Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 06 септември

Родените на 06 септември са социално много активни,  държат подчертано на имиджа си и се влияят от мнението и одобрението на околните, могат да сътворят “чудеса от храброст”, за да направят добро впечатление.

В повечето случаи имат изискани маниери, изпълнителни са, липсата на вид красота на различни нива от живота може да е силно демотивираща. Стремят се към комфорт, диалогични и добронамерени са, но ако не бъде засегнат личния им интерес. Насочват се към “печеливши обекти”, имат селективен начин на мислене, който определя не само средата им, но и начинът на живот, всички понятия са насочени към някакъв вид печалба- буквално или в по-общ смисъл . В крайности могат да бъдат пресметливи, дори хитри или само-влюбени.

Професионална реализация- работата им не бива да е натоварена физически, освен, ако не е свързана с нещо любимо, с хоби, което е и ангажимент. Могат да разгърнат отлично потенциала си, ако се ориентират към занимания, които включват изкуство, доза творчество и свобода на действие.

Партньорски отношения- добри любовници, които имат склонност да идеализират партньора си. Ранният брак не е препоръчителен, ако все пак се осъществи ще изисква много компромиси или ще е застрашен от предателства. Причините за това могат да бъдат преувеличени желания или очаквания към отсрещната страна, също- необходимост да “гребат с пълни шепи” от живота, да получават нужното внимание, подкрепа, трудно правят компромиси, ако това не е така. Не могат да живеят без любов и партньора до тях им указва влияние, което влияе и на вектора им на развитие. Привличат личности, които са силни характери, в оптимален вариант- те ще играят стабилизираща роля в живота им. Цветен любовен живот, понякога достоен за роман…

Мистично значение: показва човек, който най-много цени спокойствието и хармонията в живота. Консервативни или с ярък индивидуализъм те се сблъскват с множество превратности, преди да отворят сърцето си към ценности, които са различни от техните собствени. Символ: изпълнителност.
Известни личности родени на тази дата са- Джина Стоева /българска поп-фолк изпълнителка/, Роджър Уотърс / Британски рок музикант. Бивш член на “Pink Floyd”/, Долорес Бъртън /ирландска певица/.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *