Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец юни 2017г.

Хороскоп за месец юни 2017г.

386734Овен

От 04 юни Марс, вашият покровител, щ е транзитира през зодиакалния знак Рак и ще повлияе силно на линията ви на поведение. През идния близо месец вашата активност ще е пряко свързана, зависимо от емоционалното ви състояние.

Изглежда, че онова, което чувствате, желаете ще е „моторчето“, което ще ви стимулира, така в зависимост от преживяванията си- вие ще можете да „повдигнете планини“-образно казано, а можете да се откажете от друго, което ви дразни- спонтанно, неконтролируемо и почти пренебрегващо разумните доводи.

Само-защитните ви реакции стават почти инстинктивни и може би така е по-добре, защото това е начин да защитите и утвърдите базисни устои в живота ви.

Все по-важна и водеща тема става домът и семейството, защото в този сектор ескалират промени, например належащ ремонти, уреждане на имуществени казуси или друго, като тенденцията се усилва след 22юни .

През това време трябва да внимавате да не се обтегнат отношенията в семейството ви, може да имате усещането, че очакванията към вас са твърде големи, но и обратното не е изключено- вашите проекции върху отсрещната страна да са преувеличени, а това да породи недоразумения.

За да се избегнат подобни тенденции, вероятно е най-добре да се концентрирате върху обща цел, която ще се отрази на атмосферата ви на съществуване, а трансформациите ще трайни и положителни.

Това е важен период, през който се наместват пластовете под краката ви, в най-близкото ви обкръжение, включително и в партньорските отношения. Ако не сте могли да ги насочите в една подходяща посока за вас в началото на месеца, ще имате право на „рестарт“ в края на периода и след Новолунието на 24 юни…

Телец

През първата деседневка на юни имате шанс да повишите доходите си или действията ви на работното място са особено продуктивни, ценят се по достойнство и със съответните последици.

На 06 юни Венера навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви закриля през идния близо месец. Ако сте имали някакви чувства или намерения, които до този момент сте прикривали, то те бързо ще излязат на повърхността.

Променяте линията си на поведение, а някой от вас- дори външен вид, ще привличате по-лесно внимание и по-лесно ще печелите симпатии, можете да се възползвате от това.

От 16 до 20 юни отново могат да възникнат някакви допълнителни плащания или ако имате стари дългове-те да напомнят за себе си. През това време може да водите дискусии с партньори /лични или делови/, относно по-далечни перспективи на развитие и нека те да бъдат конструктивни, а не да се превръщат в повод за недоразумения.

Социалната ви активност през юни перманентно се усилва, понякога до степен на агресивност, така вие отстоявате правата си, завоювате успехи, утвърждавате авторитета си. До средата на месеца това може да е повод за напрегнати разговори, преговори, които ще раздвижат границите на възможното, буквално или в преносен смисъл-чрез пътувания и/или повече връзки, които създавате.

През втората част от периода, трябва да внимавате тенденцията да не прерасне в словесна война, в ежедневието или приоритетно на работното ви място, факт, който може да е провокиран от нараснала конкуренция, нови условия на труд, необходимост да се доказвате. В оптимален вариант- това са нараснали ангажименти, включително и възможни командировки.

Ако не ви удовлетворява професионалната ви реализация, тогава през юни можете да скъсате някой договори и да се ориентирате към други и по-успешни, особено след Новолунието на 24 юни. Информационният поток през последните дни се усилва, носи ви полезна информация, вземат се важни и дългосрочни решения.

Близнаци

Юни традиционно е важен месец за вас, защото се „осветяват“ водещи теми в живота ви, гради се енергийна програма, която ще ви влияе през идната близо година, а като минимум полугодие.

През юни значима част от създаващите се тенденции зависят от вашата собствена воля и намерения, инициативност. За тази, изглежда, че подчертано значение ще има необходимостта да стабилизирате доходите си, да бъдете финансово по-успешни и независими, ще влагате основен енергиен ресурс в това поле и посланията на звездите постепенно ще се усилват поради външни провокации в тази посока, но и възможности, които застават на пътя ви. В първата деседневка на месеца се оформят алтернативи за печалба, неочаквани шансове или такива, които не сте отчитали до този момент, но от 14 до 20 юни паралелно с това нарастват и разходите ви, които може да са в резултат на инвестиции в собствен бизнес, може да са харчове за близки и любими хора, а това може и да е хоби, което ви разтоварва, носи ви удоволствие.

На 07 юни Меркурий влиза във вашия зодиакален знак, „владеете положението“ с „дар словото си“, ако е имало някаква скрита информация, то тя става явна, защото я осъзнавате, защото изразявате част от мислите си открито, отстоявате идеите си.

Социалната ви активност расте, вие се въвличате в дебати, преговори, може често да се оказвате в център от внимание.

От 16 до 22 юни това може да е повод за разяснителни разговори с ваши партньори /лични или делови/, които да възобновят теми от миналото, които до този момент не са били разрешени, но вече не могат да бъдат обикаляни и чрез дебат- трябва да внесат яснота във връзките ви.

Все пак сте склонни да ревизирате чувствата си, защото се изисква вид обновление и промяна, а вие намалявате темпото, да видите по-добре бъдещите перспективи, „сверите си часовника“…

В края на месеца все по-остро стоят въпроси с вашата сигурност-общо, в частност-финансово благополучие. Дава ви се възможност за своеобразен рестарт в това поле, особено след Новолунието на 24 юни…

Рак

На 04 юни Марс навлиза във вашия зодиакален знак, ще ви зареди с много сили и енергия, които ще подействат положително на тонуса, инициативността ви, на способността ви да се борите и сами да направлявате потока от събития.

Същевременно, може да имате усещането, че сте предизвикани да отстоявате правата и позициите си, трябва да внимавате и тенденцията да не прерасне в нервно напрежение, също- недоразумения с околните, защото имате усещането, че сте предизвикани, твърде много очакват от вас…В друг вариант, вие се раздвоявате между множество ангажименти, които касаят дома, семейството ви, това може също да са имотни казуси, такива, които се отнасят до условията ви на съществуване, а тя трябва да се подобри и „гълта“ много енергия и не само, подчертано от 14 до 24 юни. През това време е важно да направите нужното, за да подобрите, освежите атмосферата на съществуване, чрез ремонти, премествания, уреждане на имотни казуси и/или други спорни, семейни, ще притежавате достатъчно „козове“ , за да въздействате, стига да не прекрачите някакви граници на добрия тон.

От 16 до 22 юни не са изключени и други, непредвидени задачи за изпълнение и/или трупани в миналото и неразрешени. Ако има нещо, което повече ви натоварва, препятства успехите ви и е по-добре да остане зад гърба ви, то се прояснява точно в този период от време, ваш е изборът, как ще реагирате…

От 23 Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, а на 24 юни е Новолунието, то е в първите градуси на вашия знак, а това означава, че за мнозина, новото начало, което ще нахлуе в живота им е от „корен“-образно казано, това важи подчертано за родените през първи деканат на зодиака, но и за всички останали в различна степен. Това Новолуние е едно от най-важните за вас, препоръчително е да извършите някакви реални или символични действия, които да подпомогнат благополучието ви, да прорастват през цялата идна година. Това Новолуние е т.нар. съзвездие “Колесница”, счита се, че молитвите и желанията по-лесно достигат, чуват се от Боговете…

Лъв

Юни е доста динамичен за повечето от вас, налага ви се да се доказвате в колектив, защото заемате нова позиция, обновени са задълженията ви или подчертано успехите ви зависят от подкрепата на околните.

До 22 юни вие по различни поводи ще установите на кого и в каква степен можете да разчитате. Ще има такива, които ще ви подкрепят, но също и други, за които през юни ще си промените отношението, понеже ги виждате с „други очи“, защото ескалират разяснителни разговори „разголващи“ истини, включително могат да се проявят теми от миналото, които са останали неизяснени.

Някой от вас ще са по-натоварени с ангажименти свързани с „хора близки до сърцето им“, включително и пораснали деца, ако имате такива.

От 04 юни Марс навлиза в зодиакалния знак Рак, една енергийна програма е на път да се изчерпи, тя може да е стартирала преди около две години и половина или е била водещ мотив през последните месеци и отнасящ се за „разширение на хоризонтите пред вас“- буквално и чрез пътувания, премествания или в преносен смисъл, чрез постигане на по-високи резултати.

От 14 до 24 юни разбирате кои от плановете ви са осъществими, а кои- следва да оставите зад гърба си, защото са достигнали предел на възможности. През този период е полезно да не се претоварвате, за да не се почувствате изтощени. Внимавайте за подробности, ако имате тайни врагове или недоброжелатели, те ще се опитат да ви навредят!

На 07 юни Венера навлиза в Телец, ще подкрепи имиджа ви през идния близо месец, вие ще се стремите да показвате най-доброто от себе си, може да промените линията си на поведение и да спечелите от това, също- вид алтернативи, на които не сте обръщали внимание до този момент. Тенденцията се усилва след 24 юни и след Новолунието, когато все повече мечтаете да промените начина си на съществуване и след тази дата можете да направите стъпки в тази посока, така че да реализирате тайна мечта, да се възползвате от неявна или пък неочаквана подкрепа.

Дева

Юни е важен за социалния ви статус-генерално и обхваща ключови въпроси като кариерно развитие, имидж и/или брачни отношения. Подобни теми ескалират, правят ви по-гъвкави, комуникативни, въвличат ви в полемики, особено от 14 до 22 юни, когато се налага да вземете важни решения, включително и за въпроси, които са трупани дълго във времето…Повечето от вас ще имат варианти и е важно сами да изберат вярната посока с поглед към по-далечното бъдеще.

През юни също трябва да „отсявате сеното от плявата“- образно казано и тази метафора се отнася пряко за обкръжението ви. Съответно- ще има хора, които ще ви стимулират, ще ви бъдат особено полезни, ще се превръщат в мост към собствените ви успехи, но ще има и такива, които остро ще се конфронтират с вас или ще имат неблагоприятно въздействие върху паричните потоци. В оптимален случай вие разходвате повече средства, за да защитите имиджа си и т.н.

През последната деседневка на юни можете получите сърдечна радост от любими хора или да изгладите евентуални недоразумения.

Ако пътувате, това ще носи незабравими преживявания, а ако водите юридически казуси, те могат да се развиват във ваша полза.

Около вас става все по „населено“, общувате с много личности, които ви указват значимо въздействие. В друг случай- налага ви се да се доказвате, защото сменяте средата си или заемате ново обществено положение, особено след Новолунието на 24 юни. Препоръчително е през последните дни на месеца да сте социално по активни, това е пряко свързано с осъществяването на желанията ви, чувството ви на щастие-общо.

Везни

Почти през целия месец ви занимават въпроси, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, явно сега трябва и можете да им въздействате, в друг вариант това са пътувания, разрешаване на юридически казуси, които се затягат и обсебват вниманието ви, особено в дните от 14 до 22 юни, когато и получавате съответни новини, водите разяснителни разговори, внасящи значима яснота по горе-споменатите казуси.

Не е изключено и хора извън близкото ви обкръжение, включително влиятелни лица, роднини, чужденци- да са повод за напрежение и мобилизация от ваша страна.

Все пак през юни притежавате доза късмет, от който можете да се възползвате точно като излезете извън границите на познатото, традиционното, експериментирате, разширите кръга си от познати, такива, с които да си сътрудничите.

От началото на месеца постепенно навлизате в по-остра конкурентна среда, която няма да ви позволи да се отпуснете, особено до 24 юни. През това време са възможни знакови трансформации, такива, които после ще ви влияят дълго, да кажем през идните две години и половина.

Юпитер от 10 юни се обръща в директен и ако до този момент сте срещали някакви спънки в осъществяването на личните ви намерения, те бързо ще започнат да се отстраняват и до октомври 2017 година това влияние ще преобрази живота ви. От определящо значение е да не губите целите си от поглед, да не се „разпилявате“ в различни и неясни цели, също и подчертано през юни- да се борите за своето място под Слънцето без да отстъпвате, дори и понякога това да означава да „воювате“. Така „Колелото на съдбата“ ще се превърти във ваша полза, а вие няма да попаднете под влияние на вид зависимост и чужда воля.

На 07 юни Венера- вашата покровителка навлиза в Телец, ще ви подтикне през идния близо месец да проявите забележително упорство, което ще се отрази предимно на материалното ви положение, особено в частта- подкрепа /финансова, морална/- от страна на партньори /лични или делови/. До средата на месеца можете доста да спечелите от вид опека или около близките ви се случват положителни преобразувания, които рефлектират и върху вас самите.

През последната десетдневка на юни навлизате в ключов период за социалния ви статус-кариерно развитие, брачни връзки, имидж като минимум. Дните около Новолунието на 24 юни са доста показателни- за силните и слабите звена, наблегнете на силните и елиминирайте от „корен“ онези, които препятстват развитието ви.  Това е едно от ключовите Новолуния за годината, то може да преобрази живота ви, направете реални или символични стъпки в посока, която искате да прораства през цялата идна година или до октомври 2017г.

Скорпион

Почти през целия юни водеща тема са финансовите потоци, особено в частта „чужди ресурси“, подкрепа от страна на околните и т.н. Изглежда, че на този етап вашето благополучие силно зависи от взаимо-помощ, така че следва да градите мостове, а не обратното. Същевременно не е препоръчително да задлъжнявате, да давате пари на заем, подчертано от 14 до 22 юни. Ако имате стари дългове, те ще напомнят за себе си през този период. Внимавайте само подобни теми да не застават между вас и близките ви.

От 04 юни Марс- единият от покровителите ви, навлиза в зодиакалния знак Рак, ще ви подейства много стимулиращо, да действате с голям размах, да си поставяте високи или по-далечни цели-буквално или в преносен смисъл. Ще се усили стратегическия ви усет, но ще бъдете също по-емоционални, склонни да действате в крайности. В положителен аспект- ще имате шанс да преборите всякаква конкуренция, да постигнете намеренията си, да излезете победители в спорни казуси, включително и правни.

В не толкова положителен аспект- може да изгубите границата на умереността, със съответните последици.

До 24 юни постепенно се усилват и някакви скрити, подмолни течения, също такива, които отчитате за извън контрола ви. Пазете гърба си, бъдете внимателни при водене на преговори, оформяне на документи, при пътувания, при разрешаване на юридически въпроси.

От 07 юни Венера ще транзитира в Телец и през идния близо месец ще ви даде шанс да изгладите евентуални различия с любими хора, да срещнете любовта, ако сте сами, особено през първата половина на месеца.

През последната деседневка вие ставате все по-смели, излизате от сферата на евентуални колебания, особено след новолунието на 24 юни. Все по-настойчиво звучат теми свързани с пътувания, смяна на среда, увеличаване на кръга от лица, с които общувате.

Стрелец

През юни водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения- лични или делови, също-популярност, обществено положение общо. Месецът е ключов за вашите връзки, така че следва да ги насочвате съзнателно в една по-положителна за вас посока, дори и това да не е винаги твърде лесно. През първата половина на месеца и подчертано от 16 до 22 юни, мнозина ще влязат в полемика, разяснителни разговори със своите половинки, влиятелни в живота им личности. Възможно е да ескалират стари и неразрешени въпроси, които не могат да бъдат повече обикаляни. Помислете за варианти, компромиси, които действително ще разплетат възел и ще оставят недоразуменията зад гърба ви.

На 10 юни Юпитер обръща своя ход в директен, това е ключов момент за вас, защото вие сте покровителствани от тази планета и ако до скоро тя ви е принуждавала да забавяте ход, да изпитвате колебания или ви е връщала по различни поводи към миналото, след тази дата и до октомври вие ще „развиете бърза скорост“-образно казано, в избраната от вас посока, която ще засегне приоритетно връзките ви, положението ви в колектив, приятелства и т.н. Това е и период, който предразполага да смените средата си и/или позициите си, да ги обновите, като някой личности ще отпаднат от обкръжението ви за сметка на други, които трайно ще се настанят…

От 06 юни Венера се настанява в Телец и ще ви надари с доза късмет при изпълнението на текущи задължения, включително и на работното ви място. Някой Стрелци могат да започнат бурен любовен роман с колега/колежка и/или човек, с който взаимодействат при изпълнение на служебните си ангажименти. При повечето това няма да остане незабелязано от околните и също ще повлияе на имиджа ви, внимавайте, преценявайте…

Разходите ви през юни нарастват, особено от 16 до 24 юни…В друг случай, пазете се от негативно влияние и/или подвеждане, което да повлияе и на джоба ви.

През последната деседневка на юни усещате, че се намирате в силно трансформиращ период и на различни нива- в личен и професионален аспект. Хормоните ви играят, могат да ви подтикват да действате крайно и необмислено. Мнозина са на прага на житейски кръстопът, особено след Новолунието на 24 юни. Вижте силните и слабите звена…насочвайте…

Козирог

Ежедневието ви е динамично, натоварено, включително и с ангажименти извън обичайното, те може да са свързани с неразрешени казуси от миналото, които ви принуждават да вземете мерки, да смените тактиката и тн.

От 04 юни в близкото ви обкръжение се появява личност, която ви стимулира да се развивате, но понякога навлиза в личното ви пространство по-остро и се стреми да ви направлява. Препоръчително е да се опитате да стопирате подобно въздействие още в началото, защото после може да прерасне в открита конфронтация и то с дълготрайно отражение.

В друг вариант навлизате в период на повишена конкуренция, която ви мобилизира, указва съществено влияние на социалния ви статус, кариерно развитие. Вие можете и трябва да отстоявате по-енергично позициите си, своето „място под Слънцето“, за да не бъдете изместени, особено от 16 до 24 юни.

Партньорските отношения като цяло играят все по-значима роля в живота ви, насочвайте, не губете целите си от поглед, усетете на къде духат ветровете още през първата седмица на юни. После през последната деседневка, особено след Новолунието на 24 юни се очаква своеобразен рестарт в това поле на влияние, ако до този момент сте пропуснали някакъв шанс, може да се опитате да си го върнете. Препоръчително е да направите реални или символични действия, които искате да прорастват през идния близо месец.

Водолей

Почти през целия юни фокусна точка са  хора близки до сърцето ви, които обсебват вниманието ви, това може да са партньори, а може и да са пораснали деца, ако имате такива. Те ви карат да променяте предварителните си планове или да правите кроежи за по-далечното ви бъдещо развитие. Възможно е да се възобновят стари и неразрешени казуси, на които е добре да повлияете още в началото, за да не се усилят от 16 до 24 юни.

Ежедневието ви забързва своя ритъм поради нараснали ангажименти, променени условия на труд, нови планове, които могат да включват пътувания, а може и да са принудителни командировки.

В друг вариант това са правни казуси, на които трябва да обърнете приоритетно внимание, за да ги превъртите във ваша полза. В този случай е добре да използвате вид посредници, хора на които имате доверие, доказани професионалисти и т.н.

През втората част на месеца ритъмът на ежедневието ви е извън обичайния ритъм, тенденцията може да трансформира професионалната ви реализация, защото вие така искате или понеже възникват външни и независещи от вас обстоятелства, които ви принуждават да вземете адекватни мерки. Тенденцията се усилва след новолунието на 24 юни, ако желаете да обновите реализацията си, да потърсите и намерите нова реализация можете да го направите след Новолунието и последните дни на месеца. Ще имате избор, ще сте получили достатъчно подсказки преди това, за да си изградите стратегия и да извлечете оптимални ползи, да се възползвате от „приливната вълна“ на Новолунието.

Полезно е да пазите здравето си, опитайте се да редувате с почивка…

Венера навлиза в Телец на 07 юни и през юни ще хармонизира семейната среда, ще можете да разчитате на близките си, да делегирате отговорностите си, да хармонизирате или подобрите средата си на съществуване…

Риби

Почти през целия юни продължават да ви занимават въпроси свързани с дома и семейството ви, в друг случай това са имотни казуси, които отнемат значима част от времето ви, въвличат ви в полемики, необходимост да се вземат важни, определящи решения. Възможно е да се възобновят стари и неразрешени въпроси от този сектор, които се обсъждат, клонят към развръзки.

В друг вариант- близкото ви обкръжение ви указва значимо въздействие, влияе върху решенията ви за кариерно развитие и т.н.

От 04 юни Марс ще транзитира през зодиакалния знак Рак, ще ви зареди с много творческа енергия, която е полезно да канализирате и в подходяща посока. Постепенно ще се налага да обръщате повече внимание на хора близки до сърцето ви, от партньори до пораснали деца, ако имате такива. Причините могат да са трансформации около тях, които рефлектират и върху вас, налага ви се да инвестирате във взаимоотношенията си- чисто финансови средства или пък под формата на морална подкрепа.

Внимавайте само подобни теми да не застанат между вас и любими хора.

В личните си взаимоотношения ставате все по-крайни, от 16 до 24 юни е полезно да усетите на къде „духат ветровете“ и да насочвате, в началото винаги по-лесно се влияе.

През последната деседневка на юни и предимно след Новолунието на 24 юни се обновяват сърдечните ви връзки. Насочвайте, направете реални или ритуални действия, които да прорастват през следващите седмици и не само. В края на юни ви очакват силни страсти и нека да бъдат предимно положителни…

Проявява се и една друга тенденция, която може да промени положението ви в колектив- приятели, колеги, партньори, които ще повлияят и на материалното ви положение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>