Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.08- 07.08.2022г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица  все ще се намерят хора или обстоятелства,  които да порадват сърцето ви.  Самите вие ще сте по-позитивно настроени,  вероятно и не без причина,  а защото намирате начини  да осъществите вашите честолюбиви планове,  може да съчетавате това и с време за развлечения,  за любими хора и т.н.

Това е отличен период,  през който вие можете да демонстрирате себе си,  вашия потенциал,  включително като разчитате на доза късмет.  Периодът е отличен за почивка  или за занимания с хоби, ваш собствен бизнес, ако имате такъв, в това направление ще ви върви доста, възползвайте се по оптимален начин! Същевременно  текат други, много важни, ключови въпроси…

Те засягат вашето финансово състояние, което е на път да се преобрази.  Ще се изправяте пред ситуации, които изискват обновление на вашите доходи.  В оптимален случай-  вие ще потърсите и ще намерите нови източници за печалба.

В този процес ще можете да разчитате на подкрепата на своето семейство, а някой от вас могат да се ориентират към инвестиции в недвижимо имущество, семеен бизнес и т.н.

Възможно е обаче, да попаднете в повишена конкурентна среда, нови изисквания, които могат да дестабилизират  вашето благосъстояние.  На този етап вие можете само да се доказвате пред другите, да действате гъвкаво, упорито,  да допускате нещо ново, за да го замените с старо и изживяло своето време, което не върви и вече е повод за загуби, не може да се съхрани в бъдещия ви просперитет. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Някой от вас могат да сменят своя колектив, бъдещи планове под въздействие на тези  неразрешени въпроси, които трябва да намерят изход. Може да се наложи също така да преосмислите приходи и разходи,  съзнателно да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които са способни да ви нанесат щети.

Анализирайте промените, те може да са свързани и с прогрес, стига до го допуснете  и да не се поддавате на изкушението да задържате нещо,  което очевидно  е изчерпано…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *