Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица  вие може да се справите отлично с приоритети, които касаят недвижимо имущество, наследства,  отношения в дома и семейството.

Ще сте силно концентрирани и върху разрешаването на въпроси,  които включват взаимоотношения  с финансови институции- банки, данъчни и застрахователни дружества.

Може да се справите добре с подобни приоритети, Стига да не поемате прекалено големи рискове и всичко да е добре премислено, в детайли и в по-далечна перспектива.

Финансовото ви състояние сега е като скачени съдове  за важни за вас хора,  които влияят на благосъстоянието ви.  Възможно е да има такива,  които ви дестабилизират, защото трябва да инвестирате в тях, това може да са ваши близки и любими хора… В друг вариант- това е бизнес,  ваши сътрудници.  Трябва да имате предвид обаче,  че посланията към вас не са еднозначни,  така че ще трябва да отсяват е „ сеното от плявата“.  Безспорно и повечето от вас  ще трябва да платят някаква цена, да жертват едно, за да получа друго и по-ценно.

Повишени разходи са повече от вероятни. Но промените във вашите източници за печалба може да са дългосрочни,  така че е хубаво да гледате в по-далечното бъдеще,  за да изберете най-важната посока.

Верен ориентир ще бъде-  създаване  или укрепване на връзки, които доказано ви действат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл,  прекратяване на други, които ви нанасят щети. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Помислете кои инвестиции са най-целесъобразни или неизбежни,  но също- от кого и какво трябва да се дистанцирате или да промените,  за да се предпазите от бъдещи  и чисто материални загуби… В любовта-  повечето от вас се радват на добронамереност, подкрепа от страна на своя партньор.  Това е много добър период  да оздравите връзките си,  ако нямате партньор- можете да намерите такъв…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *