седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г.

През първата част от седмицата  ние ще се стремим към обективност,  която ще ни предпази от грешки, евентуални манипулации, дори измами. Вероятно ще има повод и смисъл в това, защото ще се натъкваме на тайни, които ще ни действат по подобен начин, но знанието винаги е сила, което ни помага да вземем оптимално правилни решения.

Няма да бъдем автоматично предпазени от красиви думи, които се стремят да ни убедят в нещо,  но користно, подвеждащо… Все пак, ако бъдем по-внимателни, тогава ще имаме такъв шанс и действително  ще попаднем в ситуации, които напомнят на „ момент на истината“.

На този фон- миналото ни застига по някакъв начин, отключват се разяснителни разговори, не разрешени теми от миналото,  които касаят нашето финансово състояние, благополучие- общо.

Можем да въздействаме и да приемем тенденцията като „ право на втори опит“, така че да действаме различно и да получим по-добър резултат от преди, ако сме си направили правилните изводи, взели сме си уроците, тогава всичко ще е за добро.

Все пак и ако трябва нещо да остане зад гърба ни, защото е без перспективно, тогава това ще бъде по-видно от обикновено.

Постепенно се наместват пластове в колективи,  на този етап може да усещаме- ветровете на промяната, които ще се усилват в бъдеще, така че е правилно или подходящо да вземем съответни мерки още от сега, когато по-лесно се влияе.

Комуникацията продължава да е проводник на възможности, стига да не се предоверяваме, да бъдем по- гъвкави при водене на преговори,  да можем да разчитаме на дар словото си и интелект. Това ще е важно в този динамичен период.  През настоящия период  мнозина ще изненадват със своите действия, ще използват интуитивен подход, който ще се оказва целесообразен, правилен и стабилизиращ. Някой ще получат награда  за полагане от тях до този момент усилия, дори и това на пръв поглед да изглежда неочаквано, в крайна сметка ще се оказва напълно справедливо и закономерно, защото съответните личности ще са успели да отговорят на вид изисквания, очаквания, ще са съумеели да се обединят, сдружат с правилните хора..

Луната клони към пълнолуние, което е с пълно лунно затъмнение  в скорпион на пети  май.

Припомням,  че случващото се по време на такова пълнолуние  е окончателно и безвъзвратно.  Така, ако прекратим вид отношение през това време, които влияят на финансовото ни състояние и не само, те едва ли ще се възстановят. Това пълнолуние изисква  ние да се разплатим или да получим вид разплата. Голяма част от  събитията  се движат повече по инерция и показват развръзки. Така някой действително  ще получат подарък, който ще им подейства обогатяващо, ще получат шанс за повишение на доходите  ще материализират желания,  които допринасят за комфорта им на съществуване.

Пълнолунието ще покаже- какво са били готови да жертват или  се отказват, за да получат желаното.  Ако обаче сме в дълг,  тогава това пълнолуние ще ни принуди да се разплатим, тоест- да платим някакви дългове,  ако имаме такива,  морални или материални.

Миналото ни застига по някакъв начин  и ни действа  чрез пик от събития…

В любовта-  лесно започваме връзки,  но сме склонни и бързо да ги прекратяваме.

Твърде вероятно е да ескалират флиртове,  започване на любовни отношения, но те не винаги ще бъдат коректни,  може да се градят върху нещо нечестно,  измамно и т.н.

Партньорски отношения,  които са дълготрайни,  сега може да се тестват за здравина  и нека това да се превърне в повод партньорите да се преоткрият  и сближат още повече…

Използвайте тази мощна енергия,  за да изчистите евентуални слаби звена,  ако  забележите такива…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 01.05-07.05.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *