Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.04- 07.04.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

През първата част от седмицата може да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да оформят по-далечни перспективи на развитие във вашите сърдечни дела, да оформят трайно впечатление, което да се превърне във фон на романтичните ви дела.

В друг вариант- вие сте в творчески подем, указвате значимо влияние на околните, думите ви имат чуваемост и предимно там, където имате шанс да проявите свобода на волята, например, естеството на работата ви е по-свободна, дава шанс на собствената ви инициативност, ако ваше хоби е професионална реализация или имате собствен бизнес.

През втората част на периода се задава своеобразно ново начало в професионалната ви реализация, то може да е свързано с нови изисквания, важни новини  или преговори, които можете да проведете на Новолунието 05-06 април и след това…Не е изключено да се предоговорят някой условия на труд, в друг вариант- ежедневието ви ще става все по-забързано, навлизате във важен период, през който можете или трябва да се доказвате в професионалната ви реализация. Ако усещате вид неудовлетворение, през втората част на април ще се появят обстоятелства, които ще ви подкрепят, така че да получите нужното удовлетворение, ако позициите ви го позволяват- и повишение на доходите.

Ще се борите за по-силна подкрепа, тенденцията ще се усилва, все пак не е удачно да се конфронтирате с по-възрастни и авторитетни лица, в краен случай може да скъсате договори или отношения, предимно там където перспективите са изчерпани, но ще бъдат заменени от други и по-перспективни…Наблюдавайте насочвайте…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *