Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 11 септември

Родените на 11 септември са много сензитивни и креативни. Притежават съчетание от интуиция и здрав разум, на които могат да се опират в трудни моменти.

Отличават се с ярък  индивидуализъм, но са склонни да си слагат спирачки, да се авто-цензурират поради липса на достатъчно самоувереност, повишена емоционалност, зависимост от мнението или одобрението на важни за тях хора.

Имат силна интуиция, инстинкти, които не ги подвеждат и им помагат в трудни или изпитващи моменти.

Могат да се асоциират с “айсберг”- само една малка част е видна от тяхната същност, сила, качества и т.н.

Партньорът до тях има първостепенно значение, независимо дали става въпрос за кариера, път в живота-генерално, фон на съществуване и т.н.  Семейството- първо родното, а после онова, което сами създадат- също им влияе подчертано, не е изключено да отрастват среда на властен родител, който ги закриля, но и напътства или пък точно обратното, средно положение рядко е вероятно.

Възможно е до 28/30 годишна възраст да не им е лесно да изберат пътя си в живота, защото имат разнопосочни интереси и множество таланти, понеже се колебаят, по външни и независещи от тях причини, хора и обстоятелства, които ги отклоняват от поетата посока. След това обикновено  пътят им се  стабилизира…

Професионална реализация- работят най-добре в съдружие, реализират се добре там, където могат да проявят “грижа” за другите-буквално или в по-общ смисъл. Имат търговски усет, подходящи занимания може да са свързани още  с потребление, с благоустройство, недвижимо имущество и др. Важно е, онова, което вършат да им пасва на чисто емоционално ниво, да се чувстват комфортно в обкръжението си, иначе трудно се задържат на едно място.

Партньорски отношения: умеят да бъдат лоялни, но са и много емоционални, имат склонност прекалено много да се тревожат за всичко и всички, а това понякога е повод за дестабилизация на отношенията, постигане на точно обратния ефект, така че трябва да спазват някаква мярка съзнателно. Все пак се държат покровителствено с близките си, стремят се да се грижат за тях, всеотдайни са…

Мистично значение: показва хора, които са перманентно и много ангажирани с текущи дела. Труди се неуморно, проявява търпение и настойчивост. Сблъсква се с трудности, дори опасности и превратности, но ги преодолява чрез отговорно поведение, рационален подход, интуиция…Символ: старание.

Известни личности родени на тази дата са: Кеворк Кеворкян /български тв водещ/, Маша Илиева /българска прима балерина/, Пламен Марков /български футболен треньор/, Франц Бекенбауер /германски състезател и треньор по футбол/.

1109321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *