Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 08 септември

Родените на 08 септември са отговорни, в известен смисъл- консервативни личности.

За тях материалната сигурност има подчертано голямо значение и определя поведението им – избор на работа, партньор… Може да им се има доверие, освен това са упорити и находчиви- все качества, които се ценят и им гарантират добър социален статус, често над средното ниво.

Обикновено получават добро и/или строго възпитание, имат подчертано развито чувство за справедливост и не променят мнението си, когато са убедени в правотата си.

Силна воля, постоянство, праволинейност, предвидимост.

Не обичат промените, резките завои в живота, предпочитат сигурността, надграждане на успехи в избраното направление. Преди да предприемат важни стъпки, обмислят внимателно всички последици.

Все пак под твърдата им обвивка често се крие една по-чувствителна, дори ранима душа, но преживяванията се сдържат, рядко се проявяват.

Професионална реализация- могат да носят високи отговорности и работата им често е свързана действително с голяма натовареност, заемане на постове, които са авторитетни или ръководни.

Партньорски отношения- могат да градят дълги и надеждни връзки, ценят семейните ценности. Всеотдайни, отдадени на близките си, те често се превръщат в източник на благоденствие или стабилност за любимите си хора. Само много негативен личен хороскоп ще изкриви тази тенденция. Понякога имат склонност да се държат “началнически” с любимия човек, а това може да охлади страстите, привързаността.

Мистично значение: показва прозорлива личност, която има способността да предвижда бъдещето- с интуиция, но и здрав разум, рядко бърка в преценките си и представлява и за това винаги прави правилен избор, животът е успешен и градивен.

Известни личности родени на тази дата са – Янаки Стоилов /български политик/, Пинк /американска певица/, Халил Ергюн /турски актьор, известен в Б-я в ролята си на Реза, от сериала “Листопад”/.

0809321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *