Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2020Г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2020Г.

ОВЕН

През целия юни вашият покровител Марс е  в зодиакалния знак Риби.   От този сектор той може да ви направи по-емоционални, вероятно колебливи- по кой път да поемете в бъдеще… По един естествен начин вие може да се разпилявате в различни посоки докато намерите верния път.

През това време звездите ще изискват от вас много ясно да прецените- какво следва да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време или понеже няма достатъчно потенциал, за да бъде пренесено и в бъдеще.

Почти през целия юни звездите ще  тестват за устойчивост-  вашите планове и перспективи на развитие.  Ако през това време се разделите с хора и обстоятелства- не бива да съжалявате, защото то ще отвори място на нещо ново и по-перспективно за вас още през юли.  През юни вие сте по-успешни, ако търсите обходни пътища към вашите цели или не афиширате всички ваши намерения.

През целия юни информационният поток е много усилен и ви носи ценно знание.

През това време вие ще промените мнението си дори за лица,  които познавате от доста време.  Ще погледнете на обикалящата действителност от един друг ъгъл, защото ще можете да надникнете и отвъд видимото. Ако има нещо, което ви действа деструктивно, то вие ще можете да го идентифицирате, за да го премахнете…

Почти до 20-ти юни- това ще бъде лайтмотив във вашият живот…

Юни вие   ще заздравите едни връзки, ще скъсате други, включително и договори, които са некачествени, мнозина ще претърпят някаква метаморфоза в начина си на мислене. Всичко това и по един естествен начин- ще преобрази средата ви на съществуване.

Причините могат да бъдат и в  премествания, ако това ви интересува.  В такъв случай те ще бъдат дълготрайни и трудно отменяеми.

На 05 и 06 юни предстои Пълнолуние със затъмнение-  то ще ви даде много информация,  не са изключени  знакови новини, подобни разковори.  До средата на юни-  вие съзнателно трябва да се изчистите от всичко, което пречи на реализацията ви,  това предимно могат да бъдат взаимоотношения,  но е  възможно в движение да се  обновяват и бъдещите ви планове  и така е правилно.

В месец на затъмнения- вие трябва да се движите по-скоро по течението,  да се възползвате от попътни ветрове, в обратната посока едва ли ще стигнете много далеч.  Укрепени връзки ще се оказват важни за вас Поне до края на годината. Прекъснати- едва ли ще се възстановят. Дали се движите в правилна посока  и може да сбъднете ваше тайно, съкровено желание, дали сте успели да откриете обходни пътища към целите си, разбирате през последната десетдневка на юни, когато вие  може да получите втори шанс  да  преобразите в положителна посока социалния си статус, имидж като минимум.

През това време може да си върнете нещо изгубено  или поне да разберете- какво от миналото има място и във вашето бъдеще.

На 21-ви и на 22-ри юни- предстои новолуние,  което ще продължи да изисква от вас да промените средата си на съществуване от „корен“ или по друг начин казано-  трансформациите трябва да са осезаеми, все едно започвате нещо отначало.  Тенденцията може да обхване вашия дом и семейство, местоживеене  или това са по-обществено значими приоритети свързани с кариерно развитие, но закачени като скачени съдове за подкрепа, която трябва да получите от близките си или това се отнася до местоживеенето ви.

Почти през целия юни и особено през първата част е препоръчително да се пазите от неконструктивни спорове, ако нещо не ви допада, тогава- може би не е ваше, освободете място за друго, което ще се настани в края на месеца или през юли..

 

ТЕЛЕЦ

Почти през целия юни за вас водеща тема е- материалното ви благосъстояние.  Причините могат да бъдат различни, например- повишили са се разходите и вие трябва да попълните пробойните. В друг случай- около вас е ескалирала  конкуренция, може да са се повишили изискванията към вас.

Почти през целия юни вие трябва по-яростно да пазите онова,  което е ваше.  За целта може да си изработите стратегия, така че да привлечете на ваша страна енергични или влиятелни, власт имащи персони, които да ви подадат ръка, да се   превърнат в към вашите успехи или поне да ви предпазят от загуби.

В друг случай-  дори недоброжелатели могат да се явят като стимул да надскочите  себе си, така че да изпреварите околните  и да излезете своеобразни победители.  Все пак е полезно почти през целия юни  да се пазете от конфликти и лица, които реално могат да ви нанесат щети. Ще имате достатъчно подсказки- кои са тези особи…

Същевременно и поради влиянието на затъмнението- вие може да зададете едно голямо ново начало във вашия живот, което ще засегне точно вашето благоденствие- чисто материално, но не само.

Пълнолунието, което е на пети и шести юни ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате, какво черпи ресурсите ви и трябва да се разделите с него… През първата част на юни слагате нова стойност на хора  и според това доколко гледате в една посока, помагат ви при нужда и т.н.  До 20-ти юни е подходящо да  изчистите обкръжението си от злотворни влияния, да скрепите връзки, които ще имат позитивен ефект върху  онова, което имате- общо.

До 20-ти юни- вие може да зададете Вектор на развитие в доходите си, които ще ви влияят поне до края на годината. Помислете на какво може да разчитате, изградете си стратегия, не пропускайте спонтанни шансове, които застават спонтанно на пътя ви.

Последната десетдневка на юни  мнозина ще имат възможност- да  извоюват една голяма победа, защото  са се справили успешно с повишената конкуренция, привлекли са на своя страна опека от влиятелни личност…Добре ще се развиват дела с повишение на обществени позиции, особено, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с власт-имащи персони или такива, които са стоящи далеч от вас, пътувате…

Венера- вашата покровителка ще се обърне в директна на 25 юни и всички усилия, които сте полагали в посока стабилност и печалби- ще започнат да се материализират, да дават отлични резултати.

През последната десетдневка социалната ви активност ще расте, това ще ви извоюва нови позиции в колектив. Ще продължат да се наместват пластовете във взаимоотношенията с близкото ви обкръжение. Възползвайте се от Новолунието на 21-22 юни, което е съпътствано и от Слънчево затъмнение /задават се нови перспективи за идното полугодие/, за да скрепите връзки, за които сте преценили, че си заслужават…ще имате такава възможност, вероятно и като смените нещо в стратегията си, отстраните хора, които ви пречат, помислете…Важно е през юни да разчистите средата си от неблагоприятни въздействия…

 

БЛИЗНАЦИ

Юни месец е  един от най-важните за вас за цялата 2020 година, а дори и за следващите години, причините за това са много, включително и затъмненията, които обхващат вашия зодиакален знак, поради движението на Северен възел  във вашия зодиакален знак.

И така, юни месец вие ще бъдете силно подтиквани да промените нещо във вашата линия на поведение, някои от вас могат да променят генерално бъдещите си планове, начин, по който околните ще ви възприемат оттук нататък, защото вие ще отключите и демонстрирате пред света- нови качества, които трайно ще се имплантират във вашата репутация като минимум, а в значима степен- и във вашето кариерно развитие.

През юни месец вие може да се чувствате силно  мотивирани от страна на околните- да се борите за вашето място под Слънцето, да защитавате интересите си по-яростно, за да не позволите да бъдете изместени като минимум, а в оптимален вариант, за да се справите с  повишена конкуренция, дори недоброжелатели, които всъщност могат да ви стимулират да се развивате напред и нагоре- ще имате такава възможност, почти през целия юни вие ще получавате много силна подкрепа от звездите, в известна степен може да се чувствате защитени, така че всяко едно предизвикателство да може да превъртате в полза.

Всичко това ще изисква от вас обаче- повишена адаптивност, решителност, понякога необходимост да воювате, да промените нещо в подхода си.. Така трансформациите които се изискват- вие ще ги насочвате и провокирате, а няма да оставате те да на плуват отвън и по независещи от вас причини… Помислете си, изградете си стратегия. Успехите, които можете да завоювате сега, после ще се разгръщат пред вас почти по инерция, до края на годината, а може и много по-дълго, да кажем през идните около две години и половина.  Дали сте поели в правилна посока , на какво може да разчитате като таван от възможности  или какви хора и обстоятелства трябва да оставите зад гърба си като пречка или спирачка- разбирате в значима степен в дните на пълнолунието, което е на пети и шести юни.  Прекратени връзки  в дните на пълнолунието- едва ли ще могат да бъдат възстановени  или вече нищо няма да е същото… Скрепени отнотношения през това време обаче, ще се оказват надеждни пак така за дълъг период от време.  На този етап и поради движението на Северен възел във вашия първи дом- от вас ще се изисква да мислите повече за вашите интереси, да чистите обкръжението си от лица,  които ви нанасят повече щети, имат деструктивно влияние върху вас.

Вие ще имате достатъчно подсказки в тази посока, част от случващото се ще е извън контрола ви, но  в повечето случаи- за ваше добро, така че дори и някой да си отиде от живота ви- не бива да съжалявате, значи- той препятства вашето развитие…

На 25-ти юни  Венера от вашия зодиакален знак ще се обърне в директна  и до началото на август- вие все още ще имате възможност да наваксате с евентуални пропуски, ще имате шанс да си върнете нещо изгубено, ако това ви интересува… Все още ще сте под силната опека на Венера, която ще минимизира  евентуални предизвикателства по пътя ви.  До средата на юни  възникват  идеи или предложения, които са внезапни или изненадващи  и се свързват с възможност за печалба.

На 18 юни  Меркурий- вашият покровител ще се обърне в ретрограден    и ще бъде ретрограден  до 13-ти юли. Докато е ретрограден Меркурий вие ще се връщате назад към миналото, може да преосмислите решения, да наваксате с пропуски или евентуални грешки,  които имат негативен ефект отново- върху финансовото ви състояние  или онова, което имате- в един по-широк смисъл.  Помислете, изградете си стратегия.

Последната десетдневка на юни все  по-важна и водеща тема се превръща точно- материалното ви положение.  Възползвайте се от новолунието, което е на 21-22 юни, за да зададете едно голямо ново начало в този сектор, вероятно и така ще бъде,  особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

В този процес- ще можете да си върнете нещо изгубено  или да наваксате с пропуски, както казах вече…

 

РАК

През юни за вас е полезно да не афиширате всички ваши желания, защото ще ги постигате по-лесно, има една поговорка, която твърди, че „ щастието обича тишината“ сега тя по различни поводи е валидна за вас над средното ниво. Възможно е- вие е да преоценявате  всичко, което отчитате за ценно и така е правилно.

В друг случай-  вашите цели са по-далечни, изискват повече време, за да се реализират или пък- може да се надявате на тайна или пък е неочаквана подкрепа от страна на важни за вас хора, това дори може да са ваши приятели или други близки, които ви подават ръка, когато имате нужда от това…

Същевременно, всичко, което препятства чувството ви на щастие, включително във взаимоотношенията, а може би и в начините на печелене на материални блага- ще излезе на повърхността, за да можете да го идентифицирате като процес  и да го отстраните от пътя си.  Сега вашето щастие или се намира в по-далечното бъдеще или това ще бъде тайна мечта, която можете да реализирате или пък- тихом-мълком  и като използвате обходни пътища- ще се добирате до алтернативен развитие, ще отстранявате онова, което е скрито и ерозивна като процес.  Звездите изискват от вас да  пренаредите приоритетите си така, че да сте по-успешни, продуктивни- дори   и на работното си място, но за целта ще трябва да разчистите близкото си обкръжение, може би да се освободите от вредни навици или ангажименти, които само ви натоварват, но без резултат…

Помислете и си изградете стратегия, въпреки че част от случващото се ще се движи повече по инерция и особено

Между 5 и  22 юни.  Ако през това време нещо си отиде от живота ви- не бива да съжалявате.  Почти през целия юни звездите изискват от вас да си пазите гърба  от вид некоректност, особено, ако водите правни спорове, хубаво е да използвате буфер в лицето на посредник или специалист, на който имате доверие. Това послание е почти императивно към вас до 22-ти юни.  Меркурий транзитира през вашия зодиакален знак,  така че ще усили социалната ви активност  и през първата част на месеца- чрез собствената си убедителност  вие ще може да постигате много  или почти всичко, към което се стремите, ще се намират хора, които да подкрепят вашите идеи и желания, ще се превръщат в мост към вашите успехи, понякога и по един изненадващ начин. На 18-ти юни Меркурий ще се обърне в ретрограден  и ще остане ретрограден до 13-ти юли. През това време  вашите намерения, собственото ви мнение- ще станат по-неустойчиви. В оптимален вариант- вие ще се връщате назад към миналото, за да попълвате евентуални пропуски, грешки и да насочвате вашите събития в една по-позитивна посока. Усилията ви могат да дадат много добри резултати, така че през последната-десетдневка на юни-  вие или ще скрепите партньорски отношения- лични или делови, или пък-  ще привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни личности.  През последната десетдневка на юни-  вие можете да разширите  кръга на вашето влияние, да излезете извън границите на познатото и възможното, да се справите с въпроси, които до този момент не са намерили изход и решения.  На

21, 22-ри юни  предстои новолуние, което е в първите градуси на вашия зодиакален знак, съвразно е със Слънчево затъмнение,  което ще повлияе  предимно родените на тези дати,  но и всички останали в различна степен, това може да се окаже едно голямо ново начало за вас, което вие трябва да инициирате,  подходящо е да се ориентирате към по-дългосрочни промени,  такива, които ще очертаят перспективи на развитие поне до края на годината, може и по-дълго. В каква посока да се ориентирате-  ще ви подскаже случващото се…

Възползвайте се  от спонтанно възникнали предложения и възможности, не форсирайте събития, които се сблъскват с перманентни препятствия, там едва ли ще пробиете…

Затъмненията  много приличат на космически стрелочник, който ни прехвърля на други релси на развитие- във вашият случай това е свързано с вашите взаимоотношения лични и делови, още в началото ще усетите тенденциите, опитвайте се да отстранявате някои негативи, да усилвате позитиви, да проявявате повишена адаптивност, така че да насочвате важни за вас връзки  в една по-положителна посока. После това ще определи много или всичко, ще се  развива почти по инерция.

 

ЛЪВ

През юни  на повечето от вас им се налага да се доказват пред околните над обичайното, причините за това могат да бъдат различни, например- подкрепата и одобрението, до които можете да се доберете пряко ще рефлектират върху финансовото ви състояние.

В друг случай- изискванията към вас са променени, съответно, за да утвърдите вашия авторитет, вие трябва да действате по гореописания начин…

Каквото и да е-  през първата част от юни вие може да имате усещането, че хора от близкото ви обкръжение, колкото и да са доброжелателни, толкова са и непоследователни в своите действия, могат да изпитват вашето търпение или пък това ще се окаже добър повод самите вие да промените нещо в подхода си, така че да отстраните слабости във важни за вас взаимоотношения.

Ако все пак някои връзки се скъсат,  това ще бъде ясен признак, че те по-скоро ви нанасят щети, отколкото да ви носят ползи.

Предвид затъмненията от 20 юни е подходящо- да отстранявате от близкото си обкръжение лица  и обстоятелства,  за които наистина преценявате, че повече ви вредят, отколкото да подпомагат бъдещите ви планове и просперитет, почти през целия юни ще имате достатъчно подсказки в тази посока и това по един естествен начин ще променят средата ви на съществуване. Първата част наюни  пред вас ще се разкриват  внезапни шансове да подобрите социалния си статус или репутация,  ако търсите варианти за развитие, обходни пътища към целите си, тогава ще ги откривате по един спонтанен начин- като неочаквана подкрепа, предложения и идеи, които могат да се реализират.

Очертават се по-далечни перспективи на развитие, може да взаимодействате успешно с хора извън близкото ви обкръжение,  да сбъднете тайно  или съкровено желание, включително като не афиширате всичките си намерения, по различни поводи-мнозина  ще  действат точно по такъв начин…

През последната десетдневка на юни  по актуална тема може да се очертава –  алтернативи на развитие,  промяна на бъдещи планове, понякога и по един по-краен, осезаем начин…

През последната десетдневка на юни  вие може да получите своеобразна  награда- за всички полагани до този момент усилия. Това послание към вас касае  предимно професионалната ви реализация,  възможност да сте се справили с конкуренция и дори да сте извлекли полза от това и вид повишение  на доходите  или това може да е морално удовлетворение…

При всички случаи- в края на юни  вие ще направите пробив, който ще превърти предизвикателството в полза. Ако темата с работата не е водеща за вас,  тогава-  ще можете да подействат е положително на тонуса и физическото си здраве.

На 21-ви и на 22-и юни сме под влияние на Новолуние със Слънчево затъмнение,  от вас то ще изисква да поставите едно голямо ново начало-  като се изчистите от всички излишни ангажименти,  които имат негативен ефект върху здравето и реализацията ви.  Може би ще трябва да пренаредите приоритетите си,  за да бъдете по-ефективни.  Голяма част от събитията вече ще се движат повече по инерция,  така че вие ще може да се възползвате от внезапно възникнали шансове, а онова, което не върви- ще изоставите по желание или принуда, но това ще има оздравителен ефект- буквално и в по-широк смисъл.

 

ДЕВА

Месец юни  ще повлияе силно  вашето кариерно развитие или репутация като минимум. През този период могат да възникнат знакови събития, които да очертаят перспективите ви на развитие и до края на годината. През целия юни почти вие ще трябва да се справяте с повишена конкуренция или изисквания, така че да превъртате всички предизвикателства в полза или да се явите като своеобразен победител в състезание. Може да имате усещането, че околните на този етап тестват търпението ви и на практика да е точно така, особено през първата част на юни.

На този етап обаче, всички текущи задачи, с които може да се справите са  като скачени съдове за подкрепата, до която можете или трябва да се доберете, евентуално- да изчистите недоразумения с важни за вас хора, които пряко влияят на социалния ви статус  или пък- вашите бъдещи планове пак така и по различни поводи се определят от мнението на отсрещната страна.

Поради тази причина, първа крачка към вашите успехи или осъществяване на вашите желания може и или трябва да бъде- да се  доберете  до подкрепата на конкретни лица, които ви влияят много силно.

В друг случай- това е период, през който се налага енергично да отстраните от пътя си онези, които ви вредят, ще имате достатъчно подсказки в каква посока да се ориентирате, каква стратегия да си изберете.  През първата част на юни самите вие  може да се чудите кой път да изберете, за да се чувствате щастливи.  Венера се обръща в директно на 18-ти юни, така че след тази дата- всички ваши идеи и желания ще започнат бързо да се разкриват пред света и  да ви представят в обновена светлина,  в повечето случаи- това ще се превърне в повод  за значими успехи през юли.  Меркурий- вашият покровител  се обръща в ретрограден на 18-ти  юни и ще бъде ретрограден до 13 юли, през това време- вие ще сте все още в период, през който ще водите активни преговори с близкото си обкръжение,  а това ще определи позициите ви в колектив, бъдещи перспективи на развитие и  съответни възможности.

На 21-ви и 22-ри  юни  сме   под влияние на Новолуние със Слънчево  затъмнение, което ще промени средата ви на съществуване-  ще повлияе вашите приятелства, отношения с колеги, какви позиции заемат е сред другите- общо… Едни връзки ще станат по-здрави,  други ще се разпаднат.  Възможност и премествания, които ще ескалират и ще ви оказват влияние  и не само през юли, а  през цялото идно полугодие.  Подходящо е  да сте максимално инициативни, така ще можете да наваксате с някои пропуски, може да се върнете минали възможности или чрез преоценки и ретроспекции  да заемете нови и по-добро обществено положение.

Периодът тества- вашите партньорски отношения, ако през юни те се оздравят,  това ще бъде отличен признак, който ще играе положителна роля за дълго…

Връзки,  които се скъсат обаче, едва ли ще могат да бъдат възстановени…

 

ВЕЗНИ

 

До  25 юни вашата покровителка Венера е все още ретроградна, така че вие може да изпитвате някои колебания- по кой път да поемете, когато става въпрос за по-далечни перспективи на развитие.  Почти през целия юни- успех ще ви носи демонстрацията на висока квалификация, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, а може би и ако пътувате.

Вие имате шанс да излезете извън границите на познатото и да надскочите вашите възможности за развитие, ако си изградите стратегия и действате по гореописания начин.

Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, дори над средното ниво.

Ако през това време скъсате някой връзки, особено на работното ви място  или пък в краен случай- договори, тогава не бива да съжалявате, защото това ще се окаже тежест, която ви дърпа надолу, а в по-неприятна форма- има негативно отражение върху здравето ви.

В края на месеца- всички ваши усилия могат да се увенчаят с успех, така че вие да се справите с повишена конкуренция, изисквания на  работното ви място, така че да получите вид удовлетворение, ако това е невъзможно, тогава вие действително ще промените вашата работа, но ще имате шанс да се ориентирате към нещо ново, което ще ви дава повече шансове да  разгърнете творческия си потенциал,  да се занимавате с нещо,  което ще позволи да се изкачвате напред и нагоре по йерархичната стълбичка.

С обръщането на Венера в директна-  всички усилия, които сте полагали до този момент- ще започнат да дават бързо резултати и ще продължат да се разгръщат пред вас като допълнителна перспектива на развитие през целия юли и до началото на август.

Все пак- юни ще покаже- какво следва да оставите зад гърба си, към какво ново да се ориентирате… Може да се възползвате от новолунието, което е на 21-ви, 22 юни, за да зададете едно голямо ново начало, то ще засегне- социалния ви статус,  обществено положение, репутация и т.н.

Част от трансформациите ще ги предизвиквате вие самите  и колкото сте по-инициативни, толкова по-малко ще сте под влияние на външни и независещи от вас фактори, помислете, изградете си стратегия и действайте…

 

СКОРПИОН

Месец юни е силно трансформиращ за вас, той променя онова, което имате-  в един по-широк смисъл.

Каква е посоката- много зависи от подкрепата, до която можете да се доберете в момента. Печалбите в значима степен ще идват от страна на партньори- лични или делови, на влиятелни личности, които ви подават ръка при нужда, с които стигате до вид договореност и т.н.

Ако не получавате очакваната подкрепа, тогава съответните връзки- ще преминат през фаза на осезаема трансформация,  така че все пак да защитите интересите си или за да получите онова, което заслужавате.

Ако  събитията не се развиват точно така, както очаквате, тогава вие ще скъсате връзки, които по-скоро ви разочароват, нанасят ви щети- материални или морални. Ако има нещо скрито или ерозивно, което действа на вашите сърдечни връзки, тогава то ще ескалира през първата част на юни  и ще доведе до съответни развръзки.

Много показателен в тази посока е периодът около пълнолунието, което е на пети и шести юни. Ако успеете да заздравите вашите отношения до 18-ти юни, тогава може да разчитате на подобно развитие за дълго и през  следващата около половин година.

Може да ви се струва на този етап, че нещо трябва да жертвате, да дадете, за да получите и на практика често ще е така,  но ако реагирате по този начин, тогава възвръщаемостта ще е многократно в бъдеще- вие също ще получавате подкрепа,  понякога и по един неочакван начин, както казах вече и през цялото едно  полугодие, а може и по-дълго.

В душата ви могат да се вихрят силни страсти, дори съмнения- по кой път да продължите напред, кого да оставите до себе си.

В такъв случай-   гледайте в по-далечна перспектива на развитие, освен това е полезно да правите безпристрастен анализ, на всичко положително, отрицателно, за да направите точен  баланс и да вземете най-правилното решение…

Все пак част от събитията ще са извън контрола ви  и ако има хора, които не са лоялни,  носят ви повече щети отколкото ползи, тогава те ще излязат от живота ви по един естествен начин.

Прекратени връзки сега, едва ли ще бъдат възстановени после.

През последната десетдневка  на юни  вашите мечти стават все по-смели, вероятно и не без причина.

През това време вие може да получите много добри новини, които да доведат до вид удовлетворение, сърдечна радост. В друг случай- вие ще усещате, че думите ви имат все по-голяма тежест и чуваемост, ще можете да направлявате събитията в значима степен, ще имате шанс да укрепвате връзки и договори, които считате  за  важни или ценни за вас.

През последната десетдневка на юни вие разширявате хоризонтите пред вас на развитие  като демонстрирате висока квалификация, общувате с влиятелни или властимащи персони, които ги подкрепят, ако пътувате и т.н.

Възползвайте се от новолунието, което е на 21-ви и 22-ри юни, така че да зададете едно голямо ново начало, което ще разшири кръга на вашето вие и ще ви даде шанс да израстете на различни нива във вашия живот.

 

СТРЕЛЕЦ

През месец юни водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения- лични или делови. Причините за това могат да бъдат различни, например- отношенията ви се променят, възникват някои различия, които са трупани дълго време, но сега ескалират, за да вземете адекватни мерки, за да изчистите тези недоразумения и да ги насочите в една по-положителна за вас посока.

Възможно е да имате усещането, че вие трябва да правите повече жертви, в името на разбирателството и на практика да е точно така. Но безкористното отдаване на този етап, после ще ви се възвърне многократно, ще определи в значима степен бъдещите перспективи на развитие между вас и важни за вас хора.

В друг случай- в живота ви нахлуват нови хора, които изискват да обновите важни за вас връзки… Отново като вариант- не   са изключени трансформации около вашата половинка, която се отразява и на вас самите, така че вие трябва да сте адекватни на случващото се, да я подкрепяте и това също ще има своето отражение минимум през идното полугодие, а може и по-дълго.  През първата част на юни- вие сте силно концентрирани и върху дела, които касаят вашия дом и семейство. В оптимален случай- справяте се с битовизми, правите ремонти, изчиствате недоразумения, а всичко това хармонизира  обстановката и най-близката ви среда на съществуване. дори и  да има някой провокации- на този етап е препоръчително да избягвате конфликти в дома и семейството си, с вашия партньор, особено в дните около пълнолунието, което е на пети и шести юни, защото после, то трудно ще бъде туширано и пак така ще има дългосрочен ефект, имайте го предвид  и насочвайте внимателно.

Всичко случващо се около пълнолунието  е много показателно за вашите отношения, то ще се развива почти по инерция до 20-ти юни.

Дотогава- препоръчително е да премахвате всичко,  което има негативно отражение върху вашите отношения. Махнете го- като стар и ненужен багаж, поради влиянието на затъмненията-  задайте едно голямо и позитивно начало, помислете как  и като наблегнете на позитивите, елиминирате негативите, дори и на мисловно ниво.

През от днеска на юни- все по-важна тема става материалното ви състояние,  което е като скачени съдове за морал финансова подкрепа, до която можете да се доберете  от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

През последната десетдневка на юни  има голяма вероятност да спечелите нещо значимо  или да подобрите фона си на съществуване…

Но това е следствие на полагани усилия преди това.  21,  22 юни сме под  влияние на новолуние, което засяга финансовото ви състояние, задайте едно голямо ново начало като съзнателно се стремите да укрепите връзки,  бъдете инициативни в посока сътрудничество  и ще преуспеете, шансовете за повишение на доходите ще нараснат не само за идния месец юли,  но и за цялото полугодие, а може и по-дълго , така че е удачно да гледате в по-далечна перспектива на развитие и да си изградите стратегия- в каква посока да канализирате тази мощна и положителна енергия.

 

КОЗИРОГ

Почти през целия юни ще ескалират важни събития, които ще засягат вашата професионална реализация.

По различни поводи на вас ще ви се налага над средното ниво- да отстоявате мнението си, да воювате за интересите си, вероятно да бъдете социално по-активни, така че да укрепите връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, да привличате вид съдружие, подкрепа и одобрение, а също- да елиминирате конкуренция, дори недоброжелатели и по гореописания начин, като сте по-агресивни в изказа, използвате думите като оръжие, вероятно и така ще действате, а това ще ви донесе успехи, ако не веднага, то поне през последната десетдневка на юни вашите усилия ще бъдат увенчани с успех, вие ще успеете да утвърдите авторитета си, да наложите мнението си, да превъртите всякакви предизвикателства във ваша полза.

Все пак, ако под влияние на вид напрежение и различия в мненията вие скъсате връзки или договори през  първата част на юни, особено в дните около пълнолунието, което е на пети и шести юни, после тези връзки или договори едва ли ще бъдат възстановени, но не бива да съжалявате за тях, защото това по-скоро ще има оздравителен ефект върху вас самите- буквално и в по-общ смисъл.

Между впрочем-  до 20-ти юни е препоръчително да се освободите от ангажименти, които са непродуктивни, само ви натоварват психически и физически, разсейват ви,  пречат на успехите ви, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, така че съзнателно ще се ориентирате към онова, което се развива с лекота, което се оформя като шанс…

По друг начин казано-  възползвайте се от попътните ветрове,  не се движете в насрещен вятър,  в месец на затъмнения така едва ли ще стигнете далеч.  От друга страна- може да циментирате позициите си на работното място и не само, а  това ще ви гарантира- предвидимост и положителен развой поне до края на годината.

През последната десетдневка на юни   все по-важна тема стават партньорските отношения  лични или делови, защото те влияят на всички останали нива от вашия живот,  защото се променят, понеже точно сега е моментът да ги насочвате  в една по-позитивна за вас посока, за да не изтървете шансове за това  и съответните последици.

Възползвайте се от новолунието, което е на 21-ви и 22-ри юни, то може да преобрази вашите връзки, в значима степен това ще зависи от вашата воля и желания, имайте в предвид и  се възползвайте…

 

ВОДОЛЕЙ

Водеща тема за повечето от вас са  отношения с хора, които са близки до вашето сърце. Почти през целия юни- вие ще сте склонни да им давате различна стойност  и според това до колко може да разчитате на тях- финансово или морално.

Може да имате усещането, че важни за вас хора  се държат непоследователно и на практика да е точно така. Нека това да се превърне в повод  да изчистите евентуални недоразумения, да извършите промени, които ще освободят връзката ви от негативни влияния… Промени във вашите отношения в значима степен ще бъдат необратими, особено ако ескалират в дните на пълнолунието, което е на пети и шести юни или в значима степен до 18 юни.

Всъщност до 18 юни е оптимален период, през който вие можете и трябва да насочвате важни за вас връзки- в една по-позитивна посока, понякога може да ви се налага да инвестирате над средното ниво в тези ваши отношения, но после тази инвестиция ще се възвърне.

Ако все пак събитията не се стичат  по този сценарий, а вие прекратите някой от вашите контакти с партньори и т.н., тогава това ще бъде окончателно и ще ви предпази от бъдещи загуби- в един по-широк смисъл. Все пак е полезно да се пазите от недоразумения с близките си и по чисто финансови въпроси до 23-ти юни…

Усилия, които сте полагали през първата част от месеца, за да укрепите ваши отношения,  ще започнат да се възвръщат към вас, тенденцията ще расте през последната десетдневка на юни, когато може да получите неочаквана помощ, дори странична, която ще се счита за подарък от съдбата, вид  възвращаемост на това което сте дали и т.н.  Благоденствието ще се усили и през юли, но все пак крайният вариант и изход зависи  от начина по който ще реагирате на своеобразни тестове през първата част на юни…

Възползвайте се от новолунието,  което е на 21-ви и 22-ри юни,  за да зададете едно голямо ново начало, което ще повлияе на онова, което имате- чисто финансово, но и под формата на морално удовлетворение…

Тенденцията ще ви подтикне да сте социално повече активни, да се доказвате,  понякога чисто професионално, за да подкрепите самочувствието и независимостта си, а в други случаи- за да надградите успехи и разгърнете  творческия си потенциал, ще имате такъв шанс, той ще се отключи през последните дни на юни и ще ескалира през юли.

 

РИБИ

През месец юни се променя вашата среда на съществуване, обновяват се отношения в дома и семейството ви, като тенденцията ще е продължителна, така че от вас ще се изисква  да  насочвате много внимателно. Невинаги вашето мнение ще кореспондира с това на близките ви, ако има различия по ключови въпроси, то те ще ескалират през юни и ще водят до съответните промени.

Вие може да ги насочвате тези промени, те в значима степен ще зависят от вашата собствена воля и инициативност. Вероятно ще се налага някакъв компромис, така че да се срещнат вашите интереси и виждания с тези на отсрещната страна.

Ако действате по такъв начин, тогава вашите усилия действително ще по-добрият атмосферата около вас със съответните позитивни последици и не само през следващия месец, а също така и полугодие, поне до края на годината поради влиянието на затъмненията. Дава ви се шанс да се справите с имотни или битови казуси, в друг случай- те преминават на ново ниво и в повечето случаи по-позитивно за вас.

Все пак, ако  не всичко се развие точно така, както искате или очаквате, тогава трябва да знаете, че трансформациите са дълготрайни, тогава ще ви се наложи да отворите нова страница в живота си, преобразуванията ще бъдат базисни, ще засегнат всички останали сфери от вашия живот,  така че ще трябва да си изградите стратегия, да имате план, който да е по-дългосрочен.

Показателни за възможности или препятствия са  дните около пълнолунието, което е на  пети и шести юни, случващото се тогава е знаково, звездите изискват от вас да се освободите от всичко, което е изгубило своя смисъл…

Например- подходящо е да се изчистите от стари вещи и ненужни, така ще освободите място за нещо ново и по-позитивно.

Ако имате различия относно битови и имотни казуси-  ще можете да ги разрешите стратегически  или те ще навлязат в нова и по-ефективна за вас фаза.

До 18 юни- вие ще чистите в близкото си обкръжение буквално и в по-общ смисъл,  активно ще се сменят декорите около вас, символизирани  от вещи, но и важни за вас отношения…

След 18 юни всичко ще се движи много повече по инерция и според зададени перспективи на развитие, които са станали ясни.  През последната десетдневка на юни- мнозина ще получат  мощна подкрепа, която ще доведе до по-голяма увереност, стабилност и предвидимост, когато става въпрос за бъдещо развитие.

През последната десетдневка на юни мнозина ще могат да разчитат на доза късмет, особено, ако преговарят с влиятелни и власт имащи персони, ако  разчитат на по-висока социална активност.  Възползвайте се от новолунието, което е на 21-ви и 22-ри юни,  то ще ви даде шанс да разгърнете творческия си потенциал или да сбъднете вашите съкровено желание…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *