  което е на 09 февруари-  с пик от новини и събития-  разбирате до какво са довели вашите минали преговори, до колко съумявате да наложите мнението, да привлечете подкрепа и одобрение.

От девети до 23 февруари Луната е намаляваща, но вие все още сте в силен период да осъществите ваша сърдечна мечта, да демонстрирате най- доброто от себе си и то да бъде забелязано, оценено по достойнство.

През втората част на февруари- все по-важна тема става подкрепата от страна на  вашето семейство или пък да  разрешите имотни или семейни приоритети.

Възможно е да се захванете с ремонти, инвестиции, други  действия, които ще имат своя позитивен ефект.

През втората част на февруари ежедневието ви е доста натоварено,  не са изключени някои обърквания, допълнителни ангажимент, стари неразрешени въпроси, които се  отнасят до професионалната ви реализация, но сега-  можете да наваксате с евентуални пропуски, ще ви се даде втори шанс, ако се  нуждаете от такъв   и той ще бъде свързан точно със заемани позиции на работното място.

Все по-важна тема оказва  кариерното ви развитие, в този сектор ескалира трансформации, които трябва да отчетете , за да сте в крак  със случващото се  и да превъртите евентуални предизвикателства в полза, може би ще установите, че е дошло време  да пренаредите приоритетите си,  за да сте-  по-ефективни, успешни, а също и тонизирани,  бих казала- здрави.

Можете да се възползвате от Новолунието на 23 февруари и действително да заемете по-престижни позиции на работното място, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват или пък да потърсите нещо по-удачно за реализация, което кореспондира със знания, опит, желания. Все пак договори не се препоръчват да се сключват докато е ретрограден Меркурий от 16 февруари и до 10 март, но не пречи да преговаряте, да направите някакви стъпки в тази посока.

От осми февруари  вашата покровителка Венера вече ще транзитира през зодиакалния знак Овен-  допълнително  ще отключи по-висока социална активност, борбеност и инициативност, със съответните позитиви.

В близкото ви обкръжение  ще се появи личност, която силно ще ви подкрепя или може да срещнете любовта, ако все още не сте.

При всички случаи- под влиянието на Венера вие ще се радвате на повече внимание и добронамереност  от страна на околните.  Въпреки всичко  през последната  десетдневка на февруари  не са изключени някои недоразумения с ваши партньори, относно битови и семейни въпроси за разрешаване, подходящо е  да наблегнете на диалогичността, защото  конфронтации едва ли ще водят до желания резултат.

Отново като вариант- в края на февруари ще се изискват някакви базисни трансформации във вашите връзки, моментът  ще бъде подходящ да ги заздравите, а не обратното. Евентуални недоразумения обаче, ще са повод за сериозен размисъл  и необходимост от по-сериозни мерки, за да се изчистят те, преодолеят и т.н.

 

СКОРПИОН

През целия февруари вашият начин на мислене, на изразяване перманентно ще се променя.

Вашите впечатления ще се обогатяват следствие на усилена интуиция, на чутото, на създадени и укрепени връзки.  Положението ви в колектив също няма да остане същото поради всичко гореописано или пък  следствие на евентуални премествания, смяна на средата, отпадане на някой контакти за сметка на нови.

През месец февруари може да привлечете към себе си личности, които да се превърнат в мост към собственото ви благоденствие или удовлетвореност, а в друг вариант- това са неслучайни персони, които за дълго ще останат в живота ви и могат да го преобразят.

На  този фон друга важна тема  ще бъде вашият дом и семейство, като вие можете и  трябва да извършите някакви положителни преобразувания, например- можете инвестирате в дома си или пък ще имате шанс подчертано да разчитате на близките си или пък да изчистите някои недоразумения в семейството.

Какъв фон на съществуване се оформя в значима степен разбирате  в  дните  на Пълнолунието, което е на девети февруари.  Луната е намаляваща от девети  и до 23-ти  февруари,  но въпреки всичко вие все още  ще можете да влияете и да насочвате събитията в една по-позитивна за вас посока, която се отнася до недвижимо имущество, разбирателство с близки и роднини, в семейството.

През първата половина на февруари вие сте в силен период да подобрите комфорта си на съществуване  по горе описания начин или пък като подействат е позитивно на доходите си, ще имате такъв шанс.

През втората половина  на февруари вие все по-активно ще се борите за интересите си, възможно е да се появи и личност, която да ви стимулира в тази посока, въпреки че може и да ви конкурира, каквото и да е- обединяващо правило е, че високата социална  активност, преговори, повишена инициативност, в която да демонстрирате натрупани знания, компетентно или принципно мнение- ще се превръщат в повод да стигате до лидерски позиции, думите ви да имат чуваемост, да не позволите да подменят желанията ви…

През втората част на февруари  ежедневието ви  ще става  все по-динамично и натоварено, но и резултатно.

Ще можете  да получавате по-широка подкрепа на работното си място и сред колеги.

Въпреки всичко  през последната десетдневка може да проведете разговори, които да преобърнат предварителните ви представи, да променят бъдещите планове, а може би да се превърнат в повод да скъсате връзки и договори…

В такъв случай ще се отвори място за нещо ново и по-перспективно…

Все пак Новолунието на 23 февруари ще ви подкрепи подчертано, вие ще можете да сбъднете съкровена мечта, да превъртате предизвикателства в полза, звездите ще ви подкрепят и някой затруднения ще се преодоляват по-лесно, понякога с елемент на изненада- внезапен шанс, предложение, подкрепа…

 

СТРЕЛЕЦ

През първата част на февруари сте социално много активни, инициативни, често може да се оказвате в център от събития  или внимание.  Това е оптимално подходящо време да демонстрирате вашите способности, да се борите за вашето щастие  като създавате и укрепвате връзки, преговаряте за интересите си и всъщност- ще имате шанс действително да направите пробив в избрано от вас направление, да преобразите отношенията си в една по-позитивна посока. Може да заемете нови обществени позиции следствие на всичко горе-описано или понеже- сменяте средата си на съществуне, също- ориентирате се към нови връзки за сметка на стари, които остават зад гърба ви. пик от информация около Пълнолунието на 09 февруари ще ви даде много отговори, ще ви покаже бъдещи тенденции, които ще продължат да се развиват до 23 февруари, до тогава, вие все още ще можете да влияете и насочвате тенденциите чрез дар словото си, преговори, разяснителни разговори, постигнати уговорки.

Всичко това се случва на фона на базисни трансформации, които ще засегнат фона ви на съществуване в дома и семейството, но не само- може да се отнася до онова, което имате-общо.

В оптимален вариант, ще можете да достигнете до по-голямо благоденствие у дома, като подобрите отношения с близки и роднини, инвестирате в дома си, разрешите имотни казуси…

Тази тенденция или необходимост ще се усили през втората част на февруари.

Вашето материално благополучие ще е тясно свързано със семейството или ще изисква тяхното одобрение, може също- по-радикални мерки, за да насочите случващото се в по-благоприятна за вас посока.

През втората част на февруари ще се налага да се справяте и с неразрешени казуси от миналото, може и недоразумения, отново отнасящи се до дом, семейство, това ще е като втора възможност да наваксате с някой пропуски и не само.

Все пак не са изключени и обърквания, които показват, че ще се изисква и повишено внимание към близки, роднини, семейство…

От 09 февруари и до края на месеца все ще намирате начин да порадвате сърцето си по някакъв начин, това може да се случи чрез забавления, човек, който ви действа така, ако срещнете любовта и все още не сте…

Ако имате деца, то те също ще се превърнат в повод за гордост или щастие.

Все пак през последната десетдневка на февруари, ако прекалите с желания отнасящи се до прищевки- удоволствия, удовлетворение на желания, това може да ви струва скъпо- буквално или в преносен смисъл, хубаво е да внимавате.

В друг вариант- ще преоцените всичко ценно за вас и то ще придобие нова стойност.

Внимавайте тогава чисто финансови въпроси да не застанат между вас и любими хора.

Новолунието на 23 февруари ще ви даде шанс да поставите едно голямо ново начало- базисно, рефлектиращо върху всички нива от живота, включително професионална реализация или отново свързано с благополучието на дома.

 

КОЗИРОГ

През целия февруари пред вас се оформя възможност да осъществите ваша съкровена мечта, която може да преобрази обществените ви позиции, а вие да утвърдите позициите си или да заемете по-престижно място като думите ви ще имат подчертано влияние върху околните, ще срещате особена опека, ще привличате хора, които ще ви подкрепят, а влиянието и популярността ви ще растат.

Това е ключов месец за ваши връзки-лични или делови, договори и т.н. Можете да насочвате и да зададете вектор на развитие напред и нагоре, който ще ви изкачи по йерархичната стълбичка.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-далеч можете да стигнете.

На този фон и през първата част от месеца вие имате шанс да подобрите материалното си състояние, да спечелите нещо и като водите тайни преговори, разчитате на скрита опека или от персони, които са стоящи далеч от вас-буквално и в преносен смисъл.

Отново като вариант- започват да се материализират ваши инициативи в миналото, това ще отключи нови или паралелни печали, а може и да доведе до повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват.

С пик от събития, новини- разбирате до какво са довели вашите действия в дните на Пълнолунието, което на 09 февруари.

Все пак и до 23 февруари вие все още можете да насочвате, така че да допринесете за благоденствието си.

На 16 Февруари Марс ще премине във вашия зодиакален знак, това е ключово астрологично събитие, веднъж на около две години и половина. То ще събуди и усили собствената ви инициативност, ще обнови плановете ви, може да канализирате тази мощна енергия в конкретна цел, в значима степен от вас ще зависи дали ще я постигнете, а резултатите, до които се доберете през февруари и март, после ще прорастват дълго, през идните месеци, а може и повече, те ще се превърнат в база за нов растеж, водещи занимания, чрез които да реализирате потенциала си.

Въпреки всичко през втората част от февруари информационният поток е леко объркан, в оптимален вариант- насочва ви към миналото ,за да изчистите евентуални недоразумения, да наваксате с пропуски при преговори, нещо като втора възможност.

От 08 февруари и до края на месеца можете да подобрите фона си на съществуване, в дома и семейството приоритетно.

През последната десетдневка на февруари обаче може някой от вас да изпитат известен  дискомфорт или несъгласие с близки и роднини.

Опитайте се да изчистите различията конструктивно, за да не се получи обратен, от очаквания ефект.

На 23 февруари предстои Новолуние, което ще промени начина на мислене, изразяване, вероятно и не без причина, със съответните последици. Вие сте определящ фактор за обкръжението си, вие ще ръководите тенденциите, значи- зависи какво искате, вероятно и това ще бъде.

 

ВОДОЛЕЙ

През целия февруари ще ескалира възможност да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, със съответните позитиви.

Тенденцията понякога ще се изразява в скрита, неочаквана подкрепа, дори и от хора, които са стоящи далеч от вас-буквално или в по-общ смисъл.

В друг случай-намирате паралелни източници за печалба, тайни, нерегламентирани, това също може да е съкровено желание, което се сбъдва и има позитивен ефект върху благосъстоянието ви.

Ако сте в затруднено положение, тогава ще можете да откривате своеобразен изход по един почти магичен начин.

До 20 февруари Слънцето е във вашия зодиакален знак, както вероятно знаете- сега градите енергийна програма за цялата предстояща година, препоръчително е да проявявате инициативност над средното ниво или да живеете така, както искате да прекарате цялата предстояща 2020г.

До какви резултати водят вашите действия в значима степен разбирате по време на Пълнолунието, което е на 09 февруари, тогава се изясняват и партньорски отношения, на кого можете да разчитате или пък-не.

През първата част на февруари в близкото ви обкръжение има личност, която силно ви подкрепя, мотивира, стимулира, вие сте в прекрасен период да се справите с повишена конкуренция, да заемете лидерски позиции в колектив…

През втората част на февруари въпреки отличните шансове за печалба, повишаване на доходите, не са изключени и някой обърквания в паричните потоци, трябва да сте по-внимателни при занимания с финансови потоци.

От 08 февруари и до края на месеца вашата социална активност е значима, думите ви имат подчертана чуваемост и повод да привличате онова, което най-силно желаете.

Въпреки всичко през последната десетдневка на февруари може да узнаете тайни, които да преобразят връзки, начин на мислене, какво пък- знанието винаги е полезно, можете да се възползвате от него и т.н.

Новолунието на 23 февруари ще ви направи по-практични, успешни, печеливши, а това ще компенсира някой загуби, които не са изключени по външни и независещи от вас причини.

 

РИБИ

През целия февруари вашата популярност може да расте или пък това са шансове да попаднете под опеката на влиятелна личност..

Отново като вариант- появява се възможност да разширите влиянието си, да утвърдите позициите си в колектив като действате креативно, осланяте се на интуицията си или това е творчески подход…

Много е важно какво си пожелавате, защото то може и да се сбъдне по един магичен начин, това важи предимно за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.

На този фон вие можете и трябва да се възползвате от алтернативи на развитие или да използвате обходни пътища към целите си, а може би- да се възползвате от тайна, неочаквана подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл.

Всичко това може да се превърне в неочакван изход или да ви прехвърли кардинално на нови релси на развитие.

Каквото и да е, през първата част на февруари вие можете да закодирате успехи, които пряко ще рефлектират върху имиджа, кариерното ви развитие, обществено положение, действайте по-мащабно и ще разчитате на постиженията си и през идните месеци, а може и по-дълго.

През втората част на февруари конкуренцията или изискванията към вас растат, нека това да се превърне в повод за мобилизация, така че да отговорите на очакванията, да изпреварите другите  със съответните позитиви.

От 08 февруари и до края на месеца ще имате шанс да повишите и доходите си, да откриете нови източници на печалба.

Независимо от това- през последната десетдневка са доста вероятни извънредни разходи, а в по-неприятна форма и загуби, следствие на негативно въздействие от определени персони, явно, внимателно ще трябва да преценявате на кого се доверявате и т.н.

В оптимален вариант, това ще бъде полезна инвестиция във вас самите, дори в здравето ви.

На 23 февруари предстои Новолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, „посейте семена“, които ще започнат да дават плод още през втората част на март, през април, вероятно и през идните месеци…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *