Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Везни

Везни

Вашата  покровителка Венера  през тази седмица е доста добре аспектирана,  така че в значима степен- вие ще можете да разчитате на доза късмет,  все ще се появяват хора или обстоятелства,  които да ви помагат,  така че да превъртате някои предизвикателства в полза.

Представяте се в най-добра светлина,  а това може да подейства позитивно  на общественото ви положение,  репутация,  дори финансово състояние… Вие може да повишите доходите си  следствие на подкрепа от страна на хора,  които влияят на вашето благосъстояние.

Същевременно,  ескалират повишени разходи,  те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции  във вас самите,  в любими хора,  в бизнес,  ако имате такъв.  Взаимоотношенията ви с другите рязко  могат да се променят,   а това може да обнови и благосъстоянието ви,  от вас ще се изисква-  да укрепите връзки,  които ви действат обогатяващо,  но да се дистанцирате от други,  които са нелоялни, нанасят ви щети,  буквално и в по-широк смисъл,   ще имате достатъчно подсказки в тази посока…

Посланията не са еднозначни,  така че ще трябва „ да отсеете сеното от плявата“,  образно казано.

Взаимодействието с финансови институции,  наследствени въпроси,  също се развиват с елемент на изненада, имайте го предвид, когато предприемате определени стъпки.

Сега може да ви се налага да се доказвате повече в колектив,  за да не ви изместят,  за да защитите интересите си.

Подходящо време да укрепите партньорските си отношения,  ще имате такава възможност.  Ако сте сами,  можете да срещнете любовта. Партньорски отношения,  които стартират сега,  евентуално обвързване,  обещава да бъде перспективно и дългосрочно.  Някой от вас могат да се доберат до покровител,  който да им помага на различни нива.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *