Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.04-07.04.2024г. Зодия Дева

Дева

Меркурий,  вашият покровител се обръща в ретрограден на втори април и ще остане ретрограден до 25 април. Може да приемате случващото се като право на втори опит,  така че да си върнете нещо,  което не е трябвало да напуска живота ви или пък- да наваксате с изостанали дела…

Ретроградното движение на Меркурий може да ви даде възможност да предуговорите нещо важно,  което касае вашето финансово състояние… Вие също така може да се върнете шанс от миналото,  който ви действа обогатяващо.

Около вас има личности,  които са много силни характери и ви оказват въздействие над обичайното.  Може да решите да обедините усилия с тях,  да си сътрудничите,  а това да допринесе за ваша собствена стабилизация.

Изискванията към вас може да са значими,  но ако ви е отговорите на тях,  тогава може да издържите своеобразен изпит, да преодолеете по-лесно вид предизвикателство или да го превъртите във ваша полза.

Понякога може да имате усещането,  че твърде много зависи те от отсрещната страна или трябва да се съобразявате с нея над обичайното и на практика да е точно така. Но успехите ви на този етап преминават през вид одобрение или поне така ще можете да постигнете по-значими резултати.

Ако не сте съгласни с това,  тогава може да прекратите връзки,  да прелистите нова страница,  дори да вземете нова длъжност или да се преместите,  ако не веднага,  то в края на април и началото на май.

На този етап е препоръчително да избягвате конфликти, които по-скоро ще ви действат като спирачка.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-подредено,  възможно е да ескалират положителни промени,  вид облекчение,  а това да се отрази на онова, което имате- общо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *