Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 03 юли

Родените на 03 юли са ярки, цветни личности, чиито присъствие не може да остане незабелязано.

Понякога приличат на тлеещ вулкан, който след малко може да озари небето с огъня си, а в други случай- на развълнувано, красиво, необятно море, което крие много богатства, тайни и опасности в себе си…

Образното описание на родените на тези хора показва, колко всеобхватна е тяхната същност…

В душата им бушуват силни страсти, желания, високи амбиции, които перманентно ги подтикват да напуснат сигурното си убежище и да се впуснат в приключения.

Понякога поемат прекалено големи рискове, за да постигнат набелязаните цели, но всъщност, колкото по-високо се целят, толкова по-далеч могат да стигнат.

Не рядко родените на тази дата действително пътуват много, живеят далеч от родния си дом или надскачат рождената си среда, но и се отделят от нея, така че да осъществят своите мечти или да осъществят вид мисия.

Това, което им помага е смелостта, способността да виждат в по-далечното бъдеще, ентусиазма, творчески и изобретателен подход, че и доза късмет, интуиция…

Въпреки всичко понякога изпитват вътрешен дискомфорт, все едно, за да постигнат една своя цел те имат усещането, че е трябвало да жертват много от други свои приоритети…

Склонни са да преувеличават  хубавото и лошото,  а това понякога се превръща в повод да започват все отначало или да им се налага да разчитат предимно на себе си, защото околните не винаги разбират техните мотиви.

Често са вярващи хора и са закриляни от висшите сили, това го усещат най-силно в трудни моменти.

Професионална реализация: могат да бъдат артисти, оратори, хора, които се изявяват пред публика и привличат внимание с таланта или ораторските си способности. Имат ясно изразен състезателен хъс, така че отлично се реализират навсякъде, където могат да го изявят. Успех им носят пътуванията, придобиването на висока квалификация. Най-много се привличат от свободни професии, да нямат пряк шеф над главата си и т.н., а могат да развият и собствен бизнес.

Партньорски отношения: завладяващи, запомнящи се, чувствени и страстни партньори. Но са силни характери, които се стремят да властват над своята половинка. Ценят собствената си свобода и независимост, така че на са твърде лесни спътници в живота, но ако открият своята половинка, с която гледат в една посока, тогава подкрепяйки се ще стигнат много далеч.

Мистично значение: показва неспокоен характер, който сам предизвиква в живота си постоянно обновление и промени. С времето постепенно ще укротят бурния си нрав, ще се погрижат за по-спокойно бъдеще и старини.

Известни личности родени на тази дата са: Емилия Масларова- български политик, Албена Бакрачева- български учен и преводач, Том Круз-американски актьор, Хънтър Тайло- американска актриса, Мишел Кийгън- английска актриса, Имоджен Путс- английска актриса, Рафаел Надал- испански тенесист.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *