Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица  може да имате нужда повече от почивка  или пък да се дистанцирате от рутини дела.  Някой от вас може да се намират на прага на житейски кръстопът  и просто трябва да намалят темпото.

В друг случай- пред вас се разкриват алтернативи на развитие,  все едно сте на прага на житейски кръстопът  и трябва да направите важен избор. Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа,  финансова или морална,  от страна на важни за тях хора,  които допринасят за благоденствието им,  това дори могат да бъдат финансови институции,  с които взаимодействате на този етап от лично,  възползвайте се по оптимален начин.

Може да взаимодействате много добре  и с държавни,  социално значими институции,  ако това ви интересува.

Може да утвърдите авторитета си в колектив,  да разширите вашето влияние, да разчитате  на приятели и т.н.

Същевременно,  хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-широк смисъл   може да се превръщат в проводник  на преобразования и на различни нива от живота ви,  шанс за ново начало,  ако се нуждаете от такова.  Но посланията не са еднозначни, трябва да бъдете внимателни  при комуникацията с подобни личности.

В някои случаи те може да ви дестабилизират,  да бъдат проводник на стрес,  ако се доверявате на натрупан опит,  тогава ще направите най-правилния избор и всичко ще бъде наред.

На работното ви място или в ежедневието ескалират промени,  които са дълготрайни,  може да ви натоварват над обичайното, защото се увеличават ангажиментите и отговорностите, понеже трябва да отговорите на допълнителни изисквания. В някои случаи това е символ,  че трябва да пренаредите приоритетите си,  за да не се натоварвате твърде,  за да не пострада и физическото ви здраве.

Може да прекратите договори,  предимно трудови,  ако те са безперспективни или са  прекалено натоварващи.  Някой от вас може да предприемат принудителни командировки,  в които трябва да бъдат отново-  по-внимателни.

Добре се развиват въпроси свързани с наследства,  но ако трябва да водите юридически дела,   тогава е полезно да се пазите от подводни камъни,  подробности,  които може да ви разминат с очакванията.

В любовта- на този етап и за повечето от вас всичко е наред,  стига в миналото да не са се натрупали прекалени негативи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *