Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Водолей

Водолей

Все по-важна за вас тема  се превръщат важни за вас взаимоотношения,  приоритетно- партньорски, лични и делови.

През тази седмица вие можете да ги оздравите, подобрите,  разнообразите и освежите,  включително чрез пътувания,  разяснителни разговори, ако се нуждаете от това, разбира се.  Но при всички положения сте в хубав период,  през който комуникацията е проводник на множество възможности, осъществяване на вашите желания,  получаване на по-широка подкрепа  от страна на хора,  които са във фокус от вашето внимание.

Може да получите интересни,  приятни предложения,  от които да се възползвате.

Ако сте сами,  можете да срещнете любовта,  стартирани връзки сега- обещават да бъдат дългосрочни  и надеждни, в повечето случаи…

Добре се развиват и въпроси,  които се отнасят до професионалната ви реализация. Радвате се  на добронамереност  от страна на ваши колеги, лек флирт може да прерасне в нещо повече.

Теми,  които касаят недвижимо имущество, взаимоотношения в дома и семейството, местоживеене- са свързани  с лек стрес,  малки или по-големи „ земетресения“.  Ако не можете да промените обстоятелствата,  тогава можете да промените собствената си гледна точка.

Може да ви се налага да допуснете нещо ново и различно,  да действате различно,  за да получите различен и по-добър резултат от преди .  Преобразования в този сектор от живота ви са дълготрайни,  неотменяеми,  имайте го предвид и насочвайте внимателно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *