Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 05 септември

Родените на 05 септември са подчертано рационални личности, умеят да се изразяват отлично и могат да разчитат на правилната си и прагматична преценка в трудни моменти.

Често са проводник на уникални идеи, които са полезни, както за тях самите, така и за близкото им обкръжение. Притежават висока енергия, която канализират във висока физическа или интелектуална активност. Не обичат да стоят на “едно място”-буквално и в преносен смисъл, любопитни са и се стремят да да разширяват хоризонтите пред себе си, за обогатяват знанията си чрез пътувания, социална активност, образование, квалификация.

Професионална реализация- разгръщат си потенциала отлично, ако сферата, която са си избрали включва висока социална активност, използване на дар словото и придобити знания, интелект. Могат да бъдат говорители, журналисти, посредници, търговци, учители, всичко, което “пали” интереса им и бързата им мисъл.

Партньорски отношения: не винаги е лесно да се обвържат, защото са и твърде критични, както към себе си, така и към околните, партньора до тях трябва да е почти идеален и да отговаря на цял списък с изисквания, да е достатъчно адаптивен, бърз, за да следва “полетът им” като начин на живот. Все пак, ако някой заслужи доверието им, тогава умеят да бъдат отдадени партньори, но това не е константна- отсрещната страна трябва да се доказва постоянно или да е достатъчно интересна.

Мистично значение: показва хора, които са “чисти души”, имат скитнически и вечно търсещ, неспокоен характер, остър и справедлив език. Често влизат в словесни или други битки, перманентно им се налага да отстояват своето “място под слънцето” и рядко имат спокоен живот. Трудностите по пътя им се увенчават с успех и водят до благоденствие. Символ: възможности.
Известни личности родени на тази дата са – Тереза Маринова /българска леко-атлетка/, Майкъл Кийтън /американски киноактьор/, Ракел Уелч /американска актриса/, Фреди Мрекюри, британски музикант.

0509321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *