Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 07 септември

Родените на 07 септември съчетават в себе си рационалност в съжденията, но и голяма емоционалност.

Изобретателна и находчива мисъл, която черпи “сили” от ярко въображение и прозорливост, отлична интуиция.  Фантазията име е развихрена, мечтите им са ярки и високи и имат свойството да ги материализират. Може да пътуват, ако това се осъществи им носи удовлетворение или шансове за успехи.

Може да са сложни и многопластови, такива, които се разкриват малко по малко пред околните и винаги могат да изненадват, учудват със своите действия, но пак да остане нещо непознато и под повърхността като характеристика или преживяване..

Животът ги подтиква да бъдат гъвкави, да се измъкват от сложни ситуации, често и предимно през първата част от живота си  се сблъскват с измами или манипулации, които на по-късен етап преодоляват и разпознават по-лесно, изграждат си стратегия като вид защитна стена.

Тази дата понякога показва, че личността е отраснала в сложна семейна среда с множество промени и/или единият от родителите има неблагоприятно въздействие, не се разбират, сложна родова връзка, това е кармично число в съответното направление.  Рядко животът им протича така като са очаквали предимно до 28/30г.

Професионална реализация- повечето от родените на тази дата притежават някакъв талант, който трябва да разгърнат. Могат да бъдат добри политици, търговски спекуланти, лечители, психолози, от “нищо да правят нещо”, да се добират до паралелни, понякога нерегламентирани доходи.

Партньорски отношения- склонност да се правят много компромиси в името на любовта. Чувствата са идеалистични или измамни, човек се стреми да балансира между реалността и високите си очаквания. Понякога връзките се влияят от външни фактори, които трябва да се минимизират, съзнателно избягват, поне до колкото е възможно.

Мистично значение: артистична, философски и духовно развиваща се личност, способна да внесе светлина, знание, да помага или лекува /в един по-широк смисъл/. Закриляни са от висшите сили и това се усеща най-силно в изпитващи моменти. Символ: израстване.
Известни личности родени на тази дата са- Тодор Живков /български политик и държавен глава/, Иван Джамбазов /български актьор/, Искрен Пецов /български певец/, Майкъл Емерсън /американски актьор/.

0709321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *