Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.06-07.06.20г. Зодия Везни

Везни

Седмицата ви носи богата информация, мнозина ще проведат важни или разяснителни разговори, които ще очертаят по-далечни перспективи на развитие и приоритетно свързани с вашата професионална реализация, но не само, може да е друго, приоритетно и определящо бъдещето ви.

И така, могат да възникнат идеи за пътувания, премествания, според случващото се вие ще изберете най-вярната посока, традиционно периодът на Близнаци е благоприятен за вас, помага ви да сглобите една цялостна картина на живота си и да изберете най-вярната посока.

Може да сте в процес на преоценки все още, защото вашата покровителка Венера е ретроградна, това може да е повод да си върнете минали шансове или да се откажете от идеи, които по-скоро ви носят загуби, отколкото ползи.

Подобно на останалите зодиакални знаци и за вас е препоръчително да се движите повече според попътните ветрове, а не насреща, така ще стигнете далеч, иначе- едва ли. Това, което най-много ще ви помага е демонстрацията на висока квалификация, общуване с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение.

Ако все пак и не всичко протича точно така, както очаквате, тогава може да скъсате договори и връзки, които са изчерпани, така най-малкото ще се предпазите от известен стрес, който в последно време ескалира в ежедневието ви.

Повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, която могат да преборят с доброжелателност и гъвкавост в общуването. Пряка конфронтация едва ли ще е от полза.

В краен случай- може да решите да смените вашия професионален път, звездите ще ви насочват, всичко ще е за добро, защото ще отпада само онова, което не позволява израстване, не допринася за чувството ви на щастие.

Хубаво е да сте и по-внимателни към здравето си и чисто превантивно, все пак то е най-важно.

Внезапни шансове и предложения не са изключени, ако използвате нетрадиционен подход, търсите опека, преговаряте за интересите си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *