седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г.

Още от втори юли Меркурий ще транзитира през зодиакалния знак Лъв и ние ще забележим,  че нашето честолюбие  и гордост няма да правят повече компромиси с лични амбиции, Его и собствен просперитет.  Дори и несъзнателно  ще реагираме рязко  и крайно,  е когато някой се противопостави на интересите ни,  засегне достойнството ни.  Тогава действията могат да бъдат почти непредвидими.

По един естествен начин ще попадаме в доста емоционални ситуации,  в които се изясняват отношения,  могат да се чуят и изкажат думи,  които разкриват тайни  или едно друго,  скрито на пръв поглед лице в контактите  ни.

Ескалира обстановка,  която много прилича на борба за власт,  желание да се заемат лидерски позиции в колектив,  да се надделее с  при евентуални спорни въпроси.

Информационният поток се усилва  и мнозина ще имат усещането,  че са на състезание,  така че им се налага да отстояват себе си,  за да не бъдат изпреварени или изместени  в обществени позиции.

Размества се пластове в колективи,  едни се изкачват по йерархичната стълбичка,  а други отпадат.

Когато защитаваме онова, което обичаме и е най-скъпо за  нас,  от любовни взаимоотношения  до чисто материални блага,  тогава ще проявяваме  забележителна упоритост и постоянство.

Финансовото си състояние ще стабилизират онези, които разчитат на натрупан опит и авторитет, на „миналото“ или защото са намерили кой да им пази гърба.

Възможно е да се вземат мерки,  в обществено- значим аспект,  които пак така да имат  позитивен ефект върху парични потоци.

Благоприятно време за разрешаване на битови и имотни приоритети.

В любовта- стабилизира се връзки,  които са доказани като надежни и лоялни. Ценим високо  лоялността,  загрижеността  и отговаряме по същия начин.  Можем да разчитаме на откровение  в демонстрация на чувства и привързаност,  без преиграване  и манипулации, в повечето случаи. В такъв смисъл-  периодът е показателен за нашите истински отношения,  можем да ги анализираме   и разпознаем по един безпогрешен начин, стига да искаме…  Здравите отношения ще станат още по здрави  и това ще има своето отражение за дълго, а останалите  ще преминат през  хладни и безпристрастни анализи,  ще ни разделят с илюзии,  там където те съществуват…

На шести юли  предстои новолуние,  което ни дава шанс да обновим и хармонизираме най-близката си среда  чрез инвестиции, чрез топлота, съпричастност, взаимопомощ.  Както всяко новолуние,  това е енергия,  която ще има потенциал да прораства,  да дава плодове, съответни резултати,  на които можем да се радваме през следващите седмици и месеци.  Астрологичният кръг действа като „ космически часовник“ и за всяко нещо  е отредено време,  възможност,  която не бива да пропускаме и да оставяме да отече.  Сега можем да скрепим  най-близки отношения,  в дома и семейството,  но не само. Може да изградим една стабилна основа  от приоритети и най-важни цели и задачи,  върху които да надградим всичко останало и това да преобрази живота ни.  В този процес можем да се възползваме от своята интуиция и инстинкти,  които често ще бъдат безпогрешни…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 01.07-07.07.2024г. Зодия Риби

Mariana Petrova

2 Коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Здравейте, следвам ви в Ютюб и соц.мрежи и оценявам високо професионализма ви !
    Тези дни Лилит влиза във Везни , на мен ми е завръщане (9дом) и бих искал да ви попитам дали ще правите публикация по темата!?
    Прекрасна е публикацията за ретро Сатурн! А за Нептун!? После двете ще навлязат заедно в Овен а това не се е случвало от векове !?
    Поздрави и благодаря ви

    • Благодаря много за подкрепата, това е най-важно за мен! Ще помисля по въпроса, ще се постарая да направя интересни или полезни публикации. Имайте хубава и успешна седмица 🙂