Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 27 юни

Родените на 27 юни са емоционално много експанзивни, преследват желанията си с голяма страст.

В повечето случаи са енергични, завладяващи, много инициативни, имат забележителна интуиция и инстинкти- за правилния момент, за себе-утвърждаване, победа, само-съхранение, защита на собствените им интереси.

Предпочитат да „горят в живота, а не да тлеят“ и така пътят им е изпълнен с много цветни преживявания, достойни за роман.

Често съществуват в конкурентна среда, налага им се да „воюват“ с околните, може да имат усещането, че те ги предизвикват или пък да е точно обратното…въпрос на гледна точка.

Притежават силно изразен състезателен хъс, а това е половината път към усъвършенстване, развитие, победи…

Водещ урок през ранните им години са взаимоотношенията. От една страна успехите им зависят по различни поводи и в значима степен от подкрепата и одобрението, до които могат да се доберат от партньори, съдружници или колектива, в който съществуват, а от друга- голяма част от енергията, която трябва да влагат, да отделят е на първо място да преодолеят известна съпротива, неразбиране от страна на околните.

Чувствителни, дори и неволно могат да преувеличават всичко хубаво или лошо и така да постигат обратен от очаквания резултат.

Привличат се силно от красотата и умеят да я излъчват, обграждат се с нея…

Професионална реализация: могат да се реализират отлично там, където ще проявят състезателния си характер, ще им се даде шанс да разгърнат потенциала си чрез висока инициативност. Постигат по-добри резултати, ако си сътрудничат, не рядко попадат под вид опека на влиятелна личност, човек, който се превръща в мост към успехите им. Високата социална активност, подкрепата и одобрението от страна на колектива е мощен стимул да надскачат себе си и да се изкачват по йерархичната стълбичка.

Партньорски отношения: могат да направят много или всичко за човека до себе си. Любовта е често движеща сила в живота им. Сред родените на тази дата има доста страстни персони, големи любовници. Честолюбието им обаче е лесно ранимо и ако някой засегне достойнството им- внезапно ще сменят посоката. През първата част от живота им любовните взаимоотношения са застрашени от предателства или разочарования и докато не се научат да слагат определени граници, защото всяко качество в малки количества може да е лекарство, а в големи- отрова.

Мистично значение: родените на тази дата притежават самоувереност, вяра в собствените сили или в божествената опека. Открит, честен и завладяващ характер, често с интелект над средното ниво и в съчетание с интуиция, прозорливост…призвани са да воюват за себе си, но и за близките си, ако се наложи. Символ: Устрем

Известни личности родени на тази дата са: Изабел Аджани- френска актриса, Алсу- руска певица от волжко-български произход, Раул-испански футболист, Ед Уестуик- английски актьор, Аксел Руди Пел- немски музикант, Тоби Магуайър- американски актьор, Клои Кардашиян- риалити звезда.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *