Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 септември

Родените на 04 септември са упорити, прозорливи и прагматични личности, качества, които до голяма степен им гарантират един успешен и градивен живот.

Когато си поставят някаква цел, в повечето случаи я преследват до краен предел и постигат съвършенство в избраното направление.  Не позволяват емоциите да вземат връх над разума и правят онова, което трябва и е целесъобразно, често като се лишават от известна спонтанност, волност, които могат да ги направят по-щастливи…

Родените на тази дата действително трябва да се научат да “разпускат”, да си доставят някакви лични удоволствия и като си удовлетворяват прищявки, не приемат всичко чак толкова сериозно. Вероятно е добре да обичат повече себе си и да спрат да се тревожат дори и за неща, които още не са се случили.

По правило не обичат промените и така могат да се лишат от някой алтернативи на развитие, които са по-благоприятни, но рискови, освен това съществува опасност да се задържат на ниво, което им носи известна сигурност, спокойствие, но  без стимул да продължат да се развиват напред и нагоре, защото статуквото ги удовлетворява.

Обикновено имат отлична професионална реализация, ценени специалисти са, често заема ръководни или много отговорни длъжности. Това са хора, на които може да се има доверие и в колектив ги избират за лидери. Възможностите като професия, която могат да изберат са в широки граници- от счетоводител, банков служител, учител до човек на изкуството. Но с каквото и да се захванат, ще се стремят да го правят най-добре…

В личните си взаимоотношения умеят да градят дълготрайни и надеждни връзки, дори и с цената на компромис, ако се налага. Превръщат се в “стълб на сигурност” за близките си, за тях поемат големи отговорности, не  рядко- за дома, семейството си са готови на всичко…Ако такива хора “кривнат от пътя” или проявят нелоялност- това може да означава, че настоящите им взаимоотношения са изчерпани, някакъв предел е преминат и “нищо не е същото” или няма връщане назад.

Мистично значение: означава личност, която в постоянният си стремеж да не прави грешки, всъщност се въвлича точно в това или по друг начин казано, в по-важни и дългосрочни ангажираности или всекидневни задължения, тези прояви водят до ситуации от рода на: “вместо да изпише вежди, избожда очи”. За тези хора е препоръчително да се вглеждат в една по-мащабна картина от живота си, за да не се окаже, че когато постигнат намеренията си, то се оказва, че това не е същото, което са желали, очаквали и т.н. Символ: заблуда.
Известни личности родени на тази дата са- Бионсе /американска певица/, Бисер Киров /български поп изпълнител/, Николина Чакърдъкова /българска народна певица/.

0409321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>