Скорпион

Хороскоп за седмицата зодия Скорпион 01.06-07.06.2015г.

Скорпион
Вие сте в период на трансформации, преоценки, значими промени в намерения за бъдещето, начин, по който възприемате важни за вас хора. Причините може да са съвсем прозаични- основно материални, но не е изключено да съществуват и други провокации-емоционални, принуждаващи ви да погледнете на заобикалящата действителност с „други очи”. Равносметките са много полезни ,както и точен разчет на приходи-разходи, а в един по-отвлечен и обобщаващ смисъл- „какво давам, а какво ми се връща”- вие ще разсъждавате на такива теми и не без повод, особено във вторник и сряда.
Моментът не е подходящ да инвестирате, да давате пари на заем, за теглите кредити- после трудно ще си върнете/вземете дълговете.
Понеделник е вашият ден- привличате внимание, на повърхността изплуват и скрити, и явни обстоятелства, внасящи яснота- на какво да разчитате, съответно-не. Вие държите доста козове, сами направлявате събитията- възползвайте се максимално.
Решенията, които ще вземете, а и инициативите ви могат да са първа крачка към значими и положителни промени, които да ви превъртят на ново и по-високо ниво, особено от 12 юни и до края на юли. На този етап е полезно да преговаряте, да преосмисляте…
Във вторник и сряда- обсъждате финансови приоритети.
В четвъртък и петък- интересни новини и разговори.
В събота и неделя мнозина имат подчертана нужда от почивка.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *