Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2020Г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2020Г.

493816ОВЕН

Месец януари ще се окаже един от най-важните за вас през цялата 2020 година.  До 10-ти януари вие можете и трябва да действате в направление, което задълго ще се отрази върху вашето обществено положение- общо, в частност това засяга най- амбициозните ви планове свързани с кариерното ви развитие, върхови постижения, репутация, брачни отношения.

Луната е нарастваща през първата десетдневка на януари, след слънчево затъмнение, така че дребни действия и инициативи ще имат широко отражение върху всичко гореизброено.  На част от тенденциите ще можете да влияете  чрез собствените си инициативи в избрано от вас направление, препоръчително е да се концентрирате върху по-дългосрочни и по-мащабни цели, да действате в тази посока стратегически, да направите съответни стъпки, които ще имат своето отражение, ще прорастват дълго, вероятно веднага, но може и през идните месеци.  В този процес вие може да имате възможност да си върнете нещо изгубено,  което допринася за вашия просперитет.

Например-  може да решите да се върнете към стари занимания, да ви предложат  възможности, които са свързани с вашето минало или пък- положени от вас усилия през изминалата 2019 година  Сега ще започнат да се надграждат и обогатяват.

През почти целия  януари вашите амбиции, ентусиазъм, желание за промени, склонност да поемате по-големи рискове-  ще  са повод да извършите големи промени, да разширите хоризонтите на развитие пред вас или пък да се справите с текущите предизвикателства.

За повечето от вас- статуквото не може да бъде съхранено, това важи предимно за родените през втори деканат на зодията, но и за всички останали в различна степен. Посоката може да бъде напълно положителна за вас, но все пак трябва да сте готови да приемете новото, предизвикателствата, да се адаптирате към тях, да се възползвате от тях, а не да се противите, така отново ще излезете победители,  ще бъдете лидери или водачи във вашето обкръжение.  Какви промени ви предстоят-  какви върхови постижения и стабилизация може да постигнете-  разбирате в дните на Пълнолунието,  което е на 10 януари.

Всичко случващо се около Пълнолунието-   пик информация, възможности, трансформации, понякога и обрати, необходимост да жертвате едно, за да придобиете друго- ще имат широко и дългосрочно отражение, помислете как да насочвате и да се възползвате  от тези събития. Между 10-ти и 15-ти януари  преобразованията за вас продължават да текат с пълна сила, въпреки че Луната вече е намаляваща,  тоест-   бъдещите перспективи на развитие се движат повече по инерция, отколкото според личната ви воля.  Въпреки това,  вие можете и трябва да се възползвате от попътни ветрове,  за да стигнете по-далеч,  да постигнете по-добри и по-значими резултати,  дори когато трябва да се съобразявате с външни и независещи от вас причини.

До 15 януари-  околните ще ви въодушевяват силно, ще ви дават сили и кураж, ще влияят на посоката ви на развитие като ви подкрепят.

През цялото време е подходящо- да демонстрирате висока квалификация, да обогатявате вашите знания, а може би и да пътувате  или пък да общувате с хора извън близкото ви обкръжение-  всичко това ще ви гарантира изкачване напред и нагоре,  постигане на много по-значими резултати, които пак така ще прорастват дълго.

През втората половина на януари-  ще започнете да преосмислят и всичко важно и ценно за вас,  от любов до начини на придобиване на материални блага.  Възможно е да откриете алтернативи на развитие, които са били скрити до този момент.

В друг вариант, ако има някакви скрити процеси,  които са влияели на вашите чувства, привързаност и т.н.

През втората част  на януари-  тези въпроси ще ескалират, вероятно и не без причина.  Опитайте се през това време да бъдете максимално откровени към хората, на които държите, ако има нещо което вид разни или притеснява- изразявайте открито.

При всички случаи през втората част на януари ще се тестват вашите отношения- лични или делови за здравина.  Онези които са надеждни ще оцелеят, дори ще се обогатят с повече романтика, но други, които са некоректни- ще бъдат идентифицирани съответните последици.

През последната десетдневка на януари все повече ще ви се налага да се доказвате пред групи от хора, да кажем- колеги, приятели, околните ще се превръщат в мост към вашите успехи, ще имате на кого да разчитате.  За съжаление ще има и такива, които могат да ви разочароват и трябва да изчистите  от обкръжението си, за да се предпазите от загуби- буквално или в по-общ смисъл….

 

ТЕЛЕЦ

Почти през целия януари звездите ще ви подтикват да излезете извън границите на познатото като тук са възможни няколко варианта- ключът към вашия бъдещ просперитет и не само за настоящия месец, а много по-дълго- през идната година или повече, ще се състои в необходимостта да заздравите отношения с влиятелни или властимащи персони, може би такива, които са стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл, те ще играят ролята  на трансформатор във вашия живот.

Вид реформи знакови и задълго могат да се получат, ако вие демонстрирате висока квалификация, повишите знанията си- това задължително ще се превърне в повод да се изкачите напред и нагоре по и различната стълбичка. Отново като вариант- някои от вас ще решат да пътуват, да се местят, в някои случаи и зад граница, тези промени също ще се окажат дългосрочни, радикални, даващи шанс да покорите нови и по-високи върхове във вашето развитие.

Ако това не са ваши приоритети, тогава може да се захванете с разрешаването на спорни казуси, включително юридически, разтрогване на едни договори за сметка на нови, които могат да бъдат създадени. Евентуални правни  процеси не обещават да бъдат леки, но за сметка на това пък  имате огромни шансове да ги спечелите, превъртите във ваша полза и да спечелите от това.

До 10-ти  януари  може да получите множество предложения  и при горе изброените варианти, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

С пик  от събития и развръзки около 10-и януари, когато е Пълнолунието-  разбирате в каква посока  трябва да раздвижите границите  на вашето израстване, защото статуквото не може да бъде съхранено, какво ново трябва да допуснете в живота си, какво да оставите и т.н.

В значима степен този процес може да бъде свързан- с заздравяване на едни връзки,  преподписване или утвърждаване на договори, но също така- прекратяване на някои контакти, късане на контракции, които нямат място в бъдещото ви развитие.

Между 10-ти и 15-ти януари  информационният поток продължава да е много силен, дава ви значима и яснота за по-далечни перспективи на развитие, през това време може да вземете решения, които са определящи…

Част от случващото се  може да е и извън контрола ви,  но колкото сте по-отворени към новото и различното, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртате всички предизвикателства  в полза.

До 15 януари сте склонни да се представяте в различна от познатата светлина,  показват и нови качества,  креативност и оригинален подход,  чрез които може да печелите повече симпатии, одобрение, да привличате силно внимание, а това ще се за подире трайно във вашия  имидж и обществено положение. През втората половина на януари  ще бъдете по-чувствителни, емоционални, романтични.

Същевременно  може да изпадате в крайности-  да се отдавате на блянове, понякога илюзии или направо страхове.  Околните  в този процес ще ви оказват много силно влияние.  Ще има персони,  които ще ви подкрепят силно ще палят страст и ентусиазъм в душата ви,  но може да има и такива,  които да се превръщат в проводник   на загуби  или значими трансформации в живота ви.  Значи- ключът към вашата стабилност и просперитет  през втората част от януари  много силно ще зависи от компанията, която допускате до себе си.  Трябва внимателно   да преценявате  на кого се доверявате, ако има вид неискреност- да се предпазвате… По правило ще имате достатъчно подсказки в тази посока- кой е лоялен към вас,  носи ли щастие,  съответно от кого следва да страните…

. През последната десетдневка на януари  може да ескалират важни събития,  които са свързани с кариерното ви развитие  или брачни отношения, стабилност- в един по-широк смисъл.

В този процес  отново ще трябва да допуснете нещо различно,  за да сте адекватни на предизвикателствата, за да извоювате своеобразна победа или поне да не позволите да подменят интересите ви.  Все още- зависите силно от вид подкрепа, до която можете и трябва да се доберете  като своеобразна гаранция  за просперитет и не само през януари, поне през идното полугодие. наблюдавайте, насочвайте и т.н.

 

БЛИЗНАЦИ

Месец януари е силно трансформиращ за вас, може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът и на практика да е точно така, да ви се налага да направите важен избор или да извършите някакви осезаеми преобразувания в линия на поведение, цели, които си поставяте, за да сте адекватни на случващото се, за да превъртате предизвикателствата в полза, за да защитавате интересите си.

През цялото време важни за вас хора-  лични или делови партньори ще влияят подчертано на вектора ви на развитие, на онова, което имате- общо.  Другите  и подкрепата, одобрението, което можете и трябва да получите от тях ще се оказват водещ фактор за финансовото ви състояние, благополучие в един по-широк смисъл.  Ясно е, че първо условие към вашия просперитет може и трябва да бъде-  да си сътрудничите, да изграждате мостове между вас и хора, които по някакъв начин влияят на благоденствието ви.

Ако това не е водеща тема за вас, тогава вероятно ще се налага-  да сте по-внимателни  с документи, които имат финансов характер, с взаимодействие с чужди ресурси- включително на банки, данъчни и т.н.  и тук са възможни два варианта…

Единият вариант е  да си върнете нещо изгубено, което ви се полага по право, може да уредите и някакво наследство, ако това ви интересува.  Но същевременно  и преди да продължите напред, ако имате стари дългове, то вие ще трябва да се разплатите с тях…

Също така можете да си върнете  стари източници на доходи, ако имате такова желание.

Дали преобладават печалбите  или по-скоро загубите  поради гореописаните причини, дали сте се ориентирали към правилните  личности, които ви носят печалба-  в един по-широк смисъл или точно обратното, разбирате в дните на Пълнолунието,  което е на 10 януари.

През целия януари-  в душата ви се разгарят особени, много силни страсти, възможно е  да имате и по-бурен, динамичен, личен интимен живот… Привличате партньори, които са енергични, дейни и  инициативни, могат да ви помагат, ако се нуждаете от това- почти през целия януари 2020 година.  Същевременно, през втората част на месец януари  може да ви се струва, че хора от близкото ви обкръжение прекалено остро влизат и влияят  на бъдещите ви преспективи на развитие, в по-неприятна форма-  ви дестабилизират, променят вектора ви на развитие, но не в желаната от вас посока.

През втората част на януари, ако имате недоброжелатели, конкуренти, нестабилни или нелоялни партньорски отношения, то те ще се проявят в пълна степен, за да ги идентифицирате, за да вземете  адекватни мерки. Така ще можете да прочистите  обкръжението си от неблагоприятни и подвеждащи хора и обстоятелства.

През първата половина на януари вие сте склонни да действате повече според това, което трябва да правите и като ви се налага да се съобразявате с външни фактори.

След 16 януари ще се чувствате все по-свободни, креативни, ще откривате варианти на развитие, особено ако търсите такива.  Ще ескалират важни събития, които ще превърнат някои ваши мечти в реалност, но ако те са били повече илюзия, – това пак така  ще бъде видно.

През последната десетдневка на януари възникват все повече възможности да излезете извън границите на познатото, на възможното  като общувате с хора извън близкото си обкръжение, с влиятелни личности, може и чужденци, като пътувате, демонстрирате висока квалификация и т.н.

 

РАК

Месец януари е много важен или показателен за партньорските ви отношения- лични или делови.  През този месец можете да зададете тон във вашите връзки, които после ще ви влияе дълго за следващото полугодие, година, А може и много по-дълго.

До 10-ти януари можете активно да влияете, да насочвате вашите отношения в една по-положителна  или по-подходяща за вас посока.  Може да ви се струва, че партньорът до вас е твърде силен, влиятелен или властен, на практика да е точно така, но е факт също, че човекът до вас-  може да играе силно стабилизираща роля, да се превръща в носител на щастие, просперитет и т.н.

Ако все пак, усещането е, че човекът до вас  навлиза твърде остро или рязко  във вашия живот, меси се в решенията ви,  влияе на интересите ви, но не по начин, който вие искате или очаквате, тогава до 10 януари вие можете и трябва да се справите с това предизвикателство, да изчистите този спорен момент между вас  като разчитате на диалогичност, толерантност, понякога и компромис.

Ако въпреки всичко преобладават различията, значи коренът е много по-дълбок, ще изисква много повече усилия  и по-дълго време, за да се справите.

Общо взето през януари-  важни за вас отношения могат да станат много по-здрави,  а ако това е невъзможно   и имате контакти, които нямат място в бъдещето ви развитие, тогава те няма да издържат тази своеобразна проверка на времето и ще се разпаднат  през януари..

. В такъв случай не бива да съжалявате, защото вероятно Съдбата  ви носи изненада  и нови  шансове в  тази сфера на влияние…

Самотните представители на тази зодия-  ще имат възможността през януари до срещнат с любовта  или пък да си върнат партньор от миналото, ако това ви интересува  и разбира се съответният човек се вписва  с вашата предопределеност.

Между 10-ти и 15-ти януари  предстоят знакови събития, които дори и да се движат повече по инерция, пак така очертават бъдещи тенденции във вашите връзки.  Всичко случващо се през това време ще бъде трудно отменяемо после или нищо няма да е същото.  Наблюдавайте, насочвайте според случващото се…

През месец януари вие може да се сдобиете с по-голяма популярност, колкото сте социално по- активни, толкова по-широки хоризонти на развитие могат да се разкриват пред вас в лицето на подкрепа,  до която можете да се доберете.

През първата част на януари- имате шанс да спечелите нещо значимо или да повишите доходите си  точно и следствие на   одобрение,  което получавате.

През целия януари ежедневието е много динамично, натоварено с ангажименти, понякога над средното ниво.  През втората част на януари обаче,  не е изключено да възникнат  допълнителни задачи за изпълнение, които объркват предварителните ви планове.

Това могат да бъдат и непредвидени изисквания  или пък пътувания, необходимост да препотвърди те дългосрочни документи  или да оформите такива.

Това няма да е лесен процес, трябва да внимавате и да се пазите от евентуални  измами или удари под кръста, не се предоверявайте лесно.

През последната десетдневка на януари , в душата ви купят все по-силни страсти, това може да се превърне в причина да вземете някакви радикални мерки, така че да преобразите живота си…

 

ЛЪВ

Месец януари е важен, преобразуващ професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието, дори навици. До десети януари можете да влияете в пълна степен на събитията, препоръчително е да сте максимално инициативни, така че като разчитате на придобит опит и авторитет да извоювате нови и по-престижни позиции, да израстете кариерно, да вземете по-добра длъжност и т.н.

Вероятно работата ви ще бъде много отговорна, но също така трябва да отговаря и на вашата квалификация, претенции.

Ако не всичко се случва точно по този начин, тогава вероятно вие ще трябва да си потърсите нещо друго, което повече да пасва на вашия път, предопределеност, също- да ви дава шанс да се развивате. Припомням, че Юпитер- планетата на щастието и късмета вече транзитиран през Козирог, така че ще изисква от вас действително да се развивате и то точно в посока- кариера, професионална реализация. Ако вие не действате в такава посока, тогава преобразованията ще ескалират по външни и независещи от вас причини. Така че е препоръчително сами да изберете посоката, да бъдете мобилизирани, да имате дългосрочен план график, да го преследват е стъпка след стъпка  и той ще даде своите отлични резултати.

Препоръчително е през януари също така  да пренаредите приоритетите си, така че да не се претоварвате, за да не пострада и физическото ви здраве, ако се налага- променете някои ваши навици, мислете  повече за себе си.

Почти през целия януари вие ще сте в творчески подем  или с по-голяма лекота ще отхвърлят и онова, което ви е повече на сърце.

Ако имате собствен бизнес, тогава ще може да направите пробив  в избрано от вас направление, ще може да извоювате успехи, на които после ще разчитате дълго и през следващите месеци, а може би и години.

Дали избраната от вас посока е положителна и във всичко гореописано  разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 10-ти януари.

Всички промени, които предстоят в работата или ежедневието  ще се проявят в по ярки краски между 10-ти и 15-ти януари.

През първата част на януари в близкото ви обкръжение може да има личност, която силно да ви подкрепя и да радва душата ви. Ако сте сами, тогава лек флирт може да прерасне в романтична връзка.

През втората част на януари, трябва да се пазите от вид некоректност, която може да се прояви във важни за вас отношения- лични или делови. Ако има нещо подвеждащо, то ще ескалира, така че да може да го  идентифицирате и да вземете мерки.

Все пак през втората част на януари е препоръчително да сте по-внимателни към въпроси свързани с приходи и разходи, да се пазите от евентуални загуби, не е подходящо през този период да се правят крупни инвестиции, да се задължава, да се дават пари на заем.

През последната десетдневка на януари все по-важна и водеща тема за вас ще бъдат партньорските отношения, ще трябва да се ориентирате в посока да ги заздравите, за да имате вид стабилност на различни нива.

 

ДЕВА

Водеща тема за вас през януари ще бъдат важни за вас отношения, например- с ваши партньори лични или делови  или пък- това са вашите деца, ако имате такива. При всички случаи отношенията ви с хора, които са близки до сърцето ви  ще търпят вид трансформации, които ще бъдат дълготрайни, а вие следва да ги насочвате в оптимално благоприятна за вас посока.

До 10 януари вие може да вземете важни решения, които да се отразяват на чувствата и привързаността ви, вероятно не без причина, а следствие на случващото се. То може да бъде напълно позитивно за вас, стига да знаете какви промени искате да въведете, за да станат връзките ви поздрави, а не обратното, защото явно статуквото не може да бъде съхранено. В друг случай- промените засягат ваши любими личности, а вие само трябва да реагирате, да бъдете в тяхна  услуга, да им помагате.

Може да изпитате ситуация, която е от рода на „дежа вю“  или пък миналото по някакъв начин ще ви застига, в повечето случаи това ще се превръща в шанс да си върнете нещо изгубено  или да надградите нещо постигнато вече, което засяга привързаността и не само.

Близки до сърцето ви хора  могат да се оказват повод за гордост, но ако не всичко  се случва точно така, както очаквате, тогава- точно януари е месецът, през който трябва да вземете мерки, за да превъртите всички предизвикателства в полза, за да не пропуснете момента на въздействие.  Ако сте сами, тогава през януари можете да срещнете любовта, тя вероятно ще бъде с  доста силна или власт имаща персона, но също такава, на която да можете да разчитате или вашите отношения да имат бъдеще.

Ако имате собствен бизнес, тогава през януари ще може да направите своеобразен пробив, да постигнете успехи над средното ниво, същото ви очаква, ако работата ви е свързано с творчество, преподаване, изяви пред публика.

През целия януари звездите ще ви подкрепят по начин, който да ви накара да се почувствате по-силни, по-независими, дори по- неуязвими… Действайте целенасочено в тази посока и ще успеете…

Друга водеща тема за вас през януари е домът и семейството, в оптимален вариант може да се заемете с инвестиции или ремонти в този сектор, в не толкова положителен случай обаче, могат да ескалират недоразумения, особено през втората част на месеца.

През втората част на януари могат да ескалират недоразумения между вас и членове на семейството, опитайте се да ги туширате конструктивно  като заложите на диалогичността, но същевременно не допуснете нещо недоизказано, тайно или ерозирано да застава между вас  и близките ви.

През първата част на януари ще се радвате на повече подкрепа и разбиране на работното ви място,  а през втората част на януари- ежедневието ви ще става все по-натоварено, но и по-резултатно.

 

ВЕЗНИ

Водеща тема за вас през януари е вашият дом и семейство, в този сектор от живота ви текат активни преобразования,  към които трябва да се приспособявате или да отговаряте като на предизвикателства.  В друг случай- нараства необходимостта да уреждате въпроси, които са свързани с недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

В този процес може да възникне възможност да си върнете нещо изгубено, което ви е взето неправомерно.

В друг вариант- може да решите да се върнете да живеете на място, на което сте живеели преди…

Валидно е също така, че ако вие дължите нещо, то също ще трябва да се разплатите…

Член на семейството ви, по-възрастна или авторитетна личност може да обсебва вниманието ви, да се налага да правите повече компромиси  или пък да й помагате, за да превъртите предизвикателствата в една по-конструктивна посока. Все пак ако различията между вас и важни за вас хора са твърде големи и дълбоки, то тогава вероятно ще се наложи да прелистите нова страница, а след това нищо няма да е същото, имайте предвид това и насочвайте, особено до 10-ти януари.

Отново като вариант- ескалира трансформации около ваш близък, които се отразяват и на вас самите….

Всичко по-важно, което трябва да се промени в  гореизброеното ще ескалира в пълна степен между 10-ти и 15-ти януари.

Ако са необходими промени, тогава не ги спирайте, препоръчително е да се движите по посока на течението, защото иначе едва ли ще стигнете далеч. Същевременно, ако се съобразявате с трансформации, които нахлуват в живота ви дори по външни и зависещи от вас причини, тогава ще имате шанс да превъртате всяко едно предизвикателство и в полза.

През първата част на януари в близкото ви обкръжение има хора, които силно ви подкрепят, палят ентусиазма ви.

Самите вие може да се чувствате по-свободни, окрилени-  от собствените си качества, които демонстрирате, но и те се забелязват, оценяват по достойнство, в повечето случаи получавате подкрепа и одобрение, които действат позитивно на различни нива от живота.

Ако сте сами-  през това време можете да срещнете любовта, ако имате връзка- да я заздравите.

Почти през целия януари-  се борите за вашите интереси, може да влизате в словесни двубои  или пък да сте социално по- активни, да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепват и връзки.

Както става ясно, ще има личности, които ще са на ваша страна, ще се превръщат в мост към успехите ви, но не е изключено да има и такива,  които да се превръщат във ваши конкуренти,  дразнители,  дори откровени недоброжелатели, ако има такива, то те ще се появят в пълна степен през втората част на януари, тогава може да узнаете истини, ако има нещо некоректно- да го идентифицирате и отстраните от пътя си, това може да се превърне в повод да скъсате някои връзки  или договори.

През втората част на януари  ежедневието излиза извън обичайния ритъм, не са изключени допълнителни ангажименти,  пренаредете приоритетите си така, че да не пострада  вашата реализация, обграждайте се с хора, които доказано са доброжелателни…

През последната десетдневка на януари по различни поводи  вашата самоувереност ще расте,  може да излезете постепенно от зона,  която ви кара да се съобразявате повече с външни и независещи от вас  фактори…

 

СКОПРИОН

През целия януари  вие сте склонни повече от всякога  да отстоявате вашите интереси,  да се стремите да налагате мнението си, за да не позволите, то да бъде подменено.

Разбира се, вероятно ще има провокации, причини, които да ви подтикват  да действате точно по този начин.

В близкото обкръжение на повечето от вас  има силни личности, влиятелни или властимащи, които уви оказват силно въздействие. Не е задължително- това въздействие да е лошо, напротив, част от хората- могат да се превърнат в повод за промяна то положителна, така че самите вие да заемете по-престижни позиции в колектив.

Но може да има и персони, които имат прекалено високи изисквания към вас, застават като стена между вас и собствените ви интереси.  И в този процес- на вас ще ви се налага да се защитавате, това може да се случи по гореописания начин, а също-  като промените подхода си, начина си на мислене, изразяване и т.н.

Може да бъдете все по-крайни, категорични във вашия изказ,  повишени знания и опит, дори мъдрост, която демонстрирате- трябва да се превърнат в повод  да заемете по-престижни позиции в колектив.

Договори, които сключите през януари, особено през първата част на месеца, връзки които създадете или укрепите,  после ще се превръщат в особено надеждни  или такива, които са способни да преобразят живота ви.

Ако е невъзможно-  да утвърдите позициите си в колектив, да наложите мнението си и т.н., тогава- мнозина могат да решат да сменят своята среда на съществуване, да се преместят на друго място  или пък дъвка с някой връзки и договори.

Най-силно може да влияете на тенденциите  до 10-ти януари, след това  между 10-ти и 15-ти януари-  все още текат значими преобразования, те вече се движат повече по инерция, случващото ще бъде трудно отменяемо  или направо ще бъде невъзможно, така че насочвайте преди това внимателно, преди да вземете някакви мерки, обмисляйте добре решенията си, предприети стъпки и т.н.

Може да си служите с думите като с оръжие-  да печелите битки,  но трябва да се пазите и от загуби.   Ако имате братя или сестри,  други близки роднини,  то отношенията с тях също могат да минат на друго ниво,  а посоката ще бъде видна  още през първата десетдневка на януари, ще ескалира до средата на месеца.  Друга водеща тема може да бъде-  да си върнете стар договор, контакт, вид опека, хора от миналото мога да напомня за себе си. През първата част на януари- можете да хармонизирате средата си на съществуване, да заздравите връзки в дома и семейството,  и да закупите вещи, които ще освежат атмосферата у дома. Почти през целия януари- ще проявявате висока инициативност, така че да повишите доходите си, да спечелите нещо ценно или важно за вас  имате шанс да направите пробив в това направление.  През втората част на януари обаче, не са изключени повишени разходи  или такива, които се отчитат за  неправилни, в по-неприятна форма- трябва да се пазите от измами или подвеждане, което ви носи щети.

През втората част на януари е полезно да се пазите от конфликти с любими хора  поради чисто материални  недоразумения..

В оптимален вариант- налага ли се повече да инвестирате в близки до сърцето ви личности, в бизнес,  ако имате такъв и т.н.

През последната десетдневка на януари все по-важна тема се превръща вашия дом и семейство, в друг случай- ескалира необходимост от базисни, осезаеми трансформации и  на всички нива от живота..

 

СТРЕЛЕЦ

Почти през целия януари Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина, надарява  ви с много енергия, но и необходимост  да вложите тази сила в определена цел, която трябва да си поставите, защото нещо старо от миналото е изчерпано, трябва да се  рестартира чрез вашите усилия  или пък- налага се да се насочите към нещо ново и по- перспективно,  което после ще се развива почти по инерция през следващите месеци, а може би и години, отново около две и половина…

И така, звездите ще ви зареждат с мощ, желание да действате, възможност да бъдете „ капитани на собствения си кораб“  като карате и близкото си обкръжение да се съобразява с вас над обичайното, това е сила, но и отговорност, внимавайте и още в началото на месеца- в каква посока канализирате  тенденциите, след това ще е трудно да направите завой… Водеща тема за вас през януари  е вашето материално състояние, като имате шанс да стабилизирате доходите си, да намерите нови и по-добри източници за печалба, които ще се окажат дълготрайни и надеждни, в друг случай може да получите бонус, предложение, което ви действа обогатяващо, а ако някой има дългове към вас, то през януари-  ще трябва да си ги върне. Но е валидно и обратното, ако вие сте задлъжнели, то също ще има  императивно условие  да се разплатите преди да продължите напред.

При всички случаи се променя онова,  което имате- общо, усетете още в началото на месеца на къде духат ветровете, от коя посока може да  очаквате своята птица на щастието, да разчитате на доза късмет и т.н., усилете тази перспектива и се възползвайте, ще имате такъв шанс.  Друга водеща тема за вас може да бъде собственото ви здраве, препоръчително е да промените нещо в навиците си, да проведете оздравителни или да вземете превантивни мерки, защото няма по-голямо богатство  от доброто физическо състояние.

Дали се движите в правилна посока или не  в пълна степен се изяснява в дните около пълнолунието, което е на 10-ти януари, след това събитията се движа повече по инерция между 10-ти и 15-ти януари, но продължават да текат значими развръзки и преобразования, които пак така се отразяват на онова, което имате- чисто финансово, но и морално и т.н.

През първата половина на януари  може да разчитате на широка подкрепа  от страна на близкото си обкръжение- получавате приятни, интересни или полезни предложения, новини, в никакъв случай няма да ви липсва внимание и подкрепа.

През втората част на януари може да ескалира известно напрежение в душата ви, смут или съмнения, доверявайте се на интуицията си, за да откриете първопричините и да ги отстраните.

През това време могат да ескалират и някои недоразумения в дома и семейството ви, в друг случай- член от семейството може да има повече нужда от вашето внимание и подкрепа, дайте ги, това няма да остане незабелязано и неоценено.

Същевременно, ако има нещо, което ви дразни-  изкажете го открито, за да не ерозира връзката ви с близки и любими хора и т.н.

През последната десетдневка на януари-  вашата социална активност ще расте, ще създавате и укрепват и връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи  или поне ще допринасят за доброто ви настроение.

 

КОЗИРОГ

През януари вие градите енергийна програма за цялата предстояща 2020 година, която обещава да преобрази живота ви, в значима степен посоката може да е положителна, колкото са по-високи амбициите ви, склонни сте да поемате по-висока отговорност, имате конкретно поставени цели, толкова повече ще нарастват шансовете да постигнете успехи над средното ниво, да се сдобиете с власт- буквално или в по-общ смисъл, да наложите авторитета си и то за дълго, за следващите месеци, много вероятно- години напред.

Добрата новина е, че в значима степен промените, които предстоят  ще зависят предимно от вашата собствена воля, тоест какво вие искате, в каква посока  концентрирате тази мощна енергия, която се излива към вас и изисква да трансформирате живота си и то осезаемо.

Това важи основно за родените между 10 и 16 януари, но и всички останали в различна степен.

Най-силно може да влияете на тенденциите  до 10-ти януари, след това с пик  от развръзки, показателни събития между 10 и 15 януари-  вие ще разберете на какво може да разчитате, от коя посока идва късметът, който не бива да пропускате за вашия бъдещ просперитет, но също така- може да се налага да оставите нещо зад гърба си, в такъв случай не бива да съжалявате, защото това по-скоро ще прилича на процес, който ви разтоварва  от вид тежест, от нещо старо, което е изгубило своя смисъл, не допринася за вашето щастие и т.н.

Почти през целия януари  ще се тестват-  кои от вашите програми, идейни проекти  имат енергия,  за да продължат напред, могат да бъдат рестартирани…

Ако някои от тях, вече са изчерпани, то това ще бъде особено видно между 10-ти и 15-ти януари, а през втората част на януари- вече окончателно ще останат зад гърба ви.

През първата част на месеца- чрез креативния ви и изобретателен подход, чрез тайна или неочаквана подкрепа- може да спечелите нещо- повишение, бонус, допълнителни източници за печалба, шанс да въздействате на своеобразни течове на вашите ресурси…

През втората част от месеца  информационният поток се усилва,  а заедно с него-  шансовете да влияете чрез дар словото си,  но също така да получавате знание, което е оставало скрито за вас до този момент.

Все пак през втората част от януари,  ако  в близкото ви обкръжение има некоректни хора, то ще  можете да ги идентифицирате.

Все пак ще е полезно да се пазите  от измами, манипулации, подвеждане, което може да навреди и на финансовото ви състояние.  През последната десетдневка на януари все по-силно ще браните интересите си,  вероятно и не без причина, в повечето случаи ще излизате победители..

 

ВОДОЛЕЙ

През януари повечето от вас те се борят активно за по-добри  социално значими позиции,  които се определят от кариерното развитие или пък брачни отношения.

В този процес ще проявявате голяма инициативност и така е правилно, за да се справяте с евентуална повишена конкуренция, за да отговаряте на нови и повишени изисквания или поне, за да не изтървате „ кормилото на собствения си житейски кораб“.

И така може да ви се налага да се справяте с въпроси, които са натрупани в миналото, но не са открили своето решение или пък  до този момент се отчитат като събития, които са извън контрола ви.  Сега можете да им въздействате и да ги насочвате  като използвате тайни и обходни пътища към целите си, като не афиширате намеренията си, общувате с хора извън близкото ви обкръжение или пък водите неявни преговори.

По този начин може да се сдобиете с вид опека, да привлечете на ваша страна покровител, сбъднете съкровена мечта и т.н. Все пак не е изключено да ви се наложи да оставите нещо зад гърба си, което сте градили дълго време, но вече е изчерпано, ще имате достатъчно подсказки в тази посока- с какво можете да продължите напред,  какво следва да оставите зад гърба си, защото няма място в бъдещото ви развитие, липсва му енергия и смисъл.

Вероятно най-подходящата тактика за вас към настоящия момент е  да се движите повече според течението, тоест- да не пропускате текущи възможности, същевременно да не насилвате нещата,  защото онова, което трябва да се върне при вас или да остане, никой няма да може да ви вземе,  но ако друго не кореспондира с вашия път и предопределеност, тогава ще излезе от него, за да освободи място за друго и по-перспективни.

До 15 януари  можете да разчитате на подкрепата на Венера, дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то те ще се преодоляват по-лесно,  ще може да ги превъртате във ваша полза като печелите с по-голяма лекота симпатии и одобрение, привличате погледи, може да разчитате на чара си,  че и на доза късмет.  В близкото ви обкръжение почти през целия и януари ще има силни и енергични личности, които ще ви подават ръка, ако имате нужда от такава, ще ви стимулират да се развивате в определена посока.  Все пак не е изключено да имате и недоброжелатели, конкуренти, които все по-силно ще се проявяват, съответно ще можете да идентифицирате- през втората част на месец януари.

Внимавайте, не се предоверявайте, странете от хора, които могат да ви нанесат щети- чисто финансови, но не само, ще имате достатъчно подсказки, за да знаете, кои са тези особи.  Изглежда, че през втората част на месеца вашето благополучие  или онова, което имате- общо, много силно ще зависи от това- кого допускате до себе си, към кого се ориентирате  като вид сътрудничество, партньорски отношения и т.н.

През последната десетдневка на януари  вие постепенно ще възвърнете вашето  самочувствие, самоувереност, все повече ще се чувствате в свои води…

 

РИБИ

Месец януари може да промени вашето обществено положение. Посоката Много зависи от това- до каква степен се стремите  да отговорите на очакванията на колектива, в който съществувате,  държите се адекватно на нови изисквания, които могат да бъдат поставени пред вас. Колкото сте по-социално активни, действията ви са свързани с актуални теми  с цели групи от хора,  толкова повече ще нарастват шансовете да заемете лидерски позиции в колектив със съответните ползи, а вашата популярност да расте.

Месец януари е прекрасен да създавате и да укрепват и връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи. Препоръчително е да се ориентирате към влиятелни или властимащи персони, които могат да ви подкрепят със съответните позитиви.

Ако успеете да привлечете такива личности през първата част на месеца, то тези отношения ще се оказват надеждни,  ще са известна гаранция за бъдещия ви просперитет или спокойствие за цялата предстояща година, а може и много по-дълго.

През месец януари може да ви се налага да бъдете максимално инициативни, за да утвърдите завоювани вече социални позиции в кариерното развитие или пък-  появяват се шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка, но не даром, а като проявите висока инициативност, справете се с евентуална конкуренция  или въобще действате по гореописания начин.

Онова, което постигнете през януари  и до средата на февруари  2020 година, после ще се развива почти по инерция през идните около две години и половина, имайте го предвид и бъдете максимално дейни,  изберете си по-дългосрочно направление на развитие, а положените усилия  няма да останат без последици.

През първата част на месеца имате шанс да се доберете до тайни, нерегламентирани или допълнителни източници за печалба.

Ако сте сами-  може да откриете щастието в  не афиширана  любовна връзка с партньор, който е твърде различен от вас- социална, възрастова или друга разлика.

Ако сте обвързани, тогава вероятно ще преоцените вашите чувства и привързаност, вероятно не без причина, но този процес трябва да е оздравителен за вас.

През втората част на януари-  вашата харизма и чар ще растат, с по-голяма лекота ще привличате погледи и внимание.

Същевременно обаче-  ще бъдете застрашени от подвеждане, трябва да се пазите от нереалистични очаквания, които после ще ви разочароват- в личен  или професионален аспект.

За да не се изгубите, образно казано, доверявайте се на натрупания си опит,  нека ярките мечти  да бъдат обвързани и с по-далечни перспективи на развитие, а картината около вас да бъде по-цялостна, реалистична и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *