Стрелец

Хороскоп за седмицата зодия Стрелец 01.06-07.06.2015г.

Стрелец
Пълнолунието за вас е пик от информация, преоценки, че и провокации от страна на ваши партньори- лични или делови. В друг вариант- отношенията ви минават на друго ниво по различни поводи- нови изисквания към вас, променен начин на общуване, начин, по който възприемате половинката си. Възможно е домашните задължения да ви натоварват повече от обикновено, да търсите и да намирате приятни отдушници сред хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл.
Пълнолунието може да внесе съществена яснота по горе-споменатите теми. Ако съществуват слаби звена, отстранете ги своевременно о предимно до 20 юни- после ще ви действат като фон минимум през следващото полугодие.
Популярността ви расте- но не даром- налага ви се да воювате и да се справяте с конкуренти и/или открити недоброжелатели. Но задължително ще съществуват и други влиятелни поддръжници, без преувеличение- късметът пак ще е на ваша страна и от евентуални трудности пак ще имате шанс да извличате ползи.
В понеделник тонусът ви не е твърде висок, в четвъртък и петък сте доста натоварени, предразполагат към повишени разходи, те са оправдани, а действията ви са резултатни. Най-хубави дни са събота и неделя.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *