седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г.

Цялата седмица  е белязана от Пълнолунието, което ще бъде  с пълно лунно затъмнение  на осми ноември  2022г.  Традиционно и при  Пълнолуние  предстоят  пик от   развръзки,  показателни събития.  Твърди се,  че случващото се  при пълно лунно затъмнение  има необратим характер…

Това Пълнолуние ще засегне всичко ценно за нас-  от чисто материални блага  до важни за нас взаимоотношения.  По различни поводи ще ескалират настроения и анализи  от типа на: „какво давам, а какво получавам“  и  под въздействие на това-  ние ще укрепваме връзки,  ще се стремим поне към това,  които допринасят за чувството ни на щастие или благоденствие.  Същевременно- рязко ще прекратяваме  договори и контакти,  които са безперспективни.  Можем да очакваме същото  и от околните.  Така-  едни ще ни подават ръка,  ще ни демонстрират своите чувства и привързаност,  но други ще се дистанцират,  ще си отидат от нас.  Миналото ни застига по някакъв начин,  колелото на Съдбата се завърта и според натрупани вече тенденции,  голяма част от които се движат и според набрана вече скорост  към определено направление, посока.

Възможно е  да ескалират разяснителни разговори,  да се обсъждат минали преживявания  и дългове,  буквално и в по-широк смисъл.

Аспектацията на звездите е такава,  че ще изисква да се разплатим,  ако ние дължим нещо,  но същото ще е валидно и за отсрещната страна..

С елемент на изненада-  мнозина ще получат своята разплата.  За някой тя ще обогатяваща,  награда  за положени до този момент усилия, за конструктивно поведение,   своеобразно доказателство,  че личността се движи в правилна посока,  може да материализира своите мечти и желания.  Все пак ще има и такива,  които внезапно,  но не и без причина,  ще  претърпят загуби-  чисто материални,  но може и да са морални.  В такъв случай това ще е ясен признак,  че от тях се изисква да направят рязък завой в бъдеще,  да действат различно,  за да получат различен и по-добър резултат от преди.

Припомням,  че ние сме в месеца на Скорпион,  това е периодът на най-значимите трансформации,  които ескалират,  когато са необходими,  за да ни направят по-устойчиви на външни влияния,  за да намерим достатъчно ресурси в себе си и най-правилно място под Слънцето,  за да оцелеем  в един по-широк смисъл,  за да извлечем максимални ползи.

Ще преуспяват онези,  които умеят да балансират между своите интереси  и тези на отсрещната страна.  Тогава ще получават достатъчно подкрепа, одобрение,  иначе-  могат да бъдат изхвърлени от определена среда на съществуване,  могат да бъдат заменени  от други  и по-предпочитани и личности,  в личен и делови аспект.

При всички случаи това Пълнолуние ще ни покаже-  какво можем да задържи,  защото е наше,  какво ще допринесе за  нашето благоденствие, богатство,  какво трябва да платим като цена,  какво трябва да оставим зад гърба си…

Както казах вече-  голяма част от случващото се ще се движи според  набрана вече енерция и дори по външни и независещи от нас обстоятелства  и под формата-  на „награда“,  независимо каква точно е тя за нас…

В глобален аспект-  това Пълнолуние ще предизвика  решения с широко отражение,  които касаят доходи, финансови институции,   репресивни органи,  така че най-много преобразувания може да има в структури като- банки,  данъчни,  застрахователни дружества,  военни,  полиция,  прокуратура и т.н. През втората част от седмицата-  ще даваме всичко от себе си,  за да  извлечем ползи от всяка ситуация.  Ако много силно желаем нещо,  тогава все ще намираме начин  да го придобием  и привлечем,  стига да е наше и да го заслужаваме.

През цялата седмица може да ни се налага да се справим с грешни съждения от миналото,  в по-неприятна форма- измами, манипулации, нещо нечестно, не точно.. Такива възможности ще ескалират,  особено през втората част на периода и през последните дни от седмицата,  тогава ще можем да се справим с тези предизвикателства,  стига да искаме. Ще ни помага интуицията, здрави инстинкти  и дори интереси…

Лунен календар за ноември 2022г., вижте кои са щастливите ви дни…

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата от 07.11-13.11.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *