Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 06 юли

Родените на 06 юли притежават чар, съобразителност, вродено изящество и красота, а благодарение на комплекс от качества- те почти винаги успяват да постигат желанията си, да осъществяват мечтите си, да заемат лидерски позиции, да се указват в център от внимание.

Ловки, интуитивни- намират начин да получат онова, към което се стремя.

Умеят да създават и укрепват полезни за тях връзки, които се превръщат в мост към собствените им успехи.

Влияят силно на околните и ги подчиняват на волята си, дори и това не винаги да е видно от пръв поглед, те все пак се сдобиват със своеобразна власт.

Все пак техните лидерски претенции ги изправя и пред перманентни изпитания, така че те трябва да отстояват себе си, мнението и позициите си, да демонстрират, каляват и развиват качества като воля, постоянство и т.н.

Животът на повечето родени на тази дата е градивен, стабилен, проспериращ…

Професионална реализация: родените на тази дата са изключително последователни в действията си, надеждни, може да им се има доверие, така че често заемат длъжности, които са свързани с поемането на голяма отговорност, но са свързани с престиж, уважение, указване на влияние върху другите…Най-добри постижения постигат в сфери, в които могат да си сътрудничат, да се сдобиват с популярност или пък работата им позволява да влияят пряко на парични потоци, може би да печелят на хонорар…

Партньорски отношения: градят дълги и стабилни връзки, привличат партньори, които могат да допринесат за собствения им просперитет и по-добри социални позиции.

Мистично значение: жизнената позиция на тези хора се гради върху развито чувство за само-съхранение, понякога страх от провал…дават всичко от себе си, за да успешни, да получават признание от другите. Символ: Изящество.

Известни личности родени на тази дата са:Джордж Уокър Буш- 43-и президент на САЩ, Силвестър Сталоун- американски актьор и режисьор, Джефри Ръш- австралийски актьор, Ренета Инджова- министър-председател на България, Фифти Сент- американски рапър, Тамера и Тия Маури- германски актриси, Далай Лама- религиозен водач.

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *