Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Вашата среда на съществуване или обществено положение  в последно време перманентност се обновява или се нуждае от промени,  за да защитите интересите си,  утвърдите авторитета си в колектив. От вас действително може да се изисква да се доказвате повече пред другите,  за да очертаете по-светли бъдещи хоризонти,  за да осъществите собствените си намерения,  за да стабилизирате финансовото си състояние и не само,  което пряко се влияе от вашето обкръжение.

На кого и в каква степен можете да разчитате  в значима степен разбирате в началото на седмицата и особено в дните на пълнолунието и пълното лунно затъмнение,  което е на осми ноември.

Случващото се тогава спонтанно,  понякога с елемент на изненада  може да утвърди вашите позиции или да ви превърти на едно по-високо ниво.

От вас ще се изисква- да инвестирате в себе си,  може би да направите известен компромис или да платите някаква цена,  буквално и в по-широк смисъл,  така че да преодолеете трудност,  а след това да се превърнете в победители и да получите максимално удовлетворение.

Ако не сте на правилното място,  тогава в началото на седмицата  вие ще промените  вашата среда  и чрез реални премествания или пък- като прекратите конкретни контакти,  които могат да ви нанесат щети,  трансформирате нещо в подхода си…

Вариантите са много и различни…

Осветяват се и сърдечни връзки,  ако забележите слаби звена,  опитайте се да ги отстраните своевременно.

Припомням,  че случващото се по време на пълнолуние и пълно лунно затъмнение- има широко отражение,  често се счита за окончателен или безвъзвратен ефект.

Вашите чувства и желания- могат да имат голямо  и насочващо значение.

През втората част от седмицата  чувате добри новини,  получавате все по-широка подкрепа,  възползвайте се по оптимален начин!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *