Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.06-07.06.20г. Зодия Дева

Дева

Предстои един от най-важните периоди за вас през годината, когато дребни действия ще имат широко отражение върху социалния ви статус-общо, в частност- кариерно развитие, брачни отношения или репутация като минимум. Крайният резултат много ще зависи от създадени вече тенденции, от собствената ви инициативност, но също подкрепа, до която можете или трябва да се доберете от страна на енергични личности, партньори-лични или делови, които ви влияят над средното ниво и определят вектора ви на развитие.

Вероятно в този процес ще се наложи да преосмислите някой важи връзки. Например, може да прецените, че определени персони повече ви вредят и решително да ги отстраните от пътя си…Това може да бъде и повишена конкуренция, изисквания дори…Вие излизате победители, ако промените нещо в подхода си, представите се в различна светлина в такъв случай, за да постигнете различен и по-добър резултат.

Не е изключено да имате усещането, че околните ви предизвикват и на практика да е точно така.

Вие ще изберете стратегията, а дали това ще превърти предизвикателствата в полза или точно обратното ще разберете с пик от събития и развръзки по време на Пълнолунието с полсунчесто затъмнение на 05-06 юни. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, значи- може да се наложи да направите рязък завой или в кариерното си развитие, или във важни за вас отношения, включително брачни.

Не пропускайте спонтанни шансове, които застават на пътя ви, те вероятно не случайни, а ви указват нови и по-добри перспективи на развитие, показват, от какво, кого можете да се възползвате, в добрия смисъл на думата.

Не са изключени интересни, полезни предложения и идеи…Демонстрацията на висока квалификация, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, използване на високи технологии и електронни медии са подчертано благоприятни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *