Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Лъв

Лъв

През тази седмица  вие получавате шансове  да разширите хоризонтите си на развитие,  можете да очертаете по-далечни и по- позитивни перспективи на развитие,  това може да се случи  като използвате висока квалификация и така се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение,  те могат да се превърнат във ваши благодетели,  покровители и т.н.

Върви ви по въпроси,  които са свързани с обучение,  посещаване на курсове, ако вашата работа е свързана с подобни дейности.

Евентуални пътувания- могат да се превърнат в проводник  на щастие,  може да срещнете  своя късмет на път.  Ако една врата е затворена пред вас, то друга може да се отвори…

Към настоящия момент мнозина  ще получат своеобразна награда  за полагани от тях до този момент усилия.  Въпреки всичко  и повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, с която трябва да се справите. През настоящия период може да произтече важно събитие, което да преобрази социалния ви статус.

Вие имате шанс да извоювате успехи в чисто професионален аспект, които не са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент.  Ако това е невъзможно,  ако се сблъсквате с прекалено много спирачки,  които са в лицето на околните, на хора, които влияят на бъдещето ви развитие, тогава вие може да направите рязък завой  и да започнете да се занимавате с нещо съвсем различно.

Колкото сте по-креативни,  отворени към нещо ново и различно, не се придържате само към статуквото, толкова повече ще нарастват шансовете  да превъртате всички предизвикателства в полза. Някой от вас могат да променят социалния си статус-  като си намерят нова работа,  други-  променят своята обвързаност,  едни могат да прекратят дългосрочни връзки,  брачни дори, други-  може да започнат нова  и дори тайна връзка,  която да преобрази живота им.

Каквото и да е,  животът ще ви предлага множество възможности, предизвикателства,  от вас зависи как ще реагирате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *