Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.04- 07.04.2019г. Зодия Дева

Дева

През първата част на периода все още сте в плен на миналото, на влияние, което силно ви указват важни за вас хора, това могат да бъдат ваши партньори /лични или делови/, могат да бъдат други близки до сърцето ви хора, включително пораснали деца, ако имате такива. Периодът е прекрасен да водите разяснителни разговори, които могат да изчистят евентуални недоразумения и да ви помогнат да скрепите връзките си чрез общи и творчески проекти, нещо важно и перспективно…

Ако все пак тенденциите не се развиват точно така, както очаквате, тогава през втората част на периода ще трябва да отворите „нова страница“ и като промените подхода си.

В някой случаи това може да означава, че се налага да жертвате едно, за да придобиете друго, може да се наложи голяма промяна в подхода, осезаема смяна на тактиката и т.н.

Не са изключени и повишени разходи по любими хора, въпреки че това може да са и неизбежни инвестиции за тяхното благо…

През втората част на седмицата все по-важна тема се превръща вашето материално благосъстояние, навлизате в ключов период през който ще можете да преумножите онова, което имате, но посоката много ще зависи от подкрепата и одобрението, което можете да получите от определени личности в това направление.

Навлизате в активен период, през който все по-силно ще се борите за по-добри обществени позиции, за интересите си, евентуално повишение, ако това е възможно във вашата сфера на реализация. Възможностите да постигнете набелязаните сели ще получат ускорение едва от следващата седмица, за сега само усещате от къде се задават шансовете, кои са предизвикателствата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *