Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 юли

Родените на 04 юли са силни характери, с добра само-оценка, реалистични представи за света, които им помагат винаги  или в повечето случаи да вземат целесъобразни решения.

Изглеждат уверени в себе си, но са много емоционални и това понякога ги прави уязвими на външни влияния. Трябва внимателно да избират средата си, за да избегнат негативни последици, обърквания и т.н.

Обикновено са много отговорни ,вдъхват доверие, на тях може да се разчита, а това е половината път към собствения им успех.

Възможно е да притежават множество способности, разнородни интереси и това да се превърне в повод- трудно да открият своето призвание и най-подходяща реализация.

Поради тази причина животът им може да е по-неустойчив и променлив през първите години от живота им…

В оптимален случай- родените на тази дата намират паралелни начини за осъществяване на потенциала си, за печалба и т.н. и със съответните позитиви.

Съчетават оригинални хрумвания с прозорливост, интуиция, които им помагат в трудни моменти.

Професионална реализация: могат да се реализират чудесно навсякъде, където се носи висока отговорност. Поради тази причина родените на тази дата не рядко са натоварени с множество ангажименти, допълнителни и т.н., но трябва да се научат да делегират задачите си, за да не злоупотребят с тях, за да са по-ефективни, че и успешни.

Партньорски отношения: предани и отдадени са, склонни са да привличат силни партньори, които им влияят, насочват ги, променят ги… Хубаво е да очертаят определени граници, за да съхранят личното си пространство, същност…

Мистично значение: показва личност с несломим  дух, който съумява да превърта всички предизвикателства в победа.  Символ:  Самозащита

Известни личности родени на тази дата са: Джина Лолобриджида-италианска актриса, Весела Казакова- българска актриса, Марио Василев- български актьор, Джон Лойд Янг- американски актьор, Беки Нютън- американска актриса, Мелани Фиона- канадска певица.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *