Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.06-07.06.20г. Зодия Скорпион

Скорпион

Периодът е силно трансформиращ за повечето от вас, поне-изисква повишена адаптивност или засяга онова, което имате-общо, а може и да ви изправя на прага на житейски кръстопът.

Вие може да спечелите нещо значимо или подарък от Съдбата да е естествена развръзка на полагани усилия до този момент.

Онова, което имате и в един по-широк смисъл е като скачени съдове за определени личности, които влияят на благосъстоянието ви.

Това може да бъдат ваши партньори-лични или делови, влиятелни особи, дори деца, ако имате такива.

В оптимален вариант вие се възползвате от одобрението и подкрепата им. Но в такъв случай- вероятно ще трябва да жертвате нещо или да платите някаква цена, това може да е компромис или друго…Вие ще прецените дали си заслужава.

В друг случай- това могат да бъдат полезни инвестиции в любими хора, в бизнес, в бъдещето ви…

В края на седмицата предстои Пълнолуние, което е с полусенчесто затъмнение на 05-06 юни, случващото се тогава е много показателно и то за дълъг период на време, предимно на материалното ви състояние, но може и да е друго ценно за вас, например- сърдечни взаимоотношения. Изградете си стратегия и насочвайте в оптимално позитивна за вас посока, ще имате такъв шанс.

Ако все пак не всичко протича точно така, както очаквате, преобладават загуби- тогава не бива да съжалявате, ще си отидат от живота ви хора или обстоятелства, които ви носят повече щети, отколкото ползи и вие сами ще се убедите в това.

Звездите ще изискват от мнозина да направят определящ избор. Анализирайте случващото се, за да изберете най-правилната посока, те щя се окаже за дълго.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *