Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец юли 2020г.

Хороскоп за юли 2020г.

 

ОВЕН

От юли и до края на годината вие   ще сте под силното влияние на Марс,  който ще е в най-голямата си сила във вашия зодиакален знак. Повечето от вас ще почувстват прилив на енергия,  която  в определени моменти може да усещате като взривоопасна,  все  едно сте включени в високоволтова мрежа, която ви дава много енергия и тази енергия вие трябва да канализирате в правилна посока, за да не прерасне тя в нервно напрежение,   за да не предизвика реакции  от ваша страна,  които са обратни на очаквания от вас резултат.

Добрата новина при Марс Овен е, че вашите успехи ще зависят в значима степен от вашите собствени действия- ще притежавате достатъчно сила, за да насочвате събитията.   Тази  сила обаче е и отговорност.

В оптимален вариант,  вие ще я насочите  в висока социална активност, ще общувате с много хора, ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които ще ви носят ползи или удоволствие. Всъщност, месец юли е един от най-подходящите точно затова- да създавате и укрепвате контакти, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, чувство на щастие или ще се превръщат в своеобразен отдушник  на ескалиращо напрежение по различни поводи. Може да се чувствате много по-добре, когато сте навън и сред хората, отколкото ако сте у дома, занимавате се с битовизми, други лични въпроси.

Звездите ще ви дават шанс  чрез дар словото ви и вид убедителност да привличате на ваша страна- широка подкрепа и одобрение, стига  да не прекрачвате границите  на добрия тон  от време на време. При всички случаи- ще срещате хора, които ще са особено добронамерени към вас, още повече, ако вие целенасочено действате в тази посока почти ще е задължително  да получите съответната помощ,  подадена ръка. Интересни срещи- лични и делови  ще разнообразяват ежедневието ви.  През юли  са възможни доста  интересни и вълнуващи срещи. Ако сте сами, вие може да срещнете любовта, ако сте обвързани,  тогава можете да заздравите вашите отношения чрез диалогичност,  ако сте повече време сред приятели,  пътувате, дори и на кратки разстояния.  Преговорите, разяснителните разговори, създаването и укрепването на връзки ще са ключът към вашето благоденствие, звездите ще ви дават много шансове, ако канализирате мощната енергия на Марс  в тази посока.  В душата ви могат да ескалират силни емоционални преживявания, които да ви подтикват да действате импулсивно или по-крайно, пазете се от подобни перспективи, които ще предизвикат обратен от очаквания резултат.  Водеща тема през юли също така ще бъде-  да се справите с имотни казуси,  да хармонизирате отношенията в дома и семейството, да уредите приоритети  свързани с местоживеене и т.н..

Тези въпроси може и да не са твърде лесни през юли за разрешаване, могат да изискват по-осезаеми  промени, те ще бъдат дълготрайни,  така че се опитайте да ги насочвате в една по положителна посока  и като имате предвид, че си всичко случващо се през юли  ще се закодира трайно във вашия фон на съществуване / дом,  семейство, местоживеене/.

В дните около пълнолунието,  което е  на пети юли,  то е в съчетание с лунно затъмнение-  вие в значима степен разбирате  силните и слабите звена, които са свързани с  тази сфера от живота, ще имате време до 20 юли-  да силите позитивите,  да минимизирате евентуални негативи…

На 20-ти юли  предстои новолуние, което ще ви даде  втори шанс-  да насочвате в една по-позитивна за вас посока  приоритети отнасящи се до дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество. Ще установите през това време  и през последната десетдневка на юли, гореизброените- влияят на всички останали сфери от живота, включително на професионалната реализация,  репутация и социален статус- общо. Например, за да се развивате кариерно вие трябва да искате подкрепата и одобрението на вашето семейство,  в друг случай- повишени ангажименти в семейството  ще ви подтикват да преразпределяте задачите за изпълнение, така че да сте по-ефективни. Отново като вариант- недоразумения в семейството  могат да доведат до базисни  трансформации, включително и на социалния статус.

Припомням, че Марс ви дава енергия да се справите с всичко, това е сила, но и отговорност…

 

ТЕЛЕЦ

През месец юли звездите ще ви подтикват по-силно да променяте начина си на мислене, съответно- начин, по който възприемате обикалящата действителност.  Вие ще възприемате важни за вас хора по един променен начин, вероятно ще има и причина за това, защото те действително ще покажат едно друго лице, в различна ситуация. В този процес и по един естествен начин- вие ще укрепите едни връзки, защото можете да разчитате на тях, но ще прекратите други, които са изчерпани.  Междувпрочем- това ще важи и за договори, които нямат място в бъдещото ви развитие.

Средата ви на съществуване се обновява  и това в повечето случаи ще бъде безвъзвратен процес, независимо дали става въпрос за връзки и договори, вид отношение, нови позиции които заемат и в колектив, трансформиран  начин на мислене  или реални премествания.

През целия юли ще ви се налага да се борите  за вашите права и интереси.  Възможно е да влизате в словесния двубой  и в този процес- да излизате победители  като разчитате на вашата твърдост, креативен  и различен подход.

Твърде вероятно е  да не афиширате всичките си намерения  или пък-  да откривате паралелни възможности, чрез които  вие ще се доберете до желаното, независимо дали става въпрос за пари или пък за любов.  Ако една врата е затворена пред вас  през юли,  тогава ви е задължително  ще се  добирате  до  някаква алтернатива,  „авариен изход“, тайна или неочаквана подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Някой  възможности  сами ще застават на пътя ви,  но те няма да са случайни, а следствие на минали ваши действия,  които сега „ пазят гърба ви“,  помагат и в някои трудни моменти.  Колкото повече се стремите да излезете извън границите на познатото, толкова по-широки перспективи на развитие ще се разгръщат пред вас.

В дните  на пълнолунието, което е на пети юли, вие получавате цена информация, може да проведете разговори, да чуете новини, които да преобразят живота ви  или важни за вас връзки.

Всичко е за добро, онези, които ви носят полза в един по-широк смисъл- ще бъдат оздравени, останалите  ще останат зад гърба ви.

Целия юли вие може да разчитате на хладната си и безпристрастна оценка.  Чувствата  ще се филтрират от разума,  съответно хора, на които можете да разчитате, такива ще има,  ще заслужат сърцето ви… Останалите- ще отпаднат от пътя ви.  Както вече казах-  вие може да намирате път за печалба  на всичко онова, което е ценно за вас  като разчитате на миналото, не афиширате всичките си намерения, сбъднете ваше тайно или съкровено желание, действате по нетрадиционен начин…

Измислете си стратегия, така че да се предпазите от влияния, които иначе отчитате за извън контрола ли, натрупани и неразрешени до сега.

Не е изключено да узнавате и за скрити процеси, да получавате изненадващи новини, които допълнително ще ви подтикват да гледате с „нови очи“ на важни за вас личности, вид обстоятелства. На 20 юли предстои новолуние, което ще е като „втора вълна“, която ви подтиква да изчистите обкръжението си от неблагоприятни за вас влияния /определени персони, договори/. Нищо ново не прораства върху старо, но и природата не оставя празно пространство, така че то ще бъде запълнено..

През последната десетдневка на юли водеща тема постепенно ще се превърне вашето семейство, дом…навлизате в период, през който трябва да преобразите в положителна посока среда си на съществуване, ще можете, стига да искате…

 

БЛИЗНАЦИ

рез целия  юли вие ще сте под влиянието на Венера, която ще  действа подобно на магнит, благодарение на който вие ще печелите с по-голяма лекота внимание, симпатии, одобрение, онова, което  най-силно желаете. Повечето от вас ще канализират тази позитивна енергия в необходимостта  да  привлекат на своя страна повече подкрепа  от страна на околните- общо. Причините за това могат да бъдат нараснала конкуренция, изисквания към вас, в по-неприятна форма  недоброжелатели, които могат да навредят и на финансовото ви състояние.  Добрата новина е, че вие можете да въздействате на някои негативни тенденции и по гореописания начин, съответно да привличате на ваша страна  енергична  помощ  от страна на инициативни и дейни личности.

Вие може да обедините усилия с определени хора  и така да стигнете много далеч, да оформите по-позитивни перспективи на развитие. Персони, които привлечете на ваша страна, ще има такива- ще се превръщат в мост към вашите успехи, по-добри и лидерски позиции.

В значима степен вашето обществено положение и бъдещи перспективи на развитие ще се определят точно от тази подадена ръка. Друга водеща тема за вас е финансовото ви състояние, съответно вие трябва да утвърдите позициите си в колектив, така че да не позволите да бъдете изместени, интересите ви да бъдат подменени. В оптимален вариант- вие ще инвестирате във вашето бъдеще, ще се отказвате от едно, за да придобивате друго и по-ценно за вас. Все пак може да се налага да отстранявате и хора от пътя си, които ви нанасят предимно щети, отколкото ползи. Как се справяте с тази задача, съответно дали преобладават позите в един по-широк смисъл или точно обратното, разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 05 юли. Тогава могат да произтекат важни или показателни събития, да чуете новини, имате време и начини да въздействате.

Между 05 и 20 юли събитията се движат повече по инерция, това е период, през който трябва да си изградите вид стратегия, да усилите онова, на което можете да разчитате, да попълните или премахнете пробойни, които точат ресурсите ви.

От 14 юли вашият покровител Меркурий ще се движи директно, така че още повече ще ускори процесите, развръзките, полаганите от вас усилия ще започнат да дават все по-осезаеми резултати.

На 20 юли предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит да подобрите финансовото си състояние. Посланията към вас отново са императивни в частта,  че за да придобиете едно, трябва да се откажете от друго,  освен това водещо условие за успехите ви е-  да се доберете  до тази подкрепа включително от страна на влиятелни  и власт имащи личности, може и съответни институции.  Същевременно, ако имате натрупани дългове, то те ще трябва да бъдат  изплатени.  Последната  десетдневка на юли  е подходяща да  ликвидирате стари дългове, но не и да създавате нови.  Взаимодействието с финансови институции  може и да не е твърде лесно, например банки, данъчни, застрахователни дружества,  това могат да бъдат още  общи средства- ваши  и на ваши партньори, лични или делови.

След новолунието на 20 юли  и според случващото се за вас е много важно да си изградите стратегия, така че да насочвате в една по положителна посока въпроси, които се отнасят до материалното ви състояние.  Вашата социална активност ще расте, чрез дар словото си  вие ще имате шанс да превъртате предизвикателствата в полза…

 

РАК

Юли месец е  един от най-важните за вас , защото вие сега градите енергийна програма  за цялата предстояща година, а може много по-дълго.  През юли месец вашите амбиции ще нараснат в пъти. Причините за това могат да бъдат много, например личната ви мотивация да извоювате нови и по-добри обществени позиции, да направите пробив в избраното от вас направление или пък- външни фактори ще ви подтиква да действате по този начин, няма да ви позволят отпускане, за да не изгубите контрол над тенденциите на събитията, за да не позволите да бъдете изместени.  Не е изключено условията ви на съществуване да са се променили, конкуренцията на работното ви място да е нараснала или пък да са ескалирали  други процеси, които пак така са ключови и влияят на социалния ви статус, например-  да заздравите брачните си отношения.  Каквото и да е- външни или вътрешни стимули, ще ви стимулират да се развивате, да промените обществения си статус, статуквото на повечето от вас не може да бъде съхранено,  вие започвате нов етап от вашия живот, който стартира точно сега през юли месец.  Посоката и развитието  на тенденциите  много ще зависят от собствените ви амбиции,  от онова,  което желаете и посоката, в която ще канализирате вашите усилия.

До 13 юли- вие имате толеранс от време  да преосмислите вашия опит, натрупани впечатления до този момент.  Вероятно ще се колебаете по кой път да поемете или  ще се стремите  да справяте  с въпроси, които са свързани по-скоро с вашето минало.

Около пети юли,  когато е пълнолуние и  лунно затъмнение- вие ще получите достатъчно подсказки- как се справяте със съответните предизвикателства, какво ви помага или пречи. Все по-силно ще осъзнавате, че водещо условие  за постиженията ви- това е необходимостта  да получавате подкрепа от страна на влиятелни, властимащи персони,  ваши партньори- лични или делови.   Тези послания към вас ще се усилват до края на юли.

На 20 юли  предстои новолуние,  което ще ви даде втори шанс, а вие ще трябва да се възползвате от приливната вълна, така че да стигнете максимално далеч към вашите мечти и по-добри хоризонти на развитие.  През втората част на юли- кариерното ви развитие, обществено положение и имидж са като скачени съдове за важни за вас взаимоотношения, значи- първи стъпки към успеха ви трябва да бъде преодоляването на вид различия между вас и важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ако има недоразумения между вас, то те ще изплуват на повърхността. Но противопоставянето едва ли ще е във ваша полза. За това пък- търсенето, намирането на общи и обогатяващи цели в един по-общ смисъл, планове за бъдещето, делегирането на отговорности, проявите на компромис, могат да ви създадат съюзници, които ще ви помогнат да превъртате всякакви предизвикателства в полза.

В значима степен- околните ще играят превратна роля, могат да ви издигнат до небесата или да ви сринат. Както казах вече, определящо условие е- да получите подкрепа или одобрение. Ако една „планина е прекалено висока и не можете да я прескочите, тогава можете да обиколите“ като асоциативна препратка  за вашите връзки…

И така, рестатрът на 20 юли ще включва и партньорски отношения, лични или делови, които ще се отразят на общественото ви положение- кариера, брак…

В началото винаги по-лесно се влияе, не губете по-далечни цели от поглед и няма да изгубите посоката, ще можете да стигнете там, където искате…

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще смените  рязко посоката, за да откриете своето най-правилно, достойно място под Слънцето.

През последната десетдневка на юли- вашите усилия ще започнат да се материализират или самите вие ще станете доста по-практични. През цялото време пред вас ще се разкриват алтернативи на развитие, ако една врата е затворена, друга ще се отвори. Вие ще можете да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта или пък по-далечна, изискваща повече време, за да се реализира…

 

ЛЪВ

През юли месец вие ще правите сериозен анализ какво следва да оставите зад гърба си и  с какво да продължите напред.  Периодът е  подходящ да следвате повече текущите възможности,   а не да форсирате събитията.  Звездите по много ясен начин ще ви покажат- какво следва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано и няма място в бъдещото ви развитие, съответно- какво подпомага вашите успехи и вие много скоро ще ги разбирате.

В този процес много ще ви помагат хора, които са добронамерени към вас, например това могат да бъдат ваши приятели  или дори колеги, хора, които могат да повлияят на вашето бъдеще, с които ще обсъждате интересни идеи, ще си помагате и ще насочвате тенденциите в една по-положително за вас посока.

В този процес   вие ще може да разчитате подчертано- на вашата висока компетентност, която ако демонстрирате, ще е напълно във ваша полза.

В друг вариант вие може да решите да  обогатите вашата квалификация и образование и това също ще се окаже доста подкрепящо, ако афиширате богати знания и т.н.  Ако  настоящите перспективи на развитие са изчерпани, тогава мнозина ще се опитат да разчупят статуквото  като общуват с хора извън близкото си обкръжение, пътуват, намерят подкрепа  от страна на енергични личности, които са влиятелни, но стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл.   Дали се движите в правилна посока- разбирате в дните на пълнолунието, което е на пети юли.

През втората част на юли ежедневието ви става все по-натоварено, мога да ескалират допълнителни ангажименти  или такива, които са натрупани във времето, но са останали неразрешени.

От вас ще се изисква  сега да се справите с тях  или пък завинаги да ги оставите зад гърба си като ненужен товар, който не ви носи удовлетворение, само ви натоварва, а може да има и негативен ефект върху физическото ви състояние.

В друг случай- вие просто може да решите се отдадете повече на почивка  и така ще бъде най-правилно, за да се заредите с повече енергия, за  да си починете, а може би  и да обърнете повече внимание на себе си.

Ако заниманията ви са творчески, изпълняват се в известно усамотение, тогава ще се справяте с тях много по-лесно.  Ако работата ви е рутинна,  но и високоотговорна, тогава напрежението ще расте  с допълнителни изисквания,  променени условия на труд и т.н.

До 20 юли  вие имате време да размислите и според случващото се- дали  искате да съхраните статуквото или желаете да прелистите нова страница.

На 22 юли Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак, ще ви подейства доста подкрепящо, особено в посока- да сбъднете ваше съкровено желание.  Вие ще навлезете в период, през който може да утвърдите  авторитета си в колектив, ще разширите влиянието си, това тепърва ще предстои през август месец.

Ако сте сами- ще имате шанс да срещнете любовта… През последната десетдневка на юли  вие може да действате така,  че да сбъднете ваша съкровена или по-далечна мечта.

 

ДЕВА

До 13 юли вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие Може да изпитвате някой колебания или съмнения относно бъдещето ви развитие.   Тези дилеми, пред които се изправяте могат да бъдат тясно свързани с непоследователното поведение, което виждате в лицето на близкото си обкръжение.

На вас по различни поводи може да ви се налага да се доказвате повече в колектив, за да утвърдите авторитета си, за да не позволите да бъдете изместени  или дори, за да се предпазите от финансови загуби.

В душата ви ще ескалират силни страсти, нека те да бъдат  генератор на енергия, която ще ви помага да превъртате всички предизвикателства в полза.

На този етап- финансовите ви успехи пряко зависят от подкрепата и одобрението, до които можете да се доберете  от страна на личности, които влияят на вашето благосъстояние.

Вие имате значими шансове да получите тази подкрепа и одобрение, следствие на вашия опит, чар, подход, качества които демонстрирате…

Паралелно с това- висока конкуренция е доста вероятна, но вие можете да се справите по горе-описания начин.

Все пак трябва да страните от личности, които могат да предизвикат загуби. Водещият фокус в чисто материални приоритети е провокиран от нараснали разходи, в оптимален вариант това могат да бъдат полезни инвестиции във вашето бъдеще, бизнес или близки до сърцето ви хора /пораснали деца, партньори/, особено през втората част на месеца.

Всичко случващо се ще е повод да анализирате- кой ви носи щети или пък ползи, а това ще промени обкръжението ви, съответно вие ще оздравите едни връзки, а други ще ги прекратите. Ако имате натрупани длъгове, то през юли ще трябва да се разплатите.

Взаимодействието с финансови институции не е твърде лесно-банки, данъчни, застрахователни дружества, периодът не е подходящ да задлъжнявате или да поемате прекалено големи рискове.

На 20 юли предстои Новолуние, което ще ви даде втора възможност да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив, ако това е невъзможно, тогава може да ви се наложи да смените „декорите“ около вас, да пътувате, преместите, а може би да се отдадете и на почивка. Тази перспектива ескалира предимно през последната десетдневка.

Ако се нуждаете от алтернативи на развитие, то те ще се оформят на хоризонта тогава…

 

ВЕЗНИ

Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато трябва да утвърдите общественото си положение и авторитет, а този процес може да изисква  да се справите с повишена конкуренция или дори недоброжелатели. В друг случай вашето кариерно развитие пряко ще се определя от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на влиятелни или властимащи личности, партньори- лични или делови. В живота на повечето от вас ще има личност, която им оказва съществено значение, с която трябва да се съобразявате и която ще определи вектора ви на развитие.  Понякога може да имате усещането, че този човек се  държи по- агресивно или нетолерантно. В оптимален вариант обаче, вие  ще намерите начин да се възползвате от него, да го привличате на ваша страна като полезна подкрепа- морална, енергийна и т.н.

Това, което може да скрепи важни за вас отношения, лични или делови, които пряко влияят на репутацията ви като минимум, това е обсъждането- на по-далечни перспективи на развитие, които ще са полезни за вас самите, но и за отсрещната страна.

Ще ви помага много- вашата собствена философска мисъл, аналитичност, склонност да се издигате над нещата и съответно да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока. През месец юли вие   ще се представяте като амбициозна личност,  която си прави по-дългосрочни планове, залага на рационалния подход и аналитичност, хладна и практична мисъл, отличен изказ. Благодарение на всичко гореописано- вие ще успявате да превъртате предизвикателствата във ваша полза.  Успехи щастие ще ви носят виртуални пътувания,  общуване с хора извън близкото ви обкръжение, привличане на ваша страна влиятелни персони, може и далеч стоящи от вас- буквално и в по-общ смисъл.

През юли все намирате начин да постигнете желаното разширение на перспективите си на развитие и да се „издигате над нещата“, да преодолявате предизвикателствата по горе-описания начин.

Най-комфортно ще се чувствате, ако работите в съдружие, като до вас има партньор, с който да делегирате отговорности и не само.

Дали се движите в правилна посока разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 05 юли.

През втората част на юли все повече се натягат преобразувания, които засягат общественото ви положение, социален статус-общо. По различни поводи тази тема ще е тясно свързана с вашето семейство или дом. Например, вие ще споделяте намеренията си с близките си, те трябва да бъдат обсъдени, в друг случай- това може да засегне местоживеенето ви или пък лични приоритети, включително брачни- влияят и на други- отнасящи се до репутацията ви като минимум.

Каквото и да е, преобразуванията може да са базисни, дълготрайни, а вие трябва да насочвате внимателно и с поглед към по-далечното бъдеще.

На 20 юли предстои Новолуние, което ще ви даде втори шанс да насочвате и влияете на всичко горе-описано.

Вашата социална активност ще расте през последната десетдневка и по един естествен начин ще ви отреди нови позиции в колектив…

Създавайте и укрепвайте връзки и можете да преуспеете.

 

СКОРПИОН

Повечето от вас се стремят да разчупят границите на възможното пред себе си и за това са социално много активни, стремят се да общуват и с хора извън близкото си обкръжение, влиятелни личности, такива, които могат да се превърнат в мост към успехите им.

Информационният поток е много усилен, може да ви се налага да влизате в словесни двубои, за да защитите интересите си и мнозина ще успяват като променят нещо в изказа си, използват вид стратегия или пък проявяват забележителна твърдост. Вашите позиции могат да се променят по един естествен начин и следствие на всичко горе-описано, също- оздравяване на едни контакти, но късане на други, които са ви разочаровали, това дори могат да бъдат договори, които са изчерпани и нямат място в бъдещото ви развитие.

Някой от вас може да се концентрират върху сключването на нови и по-дългосрочни контракти и като демонстрират висока квалификация, други пък ще се заемат с уреждането на документи, може и юридически казуси, разрешаване на спорни въпроси. В този процес могат да ви помагат хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл, високо-квалифицирани особи.

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, но и резултатно. Навлизате в определящ период за професионалната ви реализация. Вашата собствена и висока инициативност почти през целия юли ще ви помага да се справяте с повишени изисквания, конкуренция, така че да получавате по-широка подкрепа, която може да повиши доходите ви или поне- да получите морално удовлетворение. Възползвайте се от опеката на звездите, за да направите пробив в избраното от вас направление.

Дали се движите в правилна посока разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 05 юли.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще прелистите нова страница в професионалната си реализация. Може да откриете нещо ново и по-перспективно за вас, но едва ли ще останете без работа, напротив, вие по-скоро ще сте доста натоварени и то до края на годината. В началото винаги по-лесно се влияе, насочва, така че е препоръчително още през юли да въздействате, това ще се надгради през август, а после ще се утвърждава като постижение до ноември, ще се тества за надеждност  и после ви предстои още един рестарт до края на годината.

Все пак вероятността да излезете победители, да откриете ново и дългосрочно поприще, в което да разгърнете потенциала си е повече от голяма.

Друга тема може да е здравето ви, внимавайте, всичко като натоварване трябва да има своите граници, вслушвайте се и във физическото си здраве.

През втората част на юли някой отношения могат да се усложнят още повече, включително с роднини, братя или сестри, ако имате такива и не само…Внимавайте, опитайте се да разрешите евентуални различия конструктивно. В друг случай- близките ви ще имат нужда повече от вашето внимание и подкрепа.

На 20 юли предстои новолуние, съобразно яснотата, която сте получили- на кого и в каква степен можете да разчитате, вие ще имате право на втори шанс да се изчистите от зловредни влияния, да скрепите важни за вас връзки.

През последната десетдневка на юли все по-важна тема е вашата репутация, обществено положение. Вие сами ще се превръщате в генератор на собствените си успехи, победи…

 

СТРЕЛЕЦ

Юли месец е доста емоционален, трансформиращ за вас, все едно сте на прага на житейски кръстопът. И в този процес ключова роля ще играят хора, които влияят на благосъстоянието ви. Това могат да бъдат влиятелни личности, партньори-лични или делови. Вие ще преосмислите вашето отношение спрямо тях и според това- до колко можете да им се доверите, дали ви носят повече щети или пък ползи.

Все пак, ако има конфликт на интереси, то те ще се изострят постепенно през юли. Ако не получавате към настоящия момент желаните резултати, може би ще трябва да смените подхода си, така че да се предпазите от загуби- финансови или морални.

Дали се движите в правилна посока разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 05 юли. Анализирайте, насочвайте внимателно, до 20 юли имате време да отстраните евентуални грешки, пропуски, които точат ресурсите ви или ви дестабилизират.

През юли може да установите в по-ярки краски, че за да получите нещо, първо трябва да дадете, също, че всичко си има цена.

В друг случай, трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно. Отново като вариант, ако имате стари дългове, то през юли ще трябва да се разплатите.

Като оптимална перспектива- инвестирате в бизнес, любими хора, а това ви се възвръща многократно в бъдеще. Все пак не бива да се поемат прекалено големи рискове.

Трябва до имате предвид, че въпреки всички предизвикателства, през целия юли вие ще се радвате на повече добронамереност от страна на важни за вас хора, все ще се появяват персони, които ще ви подадат ръка, особено, ако имате нужда.

Можете да оздравите партньорските си отношения, стига да не са преминати определени граници.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, а в душата на мнозина ще се разгаря силна страст…

Това, което може да развали настроението ви през юли са повишени разходи, но вие можете да ги канализирате в оптимално правилна посока и по горе-описания начин.

Звездите ви дават шанс да разгърнете творческият си потенциал, да преживеете незабравими моменти, но това ще зависи предимно от собствената ви инициативност.

Самите вие ще изпитвате подчертано желание да изпъквате, а може би и да се забавлявате, да се занимавате с онова, което ви е приятно, а рутината силно ще дразни…

На 20 юли предстои Новолуние, което ще ви даде втори шанс да подействате положително на материалното си състояние. Това може да стане чрез подкрепа, вид съглашение, ако сте се разплатили с евентуални дългове, инвестирате /без големи рискове/…

През последната 10 на юли ентусиазмът ви все повече расте- да се доказвате, разчупвате границите на възможното пред вас. Амбициите ви растат със съответните позитиви.

 

КОЗИРОГ

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения-лични или делови. Причините могат да бъдат различни, например- дошло е време, когато трябва да изчистите евентуални различия, така че да обедините усилия и правите планове за общия ви и по-добър статус, фон на съществуване. Може да се налага да стигнете до консенсус относно битови, имотни казуси, също отнасящи се до местоживеене. Или пък-вашата половинка просто ще се нуждае от повече внимание.

Все пак, ако има някакви различия, то те ще бъдат по-видни от обикновено. До 14 юли може да имате чувството ,че отсрещната страна се държи не твърде последователно, колебливо. Но това е оптимално подходящо време да насочите тази несигурност във ваша полза, да наложите мнението си, ако това е възможно…Ако не, тогава през втората част на юли конфликтите, разминаванията ще наберат скорост, още повече ще се задълбочат и със съответното отражение.

Често може да ви се струва, че се налага да правите повече компромиси и на практика да е точно така. Понякога с гъвкавост се постига много повече, отколкото с евентуална твърда позиция и неотстъпчивост.

Всъщност, всичко горе-описано може да се съотнесе и към делови контакти. Сега ще ви се налага да отстоявате позициите си, да привличате по-широко одобрение, подкрепа по различни поводи. Това ще определи много или всичко, ще зададе вектора ви на развитие, може да предизвика базисни трансформации в социалния ви статус- кариерно развитие или брачни отношения.

Имате силен фокус върху условията ви на съществуване /дом, семейство и т.н./. В оптимален вариант- започвате ремонти, в друг случай- предприемате премествания, уреждате наследства или пък- погасявате дълго тлеещ конфликт.

Член от семейството може да се държи по-агресивно, туширайте тази перспектива, за да не прораства, в началото винаги по-лесно се влияе.

На 20 юли предстои новолуние, което ще ви даде втори шанс или ще рестартира важи за вас връзки…

През последната десетдневка на юли все по-важна тема става материалното ви състояние, но то отново ще е като скачени съдове за одобрението и подкрепата от страна на определени персони, влияещи на благосъстоянието ви…

 

ВОДОЛЕЙ

Водеща тема за вас през юли е професионалната ви реализация.  В този сектор от живота ви се изисква вид обновление, например- могат да възникнат нови изисквания или условия на труд, в друг случай- не е изключено да е нараснала конкуренцията  или пък-  да се е появил конфликт, който ви подтиква по-яростно да защитавате вашите интереси. И така е правилно, към настоящия момент- вие трябва аргументирано да отстоявате вашите права и интереси, за да не позволите да бъдат подменени.

Високата ви социална активност, комуникативни умения- ще ви гарантират шанс да превъртате всички предизвикателства в полза.   Ако това е невъзможно, тогава вие ще трябва да отворите нова страница в професионалната си реализация, да откриете ново място, което ще бъде по-подходящо за вас, така че да можете да разгърнете потенциала си.

Все пак през юли са по-видни от обикновено всички възможности, чрез които можете да просперирате, но също така и препятствия, които застават  на пътя ви на успеха на работното място.

Самите вие  може да изпитвате известни колебания, по кой път да поемете, особено до 14-ти юли.  В друг случай- в първата част на юли вашето ежедневие е извън обичайния ритъм  поради допълнителни ангажименти, някой от тях и непредвидени. Това може да се превърне  в оптимално подходящо време, да преосмислите вашия път на развитие, а може би  и да пренаредите приоритетите си, така че да се справяте по-добре…

Може да се откажете от дела, които само ви отнемат време, но  не ви носят удовлетворение   да се ориентирате към други,  които ви носят по-голяма удовлетвореност. Дали сте  поели в правилна посока  разбирате в значима степен в дните на пълнолунието, тогава могат да ескалират важни новини и събития. През втората част от месец юли  тенденциите се движат повече по инерция, но ще имате право на втори шанс, така че да превъртите всички позитиви в негативи на работното си място или пък да си намерите нова реализация  след 20 юли.

През целия и юли- до вас ще има личност, която силно ще ви подкрепя и ще радва сърцето ви. Това може да е ваш партньор, но може и да са пораснали деца, ако имате такива, може и да са приятели, с които намирате време и за забавление, да се разтоварите от рутина и напрежение.

Подходящо време да въздействате позитивно и на здравето си чрез съответни действия.

През последната десетдневка на юли все по-важна тема стават вашите партньорски отношения, на които ще можете да влияете. Вашата популярност ще расте, ще има повече хора, на които можете да разчитате. Навлизате в определящ период, през който можете и трябва да насочвате в една по-позитивна посока важни за вас взаимоотношения,  лични или делови.

 

РИБИ

Месец юли ви дава шанс да разгърнете творческия си потенциал и така аз се реализирате по оптимално добър начин. Ако работата ви не е рутинна, имате собствен бизнес или може да се свързва с  талант,  тогава вие ще имате шанс  да постигнете доста добри резултати.

Въпреки всичко и в такъв случай- ще се налага да инвестирате  в този ваш бизнес или творчески проект.  Ако това не е ваша тема,  тогава вие ще бъдете концентрирани върху взаимоотношенията с близки до сърцето ви хора,  това могат да бъдат вашите партньори, деца, дори приятели.

Причините могат да бъдат различни,   например- около тях могат да се случват  промени,  на които вие трябва да реагирате,  да бъдете полезни, да помогнете…

Или пък- вашите взаимоотношения се променят,  а това е оптимално подходящ период да насочете тези  преобразувания в една по-позитивна за вас посока. В дните около пълнолунието, което е на 5 юли вие получавате достатъчно подсказки- в каква посока се движат тези важни за вас отношения.

До 14 юли вие все още може да насочвате, да коригирате евентуални слабости, през втората част на юли- тенденциите бързо ще набират скорост.  Все пак, на 20 юли предстои новолуние, което ще ви даде право на втори шанс да въздействате на всичко гореописано.

Друга водеща за вас тема през юли  ще бъде финансовото ви състояние.

Причините за това могат да бъдат различни, отново като пример- вие може да намерите нов източник на доходи  и в този процес ще може да разчитате на близки хора, включително на семейството си, което ще ви подкрепя по всякакъв начин.

В друг случай- вашите разходи може да са нараснали  многократно за любими хора /деца, партньори/, може да са развлечения, заслужена почивка или вид вложения в здравето ви и вие трябва да попълните тези пробойни… За да се справите с тези предизвикателства  от вас ще се изисква да се доказвате повече в колектив  и на работното място, да получавате подкрепа от страна на  власт имащи персони, които влияят на вашето материално състояние.

Пазете се от недоразумения с по-възрастни и авторитетни персони, заложете на диалогичността, за да  не изгубите вид опека..

При всички случаи- през месец юли вашите приходи-разходи ще се променят, а вие можете да насочвате чрез собствената си инициативност. Усилията, които полагате ще бъдат възнаградени, независимо дали ще останат същите източници за печалба или те ще бъдат нови.

Всъщност, през цялата втора част на 2020г. и до декември 2020г., пред вас ще бъде водеща тема- материалното благосъстояние. Вие ще се борите за доходите си, нещо материално, ценно за вас и можете да постигнете значими резултати, своеобразен пробив, който ще се развива почти по инерция през следващите поне две години и половина.

На този етап и през юли трябва да установите на какво можете да разчитате, какво следва да трансформирате, за да бъдете по-стабилни или направо да отворите нова страница през последната десетдневка на юли на работното си място…

В края на юли ежедневието е все по-натоварено, хубаво е внимателно да преразпределяте задачите си за изпълнение…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *