Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 25 август

Родените на 25 август са интуитивни, прозорливи и находчиви личности.

Имат собствени виждания за живота, оригинален подход, който е трудно отменяем и ги води по странни, не традиционни пътища. Склонни са да прикриват истинските си мотиви за действие от околните или поне те остават неразгадаеми, дори изненадващи за близките им хора. Умеят да се изразяват убедително, притежават тънък манипулативен усет и се възползват от това свое качество, когато е необходимо.

Професионално се реализират добре там, където могат да помагат на другите- буквално или в по-общ смисъл. Отлични възможности за просперитет в области, които включват медицина, алтернативни начини на лечение, психология, също- изкуство или пък използване на скрита информация. Изострен афинитет за печалба, но не чрез тежки физически натоварвания, ако това е невъзможно, тогава могат да използват спекулативен усет, да се добират до неявни, паралелни източници на доходи.

Сред родените на тази дата има личности, които са алтруисти, отдадени на някаква кауза, но може и да е точно обратното- да бъдат манипулатори, измамници, зависи от индивидуалния хороскоп.

Все пак животът им е изпълнен с немалко изкушения, въпрос на избор е какво ще надделее в тяхната натура и потенциал.

 

Партньорски отношения- личният им живот е сложен до 28г., застрашени са от предателства, след това всичко зависи от индивидуалния хороскоп. През първите години от живота си си създават идеали, които преследват, могат да овладеят и да постигнат щастие. Ако не всичко се развива по горе-описания начин, тогава все повече през годините ще преобладават практичните съждения, съществува опасност да си създадат висока, трудно пробиваема само-защитна стена, през която ще допускат все по-малко хора.

Мистично значение: човек притежаващ богата палитра от качества, но изкушен да злоупотребява с тях, а това се превръща в опасност от обрати в живота. Необходимост да се пази от лъжи, само-измами, грешни цели, които ще имат негативно отражение върху иначе огромен потенциал…Символ: изкушение.
Известни личности родени на тази дата са: Шон Конъри- шотландски киноактьор, Роб Халфорд- вокалист на групата Judas Priest , Тим Бъртън- американски кинорежисьор, Илко Семерджиев- български политик.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *