Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица  вашата социална активност ще е много висока,  вие ще общувате с повече хора, а това ще се превръща в проводник  на множество възможности,  защото срещате по-широка подкрепа от страна на околните, а това по един естествен начин разширява хоризонтите ви на развитие,  шансовете за бъдещ просперитет,  евентуални варианти,  ако се нуждаете от такива. Вие се намирате в отличен период  да създадете и укрепите връзки,  може дори да сключите договори,  които ще са дълготрайни  и ще допринасят за чувството ви на щастие  в един по-широк смисъл.

Може да получите и интересни предложения,  от които да се възползвате. Популярността на повечето от вас расте.

Появяват се шансове да подействат е позитивно и на вашите доходи,  може да спечелите нещо важно за вас,  това може да се случи по един внезапен и неочакван   начин,  но той кореспондира пряко с вашето минало  и  какво се е натрупало там…

Съответно сега може да ескалира като развръзка , награда,  подарък,  опека, помощ  и т.н.

Същевременно, повечето от вас трябва да се пазят  от някакви скрити опасности,  които засега  дават само първи сигнали и изискват от вас  да си пазите гърба, да гледате в по-далечното бъдеще, да не се предоверявате, да бъдете по-гъвкави и адаптивни към външни фактори, за да се предпазите. Ако пътувате,  сблъсквате се със спорни или юридически казуси,  тогава следва да сте по-внимателни, може би да потърсите вид посредник ,  своеобразен буфер,  за да превъртите някои предизвикателства в полза.

В живота ви може да съществува личност,  която играе ролята на предизвикателство, това може да е по-възрастен или авторитетен човек  или „ стоящ далеч от вас“, буквално и в преносен смисъл.

При сблъсък с подобна личност- едва ли ще излезете победители,  но в такъв случай  може просто да го обиколите, да се съобразите с някои изисквания и очаквания, ако желаете разбира се…

Любовта е на заден план  или се влияе подчертано от съвсем практични оценки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *