седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г.

Слънцето все още транзитира през зодиакалния знак Скорпион,  който в астрологията  се отчита  за  сектора  на „ трансформациите“.

И така,  ние все още можем да проявим повишена гъвкавост или адаптивност,  за да се справим с вид предизвикателства по пътя си,  за да превъртим някои трудности в полза,  дори и това да изисква повече време, за да се реализира на практика.

Имаме шанс  да сбъднем свое съкровено желание,  да открием обходни пътища към целите си и по-горе описания начин…

В сезона на Скорпион  сочти няма невъзможни неща,  стига те да извират от  нашата същност,  да кореспондират със собствения ни потенциал, път и предопределеност.

Скорпион усилва нашите инстинкти,  така че интуицията ни, сетивата ни са изострени до краен предел.

Допитвайте се  до вътрешния си глас  и може да се изненадате от отговори,  които ще се окажат после  най-точни,  правилни или целесъобразни.

Силата на скорпиона е в стратегията,  в способността да надниква отвъд видимото и да проследява причинно-следствени връзки, така че да насочва бъдещи тенденции подобно на кукловод…

Важи правилото,  че колкото по-малко споделяме  своите намерения,  толкова повече ще нараства вероятността ние да ги реализираме на практика.

Периодът е подходящ да по действаме позитивно  на своето финансово състояние,  но това може да се случи предимно  чрез подкрепа  от хора  или дори институции, с които взаимодействаме и трябва да привлечем на своя страна. Подходящо време да обединим усилия и да изчистим евентуални  различия с онези,  които могат да допринесат за благоденствието ни.

Мнозина ще се концентрира точно в тази посока и действително ще успеят,  ще очертаят по-дългосрочни перспективи на развитие, които са по-благоприятни за тях,  защото са успели да открият тази подкрепа, тези варианти,  както казах вече-  допълнителни и обходни пътища към съответни цели.

Някои хора и по гореописания начин ще успеят да се измъкнат от сложни и заплетени ситуации,  в които са попаднали през близкото минало.  Други-  ще прекрачат определени граници   и могат да попаднат в обстановка,  която много прилича на- „ хитрата сврака- с двата крака“  или пък- „ неувереността,  колебанията,  незнанието на къде си тръгнал,  винаги води до разочарование“  и сега е време да се плати определена цена  или пак така-  да се потърси и намери авариен изход,  ще има такъв,  стига да поиска човек…

Припомням, че Марс е ретрограден  и нищо все още не е окончателно.

За съжаление  могат да процъфтяват манипулации и измами,  в оптимален случай- успяваме да ги идентифицираме и вземаме мерки,  все пак крайният резултат ще зависи  от индивидуалния капацитет и прозорливост на всеки. В този процес отново и много силно  ще ни помага интуицията и инстинктите, които е добре да не пренебрегваме.

В обществено-значим аспект- през настоящия период можем да очакваме мерки от управленски или власт-имащи структури,  които ще са насочени  към подпомагане на нуждаещи се, социално значими мерки и т.н.

Трябва да се има предвид,  че подобна предразположеност от  управляващи постепенно ще стихва след настоящата седмица и в световен мащаб. Все пак тя ще се съхрани до края на 2022 година  и рязко  ще спадне от март месец 2023 година…

Засега,  полезно е да се знае,  че взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни или застрахователни дружества може да е удачно,  ако определени личности се интересуват от това,  могат да се възползват.

Венера ще премине в Стрелец  на 16-ти ноември и ще бъде последвана от Меркурий, който също ще премине в Стрелец на 17-ти ноември.

На личностно ниво- ние ще станем доста по емоционални, но и смели в своите преживявания, много по-открито ще изразяваме своите чувства и желания, ще ескалират идеалистични настроения, които ще внесат в ежедневието ни  повече ентусиазъм, бих казала приключения- на този етап предимно като идеи, които се споделят, изразяват, но ще се реализират на по-късен етап и като са подкрепени от други външни фактори.  Стрелец е знак,  който умее да вижда хубавото, стреми се да бъде позитивен и това определено ще повлияе  и на нашето собствено настроение.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седицата 14.11-20.11.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *